موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از توضيحاتتون.
دوستان ديگه اگه به صورت عملي و تجربي جواب بدهيد خيلي مفيد خواهد بود.
هنوز منتظر راهنمايي هستم.
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من فعلا تجربه خاصی در خريد ماشين ندارم. اما بايد تا يک ماه آينده يه ماشين بخرم. اگه چيز خاصی، يا محل خاصی برای خريد ماشين تو همين منطقه - اضافه بر مطالبی که گفته شده- بنظرم رسيد حتما اينجا مينويسم
خيلی بده که اينجا آکشن فقط برای ديلر هاست. خريد ماشين از آکشن واقعا لذت بخشه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
می خواستم بدونم که توی سن خوزه بازار کار برای مهندس مکانیک با 12 سال تجربه و تخصص HVAC چطوریه ؟
دو تا از دوستان من که یکی از اونها یازده ساله اونجاست و یکی هم سه سال هست که اونجاست با من هماهنگ هستند و من احتمالا برای شروع به اونجا می روم .
ممنون میشم اگر دوستان مطلع کمی راهنمایی کنند .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بازار كار شركت هاي زير مجموعه شركت هاي نفتي مثه شورون ، بي پي ، شل ، كاسترول و....در سن حوزه چه طوره ؟ البته من تخصصم تو فرآورده هاي نفتيه(روغن و گريس) نه اكتشاف و پروسس.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
ما یک ماهی هست که با ویزای توریستی وارد امریکا شدیم و قصد داریم با پیدا کردن اسپانسر ویزای کار یا همون H1b بگیریم. همسرم فوق لیسانس نرم افزار و 10 سال سابقه برنامه نویسی دارند. من کاردان مامایی هستم و حدود 4 سال سابقه کاری دارم. اینجا کار خوب پیدا میشه اما کمتر شرکتی اسپانسر میشه، شاید چون از نظر قانون باید خود شرکت همه هزینه های دولتی و وکالت این نوع ویزا رو بده ، ما حاضریم با جان و دل خودمون همه هزینه ها رو بدیم، فقط توی این وقت کم یکی پیدا بشه بگه من اسپانسر میشم. ممنون و سپاسگذارم از اینکه احیانا اگر شرکتتون نیرو بخواد یا اگر وکیل یا شرکتی رو سراغ دارید که در پیدا کردن اسپانسر به ما کمک کنه، به ما معرفی کنید. ما فقط یک ماه وقت داریم چون اول اپریل این ویزا ظرفیتش باز میشه و به محض رسیدن به حد مورد نیاز بلافاصله بسته میشه.
کوچکترین کمک شما میتونه برای ما راهگشا باشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 10:54)sima s نوشته: دوستان بازار كار شركت هاي زير مجموعه شركت هاي نفتي مثه شورون ، بي پي ، شل ، كاسترول و....در سن حوزه چه طوره ؟ البته من تخصصم تو فرآورده هاي نفتيه(روغن و گريس) نه اكتشاف و پروسس.
كسي نبود ياري كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینجور که یادم میاد قبلا یه انجمنی چیزی واسه کسانی که سن هوزه زندگی میکردن ,و بعضی اوقات قرار ملاقات میذاشتن بود,بازم هستش؟
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ.ﻣﻦ اﻻﻥ ﺣﺪﻭﺩ 3 ﺳﺎﻝ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻛﻪ ﺩاﺭﻡ ﺩﺭ ﺑﻲ اﺭﻳﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ.ﻭاﻗﻌﺎ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﺁﺯاﺭ اﺯ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎﻱ ﭘﻨﻬﺎﻧﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻧﻤﻲ اﻳﺪ.ﻣﺜﻞ ﺩﻳﭙﺎﺯﻳﺖ ﻫﺎ و ﺟﺮﻳﻤﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺎﺑﺖ ﺩﻳﺮ ﻛﺮﺩ ﻳﺎ ﺩﻳﺮ ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﮔﻠﻮﻱ ﺁﺩم ﺭا ﻣﻲ ﻓﺸﺮﺩ.ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮔﺮاﻧﻲ اﺟﺎﺭﻩ ﺑﻬﺎ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﻣﻮاﻓﻘﻢ.(ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺩﺭ اﻭﺭﻧﺞ ﻛﺎﻧﺘﻲ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﻋﺎﻟﻲ, ﺧﺎﻧﻪ اﺵﺣﺪاﻗﻞ30 اﻟﻲ 40 ﻣﺘﺮ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻩ اﻣﺎ اﻧﺪاﺯﻩ اﻱ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩاﺭﻡ اﺟﺎﺭﻩ ﻣﻲ ﺩﻫم. اﻭ ﻫﻢ ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ اﺟﺎﺭﻩ ﺧﺎﻧﻪ اﮔﺮ ﺑﺨﻮاﻫﻴﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺷﻴﻚ,ﺑﺎ اﺳﺘﺨﺮ,ﻻﻧﺪﺭﻱ ﺩاﺧﻞ ﺧﺎﻧﻪ,ﺟﻴﻢ و....ﺑﺮﻭﻳﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﻻﻱ 1800 ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺧﺎﻧﻪ 1 ﺧﻮاﺑﻪ. اﮔﺮاﺯ ﺗﻤﺎﻡ اﻳﻨﻬﺎ ﺻﺮﻓﻨﻆﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮ ﺧﺎﻧﻪ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩ.ﺑﻪ ﻧﻆﺮﻡ اﮔﺮ ﻛﺴﻲ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺩاﺭﺩ و ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪ ﺭاﻧﻨﺪﮔﻲ ﻛﻨﺪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﺮﻩ ﺗﻮﻱ ﻣﺤﻠﻪ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺏ و ﺳاﻳﻦ ﻫﺎﻱ اﺟﺎﺭﻩ ﺭا ﺑﺒﻨﻴﺪﻭ ﺑﺮﻭﺩ ﺑﺎ ﻣﺪﻳﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﺻﺤﺒﺖ ﻛﻨﺪ.ﺑﻌﻀﻲ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺸﻮﺩ ﻳﻚ ﺗﺨﻔﻴﻔﻲ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ.ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻟﻮﺱ ﮔﺎﺗﻮﺱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ. ﻭﻗﺘﻲ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺧﺎﻧﻪ ﺭا اﺟﺎﺭﻩ ﻛﻨﻢ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻢ 100 ﺩﻻﺭ اﺯ اﺟﺎﺭﻩ اﺯ اﺟﺎﺭﻩ ﻛﻢ ﻛﻨﻢ.ﺷﺎﻳﺪ 100 ﺩﻻﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻧﻴﺎﺩ ﻭﻟﻲ اﻻن ﺑﻌﺪ اﺯ 3 ﺳﺎﻝ ,ﻭﻗﺘﻲ اﺟﺎﺭﻩ ﻫﺎ ﺭا ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﻦ اﺳﺖ.اﻟﺒﺘﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺎ اﺯ ﺩاﺷﺘﻦ ﺗﻤﺎﻡ اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺭﻓﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻡ ﻧﻤﻲ اﻣﺪ ﻣﺤﺮﻭﻡ اﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻣﺤﻠﻪ ﻋﺎﻟﻲ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﺑﻪ اﺳﺘﺨﺮ و ﺟﻴﻢ و...ﻣﻲ اﺭﺯﺩ.ﺷﺎﻳﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺎﺭاﺣﺘﻲ ﻣﺎ ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺭﺧﺘﺸﻮﻳﻲ ﺩﺭﺧﺎﻧﻪ اﺳﺖ.ﻛﻪ اﻭﻧﻬﻢ ﻣﻴﮕﺬاﺭﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻱ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻣﻬﺎﺟﺮت.
ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ ﻳﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺑﻜﻨﻢ ﺑﺮاﻱ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﺎﺯﻩ اﻣﺪﻩ اﻧﺪ, ﻧﻜﺘﻪ اﻱ ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﻣﻲ ﮔﻢ ﻛﺎﺵ ﻛﺴﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ اﻳﻦ ﺭاﻩ ﺭا ﻳﺎﺩ ﻣﻴﺪاﺩ.ﺁﻧﻬﻢ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ه اﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ اﻓﺮاﺩ اﺳﺖ :ﻳﻜﻲ ﻛﻢ ﺩﺭﺁﻣﺪ , ﻳﻜﻲ ﻫﻢ اﻓﺮاﺩﻱ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺳﻘﻒ ﺧﺎﺻﻲ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ ﺑﺮ اﺳﺎﺱ ﺗﻌﺪاﺩ اﻓﺮاﺩ ﺧﺎﻧﻮاﺭ.
اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺭا ﻣﻲ ﺷﻮﺩﺩﺭ اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩ ﺩﺭ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ, ﻛﻮﭘﺮﺗﻴﻨﻮ,ﺳﺎﻧﻲ ﻭﻳﻞ, وﺣﺘﻲ ﻟﻮﺱ ﮔﺘﻮس اﺯ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﭘﻴﺪا ﻣﻲ ﺷﻮﺩ,ﺑﻪ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ BMR ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻨﺪ.ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻛﻪ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺑﺴﻴﺎﺭ اﻓﺘﻀﺎﺡ, ﻛﺜﻴﻒ و ﺿﺎﻳﻊ اﺳﺖ.ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻡ اﻧﻬﺎ ﺭا ﻧﺪﻳﺪﻩ اﻡ اﻣﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ اﺯ اﻭﻧﻬﺎ ﺭا ﻛﻪ ﺩﻳﺪﻩ اﻡ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺗﻤﻴﺰ و ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩﻩ اﻧﺪ.اﻳﻦ ﺣﺮف ﺑﺮداﺷﺖ ﺷﺨﺼﻲ ﻣﻦ اﺳﺖ:ﺑﻌﻀﻲ اﺯ اﻳﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺎﻳﺪ ﭼﻨﺪﺗﺎاﺯ ﻭاﺣﺪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭا ﺑﻪ اﻓﺮاﺩ ﻛﻢ ﺩﺭاﻣﺪ ﻣﺜﻼ ﺑﺎ ﺣﻘﻮﻕ 3000 ﺩﻻﺭ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ ﺑﺮاﻱ ﻳﻚ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ 4 ﻧﻔﺮﻩ اﺟﺎﺭﻩ ﺑﺪﻫﻨﺪ.ﻋﻤﻼ ﻟﻮ اﻳﻨﻜﺎﻡ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ( اﻣﺎ ﻧﻪ اﺯ اﻭﻧﻬﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﻪ ان ﻫﺎ ﻳﺎﺭﻱ ﻣﻲ ﺭﺳﻮﻧﻪ ﻧﻜﺘﻪ :اﻳﻦ ﺭا ﻫﻢ ﺷﻚ ﺩاﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺳﻜﺸﻦ 8 ﻫﺴﺖ و ﺑﻌﻀﻲ اﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ) .ﺑﻌﺪ اﻳﻦ اﻓﺮاﺩ ﺑﺮاﻱ ﻳﻚ ﺧﺎﻧﻪ ﺳﻪ ﺧﻮاﺑﻪ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺭﻓﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻳﺪﻳﻢ. ﺣﺪﻭﺩ 1000 ﺩﻻﺭ اﺟﺎﺭﻩ ﻣﻲ ﺩﻫﻨﺪ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ اﺟﺎﺭﻩ ﻋﺎﺩﻱ اﻧﺠﺎ ﺣﺪﻭﺩ 3600 ﺩﻻﺭ اﺳﺖ.اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﻓﺮﻕ ﺩاﺭﺩ ﻭ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻟﻴﺴﺖ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺩاﺭﻧﺪ اﻣﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻧﻮﺑﺖ ﻫﻢ ﻣﻲ ﺭﺳﻪ.ﻣﺜﻼ ﻣﺎ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ اﻗﺪاﻡ ﻛﺮﺩﻳﻢ.ﻳﻚ ﺧﺎﻧﻪ ﺭا اﺯ ﺩﺳﺖ ﺩاﺩﻳﻢ ﭼﻮﻥ ﺣﻘﻮﻗﻤﻮﻥ ﻛﻢ ﺑﻮﺩ و اﺯ ﺣﺪاﻗﻞ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ.اﻣﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﺩﻭﻡ ﺑﻌﺪﻱ اﺯ ﻳﻜﺴﺎﻝ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩ ﻛﻪ ﻳﻚ ﺧﺎﻧﻪ 3 ﺧﻮاﺑﻪ ﺧﺎﻟﻲ ﺷﺪﻩ ﺑﻴﺎﻳﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ.ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺣﺪﻭﺩ 1200 ﺩﻻﺭ. اﻣﺎ ﺑﺮاﻱ ﻣﺎ ﻛﻨﺴﻠﺶ ﻛﺮﺩﻳﻢ.ﺷﺎﻳﺪ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﺑﻮﺩ.اﻣﺎ ﻣﺎ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﺑﻤﺎﻧﻴﻢ و ﻗﻴﺪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺰﺭﮔﺘر ﺭا ﺯﺩﻳﻢ.ﺩﺭ ﻛﻞ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺁﻣﺪﻩ اﻳﺪ اﺯ اﻳﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﻫﺎ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﺪ ﻭاﻗﻌﺎ ﻫﺮ ﭼﻲ ﺑﺘﻮﻧﻴﺪ ﻛﻤﺘﺮ ﺧﺮﺝ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﺗﺎ اﻳﻨﻜﻪ اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺑﺘﻮﻧﻴﺪ ﻛﺎﺭﻱ ﺭا ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻳﺪ و ﺑﺎﺏ ﻃﺒﻊ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﺑﺎ ﺩﺭاﻣﺪ ﺑﺎﻻ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﻴﺪ.
ﻣﻦ ﻟﻴﻨﻚ bmr ﺷﻬﺮ ﺳﺎﻧﻲ ﻭﻳﻞ. ﺭا ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﻣﻲ ﮔﺬاﺭﻡ.اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﺎ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺷﻬﺮ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﺎ ﺣﺪاﻗﻞ 3 ﻣﺎﻩ (اﮔﻪ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻜﻨﻢ) ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭا ﺩﺭ اﻳﻦ ﺟﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ.اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻲ ﺗﻮاﻥ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭا ﻫﻢ ﺩﻟﻴﻞ اﻭﺭﺩ. ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺪﻳﺪﻡ ﺳﺨﺖ ﮔﻴﺮﻱ ﻛﻨﻨﺪ ﺑﺭاﻱ ﻫﻤﻴﻦ ﻧﮕﺮاﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ و اﺯ اﻳﻦ ﻓﺮﺻﺖ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻋﺎﻟﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩه ﻛﻨﻴﺪ.
http://sunnyvale.ca.gov/Departments/Comm...nters.aspx
ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﻫﻢ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ي ﻫﻤﻪ ي ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﻪ.
ﻣﻌﻤﻮﻻ اﻳﺮاﻧﻲﻫﺎﻱ ﻣﻘﻴﻢ ﺑﻲ اﺭﻳﺎ ﺳﻴﺰﺩﻩ ﺑﻪﺩﺭ ﺭا ﺩﺭ ﻭﺳﻮﻧﺎ ﭘﺎﺭﻙ ﺟﻤﻊ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ. اﮔﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﻭاﺭﺩ ﻫﺴﺘﻴﺪ. و اﺯ ﻫﻤﺮاﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺻﺪﻫﺎ اﻳﺮاﻧﻲ اﻳﻦ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﻣﻜﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﻤﻲ ﺷﻮﻳﺪ.,اﻣﺴﺎﻝ ﺭا ﺑﻪ اﻳﻦ ﭘﺎﺭﻙ ﺑﻴﺎﻳﻴﺪ.ﺟﺎﻟﺐ اﺳﺖ و ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻳﻜﺒﺎﺭ اﻥ ﺑﺪﻙ ﻧﻴﺴﺖ.اﻟﺒﺘﻪ ﭼﺎﻗﺎﻟﻪ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﻫﺎﻱ ﺗﺎﺯﻩ اﻳﻦ ﭘﺎﺭﻙ ﺭا ﻫﻢ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﻓﻮﻕ اﻟﻌﺎﺩﻩ اﺳﺖ.
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،
من و همسرم اوايل ماه مي تصميم داريم كه بريم سانفرانسيسكو. من خودم شخصا كارم تو زمينه IT هستش و شركت خودم رو دارم. الانم ١٠ ساله كه خارج از كشور تو دبي داريم زندگي مي كنيم. اينجور كه متوجه شدم كم كم شركت هاي جديد بيشتر توي سانفرانسيسكو شروع ميكنند تا سن هوزه. قيمت اجاره هم توي سانفرانسيسكو خيلي بيشتره تا سن هوزه. مثلا تو Pacific Heights يه خونه يك خوابه بين ٢٥٠٠-٣٥٠٠ دلاره در صورتيكه با اين پول توي سن هوزه ميشه تو Los Gatos يه خونه دو خوابه خيلي بزرگتر گرفت. چون دبي شهر خيلي كوچيكه ديگه از خلوتي زياداز حد خسته ايم و مي خوايم ترجيحا جايي بريم كه يكم رفت و آمد ببينيم و اينكه خيلي كوچيك نباشه. نميدونم كه تونستم منظورم رو برسونم يا خير.
ممنون ميشم كه نظرتون رو درباره تفاوت اين دو شهر بگيد. در ضمن خيلي خوشحال ميشيم كه تا ميتونيم دوستاي خوبي مثل شما اونجا داشته باشيم. واقعا تجربه اينو به من ياد داده كه تحمل غربت باوجود دوست خوب خيلي خيلي راحت تره.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون چقدر طول می کشه کسی که مدارک CCNA , CCNP رو داره و سه سال هم در زمینه VSAT تجربه داره کار پیدا بشه؟
Case Number :201XASxxx
تاریخ رویت قبولی :
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا :یک ضرب (ان شاءالله)
مقصد: سان خوزه (ان شاءالله)