موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من دارم يكي دو هفته ديگه ميرم سن خوزه. ليسانس مهندسي پزشكي دارم. به نظرتون با اين مدرك اونجا كار ميدن يا بايد فوق ليسانس بگيرم؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان مهاجر سرایی
من 31 سالمه. دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست با گرایش آب و فاضلاب هستم. چون ساپورتر مالی و تنها آشنایی که تو آمریکا دارم در سن حوزه زندگی میکنه میخوام بعد از دریافت ویزا به سن خوزه بیام و تا زمانی که دوره یکساله برای ورود به دانشگاه رو طی کنم در همین منطقه ساکن بشم. ظاهرا سنخوزه برای متخصصین آی تی جای پیشرفت داره و اکثر شرکت های آی تی در این منطقه متمرکز شدند. من نتونستم در مورد زمینه کاری خودم در این منطقه اطلاعاتی بدست بیارم.لطفا اگر اطلاعاتی در مورد زمینه کاری من دارید که برام مفید واقع میشه من رو راهنمایی کنید.
از همدلی و همفکری شما دوستان خوبم بسیار ممنونم.
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-13 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-13 ساعت 18:41 توسط mojgan m.)
مرسی از اطلاعاتی که دادید. همون طور که قبلا توضیح دادم من نگران یک سال اول بعد از ورودم به آمریکا هستم. ظاهرا طبق قوانین ایالتی کالیفرنیا بعد از یکسال سکونت در کالیفرنیا میتونم از تخفیف و وام دانشجویی استفاده کنم و وارد دانشگاه بشم و ادامه تحصیل بدم.
با این شرایط آیا مقرون به صرفه هست که من این دوره های کاری کوتاه مدت رو بگذرونم؟
به لینک ها هم سر زدم اما قیمت تمام شده اخذ اینجور مدارک رو نتونستم بررسی کنم.
من هنوز به مصاحبه برای دریافت ویزا دعوت نشدم. اما از الان دنبال کار هستم که مجبور نباشم از خانواده ام پول بگیرم . امیدوارم بتونم اوایل ورودم به آمریکا سرکار برم...
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial]سلام.من 20 ساله دانشجوی مهندسی مکانیک در ایران هستم.می خوام برای سال دیگه برم سن حوزه . دوباره برای مقطع کارشناسی در رشته ی مهندسی مکانیک ادامه تحصیل بدم.دانشگاه سن حوزه رو بررسی کردم و شرایط قبولی دانشگاه رو خوندم.با توجه به این که معدل دبیرستانم بالا هستش.طبق مطالبی که سایت دانشگاه نوشته بود.خیلی راحت فقط باید یه امتحان زبان بدم برای قبولی در این دانشگاه.در این شهر آشنایی داریم که گفته از نظر کاری و سکونت کمکم می کنه.خودم خیلی نگران مشکلات مالی ای هستم که ممکنه با اومدنم به سن حوزه با هاشون مواجه بشم. اونجا برای دانشجو هایی مثل من چه مشاغلی هست و چقدر از خرجم رو می تونم خودم در بیارم چون نمی خوام فشار مالی به پدرم بیاد.چه مدت طول می کشه که کار پیدا کنم؟ شنیدم موسساتی هستن که به دانشجو ها کمک مالی می کنن و بهشون کار می دن... کسی اطلاعاتی در مورد این موسسات داره؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خب ... از طریق دیگه ای میشه رفت آمریکا...مثلا اگه کسی تو آمریکا داشته باشی برات دعوتنامه بفرسته...چند سالی بمونم اونجا ...وقتی کار پیدا کردم برم دانشگاه (آخه برای آدم بی سواد مگه کار پیدا میشه)... خلاصه قضیه این دعوتنامه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه کار جدید در ضمینه فروش بیمه عمر و سرمایه گزاری شروع کردم. و بسیار خخوشحالم که با این شرکت آشنا شدم، چون در ضمن اینکه کار نیمه وقت قبلمو ادامه میدم می تونم این کارو هم انجام بدم، البته کار بر اساس پورسانت هست ولی خیلی پر درآمده، اگه کسی دنبال همچین موقعیتی میگرده توی منطقه سن حوزه کالیفرنیا من میتونم معرفی کنم.
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی مقیم menlo park یا mountain view هست؟؟
میخواستم ببینم اوضاع کار شبکه اونجا چطوره در حال حاضر.
ممنونم