کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها مگه سایت اپدیت شده که میگین از یلدا چه خبر؟یلدا جایی رفته؟

مونا جون زیاد خودتو ناراحت نکن.تا چند وقت دیگه میری پیش همسرت....پاییز اونجایی حتما...الانم یکم استراحت کن و فکر اینکه کارتو ول کردی نباش.بالاخره باید کارت رو ول میکردی.منم 6 سال کار کردم و بار دار که شدم اوایلش دیگه دست از کار کشیدم تا الان.زودی عادت میکنی...رسیدی امریکا باز کار رو شروع میکنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، shabnam.84 ، girl ، yalda91 ، Tomas
http://mohajersara.com/thread-3396-page-23.html
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
سلام بچه ها امروز قرار بود ویزامو برم از پست بگیرم گفت نرسیده فردا بیا پروازم امشب ساعت 9 شب بود چارتر بود چیکار کنم؟
آفیسر گفت 2شنبه هر ساعتی بری پست ویزات آماده است....اعصابم خورده....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، girl ، yalda91 ، Tomas ، سانازی
(2013-06-17 ساعت 10:29)ارکیده نوشته:  سلام بچه ها امروز قرار بود ویزامو برم از پست بگیرم گفت نرسیده فردا بیا پروازم امشب ساعت 9 شب بود چارتر بود چیکار کنم؟

عزیزم
تا اونجا که من از بچه های این فروم شنیدم ، این امکان داره که تا ساعت 3 الی 4 بعد از ظهر ویزاتون به پست برسه. ساعت 3 تا 4 دوباره با پست تماس بگیر و ببین ویزات اومده یا نه. امیدوارم که اومده باشه. در غیر اینصورت باید یه فکری برای پروازت کنی.

(2013-06-17 ساعت 10:29)ارکیده نوشته:  سلام بچه ها امروز قرار بود ویزامو برم از پست بگیرم گفت نرسیده فردا بیا پروازم امشب ساعت 9 شب بود چارتر بود چیکار کنم؟

راستی ارکیده جان یه سوال
شما فرم ds-230 را چه زمانی پر کردید؟ و آیا سابقه کاری داشتته اید یا خیر؟ و اگر داشتید در فرم به چه صورت نوشتید؟ آیا کارتون دولتی بود یا خیر؟
در مورد اسپانسر و فرمهای مربوطه به چه صورت عمل کردید؟ آنها را در چه مرحله ای فرستادید؟خودشان خواستند یا شما فرستادید؟ بعد از پرداخت مبالغ IV fee و AOS چه مدت بعد فرمهای اسپانسر و DS-230 را ازتون خواستند؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas ، سانازی
ما بعد از دریافت کیس نامبر و پرداخت 2 مرحله پول 88و 230 دلار همه مدارک رو با هم براشون فرستادیم همه فرمها و عکس و مدارک اسپانسر ما فقط 1 با به ان وی سی مدارک پست کردیم اونم همه رو با هم که 1 ماه بعدش نامه تکمیل مدارکم اومد یعنی پروندم کلا 2 ماه تو ان وی سی بود....اصلا منتظر نباشید که بگن چی بفرسید چون اونا می خوان شما همه چیز رو براشون کامل بفرسید اگه نقص مدرک داشته باشید ازتون در خواست مدارک بیشتر میکنن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، yalda91 ، Tomas ، سانازی
(2013-06-17 ساعت 11:18)ارکیده نوشته:  ما بعد از دریافت کیس نامبر و پرداخت 2 مرحله پول 88و 230 دلار همه مدارک رو با هم براشون فرستادیم همه فرمها و عکس و مدارک اسپانسر ما فقط 1 با به ان وی سی مدارک پست کردیم اونم همه رو با هم که 1 ماه بعدش نامه تکمیل مدارکم اومد یعنی پروندم کلا 2 ماه تو ان وی سی بود....اصلا منتظر نباشید که بگن چی بفرسید چون اونا می خوان شما همه چیز رو براشون کامل بفرسید اگه نقص مدرک داشته باشید ازتون در خواست مدارک بیشتر میکنن...

مرسی از جوابت عزیزم
آخه تو سایت NVC نوشته که بدون اینکه ما چیزی بخواهیم مدرکی نفرستید که ممکنه پروسه به کندی پیش بره. از طرفی هم همسر من 7 سال اینجاست و نمی دونیم که مدارک اسپانسر را باید همسرم پر کنه یا شخص دیگه ای؟؟؟؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
بچه ها نامه اپروو فرستادن که توش یه شماره هست و نوشته که مدارکتونو فرستادیم سفارت
این چیه جریانش ما باید چیکار کنیم الان؟
ما که هنوز کسی نامبر نگرفتیم پس چرا گفتن فرستادیم سفارت؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، saba.m ، Tomas ، سانازی
(2013-06-18 ساعت 05:09)tondar نوشته:  بچه ها نامه اپروو فرستادن که توش یه شماره هست و نوشته که مدارکتونو فرستادیم سفارت
این چیه جریانش ما باید چیکار کنیم الان؟
ما که هنوز کسی نامبر نگرفتیم پس چرا گفتن فرستادیم سفارت؟

سلام TONDAR جان
اگر در سایت چک کردی و نوشته که اپروو شدید و پرونده شما به Department Of State فرستاده شده، منظور همون NVC است. و براتون یک نامه پست می کنند که درخواست مدارک بیشتر و شماره کیستون را در آن نوشته. اگر با پشت بفرستند حدود 1 ماه دیگه دستتون می رسه. (برای ما اینطوری بود)
امیدوارم که به زودی کارهاتون به خوبی انجام بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، سانازی
ما فرم I130 رو سوم جون پست کردیم واشنگتن دی سی uscis
و قرار بود ظرف 14 روز رسیدش ایمیل بشه به همسرم ولی هنوز هیچ خبری نیست
فکر میکنید چیکار باید انجام بدیم؟!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
سمی جون کی میری؟
نگرانتم!
برو با دست پر برگرد لدفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
:**********
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas ، سانازی
ندا شما بعد از اپروو براتون نامه اي پست شده؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas ، سانازی
بچه ها دیروز ملیکا ویزا رو برام گرفت...خیلی کار بلده بچه های ابوظبی رفتید اونجا کارتون گیر کرد به هیچ کس به جز ملیکا اطمینان نکنید واقعا به من کمک کرد...راستی من ایرانم دیروز تا 6 بعداز ظهر ویزا رو گرفتم ساعت 9 شب هم پرواز برگشتم بود که خداروشکر کارام خوب پیش رفت...

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، rrrraaaazzzz ، tondar ، shadoow ، shabnam.84 ، shinna ، yalda91 ، girl ، منیره ، Tomas ، سانازی
(2013-06-18 ساعت 10:57)ارکیده نوشته:  بچه ها دیروز ملیکا ویزا رو برام گرفت...خیلی کار بلده بچه های ابوظبی رفتید اونجا کارتون گیر کرد به هیچ کس به جز ملیکا اطمینان نکنید واقعا به من کمک کرد...راستی من ایرانم دیروز تا 6 بعداز ظهر ویزا رو گرفتم ساعت 9 شب هم پرواز برگشتم بود که خداروشکر کارام خوب پیش رفت...

هورااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه
مبارکه
به سلامتی
خدا را شکر که همه چیز به خوبی پیش رفت
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، piboo ، Tomas ، سانازی
(2013-06-18 ساعت 10:57)ارکیده نوشته:  بچه ها دیروز ملیکا ویزا رو برام گرفت...خیلی کار بلده بچه های ابوظبی رفتید اونجا کارتون گیر کرد به هیچ کس به جز ملیکا اطمینان نکنید واقعا به من کمک کرد...راستی من ایرانم دیروز تا 6 بعداز ظهر ویزا رو گرفتم ساعت 9 شب هم پرواز برگشتم بود که خداروشکر کارام خوب پیش رفت...

رسیدنت بخیر خانمی. تبریک میگم!

مبارکتون باشه به امید خدا تمام مراحل زندگیت بخوبی پیش بره

ایشالاااااااا
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، saba.m ، ارکیده ، yalda91 ، girl ، منیره ، Tomas
اركيده جان مباركهههههههههههههههههه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، saba.m ، ارکیده ، girl ، منیره ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان