کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سن حوزه، سیلیکون ولی، ایالت کالیفرنیا
سلام دوستان، من دارم يكي دو هفته ديگه ميرم سن خوزه. ليسانس مهندسي پزشكي دارم. به نظرتون با اين مدرك اونجا كار ميدن يا بايد فوق ليسانس بگيرم؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-11 ساعت 16:41)azri نوشته:  سلام دوستان، من دارم يكي دو هفته ديگه ميرم سن خوزه. ليسانس مهندسي پزشكي دارم. به نظرتون با اين مدرك اونجا كار ميدن يا بايد فوق ليسانس بگيرم؟

اینجا به کاغذ مدرک مخصوصا اگه خارجی هم باشه پول نمیدن.
باید برای کاری که بلدی و هندز آن (یعنی عملا) توش تخصص داری، دنبال کار بگردی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، behjat ، Danoosh ، azri ، shoshina ، tajhizgaran ، rbrb-2015 ، sunflower00 ، Memolk ، ben123 ، maryam.azad ، copol ، ostokhan
با سلام به دوستان مهاجر سرایی
من 31 سالمه. دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست با گرایش آب و فاضلاب هستم. چون ساپورتر مالی و تنها آشنایی که تو آمریکا دارم در سن حوزه زندگی میکنه میخوام بعد از دریافت ویزا به سن خوزه بیام و تا زمانی که دوره یکساله برای ورود به دانشگاه رو طی کنم در همین منطقه ساکن بشم. ظاهرا سنخوزه برای متخصصین آی تی جای پیشرفت داره و اکثر شرکت های آی تی در این منطقه متمرکز شدند. من نتونستم در مورد زمینه کاری خودم در این منطقه اطلاعاتی بدست بیارم.لطفا اگر اطلاعاتی در مورد زمینه کاری من دارید که برام مفید واقع میشه من رو راهنمایی کنید.
از همدلی و همفکری شما دوستان خوبم بسیار ممنونم.
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-11-12 ساعت 19:24)mojgan m نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرایی
من 31 سالمه. دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست با گرایش آب و فاضلاب هستم. چون ساپورتر مالی و تنها آشنایی که تو آمریکا دارم در سن حوزه زندگی میکنه میخوام بعد از دریافت ویزا به سن خوزه بیام و تا زمانی که دوره یکساله برای ورود به دانشگاه رو طی کنم در همین منطقه ساکن بشم. ظاهرا سنخوزه برای متخصصین آی تی جای پیشرفت داره و اکثر شرکت های آی تی در این منطقه متمرکز شدند. من نتونستم در مورد زمینه کاری خودم در این منطقه اطلاعاتی بدست بیارم.لطفا اگر اطلاعاتی در مورد زمینه کاری من دارید که برام مفید واقع میشه من رو راهنمایی کنید.
از همدلی و همفکری شما دوستان خوبم بسیار ممنونم.

یک اطلاعاتی بهت بدم باقلوا!!
ببین دوست عزیز اگه زبانت خوب باشه و از کار فیزیکی نیمه سنگین و شیفت شب فراری نباشی در تاسیسات تصفیه آب و فاضلاب شهرها کار هست.
هر ایالتی معمولا برای خودش لایسنس خودش رو داره. بیشترشون با دیپلم هم قبول میکنن ولی مثلا کالیفرنیا برای لایسنسهای بالاتر فوق دیپلم و لیسانس هم میخواد.

در طرف ما که فلوریدا باشه این دو تا لایسنس ابتدایی هست:
Florida Class C Wastewater Treatment Plant Operator's License
FL Class C Water Treatment Plant Operator's License

گاها میگن از اول باید بگیری بیایی بعضا میگن یک مدتی فرصت داری که بری بگیری. کجا لایسنس رو آموزش ببینی و بگیری هم خودشون بهت میگن. معمولا در کالجهای همان شهرها بزگراز میشه.

اینم لیست دو تا کار برای همین مشاغل در شهر ما برای همین الان:
http://pbcgov.com/OnlineApplication/Asps...ntSeq=2622

http://pbcgov.com/OnlineApplication/Asps...ntSeq=2621

اینم برای ایالت کالیفرنیا اگه میخوای بری اونجا که خوب هم کار زیاده هم کارگر از اون زیادتر!!!

http://www.cwea.org/cert_howcert_steps.shtml
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، mojgan m ، Danoosh ، shadi79 ، rbrb-2015 ، sunflower00 ، hedyhoney ، maryam.azad ، copol ، ostokhan
مرسی از اطلاعاتی که دادید. همون طور که قبلا توضیح دادم من نگران یک سال اول بعد از ورودم به آمریکا هستم. ظاهرا طبق قوانین ایالتی کالیفرنیا بعد از یکسال سکونت در کالیفرنیا میتونم از تخفیف و وام دانشجویی استفاده کنم و وارد دانشگاه بشم و ادامه تحصیل بدم.
با این شرایط آیا مقرون به صرفه هست که من این دوره های کاری کوتاه مدت رو بگذرونم؟
به لینک ها هم سر زدم اما قیمت تمام شده اخذ اینجور مدارک رو نتونستم بررسی کنم.
من هنوز به مصاحبه برای دریافت ویزا دعوت نشدم. اما از الان دنبال کار هستم که مجبور نباشم از خانواده ام پول بگیرم . امیدوارم بتونم اوایل ورودم به آمریکا سرکار برم...
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، maryam.azad ، ostokhan
ما که چیزی نمیبینیم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m
مژگان خانم این دوره ها ممکنه برای خانمهای ایرانی از نظر فیزیکی سنگین باشند و احتمالا سطح زبان شما هم برای این کارها در ابتدای ورود به اندازه ای که انتظار دارند نباشد ولی بهتره برید با مربی های این رشته ها در کالجهای اون مناطق صحبت کنید ببینید نظر اونها چیه.

واقعیت این هست که وضع کار در کالیفرنیا جالب نیست و رقابت بی نهایت سنگین هست و کار رو برای تازه واردها سخت میکنه.

با این مدرکی که شما دارید ممکنه در ایالتهای کم جمعیت بتونید براحتی کار مرتبط پیدا کنید ولی اینکه در کدام ایالت باید سرچ کنید. مثل این:

http://www.indeed.com/jobs?q=water+wastewater&l
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، sunflower00 ، maryam.azad ، copol
(2014-11-13 ساعت 00:07)mojgan m نوشته:  مرسی از اطلاعاتی که دادید. همون طور که قبلا توضیح دادم من نگران یک سال اول بعد از ورودم به آمریکا هستم. ظاهرا طبق قوانین ایالتی کالیفرنیا بعد از یکسال سکونت در کالیفرنیا میتونم از تخفیف و وام دانشجویی استفاده کنم و وارد دانشگاه بشم و ادامه تحصیل بدم.
با این شرایط آیا مقرون به صرفه هست که من این دوره های کاری کوتاه مدت رو بگذرونم؟
به لینک ها هم سر زدم اما قیمت تمام شده اخذ اینجور مدارک رو نتونستم بررسی کنم.
من هنوز به مصاحبه برای دریافت ویزا دعوت نشدم. اما از الان دنبال کار هستم که مجبور نباشم از خانواده ام پول بگیرم . امیدوارم بتونم اوایل ورودم به آمریکا سرکار برم...
درسته و شما باید یکسال اینجا بمونید تا رسیدنس بشید و فلسفه این هم اینه که شما بعد از یکسال در ورقع اولین تکس رو به ایالت پرداخت میکنید و اونا این تسهیلات رو براتون قائل میشوند.
در مورد کلاسها با توجه به فاصله رمانی که دارید هر کلاسی که میخئاید برید رو قبل از اومدنتون بگذرونید چون اینجا حتی بعد از یکسال هم هزینه کلاسهای اموزشی وحستناک بالاست ! برای نمونه من چون این موضوع رو شنیدم بودم چند تا کلاس قبل از اومدنم گذروندم و جالبه که کلاسی که اونجا با 400 هزار تومان رفتم تو کالیفرنیا برای یک دوره که خیلی از مباحث رو هم کاور نمیکنه باید 1300-700 دلار بپردازید تا برید پس خیلی فکر اموزش دیدن با هزینه مناسب اینجا نباشید
برای کار هم بسته به اینکه چه نوع کار وفیلدی هستید شرتیط تینجت متفاوته من از رشته تحصیلیتون خبر ندارم تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم ولی واقعا تا میتونید سطح علمیتون رو بالا ببرید چون توی کالیفرنیا با همه جای دنیا رقابت میکنید نه فقط متخصصین امر ی کا و کنارش اهمیت دانستن زبان هم نکته فوق العاده مهمیه .

موفق باشید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m ، shoshina ، tajhizgaran ، sunflower00 ، copol ، saharbb ، ostokhan
[font=Arial]سلام.من 20 ساله دانشجوی مهندسی مکانیک در ایران هستم.می خوام برای سال دیگه برم سن حوزه . دوباره برای مقطع کارشناسی در رشته ی مهندسی مکانیک ادامه تحصیل بدم.دانشگاه سن حوزه رو بررسی کردم و شرایط قبولی دانشگاه رو خوندم.با توجه به این که معدل دبیرستانم بالا هستش.طبق مطالبی که سایت دانشگاه نوشته بود.خیلی راحت فقط باید یه امتحان زبان بدم برای قبولی در این دانشگاه.در این شهر آشنایی داریم که گفته از نظر کاری و سکونت کمکم می کنه.خودم خیلی نگران مشکلات مالی ای هستم که ممکنه با اومدنم به سن حوزه با هاشون مواجه بشم. اونجا برای دانشجو هایی مثل من چه مشاغلی هست و چقدر از خرجم رو می تونم خودم در بیارم چون نمی خوام فشار مالی به پدرم بیاد.چه مدت طول می کشه که کار پیدا کنم؟ شنیدم موسساتی هستن که به دانشجو ها کمک مالی می کنن و بهشون کار می دن... کسی اطلاعاتی در مورد این موسسات داره؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m ، tajhizgaran
(2014-11-20 ساعت 23:07)محمد 94 نوشته:  [font=Arial]سلام.من 20 ساله دانشجوی مهندسی مکانیک در ایران هستم.می خوام برای سال دیگه برم سن حوزه . دوباره برای مقطع کارشناسی در رشته ی مهندسی مکانیک ادامه تحصیل بدم.دانشگاه سن حوزه رو بررسی کردم و شرایط قبولی دانشگاه رو خوندم.با توجه به این که معدل دبیرستانم بالا هستش.طبق مطالبی که سایت دانشگاه نوشته بود.خیلی راحت فقط باید یه امتحان زبان بدم برای قبولی در این دانشگاه.در این شهر آشنایی داریم که گفته از نظر کاری و سکونت کمکم می کنه.خودم خیلی نگران مشکلات مالی ای هستم که ممکنه با اومدنم به سن حوزه با هاشون مواجه بشم. اونجا برای دانشجو هایی مثل من چه مشاغلی هست و چقدر از خرجم رو می تونم خودم در بیارم چون نمی خوام فشار مالی به پدرم بیاد.چه مدت طول می کشه که کار پیدا کنم؟ شنیدم موسساتی هستن که به دانشجو ها کمک مالی می کنن و بهشون کار می دن... کسی اطلاعاتی در مورد این موسسات داره؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.[/font]

تا جایی که میدونم دانشجوها معمولا اجازه کار کردن ندارن یا حداکثر بیست ساعت در هفته اونم در خود دانشگاه.
منی که گرین کارتی هستم نتونستم همچین کاری پیدا کنم چه برسه به دانشجوی خارجی! معمولا این کارها رو - در وهله اول - به افرادی که واقعا نیازمند هستن میدن (مادران تنها، متاهلهای بیکار و مجردهایی که سرپرست ندارن و ...) که از طریق وام ففسا تقاضای کار هم دادن که البته این پروسه شامل گرین کارتی ها و سیتیزن ها هست و شامل دانشجویان خارج نمیشه.
در ضمن شما اینقدر اینجا ازتون تو دانشگاه کار میکشن که با اضافه کردن فاکتور تحصیل به زبان خارجی همینجوریشم وقت سر خاراندن نخواهید داشت تا اینکه بخواهید هم کلاس برید هم کار کنید هم استراحت کنید هم به درسها و آزمایشگاههاتون برسید.
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی در دانشگاهها حدود 400 تا 800 دولار برای هر واحد درسی هست و یا بصورت ترمی حساب میکنن برای بالای 12 واحد یکجا که حدودا از 15000 دولار به بالا هست معمولا. (نکته اینجاست که یک درس بیوفتید در یک ترم که معمولا نمره قبولی هم C هست یعنی 70 درصد به بالا، بیشتر از آنچه که کار کردید در آن ترم از جیبتون میره!!)
در مورد ویزای دانشجویی و شرایط کار اگه تعلق بگیره بهترین اطلاعات رو از انجمن سایت applyabroad.org میتونید بگیرید که همه اعضاش دانشجو هستن.
اینجا اکثر همه مهاجرتی هستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، mojgan m ، shoshina ، ParsTrader ، sunflower00 ، copol
خب ... از طریق دیگه ای میشه رفت آمریکا...مثلا اگه کسی تو آمریکا داشته باشی برات دعوتنامه بفرسته...چند سالی بمونم اونجا ...وقتی کار پیدا کردم برم دانشگاه (آخه برای آدم بی سواد مگه کار پیدا میشه)... خلاصه قضیه این دعوتنامه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 15:18)محمد 94 نوشته:  خب ... از طریق دیگه ای میشه رفت آمریکا...مثلا اگه کسی تو آمریکا داشته باشی برات دعوتنامه بفرسته...چند سالی بمونم اونجا ...وقتی کار پیدا کردم برم دانشگاه (آخه برای آدم بی سواد مگه کار پیدا میشه)... خلاصه قضیه این دعوتنامه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟

به ادم مجرد جوان به این راحتی ها که ویزای توریستی نمیدن.

بعد مثلا بری چند سال بمونی خونه فامیلتون؟ با ویزایی که چند سال از مدت انقضاش گذشته و بدون مجوز کار و تحصیل و با اقامت غیر قانونی؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، shoshina ، hedyhoney ، ParsTrader ، ostokhan
دوستان من یه کار جدید در ضمینه فروش بیمه عمر و سرمایه گزاری شروع کردم. و بسیار خخوشحالم که با این شرکت آشنا شدم، چون در ضمن اینکه کار نیمه وقت قبلمو ادامه میدم می تونم این کارو هم انجام بدم، البته کار بر اساس پورسانت هست ولی خیلی پر درآمده، اگه کسی دنبال همچین موقعیتی میگرده توی منطقه سن حوزه کالیفرنیا من میتونم معرفی کنم.
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، rbrb-2015 ، copol ، bahramial
(2014-08-11 ساعت 10:45)mechanicalengineer نوشته:  دوستان سن حوزه کسی تو فیلد مهندسی مکانیک شاغل هست ؟

بله Wink
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
سلام دوستان
کسی مقیم menlo park یا mountain view هست؟؟
میخواستم ببینم اوضاع کار شبکه اونجا چطوره در حال حاضر.
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان