موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-16 ساعت 03:21)tabatabaie نوشته: چرا اینجا کار نیست ؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! هزینه ی تحصیلم که اینقدر بالاست که آدم پشیمون میشه از اومدنش به اینجا ، در ایران داشتیم راحت زندگی می کردیما....
سلام دوست خوبم اگه بخای خودت رو به این زودی تسلیم کنی که مهاجر نیستی خب یه امر طبیعیه که اولش یکم سخته ولی پیشنهاد من اینه که با تلاش بیشتر میتونی پیدا کنی قبول دارم سخته ولی اگه میخای دوام بیاری باید سعی کنی همیشه وهمه جا به همه کس بسپارین دوست هم کلاس حتی جاهایی که خرید میکنید بسپارین و سعی کنید با انرزی واعتماد به نفس برین جلو مثلا من خودم هرجا میرفتم رستوران میگفت تجربه داری میگفتم کم میگفت باش فرم پر کن زنگ میزنیم بعد فهمیدم بابا باید یکم بیشتر از خودت بگی یعنی به دروغ هم بگی اشپزی بلدم ظرفشویی خیلی بلدم مگه فکر کردین شروع کنید میزارن چکار کنیذ جز زمین پاک کردن وظرف شستن کاری نمیدن پس دروغ هم بگین ضرر نکردین نهایت این بعد از یه ماه اگه خودت رو نشون ندی عذرت رو بخان
پس ضرر نداره
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا همون طور که مثلا شهر سن خوزه دارای پتانسیل IT هستش، آیا برای رشته های هنرهای تجسمی و گرافیک شهر و یا ایالتی وجود دارد که تمرکز شرکت های تبلیغاتی و یا هنری در آنجا باشد؟ خواهشا جواب بدین... ممنون میشم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='A10A' pid='524684' dateline='1405767437']
دوستان آیا همون طور که مثلا شهر سن خوزه دارای پتانسیل IT هستش، آیا برای رشته های هنرهای تجسمی و گرافیک شهر و یا ایالتی وجود دارد که تمرکز شرکت های تبلیغاتی و یا هنری در آنجا باشد؟ خواهشا جواب بدین... ممنون میشم.
[/quote
نیویورک و سانفراسیسکو محل تمرکز هنر های تجسمی می باشد.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کدوم قسمت سانفرانسیسکو هتل بگیرم بهتره از لحاظ دسترسی به جاهای دیدنیش
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوسته من من تمام تایپیک هاتون رو خوندم واقعا خوبو بدرد بخورن ازت ممنونم...اگه میشه به سوالات منم جواب بده... من 23 سالمه و مجردم و تصمیم دارم تا زندگیمو توی شهر سن خوزه تشکیل بدم مدرکم کارشناسی ابزار دقیق از زیر شاخه برق صنعتیه اما حرفه شخصیم ارایشگری هستش و تو کارمم خوبو ماهر هستم حدود ده تا دوازده خانواده فامیل دارم تو سن خوزه که میخوام برا اقامت ازشون کمک بگیرم...سوالم ازت اینه که چجوری میتونم حرفه ارایشگریمو اونجا ادامه بدم اصلا ارایشگری های اونجا چطوری هستش برای هر فرد چقدر مزد میگیرن و ماهانه چقدر در امد دارن واسه اینکه بتونم حرفمو اونجا ادامه بدم باید مدرک خاصی بگیرم از اموزشگاهاشون یا اینکه مدرک خودمو ترجمه کنم بیارم...ی سوال دیگم راجب وسیله نقلیه هستش دوستان توی پست ها فقط به ماشین اشاره کردن بنظرتون برا من که تنهام اونجا میشه موتور تهیه کرد ؟ و اینکه هزینش چقدر با ماشین تفاوت داره ممنون میشم راهنماییم کنی؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
بنده تخصصم در حوزه فیبر نوری و شبکه های فیبر نوری هستش از دوستانی که طلاع از اوضاع کاری این فیلد دارن تقاضا دارم که در مورد وضعیت کار در این زمینه یکم توضیح بدن .ایا کار هستدر این زمینه؟ نیاز به گرفتن مدرک مورد نظر در اونجا هست ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سن حوزه کسی تو فیلد مهندسی مکانیک شاغل هست ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سلام بچا
چه خبرا
بچه ها من در کدوم خیابون هتل بگیرم که برا پیدا کردن خونه راحت تر باشم ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-20 ساعت 22:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-20 ساعت 22:51 توسط mechanicalengineer.)
دوستانی که سنفرانسیسکو Bay Area و همینطور سن حوزه هستند، مکانیک خوندند و تجربه کارای کلا فیلد انرژی رو دارند من مشخصاتی از چند موسسه و ارگانیزیشن شنیدم که مربوط به این فیلداست اگر مایل بودند پیام بدن که بهشون معرفی کنم ، امیدوارم به کارتون بیاد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام و ادب دارم خدمت دوستان و هموطنان عزیزم
خواهش دارم از دوستانی که در مورد ثبت نام بورد پرستاری و ادامه تحصیل در این رشته اطلاعات دارند لطفا دریغ نکنند،،دوستان بیشتر درزمینه مهندسی فعالند
پیشاپیش بسیار متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار متشکرم یامی عزیز،،به امید خدا در سن خوزه ساکن خواهیم شد،سوال من از دوستان نرس این هست که:بعداز گذروندن این همه مراحل تایید مدرک توسط بورد و کلی تلاش و استرس جهت پاس کردن امتحان آر ان،،،طی تحقیقاتی که من انجام دادم در ابتدا فکر کار در بیمارستان را باید از سر بیرون کنیم(بدون پارتی و تسلط کامل به زبان و سابقه کار در امریکا)،،پس حاصل زحماتمون میشه کار با حقوق معمولی در جایی غیر بیمارستان،،،
دوستان نرس عزیز لطفا راهنمایی کنید اگر غیر از اینه ویا راهی بهتر از دید شما وجود داره،، ،و بنظرتون ادامه تحصیل در این رشته راه مناسبتری است؟
تشکر میکنم از دوستان که با دلی پر از مهر تجربیات مفیدشان را در اختیار ما قرار میدهند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-03 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-11 ساعت 01:50 توسط yami.)
دوست عزیز، طبق آنچه به من گفتن و ظاهرا هم موثق هست، اگر در آمریکا در رشته های پزشکی و پیراپزشکی بیش از شش ماه از محیط کارتون دور باشید، مثلا اخراج شده باشید و تا شش ماه نتونید کار پیدا کنید، به سختی به شما دوباره کار میدن.
و اگه این فاصله به یک سال برسه عملا میگن برو از اول یک بازآموزی سرتیفیکیتی چیزی بخون تا بدونیم که شما سوادش رفرش شد!
کلا در پستهای دیگه نوشتم و نمیدونم کجاست ولی شغل پرستاری اینجا رو با بخور بخوابی ایران مقایسه نکنید!!
در امریکا پرستار به اندازه فوق لیسانس پرستاری ایران باید سواد داشته باشه و به اندازه و در کیفیت یک بهیار بیمارستان ایران هم در بیمارستان کار میکنه و ازش کار میکشن.
با دیدن اینکه پرستارها اینجا بیمار توالت میبرن و حمامش میکنن، اصلا یک جوری شدم و دلم به حالشون سوخت با اینکه پول بدی نمیگیرن ولی خوب انصاف هم نیست اینجوری ازشون کار میکشن.
هر بخشی عملا یک نفر بهیار بیشتر نمیدن که اونم اکثرا کمک دست پرستارها برای بیمارهای خیلی خیلی بد حال و کثیف کاری کرده هست.