کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-14 ساعت 14:14)shabnam.84 نوشته:  سی سی جان ویزای نامزدی هستی شما هم؟

فکرت و به این حرفا مشغول نکن تو همه ی رابطه ها ممکنه پیش بیاد. مهم اینه که شما همدیگر و قبول داشته باشید و اجازه ندین بقیه تو روابطتون وازد بشن
و همه جیز و بهم بریزن. ایشالا کارت درست بشه و بری از همه این حرفا دور میشی. صبور باش مثل بقیه بچه هایی که اینجا هستن و همه درک میکنن حرفات رو
از جمله خود من. Smile روزای سخت میگذره

بله عزیزم. نامزدی هستیم. ممنون عزیزم. امیدوارم... شما هم موفق باشی

(2013-06-14 ساعت 14:42)rrrraaaazzzz نوشته:  باشه خانمم ما برات دعا می کنیم!!
تو هم فکر کن ببین چه کاری بهتره بکنی تا دیگرون مطمئن بشن نمی تونن زبونم لال بین تو همسرت قرار بگیرن
مواظب خودت باش درکت می کنم روزای سختی داری
ولی همشون می گذره

ممنون عزیزم. ممنون از همه... داشتم میترکیدم. دوست هم ندارم به دور وبری هام چیزی از مشکلات بگم و درد دل کنم. اما الان کلی سبک شدم. امیدوارم هر وز تو این صفحه خبر خوش رو براه شدن کار بچه ها رو بشنویم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، tondar ، shabnam.84 ، girl
تندر جان بهت تبریک می گم .بقیش بزدوی تمام میشه و میری .ولی منم از کارم بیرون اومده بودم تقریبا 1 سال نامه رو هم دادم اما توجه نکردن .باز هم دقت کن.منم کارم تدریس حسابداری و مدیر مالی بود کاری که اصلا حساس نیست اما خوب حالا 106 روزه در انتظارم ..........

سی سی حون این بحثها پیش میاد .تو باید تا می تونی رابتطو با همسرت قوی کنی.امیدوارم هر چه زودتر کارات پیش بره .که این مسائل خیلی سخته و برای همه هست عزیزم .نگران نکن خودتو.

بچه ها خیلی خسته شدم.مامانم اینا خیلی کلافن و به همسرم همش گله گیی می کنن که چرا اینقدر کارم طول کشیده .خودم خیلی خستم .تو رو خدا برام دعا کنید که زودتر تمام بشه.دیگه نمی تونم صبر کنم ....................
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، tondar ، kamela ، سی سی ، girl ، saba.m
یلدا جون عزیزم همه چی درست می شه، خونواده ها حق دارن هم نگران آینده بچه هاشونن هم باید جواب فک و فامیلو بدن.
خدا کنه این روزا زود بگذره . من دیگه کلافه شدم 222 رووووووز شد دیگه Sad Sad Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سی سی ، shabnam.84 ، girl
داشششششششششششششششششششش تندرررررررررر دیدی بابا.... همین صفحه ی پیش گفتم غمت نباشهههههه... مبارکه ...
اما به جان خودممممم مرسی رو با (ص) نمینویسنننننننننننننننننننننن...
چاکرممممم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، MONA FB ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، NedaE
ای آرین داداش کجایی که رکوردتو زدم
داداش یعنی مرسی و اینجوری می نویسن؟ خو مرسی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، NedaE
خخخخخخ مرسی
تندرررررررررررررررررررر مبارککککککککککککککککککککککککک باشه .

ولی بچه های عزیز تا میتونید موقع پرکردن فرم ها شغلتون رو بی اهمیت جلوه بدین .
اما اگر دیگه فرم رو فرستادید و مثلا نوشتید کارمند همون رو تو مصاحبه بگید . دروغ بده .

بچه ها کندی اینترنت شماها در چه وضعیتیه ؟خخخخخخخخ
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، NedaE
مرسسسسسسسسسسسسسسی منا جان ایشالا زود ویزاتو میگیری

خخخخخخخخخو واسه مام کنده
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، NedaE
کندره تندر جان . هاهاها
بابا یاهوم وا نمیشه خوو . سابیده به الک .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، NedaE
آرین مثل اینکه برای غلط دیکته باید برم سراغ پوریا/ تو که درست نشدی Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، rrrraaaazzzz ، girl ، arian307 ، سانازی ، Tomas ، NedaE
کسی می دونه که تفاوتی می کنه به کدوم ادرس بفرستیم ؟
نامزد من به ادرس اولی فرستاده فکر می کنید دلیل دیر شدن رسید مدارکم این باشه؟
FOR U.S POSTAL SERVIES:
USCIS
P.O BOX 660151
DALLAS,TX 75266

FOR EXPREE mail and commeral courier deliveries:
uscis
attn:I-129f
2501S state Hwy 121 Busines Ste 400 Lewisville ,TX75067

این پست توی " ویزای نامزدی امریکا" گذاشتن
کسی جوابشو می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، Tomas
(2013-06-14 ساعت 13:16)shinna نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 12:45)rrrraaaazzzz نوشته:  راستــــی تندر عزیز توی فرمایی که برا مصاحبه پر می کنی نگی شاغل بودی
البته نمی دونم شاغل بودی یا درس می خوندی
یهو نگران شدم
بازم تبریــــــــــــک دوست عزیز

من تو فرم 130 زدم که کارمند هستم, وقتی خواستم برم مصاحبه, ایراد نداره بزنم شاغل نیستم و استعفا دادم?
چون میخوام استعفا بدم و بشینم فقططططططط غصه بخورم.
تندرر جان تبریک میگم, امیدوارم منو ساناز هم زود زود اپرو شیم.
ای خدااااااا

shinna جان بهت اکیدا توصیه می کنم که اصلا حرفت رو عوض نکنی و واقعیت محض رو بگی. آمریکایی ها خیلی خیلی روی دروغ حساسن و مخصوصا اینکه قسم هم می خوری که همه چیز رو راست بگی. می دونم که کلیرنس خیلی سخت و نفس گیره اما بهتر از اینه که خدای نکرده برای همیشه ریجکت بشی. من کسی رو می شناسم که به خاطر دروغ گویی permanent reject شده. توی مصاحبه آفیسر نباید احساس کنه که داری چیزی رو قایم می کنی یا حرفت رو عوض می کنی. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shinna ، MONA FB ، سانازی ، Tomas ، NedaE ، yalda91
(2013-06-15 ساعت 01:16)lotusss نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 12:45)rrrraaaazzzz نوشته:  راستــــی تندر عزیز توی فرمایی که برا مصاحبه پر می کنی نگی شاغل بودی
یهو نگران شدم

من تو فرم 130 زدم که کارمند هستم, وقتی خواستم برم مصاحبه, ایراد نداره بزنم شاغل نیستم و استعفا دادم?
ای خدااااااا

shinna جان بهت اکیدا توصیه می کنم که اصلا حرفت رو عوض نکنی و واقعیت محض رو بگی. آمریکایی ها خیلی خیلی روی دروغ حساسن و مخصوصا اینکه قسم هم می خوری که همه چیز رو راست بگی. می دونم که کلیرنس خیلی سخت و نفس گیره اما بهتر از اینه که خدای نکرده برای همیشه ریجکت بشی. من کسی رو می شناسم که به خاطر دروغ گویی permanent reject شده. توی مصاحبه آفیسر نباید احساس کنه که داری چیزی رو قایم می کنی یا حرفت رو عوض می کنی. موفق باشی.
لوتوس جان ممنون از راهنماییتون، اما اگه به نوشته من دقت کنید متوجه میشید که میخوام استعفا بدم، نگفتم دروغ میگم، گفتم وقتی استعفا دادم قبل از مصاحبه تو فرم بزنم که دیگه شاغل نیستم؟
خب واقعا نیستم دیگه!!!
اگه همسرم امریکا رو دوست نداشت محال بود پامو بذارم اونجا، درسته که موقعیت خیلی بهتری داره اما خیلی سخته خیلی زیاد
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، yalda91
(2013-06-15 ساعت 08:10)shinna نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 01:16)lotusss نوشته:  
یهو نگران شدم

ای خدااااااا

لوتوس جان ممنون از راهنماییتون، اما اگه به نوشته من دقت کنید متوجه میشید که میخوام استعفا بدم، نگفتم دروغ میگم، گفتم وقتی استعفا دادم قبل از مصاحبه تو فرم بزنم که دیگه شاغل نیستم؟
خب واقعا نیستم دیگه!!!
اگه همسرم آمریکا رو دوست نداشت محال بود پامو بذارم اونجا، درسته که موقعیت خیلی بهتری داره اما خیلی سخته خیلی زیاد

shinna جان من 5 سال تو دانشگاه دولتی تدریس کردم و وقتی بچه دار شدم استعفا دادم. پسرم 2 سالش بود که رفتم برای مصاحبه. آفیسر ازم پرسید شاغلی؟ گفتم بودم (تدریس می کردم). پرسید دولتی یا خصوصی؟ گفتم دولتی. بعدش هم بهم چک خورد. بعدا از همسرم پرسیدم اگه اصلا بهش نمی گفتم که شاغلم چی می شد؟ گفت چون تو فرمهای اولیه نوشته بودیم شاغلی حتی با اینکه استعفا دادی برات بد می شد چون می فهمید از ترس کلیرنس داری می پیچونیش. در مورد آمریکا درسته که اینجا بهشت نیست اما وقتی که انشاله اومدی می بینی چه شانسی اوردی که می تونی توی یه جامعه صادق با قانون و مدرن زندگی کنی. تا وقتی ایران هستی واقعا نمی شه قضاوت کرد. به نظر من تنها بدی اینجا دوری از خانوادست که توی یه شرایطی برای اون هم راه حل پیدا می شه.
از در کنار خانواده بودن لذت ببر و روی زبانت خیلی کار کن. این توصیه من به همست. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، girl ، shinna ، saba.m ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، yalda91
بله شینا جان.. باید بگی‌ که شاغل بودی.. به نظر من حتی اگه تو فرمای قبلی‌ ننوشته بودی بازم سعی‌ نکن بپیچونیشون.. اگه حس کنن داری دروغ میگی‌ بهت گیر میدن.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، saba.m ، tondar ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، yalda91
شینا جان و همه بچه هایی که نرفتن مصاحبه بهتره اینطوری بگیم که آفسر میپرسه آیا در حال حاضر شغلی داری و مثلا میتونی بگی نه . و بعدش میپرسه قبلا چطور و دیگه نمیتونی بگی نه !
و همینطور میپرسه قبلش؟
واسه همینه که بهتره واقعیت رو آدم بگه . این سایت خیلی چیزا به من به شخصه یاد داد و من هم هر جا احساس کنم که میتونم این اطلاعاتم رو هر چند کم به کسی منتقل میکنم این کار رو انجام میدم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، saba.m ، girl ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، shabnam.84 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان