کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارکیده جون تبریککککککککککککککککککککککککککک. کلی همه خوشحال شدیم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، poram ، light moon ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، girl ، سانازی ، yalda91 ، Tomas
در فرم I130 محل مصاحبه را دبی مشخص کرده ایم و الان متوجه شده یم که اصلا دبی نمیشه رفت برای مصاحبه Sad باید چیکار کنیم؟!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، poram ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، girl ، سانازی ، Tomas
سیمی جونم مرسی که خبر خوب دادی، در دسترس نیستی، حالا بهت خبر میدم
امیدوارم که هفته ی بعد شما هم خبر ویزای یک ضربتو بدی
ارکــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده جونم :*******************************************
خیلی مبارکه Smile))
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، light moon ، shabnam.84 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، arian307 ، girl ، yalda91 ، Tomas
(2013-06-12 ساعت 15:43)shadoow نوشته:  در فرم I130 محل مصاحبه را دبی مشخص کرده ایم و الان متوجه شده یم که اصلا دبی نمیشه رفت برای مصاحبه Sad باید چیکار کنیم؟!
در فرم I-130 جایی برای اینکه شما مصاحبه تون را انتخاب کنید نداره. شما چطوری محل مصاحبه را انتخاب کردید؟
محل مصاحبه را NVC انتخاب می کنه و به شما اعلام می کنه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، سانازی ، girl ، Tomas
ارکیده جون تبریک میگم خانم

بچه ها کسی میدونه جواب service request رو چند روزه میدن معمولا؟
کانگرسمن چقدر زمان می خواد تا یه کاری بکنه؟

بچه ها من پستا رو می خونم اما دل و دماغ ندارم این روزا.
ای کسانی که همسراتون پیشتونه من اگه جای شما بودم شبانه روز شکر خدا رو می کردم.نامزد من شناسنامه و پاس ایرانی نداره می ترسه بیاد ایران! واقعا مشکلی براش پیش میاد؟ یا فقط اینا یکم زیادی محتاط اند؟؟!
این دوری رابطه ها رو سرد میکنه .برای منم دعا کنینRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: light moon ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
تبریکککککککککککککککککککک ارکیده جونم! خیلیییی خوشحالم برات :-*
سیمی جونم یه ضرب بعدی خودتیییییی!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، light moon ، simi ، سانازی ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
ارکـــیـــــــــــــــــــــــــــــــــده جان خیلی خیلی تبریک عزیزم
Smile Smile Smile Smile
دیگه ازین به بعد همش خبرای خوش!!!!!!!!!!!!
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، light moon ، سانازی ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
پورام جون بدون پاس ایرانی که نمی تونه وارد ایران شه، با پاس آمریکایی ویزا می خواد که اونم نمیدن به آمریکاییا، ولی اگه پاس ایرانیشو بگیره هیچ مشکلی نخواهد داشت، پاس و شناسنامشو می تونه از همون دفتر واشنگتن بگیره، بعد از اینکه پاسو بگیره یه مهرخروج لازم داره که از همون واشنگتن باید بگیره، این اجازه خروجو باید داشته باشه تا موقع خروج از ایران مشمول سربازی نشه، کلن سالی یه بار و هر بار حداکثر سه ماه می تونه ایران باشه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد، شوهر من هر بار همین کارو می کرد. فقط اون اجازه خروجو حتمن داشته باشه، با پاس تنها نیاد یه وقت. اگه استرس داره بگو بره خودش تو سایت دفتر منافع ایران تو واشنگتن بخونه همه اینارو، خیالش راحت میشه.

مرسییییی از همه دوستای گلم از تبریکا، امیدوارم همتون زود بیاید پیش همسراتون!
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، poram ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
بله دقیقا همین طوره که شادزاد عزیز گفت چون برادر همسر من هم نه شناسنامه نه پاس ایرانی نه کارت ملی هیچی نداشت .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
حالا وای وای وای وای وای بزنن دست قشنگو واسه ارکیده Big Grin تبریک میگم
فدات بشم از صبح به فکرت بودم میخواستم برم بیرون اینجا انرژی مثبت و نوشتم رفتم .بیرون از سیمی پرسیدم خدارو شکر خبر خوب داد خیلی مبارکه فدات واست دعا کردم زیاد دلم روشنه سیمی جون هم میگیره .بعدش فکر کنم منیره خانم هست.بچه ها ایشالا زود یلدا جون مونا جون کلیر بشن امییییییییییییییییین
منم اپروو بشم بگین امیییییییییییین دیگه.... گفتین؟!؟Rolleyes
اخ دلم واسه هوووررا تنگ شده بود هووووووووووووووووورررررررررررراااااااااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، girl ، MONA FB ، mercedeh2011 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
یه دعای بی نظیر
این دعا را منتشر کنید و ببینید چطور غم هایتان از بین میرود:

((سبحان الله یا فارِجَ الهَمّ و یا کاشفَ الغَم فرِّجْ هَمّی و یَسِّرْ
امری و ارحَمْ ضعفی و قِلةَ حیلتی و ارزُقنی من حیث لا اَحتَسِبُ یاربّ
العامین))

ترجمه:
منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن،
بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان.

حضرت محمد (ص) فرمودند : هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، MONA FB ، kamela ، mercedeh2011 ، light moon ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
ارکیده جون مبارک باشه عزیزممممم.... حیف که نیستم یغت رو بگیرم و شیرینی بگیرم ازت.... اندازه ی 5 تا عروسی از من شیرینی گرفتی تو ایران... اون از کافی شاپ اونم از اون ساندویچ 2 متری که همش رو هم خوردی Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، tondar ، light moon ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، NedaE ، Tomas
بچه ها مرسي از اين همه انرژي كه بهم ميدين عاشق تك تكتونم
آرين اركيده كه اونروز فقط بستني خورد ، عيب نداره ميايم ايشالا ال اي جبران ميكنه :-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، light moon ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، NedaE ، Tomas
منو دعوت نکردن بی معرفت ها . فکر کردن من از اون خانوادهاشم .Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، light moon ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، NedaE ، Tomas ، MONA FB
اركيده جان كلي تبريكككك
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، light moon ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، tondar ، shabnam.84 ، NedaE ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان