کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها کسی این روزا دنبال وقت گرفتن از سفارت آنکارا نیست ؟
دوستانی که قبلا وقت گرفتن میتونن تجربه اشون رو در میون بذارن که چطوری موفق شدن و چقدر زمان برد تا موفق شدن و ایا ساعتهای کاری باید منتظر باز شدن جدول وقت دهیشون باشیم یا در طی شبانه روز باید پشت سیستم باشیم و چک کنیم ؟ بچه ها کمی کمککککککککککککک.....
من تو مرحله وقت دهی گیر کردم نیاز به تجربه هاتون دارم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، سانازی
سلام بچه ها از همتون ممنونم ایشالا خبرای خوش شما ها به زودی بیاد که منم بیشتر خوشحال بشم.
مرسی شیننا جان از تماست لطف کردی.ایشالا شما هم زود اپروو میشی من میدونم که همین ماه نوبت شماست.
ممنون از ریتا جان بابت رتبه.
]بچه ها کارت ملی من انقضا شده واسه 90 بود و تغییر مکانن هم دادیم .چیکار کنم عوض کنم یا بمونه؟
امروز واکسن زدنمو بلاخره شروع کردم. کزاز و mmrرو رفتم زدم فردا هم هپاتیت و میرم ایشالا میزنم.بعد دیگه چی کار کنم؟

نیما جان نمیدونم تبریک گفته بودم واسه ویزاتون یا نه اگه نه که خیلیییییییییییییییییی مبارکه.ایشالا ما هم میگیریم یک ضرب.
بچه هایی که چند ماه اخیر یا جدید امدن سایت با هم همکاری داشته باشین و جواب پیغام های همدیگرو بدین و راهنمایی کنین بعد اینکه ویزا گرفتین تجربه هاتونو به بقیه هم بگین یکی از دوستای خوبم یکم ناراحت بود از بعضیا که سوال پرسیم جواب ندادن.حتی خود من اگه کسی سوال کرده ازم جواب ندادم بهم بگه و دلخور نباشه. یا همون لحظه وقشو نداشتم یا هم به حساب الزایمری مون بزارین!!والا ما جوونا حواسمون پرت تر از مامان بابامونهWink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، sib 24 ، kamalir36 ، shandiz ، نيما ٩٢ ، romance33 ، shadoow ، shinna ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، denag
ساناز عزیزم بهت تبریک میگم. عزیزم الان پروندت میره nvc اونجا عزت یه سری مدارک میخوان پروندت اونجا که تکمیل شد بد بهت وقت مصاحبه میدان.. من جز کسانی‌ بودم که خیلی‌ کارم تو nvc طولانی‌ شد.. تقریبا ۱سال و ۶ ماه!! ولی‌ هستن کسانی‌ که ۴ ماه تکمیل شده پروقندشون.. ایشالا که زوده زود کارت درست بشه عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sib 24 ، سانازی ، shadoow ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، denag ، ysf
(2013-12-08 ساعت 17:40)سانازی نوشته:  سلام بچه ها....
]بچه ها کارت ملی من انقضا شده واسه 90 بود و تغییر مکانن هم دادیم .چیکار کنم عوض کنم یا بمونه؟
امروز واکسن زدنمو بلاخره شروع کردم. کزاز و mmrرو رفتم زدم فردا هم هپاتیت و میرم ایشالا میزنم.بعد دیگه چی کار کنم؟
Wink

من کارت ملی انقضا شده رو ترجمه هم کردم با سری اول فرمها فرستادم مشکل نبود.گمون نکنم برای مصاحبه مشکل داشته باشه.ببین اگه تعویض کنی چندوقته تحویل میدند کمترازیک دوماه هست عوض کن و برای مصاحبه قدیم و جدید روببر.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، denag
سلام دوستان
من ٣هفته ام ريكا بودم و الان بايد به ايران برگردم
هنوز گرينكارتم نيومده؟آيا برگشت من مشكلي ايجاد ميكنه و احتمال داره گرين كارت نياد؟
بعضيا ميگن اينكار ريسكيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام قبل از اینکه ویزاتون باطل بشه برگردید و ادرس کسی که مطمئن هستید را بدید اگر دستشون نرسه آنلاین قابل پیگیری هست مشکلی پیش نمیاد . ولی در حال حاضر خیلی دیر گرین کارت را میدین و پروسه اداریش طول میکشه از وقتی 167 دلار باید پرداخت کنید این مشکل پیش امده اگر ادرس پستی درست دادید و کسی هست تحویل بگیره نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، h15 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، denag
سلام بچه ها
من دیروز کزاز(توام بالغین)و mmrرو زدم.
امروزم میخوام برم هپاتیت رو بزنم.
انفلانزا و دیفتری موند اونارم یک ماه مونده به مصاحبه میزنم.درسته؟
میگم برا من تازه اپروو شده Post Decision Activity الان اینجاست.
به نظرتون زوده واسه واکسن؟من 11 ماه و 17 روز طول کشد اپروو بشم.فکر میکنید بازم تو nvc چقدر طول بکشه؟
برم یا نرم زود بگید میخوام الان برم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
(2013-12-09 ساعت 09:32)sib 24 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 17:40)سانازی نوشته:  سلام بچه ها....
Wink

من کارت ملی انقضا شده رو ترجمه هم کردم با سری اول فرمها فرستادم مشکل نبود.گمون نکنم برای مصاحبه مشکل داشته باشه.ببین اگه تعویض کنی چندوقته تحویل میدند کمترازیک دوماه هست عوض کن و برای مصاحبه قدیم و جدید روببر.
کارت ملی رو عوض کنند قدیمی رو ازتون میگیرند
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sib 24
(2013-12-09 ساعت 11:54)سانازی نوشته:  سلام بچه ها
به نظرتون زوده واسه واکسن؟من 11 ماه و 17 روز طول کشد اپروو بشم.فکر میکنید بازم تو nvc چقدر طول بکشه؟
برو عزیزم چون برای هپاتیت 6 ماه طول میکشه پس از الان شروع کنی بهتره
درضمن برای چند سال هم اعتبار داره
بازهم تبریک میگم سانازی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، yalda91
(2013-12-09 ساعت 11:57)shadoow نوشته:  
بازهم تبریک میگم سانازی

مرسی گلم.باشه میرم.بازوی سمت چپم درد میکنه نمیدونه کزاز زد اونور یا mmr بود فکر کنم .برا شما هم درد میکرد؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
ساناز جون منم امسال کارت ملیم و عوض کردم یه هفته ای آماده میشه
برو تو سایتش عزیزم
http://www.sabteahval.ir/default.aspx?tabid=30
اونجا تغییر ادرس و بزن دوباره برات صادر میکنن میارن دم در خونه ، فقط باید قبلی و تحویل بدی
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، kamela ، yalda91
(2013-12-09 ساعت 12:12)سانازی نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 11:57)shadoow نوشته:  
بازهم تبریک میگم سانازی

مرسی گلم.باشه میرم.بازوی سمت چپم درد میکنه نمیدونه کزاز زد اونور یا mmr بود فکر کنم .برا شما هم درد میکرد؟

آخی عززززیییزززمممم
انگار بایستی بازوی چپ بزنن فقط، آره گلم برا منم یه یک هفته ای درد میکرد باید حوله گرم کنی بذاری
چیکار کنیم دیگه هرچی بگن و باید گوش بدیم میدونم درد داره ولی چاره ای نداره الان که هنوز هیجان اپرو شدن و داری درد و زیاد حس نمیکنی Big Grin مراقب خودت باش
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela
سانازی بهت تبریک میگم امیدوارم با دل خوش و از این حرفا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
من هیچ کدوم از واکسن ها اذیتم نکرد Wink نه تب داشتم نه مشکلی حتی انفولانزا
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohammadg846 ، kamela ، shadoow ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
نزدیک به 40 روز میشه که منتظرم تا از NVC کیس نامبرم بیاد اما متاسفانه نیومده به نظرتون طبیعی هستش ؟!!!!!!!!!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان