موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 11:41 توسط IN.USA@2013.)
(2013-01-13 ساعت 11:13)hasti_banoo نوشته: اما سوال شما IN.USA@2013 عزیز،
در سن حوزه و شهرهای اطراف به دلیل حضور بسیار زیاد متقاضیان کار از کشورهای چین و هند و حتی بسیاری آمریکایی ها و سطح بالای سواد IT آنها، رقابت زیادی برای گرفتن کار وجود دارد. درسته که موقعیت کاری زیاده اما به همون نسبت گرفتن کار در رقابت با سایر متقاضیان هم سخت تره.
.....
ممنونم هستی بانوی گرامی که پاسخ میدید.
یک سوال دیگر اینکه شما به حضور بسیار زیاد متقاضیان کار از کشورهای چین و هند اشاره کردید می خواستم بدونم اینها با چه نوع ویزایی اونجا هستند ویزای کاری یا نه اینا همه گرین کارت دارن یا شایدم سیتی زن هم هستند و منظور شما از خود آمریکاییها - چه کسانی است ؟ آیا آمریکاییهای سفید پوست یا نه دارندگان گرین کارت یا سیتی زن ها ( حالا چه هندی - چینی - ایرانی و ...)؟
آیا وجود تعدادبالای چینی و هندی ها در شهر سن خوزه برای ما تازه مهاجرین به نظرتون یک مزیت هستش یا یک نکته منفی ؟
مرسی
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
اطلاع دقیقی ندارم، اما اکثرشون اقامت دائم دارن، یا حتی سیتیزن هستند. خیلی از چینی ها و هندی ها سالهاست اینجا زندگی می کنند و حتی برمی گرده به نسل یا نسلهای قبلشون. منظور از آمریکایی، هم آمریکایی های سفید پوست و هم کسانی از ملیتهای دیگه هست که اینجا دنیا اومدن و زبان اولشون انگلیسی محسوب میشه. تیمی که من الان در محیط کار جزوش هستم یک نمونه تازه مهاجر نداره ، همه آمریکایی هستند اما از نژادهای مختلف سفید و مکزیکی و چینی و کره ای و هندی. یکی دو نفر هم هستند که از بچگی مهاجرت کردند و اینجا بزرگ شدند.
تجربه خودم نشون میده اگر صلاحیت لازم رو از نظر کارفرما داشته باشید، نژاد یا تازه وارد بودنتون به آمریکا مانعی برای استخدام نیست. اینجا مثل هر جای دیگه باید زبانتون در حدی باشه که همه چیز رو بفهمید و تا حدی هم که بتونید منظورتون رو بفهمونید، حرف بزنید. البته هر چه بیشتر بهتر. زبان فاکتور مهمی هست، هر چند توانایی شما در انجام کار و رفتار و اخلاق شما ، حرف اول رو می زنه.
اینکه سوال کردید وجود این تعداد خارجی در اینجا مزیت هست یا نه، باید بگم هست ! چون اولا نژاد پرستی بسیار انگشت شماره. ثانیاً مشکل زبان تازه واردین تا حد زیادی برای همه قابل درک و پذیرش هست و ثالثا شما خودتون رو غریبه حس نمی کنید.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
هستی بانو گرامی لطفا در مورد آب و هوای سن خوزه توضیح دهید. آیا شرجی هست یا نه ؟ در یک سایت خوندم کیفیت آبش مناسب نیست و هواشم تا حدی آلوذه هست البته مسلما نه مثل تهران ولی به نسبه شهرهای آمریکا؟
مرسی
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خواهش میکنم دوستان مطلع،در مورد انواع موسساتی که میشه در این منطقه ازشون certificate گرفت رو توضیح بدن.کالج تقریبا 1 سال طول میکشه،موسسات آموزشی دیگری هم هست؟برای نرم افزار ها هم باید certificate بگیریم؟
ممنون
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما حدود یک هفته س که رسیدیم سن حوزه منطقه ساراگاتو
نسبتا شهر خوبیه اما بر ای ماها که به شلوغی تهران عادت داریم زیادی آرومه
یه چیز دیگه که هست مشکل کاره یعنی تا سکیوریتی نیاد هیچ جا استخدام نمی کنن
ما در این یک هفته تنها کار مفیدی که انجام د ادیم مدرسه ی دخترم بوده که قراره از دوشنبه بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.. من مدت 2 ماه هست که به سن حوزه اومدم و یک پسر 2 سال و 6 ماهه دارم دنبال یه preschool خوب تو منطقه campbell یا cupertino هستم اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه...اگر preschool خوب تو مناطق دیگه ای هم می شناسید لطفا معرفی کنید..
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من هفته گذشته ورود زدم و خوشبختانه در سن خوزه اون کاری که دوست داشتم رو گرفتم و ايشالا از دو هفته ديگه شروع ميکنم
از اطلاعات هستی بانو واقعا استفاده کردم و مطمئنا در آينده هر چيزی که کمکی باشه رو با بچه ها شير خواهم کرد. البته من الان ساکن والنات کريک هستم و احتمالا روزی يک ساعت رانندگی تا سن خوزه خواهم داشت ( از 680)
اگه از دوستان کسی هست که تجربه از رانندگيهای طولانی مدت زمان ترافيک بخصوص ازسن فرانسيسکو و برکلی به سن خوزه داره، خيلی ممنونش ميشم که تجربياتش رو در اختيار من بزاره
فکر شخصی خود من اينه که هر روز ساعت 5 راه بيوفتم که به ترافيک نخورم و از اونور دير برگردم .
از دوستان کسی سن رومان زندگی کرده?
اگه نکته و پند و اندرز خاصی در زمان شروع کار هست هم خيلی ممنون ميشم
بچه ها در اختيار بزارن
مهمترين کارهايی که من الان دنبالش هستم خريد ماشين .
گويا کريگ ليست بهترين جاست .من دنبال يه ماشين کم مصرف مثل هيوندای يا تويوتا کرولا و غيره ( موتور 1.6) هستم
ماشين سلويج روی کريگ ليست با قيمت خوب زياد هست . نميدونم بعضيهاشون خيلی تر و تميزن ولی...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان من هم سن خوزه هستم اگر سوالی بود در خدمتم (البته من 3 ماهه اینجام و قطعا به اندازه بقیه اطلاعات ندارم )
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما تابستون گذشته اومديم سن هوزه و برگشتيم. حالا براي 23 مي برنامه داريم بياييم گفتم يكسري سؤال از دوستان بپرسم:
1- براي اجاره خونه توصيه تون چيه؟ ما 3 نفريم. دخترم و خانمم و من. من زيلو و كريگليست و ... را نگاه كردم. دنبال يك جاي تميز با حداقل قيمت هستم. كدوم منطقه و چه راهي را پيشنهاد مي ديد؟ مي خواهم بيام يك هفته اي اكستندد استي يا همچين جايي باشم كه بتونيم از نزديك بگرديم دنبال خونه.
2- براي مدرسه دخترم كه امسال ميره چهارم ابتدايي چه توصيه اي داري؟ به ما مدرسه كالينز توي كوپرتينو را معرفي كردند. راستي مدارك چي بايد براش بياريم. مثلا نامه اي از مدرسه يا چيزهاي ديگه؟؟؟
3- براي خريد ماشين هم اگه روش يا جاي مناسب سراغ داريد، ممنون ميشم راهنمايي كني؟؟