موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و خوش آمد به همه دوستانی که میخاهند تازه وارد آمریکا بشن ما یک خانه دوخابه در سن حوزه کالیفرنیا داریم که یک خوابش با سالن و همه امکانات میخاهیم آنرابه یک خوانواده دو یا سه نفری به مدت یکماه(14 march14/ april) که نیستیم اجاره بدهیم روزی 100 دلار که در نقطه خوب و امن شهر میباشد.که اگر کسی بخاهد سوییتی در یک هتل اجاره کند با همین کیفیت باید روزی 150 دلار بدهد.مراکز خرید ایرانی وخارجی در 3/4 مایلی است و اداره مهاجرت وراهنمایی رانندگی جهت انجام کارهای اولیه نزدیک میباشد.لطفا اگر کسی مایل است پیغام خصوصی بگذارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
دوستانم من به آپارتماني جهت اجاره بمدت يكماه در تاريخ ١١مارچ تا ٩ اپريل نياز دارم در شهر سن خوزه
مهاجرسرايان عزيز اگر موردي در نظر داريد لطفا راهنمايي كنيد
بسيار متشكرم
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطف می کنید یه هتل یا متل با قیمت مناسب معرفی کنیدبرای اقامت 3روزه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وعرض ادب،دوستان من بزودی به سن خوزه میام،دوفرزند ۱۳ و ۱۷ ساله دارم،آیا در مورد میدل اسکول در یک منطنقه خوب اطلاعاتی دارید؟
و همینطور در مورد کالج ها و دانشگاههای سن خوزه،واقعا نمیدونم آیا بدون امتحان اس ای تی میتونه برای دانشگاه اقدام کنه؟
بسیار متشکرم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
میخواستم بپرسم چرا کرایه خانه ها در downtown خیلی کمتر از بقیه جاها هست در سن حوزه.
میشه لطف بفرمایید چندتا منطقه خوب معرفی کنید برای خانه گرفتن؟
با تشکر
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه کار نیمه وقت توی شرکت ما باز شده، ساعتی 12 دلار، کار دفتری از ساعت 10 تا 3.5 . شرکتمون سازنده تجهیزات برقیه. اگه کسی هست که بخواد و زبانش نسبتا خوب باشه فورا به من خبر بده. راستی جاش هم توی سن کارلوس هست.
ضمنا چند نفر برای کار توی قسمت کارخونه هم می خوان، دنبال ادمهای فنی می گردن.
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اینجا چه خبره از کسی خبری نیس همه خدارو شکر خوش خرم هستن عایاااااا
حتما اینطوره که کسی صداش در نمیاد خلاصه میخواستم ابراز موجودیت کنم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺑﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.ﻣﺎ ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﻳﮕﻪ اﺯ ﻣﺎﺳﺎﭼﻮﺳﺖ ﺑﻪ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ ﺣﺮﻛﺖ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻓﻌﻼ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﺰﺭﮒ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﻧﻬا proof of income ﻣﻴﺨﻮاﻥ و ﻣﺎ ﻓﻌﻼ ﻛﺎﺭ ﻧﺪاﺭﻳﻢ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭاﻩ ﺣﻠﻲ ﺩاﺭﻥ? ﻳﺎ ﻣﺠﺘﻤﻌﻲ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻦ ﻛﻪ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻧﺒﺎﺷﻪ? و 1 ﺳﻮاﻝ ﺩﻳﮕﻪ ﭼﺮا ﺳﺎﻛﺮاﻣﻨﺘﻮ اﺯ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ اﺭﺯﻭﻧﺘﺮﻩ اﺯ ﻧﻆﺮ ﻣﺴﻜﻦ? ﻓﺮﻗﺸﻮﻥ ﭼﻴﻪ? ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....