کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
به به ببین کی اینجاست؟؟؟!!!!! خوبین؟خبر اینه که من اسپانسر ندارمBig Grin ولی بازم میخندم.Big Grin
[/quote]

شقایق جون ،
انشالله که لبت همیشه خندون باشه و دلت شاد. امیدوارم که خیلی خیلی زود مشکل اسپانسرت حل بشه و یک اسپانسر عالی نصیب شما و بقیه دوستان بشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، paris a ، piboo ، romance33
(2013-11-10 ساعت 00:29)ysf نوشته:  سلام دوستان بالاخره کیس ما هم اپروو شد Smile
هوراااااااااااااا
هوراااااااااا خدا را شک___________ر امیدوارم بقیه کارهاتون سریعترپیش برهRolleyes
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، piboo ، romance33 ، ysf
تبریککککککککککککک دوست عزیزم
حالا مثل من باید منتظر کیس نامبر باشی Wink
چقدر خوبه همیشه خبرای خوب باشه اینجاااا
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shandiz ، ysf
من دلم خیلی گرفته امیدوارم این هفته کیس نامبر و وقت مصاحبه من هم مشخص شه Sad(
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، kamalir36 ، shandiz
(2013-11-10 ساعت 13:57)paris a نوشته:  من دلم خیلی گرفته امیدوارم این هفته کیس نامبر و وقت مصاحبه من هم مشخص شه Sad(

پريسا جون خدا نكنه دل مهربونت بگيره ،ديگه همين روزها وقت مصاحبه رو ميگيري،تونستي تماس بگيري با nvc????
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz
(2013-11-10 ساعت 00:29)ysf نوشته:  سلام دوستان بالاخره کیس ما هم اپروو شد Smile
هوراااااااااااااا

هورررررررررررررررا مبارکه دوست عزیز.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2013-11-10 ساعت 13:57)paris a نوشته:  من دلم خیلی گرفته امیدوارم این هفته کیس نامبر و وقت مصاحبه من هم مشخص شه Sad(

سلام عزیز چرا دلت گرفته کلی راه اومدی تا حالا دیگه اخراشه چیزی نمونده میتونی هم به ان وی سی ایمیل بدی بهت جواب میدن از نگرانی در میای اینم آدرس ایمیلشون
nvcinqiry@state.gov
البته من که نه ولی نامزدم که ایمیل زد چند روز بعدش نامه اومد براش و روز بعدش هم جواب ای میل اومده بود که دیگه نیازی هم نبود .خودت را با مسایل مثبت سرگرم کن میگذره .ایشالا که همین الان جوابتون اومده باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz
[quote='paris a' pid='441711' dateline='1384075626']
من دلم خیلی گرفته امیدوارم این هفته کیس نامبر و وقت مصاحبه من هم مشخص شه Sad(
سلام نبینم ناراحت باشی دیگه که چیزی نمونده به همین زودیها بهتون نامه میدن مطمئن باش کل راهو طی کردی چیز دیگه نمونده
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
سلام به همه دوستان خوب ومهربون امیدوارم همه به زودی هر مشکلی که دارن برطرف بشه .بتونن به راحتی این دوره را تحمل کنند و با خوشحالی برسن به سر منزل مقصود
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، shandiz
من فکر کنم اشتباه کردم انگشت نگاری لازم نبوده . من به استناد اینکه یکی از دوستان تو سفرنامه اش از انگشت نگاری صحبت کرده بود و با خودش برده و جزو مدارک لازم نوشته بود گمان کردم باید منم برم اداره تشخیص هویت . که رفتم و 10 روزه جوابش اومد . دوستان گفتند لازم نیست و یه جایی نوشته که ایرانیها نیازی ندارن به این کار .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shandiz ، سی سی
(2013-11-10 ساعت 14:42)piboo نوشته:  

پريسا جون خدا نكنه دل مهربونت بگيره ،ديگه همين روزها وقت مصاحبه رو ميگيري،تونستي تماس بگيري با nvc????

سلام بیپو جان درچه حالی ؟ خوش میگذره؟ خیالت دیگه راحت شد؟ ایشالا پریسا جون هم خیالش راحت بشه به زودی .
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33
(2013-11-07 ساعت 15:08)سی سی نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 15:03)hamed.us نوشته:  ایشالا ویزای یک ضرب بگیری مدارکت که کامله؟یک چیزی که من نمیدونستم انگشت نگاری بود که انجام دادم ونامه اش را هم باید بدم برای ترجمه .گفتم شاید ندونی بهت بگم برای تشخیص هویت باید اقدام کنی البته وقت زیاد داری موفق و موید باشی

مگه برای ویزای نامزدی انگشت نگاری یا همون تشخیص هویت هم لازمه؟!!!!
چون تو نامه ای که USCIS برام فرستاده نوشته که: Note: Police certificates from IRAN is not needed

برای ایرانیها لازم نیست.
احتمالا من اشتباه کردم .طبق گفته دوستان لازم نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
(2013-11-10 ساعت 17:12)laleforoshan نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 14:42)piboo نوشته:  

سلام بیپو جان درچه حالی ؟ خوش میگذره؟ خیالت دیگه راحت شد؟ ایشالا پریسا جون هم خیالش راحت بشه به زودی .

ممنون دوست عزيز،خدارو شكر مشغول جمع و جور كردن كارها. هستم و منتظر روز مصاحبه،انشااله كه پريسا جون و تمامي دوستاني كه به نحوي منتظر هستند خيلي زود از انتظار بيرون بيان همه شادو خندون بشن.ممنون از اين كه به ياد همه هستي
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، paris a

به اميد خدا همين روزا شما هم كيس نامبر و وقت سفارت ت مشخص ميشه...
خدا رو شكر كه اپرو شدي حالا بقيش هم پروسه اداريه كه طي ميشه...

وين دل غمديده حالش به شود، دل بد مكن/ وين سر شوريده باز آيد به سامان، غم مخور

دور گردون گر دو روزي بر مراد ما نبود/ دايما يكسان نباشد حال دوران، غم مخور

هان مشو نوميد چون واقف نيي از سر غيب/ باشد اندر پرده بازي هاي پنهان، غم مخور

(شيخ حافظ)

بيياييم غبار ها را از سبنه دوستمان دور كنيم،
دوست من
ميدانم هوا بس ناجوانمردانه سرد است،
بيا گرمش كنيم ما
ميدانم شنيدن صدايي كه دوستش داريم، از دور دست
بس سخت است
بيا با مهر دل، نزديكش كنيم
ميدانم
ميدانم
ميدانم
هر چند بگويي هيچ نميداني...
ايكاش يادمان باشد و بماند وصال را بعد از هجر
بياييد يادمان بماند
ايكاش يادمان بماند سختي پس از راحتي
بياييد يادمان بماند
بيا دوست من، قدمي جلو نه
" اگر غم لشكر انگيزد كه خون عاشقان ريزد/ من و ساقي به هم تازيم و بنيادش براندازيم"
بيا ييد دوستان
آرزو كنيم
دل دوستمان فراخ شود
فراخ و فراخ و فراخ
همچون آبي آسمان در پناه ابرهاي سپيد
همچون شر شر آب برروي سنگهاي طوسي
همچون خنكي باد بر روي صورت خيسي بر كنار دريا
بيياييد دوستان آرزو كنيم و
بخواهيم
فراخ شود دل دوستمان
چنان سبزي علفزار بر پهنه دشت
چنان تابش خورشيد بر موهاي معشوق..
بياييد بخواهيم

"دوش با من گفت پنهان، كارداني تيزهوش/وز شما پنهان نشايد كرد سر ميفروش

گفت آسان گير برخود كارها كز روي طبع/سخت ميگيرد جهان بر مردمان سخت كوش"
شيخ حافظ
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، azadandish ، piboo ، sepideh IR ، ysf ، shabnam.84 ، romance33
دوستان قدیمی و جدید سلام...
همگی ردیف و خوشحال هستین ؟ کارا خوب پیش میره ؟ خسته که نشدین ؟ کی خستست؟ دشمن؟
امیدتون رو از دست ندین رفقا... هر چقدر هم که صبر کنین و سختی بکشین ارزشش رو داره ... خداییش این پروسه ی ویزا واسه بعضی ها مثل سرطان میشه و پدر ادم در میاد انقدر که فکر و خیال میکنه ... انواع اقسام فکرا میاد تو کلتون .. ای نامزدم یا شوهرم باد نخوره پشتش و من و از یاد ببره .. یا نمیدونم نکنه که ویزا نتونم بگیرم ... نکنه کلیر نشم .. اما اینا همش فکر و خیاله... همه چی ردیف میشه ... همتون میاین اینجا و از زندگی لذت میبرین ... اگر زبان بلد نیستین قشرده بخونین چون اگر بلد نباشین و بیاین بعد از ۱ ۲ ماه احساس میکنین که تو بزرگترین زندان دنیایین ... الان که منتظرین همه ی هدف هاتون رو بنویسین که اومدین اینجا واسشون تلاش کنین .. به قول معروف با برنامه ریزی بیاین که بتونین از این کشوری که معروفه به land of apportunity استفاده کامل کنین .. بهترین کار واسه این که بتونین جا بیوفتین اینه که سریع برین سر کار .. بعد از گذروندن مراحل اداری و گرفتن سوشال سریع اپلیکیشن پر کنین .. اینجوری نیست که بگن فردا بیا سر کار.. یهو میبینین۳ ۴ماه طول کشید تا استخدام شین ... ... خلاصه که الان که پیش خانواده این حالش رو ببرین .. من هم که پسرم و پسرا معمولا پوست کلفت تر از دختران الان دلم لک زده واسه خانوادم ... اشتباههی که شاید من هم مرتکب شدم این بود که روزایی که منتظر ویزا بودم نتونستم زیاد با خانوادم باشم و اعصابم خورد بود اما الان میبینم اصلا ارزشش رو نداشت .. پس از این اخرین روزهایی که کنار خانواده هستین نهایت استفاده رو بکنین .. مخلص همگی هم هستیم و ببخشید که زیاد دیگه نمیتونم سر بزنم حسابی سر و کلمون به زندگی مشغول شده ... به فکر یلدا و مونای گل هم هستم .. امیدوارم این طلسم شکسته شه واسشون ...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان