کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
به به چه مشارکت خوبی ....
حرفای دوستمون reflection کاملا درسته ....
سی سی جان
توصیه هات عالین ... و خیلی خوشحالم که اول راه که معمولا خیلی سخت و نفس گیره از بهانه های کوچیک اما قشنگی مثل نور افتاب و طبیعت استفاده میکنی .. درود بر تو ...
در مورد کلاس های esl هم خوبه که میری ... میتونی واسه حمل و نقل از اتوبوس استفاده کنی.. بعضی از دوستان میگن که اتوبوس نا امنه !! ... درسته اگر تو down town LA باشین اونم 7 شب به بعد میتونه خطر ناک باشه اما در حالت عادی خیلی خوب و راحته کولر هم داره اگر اسمارت فون هم داری میتونی برنامه ی حرکت اتوبوس ها رو بگیری و نزدیکترین ایستگاه رو مشخص کنی و خیلی راحت و ارزون ازش استفاده کنی ... منم اومده بودم قبل این که گواهینامه بگیرم 2 3 هفته اتوبوس سواری کردم واسه خودم .. اولا که شهر رو یاد بگیرم دوما حوصلم سر نره چون خانومم که سر کار بود منم که مدارک و گرین کارتم و اینا اماده نبود .... بهتر از کنج خونه نشستن و تنهایی کشیدنه... هیچ وقت هم گم نمیشی اگر هم شدی خیلی راحت پیدا میشی ...
در مورد زبان
من اومدم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم .. اونم فقط به خاطر این بود که عاشق فیلم هستم و نزدیک به 4000 تا فیلم دیدم تاحالا... دیدن فیلم کلا لهجه ی من رو ساخت .. اصطلاحات عامیانه رو از فیلم ها یاد گرفتم ... مثلا تو فارسی ما داریم (( خفن )) یا داریم ((لامصب)) اینا چیز هایی نیست که یه انگلیسی زبان بعد از رفتن به کلاس فارسی یاد بگیره .. اینا اصطلاحات یا idiom هاست که تا تو محیط نباشی یاد نمیگیری ... دیدن فیلم هم اینجوری نباشه که وردارین با زیرنویس فارسی ببیین و تو داستان فیلم غرق شین ... این شعار ها که دیدن فیلم با زیرنویس فارسی واسه تقویت زبان خوبه همش چرنده .. واسه کسایی که زبانشون خوب نیست دیدن فیلم فارسی با زییرنویس انگلیسیه .. واسه کسایی هم که زبانشون نسبتا بهتره دیدن فیلم انگلیسی با زیر نویس انگلیسیه ! که همه ی اصطلاحات و با همه ی فرم های ادای یه واژه و لهجه اشنا شن
گوش کردن به رادیو خیلی خوبه که خودت هم گفتی ... هم اخبار رو میشنوی هم موزیک داره هم گوشت اشنا میشه ...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، سی سی ، lighter ، shadoow ، romance33 ، Fahim3 ، kamalir36 ، amjad ، yalda91 ، behi.v ، hamed_na ، Tomas ، Saeedv13 ، پدی ، محبت ، shabnam.84 ، inanna
[quote='arian307' pid='486697' dateline='1398728232']
سلام و درود به دوستان عزیز
یه 1 سالی میشه که نیومدم اینجا .... ظاهرا کلی دوست جدید اضافه شده و قدیمی ها هم مثل ساناز مثل سیریش چسبیدن اینجا هنوز .. ول کنین دیگه بابا ... پاشين بياين

سلاااااام به پسر با معرفت تايپك خودمون.احوال شما؟!
اخ ارين نگو كه رفتين و اينجا سوت و كور شد مرديم از تنهايي!
ارين دعا كن كم موندماااااBig Grin
واقعا باورم نميشه يعني ١سال گذشت شما رفتين من اينجام هنوز!!! همش تقصير جودي يه!!!Cool همش نشستم غصه شو كردم سرم امد ولي مثل اون ايشالا ميگيرمTongue
ارين بقيه بي معرفت شدن شما از فيس در ارتباطين بگو بيان نظر بدن،
Shinna يادته خدارو شكر ايشونم ويزاشونو گرفتن حالا اقدام بعد من بودنا.pipoo هم مونده كه ايشالا كلير ميشه.
الهه هم اره دالي كرد رفت ولي خيلي جالب بود حالا منتظر باش بياد اي از امر يكا ميگه شما مثبت ايشون كاملا برعكس ميدوني كهWink الان افتضاح خوابم مياد نصف شبه.خواستم جواب سلام بدم به شما دوستاني كه رفتين و سر زدين تشكر كنم.بازم بياين مارو به راهه راست هدايت كنين!Smile شب و روزتون بخير
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، lighter ، shadoow ، romance33 ، yalda91 ، arian307 ، shaya ، Tomas ، sepideh jan ، Saeedv13 ، محبت
(2014-04-30 ساعت 01:52)arian307 نوشته:  به به چه مشارکت خوبی ....
حرفای دوستمون reflection کاملا درسته ....
سی سی جان
توصیه هات عالین ... و خیلی خوشحالم که اول راه که معمولا خیلی سخت و نفس گیره از بهانه های کوچیک اما قشنگی مثل نور افتاب و طبیعت استفاده میکنی .. درود بر تو ...
در مورد کلاس های esl هم خوبه که میری ... میتونی واسه حمل و نقل از اتوبوس استفاده کنی.. بعضی از دوستان میگن که اتوبوس نا امنه !! ... درسته اگر تو down town LA باشین اونم 7 شب به بعد میتونه خطر ناک باشه اما در حالت عادی خیلی خوب و راحته کولر هم داره اگر اسمارت فون هم داری میتونی برنامه ی حرکت اتوبوس ها رو بگیری و نزدیکترین ایستگاه رو مشخص کنی و خیلی راحت و ارزون ازش استفاده کنی ... منم اومده بودم قبل این که گواهینامه بگیرم 2 3 هفته اتوبوس سواری کردم واسه خودم .. اولا که شهر رو یاد بگیرم دوما حوصلم سر نره چون خانومم که سر کار بود منم که مدارک و گرین کارتم و اینا اماده نبود .... بهتر از کنج خونه نشستن و تنهایی کشیدنه... هیچ وقت هم گم نمیشی اگر هم شدی خیلی راحت پیدا میشی ...
در مورد زبان
من اومدم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم .. اونم فقط به خاطر این بود که عاشق فیلم هستم و نزدیک به 4000 تا فیلم دیدم تاحالا... دیدن فیلم کلا لهجه ی من رو ساخت .. اصطلاحات عامیانه رو از فیلم ها یاد گرفتم ... مثلا تو فارسی ما داریم (( خفن )) یا داریم ((لامصب)) اینا چیز هایی نیست که یه انگلیسی زبان بعد از رفتن به کلاس فارسی یاد بگیره .. اینا اصطلاحات یا idiom هاست که تا تو محیط نباشی یاد نمیگیری ... دیدن فیلم هم اینجوری نباشه که وردارین با زیرنویس فارسی ببیین و تو داستان فیلم غرق شین ... این شعار ها که دیدن فیلم با زیرنویس فارسی واسه تقویت زبان خوبه همش چرنده .. واسه کسایی که زبانشون خوب نیست دیدن فیلم فارسی با زییرنویس انگلیسیه .. واسه کسایی هم که زبانشون نسبتا بهتره دیدن فیلم انگلیسی با زیر نویس انگلیسیه ! که همه ی اصطلاحات و با همه ی فرم های ادای یه واژه و لهجه اشنا شن
گوش کردن به رادیو خیلی خوبه که خودت هم گفتی ... هم اخبار رو میشنوی هم موزیک داره هم گوشت اشنا میشه ...
ممنون آرین جان از راهنمایی هات...
راستش من تو تهران بسیار وابسته به حمل و نقل عمومی بودم. به ویژه مترو.... اینجا که هستم اما این سیستم چندان تعریفی نداره... مسیرها خیلی طولانی هستند و برای مثال از خونه تا مدرسه باید سه تا خط عوض کنم و زمان تقریبی که بهم میده 1 ساعت و 28 دقیقه هست. این مسیر با ماشین 15 دقیقه هست همش. اتوبوس فوق العاده خلوته اینجا. اکثرا خالی میره و هر یک ساعت یا دو یکبار حرکت داره،... در مورد اینکه چندان امنیتی نداره هم زیاد شنیدم. ما تو خود ساکرامنتو نیستیم و در حقیقت حومه زندگی می کنیم. به خاطر همین من کلا از آدمیزاد زیاد دور بودم این مدت...

شاید به خاطر من مدتی بریم و در دل شهر زندگی کنیم. من طبیعت اینجا رو همونطور که گفتم دوست دارم اما به قول همسرم برای اینکه زودتر یخم باز بشه شاید یه مدتی خونه وسط شهر بگیریم... .

در کل فکر کنم بهتر باشه به شنیده ها تکیه نکنم و با همسرم اتوبوس رو یه امتحانی بکنیم. شاید اونقدرها هم بد نباشه... بازم ممنون Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
دوستان یه سوال دارم.اگه همسرم جون بره واسه مصاحبه و خدایی نکرده بهش کلیرنس بخوره ،با توجه به این عقبگرد کتگوری f2a ،ما باید منتظر بمونیم تا کارنت شیم یا وقتی ویزا حاضر شد بهش میدن و ربطی به این موضوع نداره؟؟؟؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
فاطمه جان عزيزم دلت و روشن بگير ،ايشالا ويزاشونو ميگيرن زود.
من از اين عقب گرد چيزي نميدونم اون سايت واسه cr1 نداره؟
البته نداشته باشه بهتره!به عالمه فكر داريم حالا فاطمه جان هم ميگرده سايت پيدا ميكنه!!دختر ول كن؛)
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فاطمه نوری ، romance33 ، Tomas ، sepideh jan ، محبت ، فری خانم
(2014-04-30 ساعت 20:11)baba manam sanaz نوشته:  فاطمه جان عزيزم دلت و روشن بگير ،ايشالا ويزاشونو ميگيرن زود.
البته نداشته باشه بهتره!به عالمه فكر داريم حالا فاطمه جان هم ميگرده سايت پيدا ميكنه!!دختر ول كن؛)

عزیزم شما این مشکل نداری.چون ازدواجی با سیتیزن هستی.واسه من ازدواجی با گرین کارت و هر موقع امکان داره ویزای کتگوری ما سهمیه اش تموم شه و ماهها و سالها منتظر بمونیم.البته زبونم لالBig Grin
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shadoow ، romance33 ، Fahim3 ، Tomas ، sepideh jan
(2014-04-30 ساعت 20:30)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 20:11)baba manam sanaz نوشته:  فاطمه جان عزيزم دلت و روشن بگير ،ايشالا ويزاشونو ميگيرن زود.

عزیزم شما این مشکل نداری.چون ازدواجی با سیتیزن هستی.واسه من ازدواجی با گرین کارت و هر موقع امکان داره ویزای کتگوری ما سهمیه اش تموم شه و ماهها و سالها منتظر بمونیم.البته زبونم لالBig Grin
دختر خوب فاطمه یکم انرژی مثبت داشته باش ایشاالله که ویزا یک ضرب میگیرید واز این کاغذ بازی یا راحت می شی.اگر تو اینجور فکر میکنی پس من چی بگم Sad
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، فاطمه نوری ، Tomas ، sepideh jan
(2014-05-01 ساعت 12:15)behi.v نوشته:  

دختر خوب فاطمه یکم انرژی مثبت داشته باش ایشاالله که ویزا یک ضرب میگیرید واز این کاغذ بازی یا راحت می شی.اگر تو اینجور فکر میکنی پس من چی بگم Sad

ممنون عزیزم.والا این پروسه همش استرس.چون پی دی من تو مرز نگرانم.اگه عقبگرد داشته باشه،خیلی بد میشهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sepideh jan
سلام خسته نباشید.ببخشید مدارک تحصیلیم رو که قبلا برای دانشگاه خارج ترجمه کرده بودم و ادمیشنم باهاش گرفتم روش نوشته temporary مشکل داره همینا رو ببرم یا باید دائمش و بگیرم مرسی
راستی دلیلی داره که همه ایالت کالیفرنیا را میزنن ؟ ایا واشنگتن برای تحصیل در رشته داروسازی خوبه؟ وضعیت قیمت امنیت و...و تحصیل و خانه اونجا چطوریه؟ مرسی
----------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر :**73-مصاحبه :jun-....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 17:29)فاطمه نوری نوشته:  

ممنون عزیزم.والا این پروسه همش استرس.چون پی دی من تو مرز نگرانم.اگه عقبگرد داشته باشه،خیلی بد میشهSad
فاطمه جون توکلت به خدا باشه و صلاحتو ازش بخواه.بعدم به من بگو پی دی چیه عزیزم؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، فاطمه نوری ، Tomas
(2014-05-04 ساعت 18:38)sepideh jan نوشته:  فاطمه جون توکلت به خدا باشه و صلاحتو ازش بخواه.بعدم به من بگو پی دی چیه عزیزم؟

پی دی همون پریوریتی دیت هستش یعنی تاریخ شروع کیس هر نفر و علامت اختصاریش هم PD هستش.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، فاطمه نوری ، پدی ، محبت ، Tomas ، sepideh jan
(2014-05-04 ساعت 18:38)sepideh jan نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 17:29)فاطمه نوری نوشته:  

فاطمه جون توکلت به خدا باشه و صلاحتو ازش بخواه.بعدم به من بگو پی دی چیه عزیزم؟
پی دی من 6 اگوست.یعنی 1 ماه تا ویزا بولتن فرق داره عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی ، romance33 ، Tomas ، sepideh jan
(2014-04-28 ساعت 07:32)Elahvision نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 07:02)sib 24 نوشته:  ۳ ماه شد پروندمون تو nvc تکمیل شده نوبت مصاحبه نمیدن.SadSadSadSadSadSadSadSad

زياد نگران نباشيد دوست عزيز تجربه نشان ميدهد چون مراحل بكگراند چك شما در اين فاصله آغاز شده و شانس شما براي گرفتن ويزاي يك ضرب در زمان مصاحبه بيشتر ميشود.

بچه ها کسی در مورد این چیزی که دوستمون گفته تو پست بالا اطلاعی داره.حداقل امیدوار باشیم که ویزای یه ضرب میدن ایناSad
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tomas ، sepideh jan
(2014-05-09 ساعت 07:22)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 07:02)sib 24 نوشته:  ۳ ماه شد پروندمون تو nvc تکمیل شده نوبت مصاحبه نمیدن.SadSadSadSadSadSadSadSad

زياد نگران نباشيد دوست عزيز تجربه نشان ميدهد چون مراحل بكگراند چك شما در اين فاصله آغاز شده و شانس شما براي گرفتن ويزاي يك ضرب در زمان مصاحبه بيشتر ميشود.

بچه ها کسی در مورد این چیزی که دوستمون گفته تو پست بالا اطلاعی داره.حداقل امیدوار باشیم که ویزای یه ضرب میدن ایناSad

به نظر من زمانی بکگراند چک میشوی که از شما اثر انگشت گرفته شود و در سایت سیس هم گزینه مراحل اداری ثبت شود....
و برای ویزای یک ضرب بنا به پرونده شما آفیسر همون لحظه تصمیم میگیره که بدهد یا خیر...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sib 24 ، Tomas
(2014-05-09 ساعت 12:07)hamed.us نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 07:22)فاطمه نوری نوشته:  

به نظر من زمانی بکگراند چک میشوی که از شما اثر انگشت گرفته شود و در سایت سیس هم گزینه مراحل اداری ثبت شود....
و برای ویزای یک ضرب بنا به پرونده شما آفیسر همون لحظه تصمیم میگیره که بدهد یا خیر...

حق با شماس ولی من یه جایی خوندم از ان وی سی شروع میشه به خاطر همین که تو خود ان وی سی یک قسمت اف بی ای وجود داره.و فرم 260 ما اونجا میفرستیم.اگه وب سایت پیدا کردم میزارم .یه کم امید میخوامSad
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، محبت ، Tomas ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان