کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-08-30 ساعت 09:59)shandiz نوشته:  تشکر میکنم از همه دوستانی که امید دادن به من و رتبه دادن هیچ کس درد ماهارو نمیتونه نه درک کنه نه بفهمه به غیر از خودمون و کسی که تو این شرایط بوده . همش یاد این جمله افیسر میوفتم داغون میشم (من بهش گفتم 9 ماه همسرمو ندیدم از ساگردمون بوده !! گفت مبارک باشه ولی همه ایرانیها باید چک بشن و 3 تا 6 ماه طول میکشه ) اخه مرد حساب اون مبارک باشه بخوره تو سرت درست کنید این سیستمتونو من که دلم نمیخواست خدمت سربازی برم خوشبختانه یا متاسفانه جایمونم ناقص نبوده که معاف بشیم (خدا رو شکرت صبر میکنم یه روز تموم میشه این سختیا )
شاندیز عزیز منم یازده ماهه که همسرم رو ندیدم و از صمیم قلب باهات همدردی میکنم و امیدوارم به خوبی و خوشی این مرحله سپری بشه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، sepideh jan ، ali214 ، فری خانم ، sepideh IR
(2014-08-30 ساعت 09:59)shandiz نوشته:  تشکر میکنم از همه دوستانی که امید دادن به من و رتبه دادن هیچ کس درد ماهارو نمیتونه نه درک کنه نه بفهمه به غیر از خودمون و کسی که تو این شرایط بوده . همش یاد این جمله افیسر میوفتم داغون میشم (من بهش گفتم 9 ماه همسرمو ندیدم از ساگردمون بوده !! گفت مبارک باشه ولی همه ایرانیها باید چک بشن و 3 تا 6 ماه طول میکشه ) اخه مرد حساب اون مبارک باشه بخوره تو سرت درست کنید این سیستمتونو من که دلم نمیخواست خدمت سربازی برم خوشبختانه یا متاسفانه جایمونم ناقص نبوده که معاف بشیم (خدا رو شکرت صبر میکنم یه روز تموم میشه این سختیا )

دوست عزیز همه با شما همدردیم.دوری خیلی سخته.خدا بهمه صبر بده این دوران تموم بشه.از بچه های همین مهاجرسرا بود که بچش بدنیا اومده بود تو آمریکا ولی اف بی آی چک خورده بود. لحظه جای اون بنده خدا خودمون رو بگذاریم تحمل این دوران سخت دوری برامون کمی راحتتر میشه.خداروشکر اون دوستمون ویزاشو گرفت یکی دوماه بعد از تولد فرزندش رسید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، shadoow ، shaya ، sepideh jan ، زری وحدتی ، sepideh IR
یکسال گذشت الان دو هفته است که من کلیر شدم ولی بدلیل خرابی نرم افزارها ارمنستان در صدور ویزا و از طرفی بخاطر عروسی برادر زاده ام 13 سپتامبر میرم برای گرفتن ویزامSmile
این یکسال یکسال پر کار بود برای من کارهایی رو که در چند سال باید تموم میکردم سعی کردم تو این یکسال حداکثرش رو انجام بدم Wink
و خوب تا اینجا همه چی خوب پیش رفته و بقیه شم امید به خدا خوب پیش خواهد رفت Smile
از دیروز که رفلکشن این شعر رو برای نومزدنگش شیر کرده منم هی دارم گوش میدم این آهنگ رو Tongue آرزو میکنم هر چه زودتر همه صدر جدولی ها کلیر شن برن دنبال زندگانی شون بلکه این مهاجرسرا خالی شه و من کفش رو یه تی بکشم Big Grin
امشب دلم می خواد تا فردا می بنوشم من
زیباترین جامه هایم را بپوشم من
با شوق بی حد باغچه هامون رو صفا دادم
امشب تا می شد گل توی گلدون ها جا دادم
بعد از جدایی ها، آن بی وفایی ها
فردا تو می آیی ( 2 )
بعد از گسستن ها، آن دل شکستن ها
فردا تو می آیی
---
از خونه ی ما ناامیدی ها سفر کرده
گویا دعاهای من خسته اثر کرده
من لحظه ها را می شمارم تا رسد فردا
آن لحظه ی خوب در آغوشت کشیدن ها
فردا تو می آیی ( 2 )
فردا تو می آیی
---
فردا تو می آیی ( 2 )
فردا تو می آیی
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sonyz2 ، shmo ، shadoow ، amjad ، sepideh jan ، anastazy ، shandiz ، ali214 ، مریم فتوحی ، inanna ، sepideh IR
(2014-09-01 ساعت 09:54)shaya نوشته:  یکسال گذشت الان دو هفته است که من کلیر شدم ولی بدلیل خرابی نرم افزارها ارمنستان در صدور ویزا و از طرفی بخاطر عروسی برادر زاده ام 13 سپتامبر میرم برای گرفتن ویزامSmile
این یکسال یکسال پر کار بود برای من کارهایی رو که در چند سال باید تموم میکردم سعی کردم تو این یکسال حداکثرش رو انجام بدم Wink
و خوب تا اینجا همه چی خوب پیش رفته و بقیه شم امید به خدا خوب پیش خواهد رفت Smile
از دیروز که رفلکشن این شعر رو برای نومزدنگش شیر کرده منم هی دارم گوش میدم این آهنگ رو Tongue آرزو میکنم هر چه زودتر همه صدر جدولی ها کلیر شن برن دنبال زندگانی شون بلکه این مهاجرسرا خالی شه و من کفش رو یه تی بکشم Big Grin
فردا تو می آیی ( 2 )
فردا تو می آیی
---
از خونه ی ما ناامیدی ها سفر کرده
گویا دعاهای من خسته اثر کرده
من لحظه ها را می شمارم تا رسد فردا
آن لحظه ی خوب در آغوشت کشیدن ها
فردا تو می آیی ( 2 )
فردا تو می آیی
---
فردا تو می آیی ( 2 )
فردا تو می آیی
فردا تو می آیی...Shy
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shandiz
(2014-08-30 ساعت 13:55)shadoow نوشته:  [quote='shandiz' pid='543135' dateline='1409376568']
تشکر میکنم از همه دوستانی که امید دادن به من و رتبه دادن هیچ کس درد ماهارو نمیتونه نه درک کنه نه بفهمه به غیر از خودمون و کسی که تو این شرایط بوده . همش یاد این جمله افیسر میوفتم داغون میشم (من بهش گفتم 9 ماه همسرمو ندیدم از ساگردمون بوده !! گفت مبارک باشه ولی همه ایرانیها باید چک بشن و 3 تا 6 ماه طول میکشه ) اخه مرد حساب اون مبارک باشه بخوره تو سرت درست کنید این سیستمتونو من که دلم نمیخواست خدمت سربازی برم خوشبختانه یا متاسفانه جایمونم ناقص نبوده که معاف بشیم (خدا رو شکرت صبر میکنم یه روز تموم میشه این سختیا )
شاندیز عزیز منم یازده ماهه که همسرم رو ندیدم و از صمیم قلب باهات همدردی میکنم و امیدوارم به خوبی و خوشی این مرحله سپری بشه
[/quo
دوستای خوبم میدونم خیلی سخته !منم یکسال و نیمه که همسرمو ندیدم!مخصوصا وقتیکه بچه داشته باشی و اون هم از نوع کوچولوش که همش پدرشو بخوادو بهونه بگیره دیگه سخت تر هم میشه!ولی خوب چه میشه کرد باید امیدوار بود و از خدای مهربان کمک خواست:به قول مادر بزرگ مهربانم:کارها نیکو شود اما به صبر!
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shaya ، shadoow ، shandiz ، ali214 ، sepideh IR
دوستای عزیزم سلام،من هم اپروو شدمSmileاز خدا میخوام برای ادامشم لطفشو از من و شما دوستای خوبم دریغ نکنه،اونقدر گریه کردم که ....امیدوارم خوشحالی واقعیتر آخری به سراغ هممون بیاد هممون دوباره خانواده بشیم با عزیزانمون ،آمینننننن!
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، vania77 ، shandiz ، shiva201 ، shmo ، shaya ، shadoow ، romance33 ، inanna ، sepideh IR
(2014-09-03 ساعت 02:01)sepideh jan نوشته:  دوستای عزیزم سلام،من هم اپروو شدمSmileاز خدا میخوام برای ادامشم لطفشو از من و شما دوستای خوبم دریغ نکنه،اونقدر گریه کردم که ....امیدوارم خوشحالی واقعیتر آخری به سراغ هممون بیاد هممون دوباره خانواده بشیم با عزیزانمون ،آمینننننن!
خیلیییییی تبریک میگم.Big GrinBig Grinمیدونم چه حس قشنگی دارید.ایشالا بقیه مراحل هم بخوبی سپری بشه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، sepideh jan ، shadoow ، sepideh IR
(2014-09-03 ساعت 02:01)sepideh jan نوشته:  دوستای عزیزم سلام،من هم اپروو شدمSmileاز خدا میخوام برای ادامشم لطفشو از من و شما دوستای خوبم دریغ نکنه،اونقدر گریه کردم که ....امیدوارم خوشحالی واقعیتر آخری به سراغ هممون بیاد هممون دوباره خانواده بشیم با عزیزانمون ،آمینننننن!

مبارک باشه خدا رو شکر امیدوارم در ادامه کارتون سریعتر پیش بره و زودتر به همسرتون برسید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، vania77 ، shaya ، sepideh jan ، shadoow ، sepideh IR
سپیده جان ! تبریک و به امید روزهای بهتر
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shandiz ، sepideh jan ، shadoow ، sepideh IR
دوستان عزيز سلام
اميدوارم خوب و خوش باشيد و كار همگي در حال انجام شدن باشه...

همانطور كه ميدونيد ويزاي نامزدي تفاوت هاي زيادي با ديگر ويزاهاي مهاجرت داره و نيمي از پروسه ويزاي مهاجرت شما، پس از ورود به امريكا شروع و كامل ميشه و زمان زيادي هم به طول مي انجامه تا فرد متقاضي گرين كارت دائم و ده ساله رو تحويل بگيره ( در واقع ابتدا گرين كارت موقت دو ساله گرفته و پس از آن بايد براي دريافت گرين كارت ده ساله مجددا فرم پر كرده و پول پرداخت بكند و ...)

و به هرحال با ويزاي ازدواجي تفاوت هاي بسياري دارد...
بنابراين

كمك و همفكري پيشكسوتان بسيار مفيد و حائز اهميت خواهد بود خصوصا در رابطه با كاهش اتلاف وقت و سرگردان نشدن در كشور غريب؛
بايد گفت مهاجرت پديده اي است در نوع خودش و مهاجر پس از ورود به كشور مقصد دچار ماجراهاي عجيبي ميشه، گاها براي كوچكترين كارها محتاج ديگران ميشويد و امان از راهنمايي هاي نادرست كه فقط و فقط زمان گير و گاها دردسرساز ميشوند؛ خلاصه امان از دوستي خاله خرسه!

من سعي ميكنم در متن زير پاره اي از آگاهي هاي خودم در اين رابطه را براي شما شرح دهم تا شايد بتونم باري از روي دوش شما كم كنم ؛ لطفا به نكات زير دقت بكنيد:

ايالت هاي مختلف معمولا قوانين متفاوتي براي امور اجتماعي از قبيل گواهينامه، قوانين رانندگي و قوانين ازدواج ... دارند

اين قوانين در زمان هاي متفاوت ممكن است دچار تغيير و تحول بشود

و اما

> شما پس از دريافت ويزاي نامزدي در كنسولگري مربوطه( كه معمولت تاريخ شش ماهه بر روي ويزا درج شده و اين تاريخ مدت زمان معتبر براي ورود به خاك امريكا ميباشد)؛ پنج ماه و اندي فرصت داريد به امريكا وارد شويد(بستگي به مدت زمان درج شده برروي ويزاي شما دارد صدالبته!)

سعي كنيد بليت خود را طوري بگيريد كه در امريكا قبل از ايالت مورد نظر خودتون جايي توقف نداشته باشه؛ يعني اگر مقصد شما كاليفرنيا است قبل از آن نيويورك توقف نداشته باشيد؛ ترجيحا)

مانعي براي اينكه از بليط يكطرفه براي ورود به امريكا استفاده بكنيد وجود ندارد.

آدرس مقصد خودتون رو دقيقا يا حفظ باشيد يا همراه خودتون آماده داشته باشين، چراكه معمولا در توقف هاي متفاوت در كشورهاي مختلف قبل از سوار شدن به هواپيما، خصوصا اگر ايراني باشيد، آدرس را از شما ميخواهند تا بوردينگ كارت براتون صادر كنند.

>> پس از ورود به خاك امريكا به محض ورود در فرودگاه از شما سوالاتي ميشود(كه اين پروسه حدود ٢-٤ ساعت به درازا ميكشه؛ يعني در اصل سوال و جواب شما طول نميكشه بلكه پروسه اداري آن بطول مي انجامد) و در آنجا براي شما فرم i-94 را در پاسپورت شما ضميمه ميكنند كه با توجه به اين فرم شما سه ماه اجازه اقامت در خاك امريكا را داريد و دراصل سه ماه فرصت داريد تا با نامزد خودتون ازدواج بكنيد...

>>> شما پس از ازدواج بايد فرم هاي مربوط به گرين كارت - اجازه كار - اجازه خروج ، را پر كرده و بهمراه مبلغي حدود ١٠٧٠ دلار براي اداره مهاجرت ارسال كنيد...
با مراجعه به سايت مهاجرت و همچنين تاپيك ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به امريكا، ميتوانيد از جزئيات اين فرم ها و مبلغ و نكات ديگر آنها اطلاع پيدا كنيد..

>>>> تا قبل از كامل شدن پروسه مهاجرت و اپرو شدن اجازه كار يا گرين كارت، معمولا شما فقط قادر به دريافت سوشال سكيوريتي هستيد( كه آنهم پس از دريافت اجازه كار بايستي استتوسش عوض بشود)؛ گواهينامه، كاركردن(پول درآوردن)، بيمه درماني، آي دي(كارت شناسايي) و... خيلي چيزهاي ديگه به بعد از كامل شدن پروسه مهاجرت شما موكول ميشه..
اگر بتونيد به هرطريقي گواهينامه يا آي دي خودتون رو بگيريد خيلي كارتون راه ميوفته؛ در امريكا كارت شناسايي معتبر عكس يعني گواهينامه...

يعني عملا شما حدودا تا ٥ الي ٦ ماه پس از ورود به امريكا قادر به انجام هيچ كاري نخوايد بود!! پس خودتون رو آماده بكنيد، نهايتا ميتونيد به كلاس زبان و يا مطالعات شخصي و امور خصوصي بپردازيد..

>>>>> حتما گواهينامه خود را بين المللي كرده و به همراه اصل آن با خودتون بياريد كه حتما به كارتون مياد حتي اگر تمايلي به رانندگي نداشته باشيد، اينجا قطعا به يك كارت شناسايي عكس دار احتياج پيدا ميكنيد، خصوصا براي باز كردن حساب در بانك...

سوشال سكيوريتي(ssn) + كارت شناسايي عكس دار معتبر(گواهينامه بين المللي و اصل ايراني آن) + پاسپورت و فرم i-94 ضميمه آن (ترجيحا قبل از تمام شدن اعتبار سه ماه آن) ؛ براي باز كردن حساب در بانك لازم ميباشد

توصيه ميكنم حتما حساب رو باز بكنيد و از كرديت همسرتون درخواست جوينت شدن بكنيد و همه خرج هاي خودتون را با كرديت مشتركي كه داريد، انجام بديد تا براتون سابقه بشه و بتونين در يكسال آينده آن، كرديت مستقل خودتون رو بگيريد چراكه اينجا انجام هر كاري با كرديت ميسر ميشه؛ از خريد و ليس خودرو تا ...

در ايالت هاي مختلف قوانين متفاوتي براي استفاده از گواهينامه بين المللي وجود داره، كه شما ميتونيد به محض ورود، به DMV شهر خودتون مراجعه كرده( نه به اشخاص متفاوت!) و در مورد آن سوال بكنيد؛ معمولا از ٣ ماه تا يكسال ميتونيد با اين گواهينامه البته به همراه اصل آن( كه بايد هميشه همراهتون باشه) و همچنين داشتن بيمه، رانندگي بكنيد..

اين شرح اجمالي اي بر راهي است كه پيش رو داريد، باشد كه خودتون رو با آگاهي از شرايط پيش رويتان، تربيت و آماده بكنيد...
تمايلي ندارم كه در اين مجال وارد اين بحث بشوم كه مهاجرت خوب است يا بد؛ چراكه بعقيده من اساسا پديده اي است شخصي؛ ليكن به شما گوشزد ميكنم راه آسان و راحتي پيش رو نداريد...
اگر در حال حاضر از نامزد خودتون دور افتاده ايد و سختي ميكشيد، سعي كنيد روحيه خودتون رو ضعيف نكنيد چراكه در كشور مقصد شديدا به اون احتياج داريد،
بايد بگم پس از مهاجرت درسته كه به نامزد خودتون مي پيونديد ولي از همه دوستان و ديگر عزيزان خود دور ميوفتيد كه آنها هم قطعا نقشي در زندگي شما دارند هرچند كم رنگ..
مثلا ذغال اخته! يا پسته تازه و چاقاله بادوم!!

پاينده، موفق و خوشحال باشيد

به ياري خداوند
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shiva201 ، anastazy ، shaya ، rahbar ، shmo ، سی سی ، sepideh jan ، azri ، ali214 ، فری خانم ، romance33 ، sepideh IR
دوستان يك سوال , روابط شما هم به خاطر ارتباط از راه دور هراز گاهي پر از مشكله؟ منظورم چالشهاي بي دليل و گاهي احمقانه است؟ بعضي ها ميگن اين به خاطر طولاني شدن دوري و طبيعي...!!! راست ميگن يا فقط من اين مشكلات و دارم؟Sad
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh IR
(2014-09-10 ساعت 00:36)vania77 نوشته:  دوستان يك سوال , روابط شما هم به خاطر ارتباط از راه دور هراز گاهي پر از مشكله؟ منظورم چالشهاي بي دليل و گاهي احمقانه است؟ بعضي ها ميگن اين به خاطر طولاني شدن دوري و طبيعي...!!! راست ميگن يا فقط من اين مشكلات و دارم؟Sad

من 2 تا کیسو میشناسم وخودم بله اوایل وقتی شناخت کمه این اتفاقا میوفته هر 2 طرف باید تحملشونو بالا ببرند ولی من دارم بعد از چندین سال کم میارم (خدایا صبر بده)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sib 24 ، shadoow ، sepideh jan ، sepideh IR
(2014-09-10 ساعت 00:52)shandiz نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 00:36)vania77 نوشته:  دوستان يك سوال , روابط شما هم به خاطر ارتباط از راه دور هراز گاهي پر از مشكله؟ منظورم چالشهاي بي دليل و گاهي احمقانه است؟ بعضي ها ميگن اين به خاطر طولاني شدن دوري و طبيعي...!!! راست ميگن يا فقط من اين مشكلات و دارم؟Sad

من 2 تا کیسو میشناسم وخودم بله اوایل وقتی شناخت کمه این اتفاقا میوفته هر 2 طرف باید تحملشونو بالا ببرند ولی من دارم بعد از چندین سال کم میارم (خدایا صبر بده)

ولي من فكر ميكنم به خاطر شناخت نيست و اتفاقا هر چي بيشتر ميگذره سخت تر ميشه ، انگار رابطه بيات بشه...!!! مشكلات منم بعد ٦ سال پيدا شده كه بيشترشون هم مسائل ساده و بي ارزشي هستند و به قول شما تحملمون كم شده مثل به نوعي خسته شدن ،ديگه صبوري و ذوق سابق نيست و هي كمتر هم ميشه
مرسي از جوابتون و اميدوارم خيلي زود تو همين يكي دو هفته كلير بشيد و از اين شرايط كه هر روز سخت تر ميشه راحت بشيد Rolleyes
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-09-10 ساعت 01:09)vania77 نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 00:52)shandiz نوشته:  

ولي من فكر ميكنم به خاطر شناخت نيست و اتفاقا هر چي بيشتر ميگذره سخت تر ميشه ، انگار رابطه بيات بشه...!!! مشكلات منم بعد ٦ سال پيدا شده كه بيشترشون هم مسائل ساده و بي ارزشي هستند و به قول شما تحملمون كم شده مثل به نوعي خسته شدن ،ديگه صبوري و ذوق سابق نيست و هي كمتر هم ميشه
مرسي از جوابتون و اميدوارم خيلي زود تو همين يكي دو هفته كلير بشيد و از اين شرايط كه هر روز سخت تر ميشه راحت بشيد Rolleyes

اینا همش بهونه گیری امیدوارم شما هم زودتر به همسرتون برسید
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sepideh jan
دوست عزیز طبیعی هستش.چون دلتون برای هم تنگ شده الکی بهانه میارید. اگه میبینید پرونده ها طولانی شده حتما ایران سفر کنید یا به همسرتون بگید بیاد ایران شده ۲ هفته.فقط مراقب باشید خدای نکرده باعث جدایی نشه.دوری خیلی سخته ولی اگه عشق تو زندگی حکمفرما باشه سختیه دوری رو میشه تحمل کرد.
اینرو بدونید خیلی ها ۳۰ ساله باهم زندگی میکنند ولی هنوز اطمینان ندارند که اگه دور از هم باشند آیا وفادار هستند بهم یا نه.ولی ما این تجربه رو اول زندگی مشترکمون داریم تجربه میکنیم و یکم صبر پیشه کنید درست میشه همه چیز.تازه اونی که ۳۰ سال زندگی مشترک داشته براش خیلی راحت تر از ما هستش که هنوز شروع نکردیم.تا جایی که میتونید با همسرتون یا نامزدتون مهربون باشید اگه میبینید بهانه میگیره الکی قهر میکنه نازشو بکشید بخدا هیچی نمیشه .حتی اگه اون مقصر هستش شما کوتاه بیاین.همه این مسائل بخاطر دوریه.پیش همباشید قول میدم به قهر و آشتی های الانتون میخندید.
لبتون خندون،دلتون شاد،به امید خدا کار همه بزودی درست میشه
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، shadoow ، sepideh jan ، lottory

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان