موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-01 ساعت 11:15)sima s نوشته: با سلام خدمت سن هوزه نشینان محترم
ما (یه خانواده دو نفره) برای یک ماه استودیو برای اقامت لازم داریم ، تو یه محله امن تو هر قسمت از bay area اگر کسی بتونه اطلاعاتی راجع به اجاره 1 ماهه بده ممنون میشم.
خيلي سخت گيرتون مياد اينجا كمتر از ٦ ماه معمولا أجاره نميدن تازه بايد حساب بانكي داشته باشين چك بدين
بازم سؤالي بود پيام خصوصي بديد من San fransicso berkeley downtown هستم يه خونه يه خوابه فرنيش از ٢١٠٠ تا شروع ميشه به بالا و اصلا پيشنهاد نميكنم همه فكر ميكنن فقط Bay Area خوبه . بخدا گرونه بعدشم ماشينم بگيري اينجا خيابون هم پارك كني بايد پول بدي سالي ١٠٠٠ $
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 01:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 01:54 توسط air.)
(2013-04-01 ساعت 11:15)sima s نوشته: با سلام خدمت سن هوزه نشینان محترم
ما (یه خانواده دو نفره) برای یک ماه استودیو برای اقامت لازم داریم ، تو یه محله امن تو هر قسمت از bay area اگر کسی بتونه اطلاعاتی راجع به اجاره 1 ماهه بده ممنون میشم.
padmapper را هم به گوگل کروم اضافه کنید می تونید آگهی های خانه هایی را که در کرگز لیست درج کرده اند ببینید.خوبیش اینه که روی نقشه نشان می دهد و شما می تونید خودتون اون را با نیاز هاتون تنظیم کنید.
سایت Zillow هم خوبه ولی آگهی های قلابی توش زیاده و باید مواظب باشید.امیدوارم که این آگهی الکی نباشه http://www.zillow.com/homedetails/655-Ri...0725_zpid/
اگر هم ماشین دارید.بهترین راه پیدا کردن خانه که قبلا هم گفته بودم چرخ زدن در منطقه ای است که دوست دارید این جا کامپلکس های اجاره ای کم نیست.این خانه ها معمولا ساین اجاره را در چمن یا روی دیوار جلوی خانه نصب می کنند.شاید قیمتشون بهتر از کرگزلیستی ها باشه.
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خانومهای عزیز در مورد بحث شیرین و مهممممم آرایشگاهها و خصوصاً ابرو برداشتن در سن حوزه اطلاعات بدین
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
4 ماهی هست که دارم تو اين منطقه کار ميکنم و سيليکون ولی واقعا من رو به حيرت اورده. محيطی به اين پويايی تا حالا نديده بودم. هميشه بايد در حرکت باشی وگرنه حذف ميشی و کنار ميری. حيرت انگيزه اين محيط. خيليها بيشتر با کاميوتر و نرم افزار و اين حرفا اين محيط رو ميشناسن، گرچه در لايه های زيرين قلب تکنولوژی دنياست. بقول معروف ميگن اگه ميخوای on cutting edge technology بودن رو تجربه کنی بايد تو سيکيون ولی کار کنی. هر تکنولوژی که تو دنيا فکرش رو بکنيد از ميليتاری v ديفنس گرفته تا مديکال اول اينجا ديزاين و تست ميشه و بعد هر جايی از دنيا به توليد انبوه ميرسه و اسمبل ميشه. حيرت انگيزه واقعا
رمز موفقيت در اين محيط رو هم من در ارتباطات و کانکش داشتن ديدم . دوستان زيادی رو من تو اين مدت ديدم که تو يه کمپانی کار ميکردن، کاستومری داشتن و کار رو براش عالی انجام دادن و بعد با حقوق و مزايای بهتر به کمپانی کاستومره پيوستن. گويا اين يک اتفاق بسيار پيش افتادست اينجا و از اونجايی که همه قرار داده ها at will بسته ميشه خيلی طبيعه
يه نکته جالب هم بگم. 4 ماه پيش وقتی من اينکار رو شروع کردم برای جاب های ديگه اي هم اپلای کرده بودم و رزومم رو خيلی جاها گذاشته بودم. نتيجه اينکه از اون موقع تا الان تلن قبلی من روزی چند بار زنگ ميخوره و هنوز کلی ايميل ميگيرم- با اينکه ديگه رزومه رو اپيديت نکردم و جواب هيچ تلفنی رو ندادم
نکته باحال اينجا بود که هفته گذشته دو تماس از اينتل و گوگل داشتم . گويا روزمه من رو از جاب هايی که قبلا براشون اپلای کرده بودم نگه داشته بودن و الان سراغم اومدن.
تو چند تماسی که باهاشون داشتم به يک نکته جالب پی بردم.
چون جاب دارم و از کارم هم راضی هستم ، حتی جلوی کمپانی مثل گوگل من دست بالا رو دارم و قدرت چونه زنی دارم و اونها هم خيلی راحت کنار ميآن و سعی ميکنن شما رو راضی کنن
پس توصيم اينه که بعد از شروع به کار ، رزومه رو بر نداريد و حتی باز هم اپلای کنيد. مطمئن باشين که بعدا سراغتون ميآن و اگه کار داشته باشين واقعا تو شرايط بهتری برای پيوستن به يک کمپانی ديگه هستی.
حتی پيوستن به اين کمپانيهای بزرگ هم آخر دنيا نيست و بعضی وقتا شما ممکنه در يک کمپانی کوچک تر که در يک زمينه تخصصی تر بهترينه حقوق و مزايای بهتر بگيريد و بيشتر از کارتون لذت ببريد. خلاصه اينکه همونطور که قبلا گفتم در اين محيط هميشه بايد در حال حرکت بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-05 ساعت 02:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-05 ساعت 06:56 توسط hasti_banoo.)
سلام به دوستان
من حدود 6 ماه پیش یه همراه خانواده به آمریکا مهاجرت کردم با ویزای H1 که البته با مشکلی که برای employer بوجود امد نتونستم ادامه کار بدم و مجبور شدم برای یک سری شرکت های دیگهapply کنم که چون ویزای h1 داشتم خیلی سخت بود و بالاخره با یک وکیل صحبت کردیم و از این موقعیت استفاده کردیم وتا حدود سه ماه دیگه اجازه کار من و همسرم آماده میشه و بگذریم که حالا تو این مدت به ما چقدر سخت گذشته با یک بچه 7 ساله بماند ولی خدا رو شکر در حدی هستم که بتونم زندگی معمولی رو بگذرونم ولی از اونجایی که همه عزیزان میدونند با این تفاوت دلار دیگه واقعا کمر خم شده من کارشناس کامپیوتر هستم و مدرکم ارزش گذاری کردم و اینجا قبول کردن ,BSشناخته شده و آلان در آریزونا و در شهر SCOTTSDALE که شهر خوب اینجاست زندگی میکنیم و چون پسرم به مدرسه میره نمیونستید هر جائی بریم البته من ماشین و یه کوچولی کریدیتی اینجا پیدا کرده ام و حدود هزینه اینجا در این مدت تقریبا 3000 تا 3500 دلار است با اجاره 1100 دلاری برای یک خونه 1300 اسکوار فیتی
در ایران شرکتی داشتم در زمینه تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ و به این حرفه خیلی علافه دارم و حتی میخواستم اینجا یک شاپینگی راه بندازم ولی یک از دوستان که در سن خوزه بود گفت برای کار تو توی اینجا فرصتهای بهتری هست
حالا از دوستان خواهشی که دارم با توجه به سابقه اقامتی که در این شهر دارید و از مارکتینگ اونجا میدونید آیا من بعد از اجازه کار به اونجا move کنم و یا از دوستان کسی رو دارید نزدیک به رشته من باشه که یک سری سوال کنم .البته بگم حدود 10 شهر در سال 2013 به عنوان بهترین ها در رشد اقتصادی معرفی شده که اولیش سن خوزه است و 8 یا نهم فینیکس پایتخت آریزونا ست و در مورد تعمیرات و maintenance اینجا خوب پول میگیرند حتی اگر offer های خوبی برای دستگاه بدن مثلا یک شیشه ipad حدود 150 دلار میگرن عوض کنن
به امید موفقیت همه دوستان و تازه واردین
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 17:48 توسط hasti_banoo.)
صحبتهای من در مورد وقتی بود که شما بخواهید در شرکتهای بزرگ برای کار maintenance استخدام شوید. وگرنه فروشگاههای کوچک یا retail store هایی مثل frys افرادی رو برای کارهای جزئی تعمیر کامپیوتر و آپدیت نرم افزار و .. استخدام می کنند. البته حقوق در حد ساعتی 8 دلار هست و شما باید همه کارهای دیگه از جمله حمل کامپیوترها و .. و تقریبا تمام کارهای دیگر فروشگاه رو هم انجام بدید.
از اونجایی که شما آمریکا نیستید و کسی هم شما رو نمی شناسه، نمیشه offer کرد. هر وقت اینجا تشریف آوردید اگر علاقمند به کارهایی که فرمودید هستید می تونید سراغ فروشگاه frys electronic برید. این فروشگاه معمولا با توجه به تجربه کاری شما بهتون کار می ده. همیشه هم نیرو نیاز دارند.
ولی شرکتهایی که نام بردید تخصصهای خیلی بالاتر نیاز دارند. همونطور که گفتم HP مثلا خودش با شرکتهای واسطه ای کار می کنه که اون شرکتها نیروی کار maintenance استخدام می کنند. اما باید تجربه ثابت شده بهشون نشون بدید. اون هم با داشتن سابقه کار ایران فایده نداره. برای همینه که گفتم گذروندن یک دوره در کالج های اینجا می تونه بهتون کمک کنه.
اگر دنبال کاری هستید که بتونید زندگی خانواده رو تامین کنید ، به نظر من در سیلیکون ولی فایده ای نداره که هدفتون انجام کارهای جزئی مثل آپدیت نرم افزار یا تعویض صفحه آیفون باشه. این طوری ممکنه شانس بیارید و جایی مشغول کار شوید ولی درآمدی نخواهید داشت. حقوق های بالاتر رو به افرادی می دن که در یک زمینه مشخص تخصص دارند.
اگر از کار الکترونیک هم سررشته دارید فروشگاههایی هستند که کار refurbish رو انجام میدن. یعنی دستگاههای دست دوم و دست چندم مردم رو می خرند و روش کار می کنند و اگر خرابی داره درست می کنند و بعد می فروشند.
در مورد هزینه هم قبلا گفتم. اگه پستهای اول من در این تاپیک رو بخونید. شما برای اجاره یک آپارتمان یک خوابه با امکانات معمول و حداقل و در یک منطقه معمولی، حدود 1500 تا 1700 دلار نیاز دارید. هزینه های برق و تلفن و .. رو هم باید خودتون بپردازید. خورد و خوراک حداقل برای یک خانواده سه نفره چیزی حدود دست کم 500 دلار در ماه هست. بنزین هم حداقل گالونی ( در حال حاضر) 3.80 دلاره. از هزینه ای مدرسه و غیره اطلاع ندارم.
مردم اینجا خیلی مهربون هستند و تبعیض نژادی رو نمی بینید. البته شاید تک افرادی باشند که این حالت رو داشته باشند ولی بسیار نادر است. ایرانی در این منطقه کم نیست ولی مثل جنوب کالیفرنیا متمرکز نیستند. بنابراین مگر در اجتماعات ایرانی شرکت کنید وگرنه اونطور نیست که مثل لوس آنجلس تو خیابون کلی ایرانی ببینید. من به شخصه جز جند نفر ایرانی در محل کار ، ایرانی دیگری رو اینجا نمی شناسم . همونها هم انسانهای بسیار شریفی هستند.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='hasti_banoo' pid='353303' dateline='1370524544']
صحبتهای من در مورد وقتی بود که شما بخواهید در شرکتهای بزرگ برای کار maintenance استخدام شوید. وگرنه فروشگاههای کوچک یا retail store هایی مثل frys افرادی رو برای کارهای جزئی تعمیر کامپیوتر و آپدیت نرم افزار و .. استخدام می کنند. البته حقوق در حد ساعتی 8 دلار هست و شما باید همه
دوست عزیز و مهربان
سلام من امریکا هستم و آریزونا زندگی میکنم حدود 5 ماهه و frys رفتم وشما درست میفرمائید و البته اینجا حدود ساعتی 9 تا 10 دلار میپردازند ولی در مجموع من متوجه شدم که باید یک دوره ای ببینم که البته چون من هنوز گرین کارت ندارم دوره های کالج برام یکم گرونه هر کریدیتی حدود 300 دلار که یا باید یک سال تو این state بمونی و یا گرین کارت داشته باشی در هر صورت سپاسگزارم در مورد هزینه
فقط یک زحمت دارم همونطور که گفتم شرکتهای بزرگ برای جذب نیرو بای یک سری broker ها کار میکنند اگر اونها رو میشناسید به من معرفی کنید ممنون میشم شاید تو برنامه ام بگذارم و یک سفری به دید کار به اونجا داشته باشم
بازهم ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من 6 ماه که به سن هوزه اومدم. من لیسانس ریاضی دارم و می خوام اینجا هم مثل ایران تدریس کنم. من تو ایران به واسطه مدرک کامپیوترم توی دانشگاه تدریس می کردم اما ظاهرا اینجا ریاضی خیلی درامدش خوبه البته کامپیوتر هم عالیه ولی چون اینجا همه از لحاظ کامپیوتر خیلی جلو هستن و من خیلی وقته که خودم رو آپدیت نکردم می دونم بهتره برم تو کار ریاضی. اما واقعا دارم گیج می زنم . اصلا نمی دونم چه کار باید کنم!! کسی تجربه ای داره؟ یا کسی رو می شناسید که اینجا کار تدریس کرده باشه؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 14:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 14:09 توسط marjani.)
با سلام خدمت دوست عزیزم
منم دبیر فیزیک هستم و شنیدم کار تدریس و تدریس خصوصی اونجا خیلی در آمد داره شاید 7 Steps to Become a Teacher in California این صفحه و یا و این صفحه How to Become a Teacher in California و سایر صفحات مشابه بتونه کمک کنه ،اگه موفق شدی به من هم خبر بده ،نترس رقیبت نمی شم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا