موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم تصمیم داریم بریم کالیفرنیا.
ولی هنوز شهر رو دقیقا انتخاب نکردیم.
من تخصص اصلیم معماریه. که خوب با مشورت با دوستان زیادی تصمیم گرفتم نگهش دارم واسه همین جا چون اون ور اصلا براش کار گیر نمیاد.
تخصص بعدیم اشپزی تخصصی( بین الملل و سنتی ایران) و قنادی حرفه ای (بین الملل و سنتی ایران)و تشریفات هتل است.(مدرک فنی حرفه ای دارم)
می خوام بدونم کسی خبر داره من با این مدارک و بدون سابقه کاری مفید میتونم کار پیدا کنم یا نه ؟ بحث زبان رو که خوب میدونم باید قوی باشه منم دارم کلاس میرم برای زبان و به شدت میخونم و فکر کنم تا سال دیگه بشه روش حساب کنم ولی فعلا زبان در حد متوسط ام !
خیلی نگرانم که نکنه با تصمیم غلط در باره رفتن به این همه کلاس اشپزی و قنادی وقت و هزینه ام را هدر بدم؟میدونم که باید اون ور هم یه دوره هایی بگذرونم برای اشپزی در یه سری کالج هنر اشپزی اما اصلا نمیدونم چه کالج هایی خوبن و اینکه ایا کلاس هایی که الان دارم میرم برای انواع دسر ها انواع سالاد ها انواع فست فود ها واقعا به دردم میخوره یا نه ؟
ممنونم میشم بچه هایی که در کالیفرنیا هستند نظرشون رو بهم بگن.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
تفریح های مجانی د رسن خوزه
سعی می کنم همه رو در یک پست بگذارم بعدا هم میام به روزش می کنم که یک جا باشه تفریحات
1- dance party
جمعه شب ها، یک جایی هست از 9 تا 12 می شه برید برقصید، البته نیازی ندارید با خودتون partner ببرید اما می تونید ببرید. قبل هم آموزش رقص هست که پولی هستن.
Cubberley Community Center
middlefield Road, Palo Alto
NO:4000
آلبته آدرس در امریکا این طوری نمی نویسن اما خوب دیگه نمی شد درست بنویسم اینجا،پلاکش 4000 هست بچه هایی که میان این ور دیگه راحت می تونن پیدا کنن ،در ضمن جزو قوانین اینجا هست که مست نباید باشید و در حالت هوشیار باید برقصید.
2- فوتبال دستی، بیلیارد، تنیس روی میز و والیبال داخل سالن و بسکتبال ، البته والیبال و بستکبالش بازی نیست در حد دوستانه دور هم یک کوچول بازی کنیم و قوانین هم رعایت نمی شه مثلا والیبال دور هم جمع می شیم 5-6 نفری و بازی و بسکتبال هم توپ هست پرتاب می کنی داخل سبد، دی
ولی بقیه بازی هاش خوبه ، آخرش هم معافیا به شیوه آمریکایی بازی می شه
یک کلیسا هست در خیابون هست و تقاطع سن فرناندو ، شام هم قبلش مجانی می دن می تونی کمک خیره هم بکنید می تونید نکنید. البته خوب مذهبی هست ممکنه از شما درخواست بکنن در مورد مذهبشون هم یک چیزایی بشنوید اما خوب اجباری در کار نیست.
منتظر تفریحات بعدی باشید دوزتون دارم یک عامه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
@nilufar.p
من کی گفتم حق نظر دادن ندارید؟
من گفتم خوشحال شدم که نظر دادین.
در هر صورت تاپیک نه من ایجادکردم نه دعوت کردم نظر بدن بقیه نه دعوت کردم بقیه نظر ندن
نه دعوت کردم همه نظرات من رو بخونن و اجرا کنن
شما هم که به هم قدیمی هستید هم تجربه دارید، هم قبل از اومدن من به سن خوزه ،هم الان و هم بعدن ، حق هر گونه اظهار نظر دارید.
من نه مدیرم ، نه عمومی نه خصوصی یادم نمیاد به هیچ کسی در هیچ فضای مجازی حداقل گفته باشم نمی خواد نظر بدی!!!!!!!!!!!!
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک آدم خبره در زمینه مالیات در سن هوزه که قیمتش هم مناسب باشه سراغ ندارید؟
می خواهم یک مشورتی باهاش بکنم.
ممنون
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
من به عنوان کسی که کمتر ازدو ماهه به سن هوزه اومده کاملا با حرفهای خانم نیلوفر موافقم....اتوبوسهایی دکه در سطح شهر دیده می شه شاید سالهاست که در ایران جمع شده اند...بسیار قدیمی و کهنه هستند حد فاصل شیشه های اتوبوس هم چیزهایی مثل بند رخت اویزونه که زنگ اتوبوسه.....برای خرید وسایل خوونه که رفتم متوجه شدم که اطو هاشون سیم جمع کن نداره همچنین جارو برقیهاشون .....اصلا اون وسایل لوکس و شیکی که تو ایران دیده می شه اینجا اصلا نیست....تمام اجناس چینی با کیفیتی بسیار بایین وجود داره....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
نیاز مندشدید راهنمایی برای معادل سازی مدرکم می باشم اگر کسی اطلاعی داره که به کجا باید مراجعه کنم ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه....من داروساز هستم....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-08 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-08 ساعت 15:22 توسط itsmasoud.)
بچه های سن خوزه سلام
من 20 روز دیگه برای مدت 1 ماه میام سن خوزه اگر کسی خواست تو این 1 ماه با هم همخونه بشیم (share in everything) یا برای 2 روز اول بتونه کمکم کنه تا من مکانی مناسب پیداکنم ممنون میشم.
اگر کسی مایل بود لطفا پیغام خصوصی بذارین.
با تچکر
ساکن