موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-07 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-07 ساعت 21:46 توسط kamalir36.)
به سلامتی، امید به خدا موفق باشی. برای 5000هزار دلار کسی در فرودگاه چیزی گفت یا فقط همون نوشته پشت شیشه رو دیدین منصرف شدین؟
[/quote]
مرسی امین جان.
کیفها را که از دستگاه رد کردند متوجه شدند و گفتند بیشتر از ده هزار تا برای دو نفر ممنوعه. شاید اگه نبینند و متوجه نشند بتونید پول بیشتری بیارید. ولی نمیشه ریسک کرد. به نظر من بهتره کارهاتون را قانونی انجام بدید و بهانه دست اینا ندید. چون در فرودگاه نیویورک هم همبن سوال را کردند و تمام چمدانها را از اول باز کرده بودند.
موفق باشی
به سلامتی، امید به خدا موفق باشی. برای 5000هزار دلار کسی در فرودگاه چیزی گفت یا فقط همون نوشته پشت شیشه رو دیدین منصرف شدین؟
[/quote]
مرسی امین جان.
کیفها را که از دستگاه رد کردند متوجه شدند و گفتند بیشتر از ده هزار تا برای دو نفر ممنوعه. شاید اگه نبینند و متوجه نشند بتونید پول بیشتری بیارید. ولی نمیشه ریسک کرد. به نظر من بهتره کارهاتون را قانونی انجام بدید و بهانه دست اینا ندید. چون در فرودگاه نیویورک هم همبن سوال را کردند و تمام چمدانها را از اول باز کرده بودند.
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از روزی که ویزا گرفتم یه روز حالم خوبه یه روز بد !!!کانفیوزم !!خودم هم نمیدونم چه کار کنم !!نگاه مادرم میکنم گریه ام میگیره !!انگار این بند ناف هنوز قطع نشده !!!
یاد این قصه شازده کوچولو افتادم !!شهریار کوچولو با دلِگرفته آخرین نهالهاى بائوباب را هم ریشهکن کرد. فکر مىکرد دیگر هیچ وقت نباید برگردد. موقعى که آخرین آب را پاى گل داد و خواست بگذاردش زیرِ سرپوش چیزى نماندهبود که اشکش سرازیر شود.
به گل گفت: -خدا نگهدار!
گل به زبان آمد و گفت:
- ازت عذر مىخواهم. سعى کن خوشبخت باشى.
از این که به سرکوفت و سرزنشهاى همیشگى برنخورد حیرت کرد و از این محبتِ آرام سر در نمىآورد.
گل بهاش گفت: -خب دیگر، دوستت دارم. اگر تو روحت هم از این موضوع خبردار نشد تقصیر من است. باشد، زیاد مهم نیست. اما تو هم مثل من بىعقل بودى... سعى کن خوشبخت بشوى...
بعد گفت:
- دستدست نکن دیگر! این کارت خلق آدم را تنگ مىکند. حالا که تصمیم گرفتهاى بروى برو!
و این را گفت، چون که نمىخواست شهریار کوچولو گریهاش را ببیند. گلى بود تا این حد خودپسند...
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همراهان عزيز
دوستان
كسي ميدونه دارندگان ويزاي نامزدي، پس از ورود به امريكا و ازدواج در ٩٠ روز و شروع به پروسه دريافت مداركشون( اقدام براي اجازه كار، خروج و گرين كارت) اگر بخواهند مسافرت داخلي در امريكا بكنن، تكليفشون چيه؟!
ميشه سوار هواپيما شد؟ با چه مدركي؟ همون پاسپورت و فرم i-90 ؟!
چون ويزاي ورود و i-90 تاريخ هاشون گذشته معمولا... و اخيرا درايور لايسنس هم نميدن تا انجام نشدن كارها(هرچند دوستاني در ايالت هايي موفق به شدن به مقام دريافت شدند...
اگه كسي تجربه مشترك داره يا از اين مورد اطلاعي داره، ممنون ميشم بنويسين...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،میخواستم این سوال را در تاپیک سفر به امارات بنویسم ولی قفل شده بود.هتل سه ستاره ای که مناسب باشه و خودتون رفته باشین در دبی میشناسین ؟برای یک خانم مسن میخواستم که باید حدودا 7 و 8 روز برای گرفتن ویزا به دبی برن.ممنون میشم راهنمایی کنین.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 02:32)sepideh jan نوشته: سلام دوستان،میخواستم این سوال را در تاپیک سفر به امارات بنویسم ولی قفل شده بود.هتل سه ستاره ای که مناسب باشه و خودتون رفته باشین در دبی میشناسین ؟برای یک خانم مسن میخواستم که باید حدودا 7 و 8 روز برای گرفتن ویزا به دبی برن.ممنون میشم راهنمایی کنین.
ببخشید اگر جواب سوالتون در پاسخ من نیست. اما به اگر برای مصاحبه دارید تشریف میبرید، به نظر من بلیط را طوری بگیرید که نمونید و برید و برگردید. و پس از اینکه ویزاتون آماده شد میتونید از طریق قصران گشت که خیلی هم قیمت خوبی برای پیک آپ داره و دوستان مهاجرسرایی هم باهاشون کار کردن و مورد اعتماد هستند استفاده کنید. البته این باز هم نظر بنده بود. چون ویزا هم بعد از مصاحبه به صورت یکضرب به ندرت صادر میشه. البته اگر برای مصاحبه میروید. اگر هم برای پیک آپ هست که باز هم امیدوارم راهنمایی های بنده به دردتون بخوره.
موفق باشید
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done