کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-09 ساعت 13:06)مريم361 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 18:06)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، از ابوظبی چه کسانی کلیر شدن لطفآ جواب منو بدید؟

سلام دوست عزيز مثل اينكه روند كاري ابوظبي خيلي كند است البته من در همين سايت يكي دو نفر را ديدم كه كلير شدم ولي خودم از اول آپريل تا حالا منتظرم و خبري نيست.البته ايميل زمد و گفتند مراحل كاري شما هنوز به پايان نرسيده و ما هم هيچ كاري بجز صبر نميتونيم بكنيم. به اميد كلير شدن همه دوستان

سلام ممنون که جواب منو دادید
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، bakhshandehgy ، shkhmo
یه سوال:

شما می دونید که کمترین زمانی که تا حالا دوستان اعلام کردند که برای کلیر شدن طول کشیده، چند روز بوده؟ مثلا شده که یه نفر ظرف مدت یه هفته کلیر شده باشه؟ یا دو هفته؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 14:15)odiseh نوشته:  یه سوال:

شما می دونید که کمترین زمانی که تا حالا دوستان اعلام کردند که برای کلیر شدن طول کشیده، چند روز بوده؟ مثلا شده که یه نفر ظرف مدت یه هفته کلیر شده باشه؟ یا دو هفته؟

سلام ، من کسی رو میشناسم که ۵ روزه کلیر شد ، البته تقریبا ماه های آخر مصاحبه داشت
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: odiseh ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، payan ، 3rip ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 17:12)Alireza.a نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 14:15)odiseh نوشته:  یه سوال:

سلام ، من کسی رو میشناسم که ۵ روزه کلیر شد ، البته تقریبا ماه های آخر مصاحبه داشت

چه سالي بودند ايشون؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo
Sadسلام به دوستان خوب مهاجرسرایی با آرزوی سلامتی و موفقیت همه
دوستان لطفا اگر کسی نمونه فرم 9 سئوالی به فارسی دارد برای من بفرستد ممنونم من شماره کیس نامبرم 36000 است و 29 می مصاحبه داشتیم در آنکارا ولی باید به این فرم پاسخ بدهیم. متشکرم
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 23:26)sam11 نوشته:  Sadسلام به دوستان خوب مهاجرسرایی با آرزوی سلامتی و موفقیت همه
دوستان لطفا اگر کسی نمونه فرم 9 سئوالی به فارسی دارد برای من بفرستد ممنونم من شماره کیس نامبرم 36000 است و 29 می مصاحبه داشتیم در آنکارا ولی باید به این فرم پاسخ بدهیم. متشکرم

دوست عزیز در همین سایت سرچ کنید پیداش می کنی. ( با تمام توضیحات تکمیلی)
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 23:26)sam11 نوشته:  Sadسلام به دوستان خوب مهاجرسرایی با آرزوی سلامتی و موفقیت همه

با سلام و آرزوي موفقيت براي شما

به لينك هاي زير مراجعه فرماييد :

http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1075

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4813
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 10:41)vahid100 نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 01:09)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 00:24)MAHDI2012 نوشته:  سلام.دوستان ترا خدا این امضای خوشگلتون را تکمیل کنید...مامور کجا اسکن کرد؟تهران؟
امیدوارم تهران نبوده باشه!!! :S

خب این که معلومه عزیز, تهران
ترکیه چیکار داره به این حرفا
پشیمونم چرا از همون طرف نرفتم
سلام برا چی اسکن میکنند؟

2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
انتظار بی پایان بشر در پای یک درخت ..... انتظار خبری یا کسی که فکر می کند برایش سعادت در پی دارد و هر روز دوباره پای همان درخت منتظر باز خبری یا کس دیگری. و هر شب به خود می گوید امشب هم نیامد، اما فردا می آید... در این انتظار خواب آلود، بی حس نسبت به فجایع پیرامونش، ادامه می دهد تا آن جا که تمامی روزهایش شبیه به هم می شوند و تمامی زندگیش یک انتظار. و البته با هر چیز بیگانه ای خود را سرگرم می کند تا این انتظار بی پایان را فراموش کند. با خود زمزمه می کند: من فعلا سکوت می کنم و می گذارم صدایم را خفه کنند، چون سعادتم روزی از راه خواهد رسید. (الهام گرفته از "در انتظار گودو" اثر بکت)
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، mmmsdeghi ، payan ، SH1A2R3 ، alexander ، میتی ، nilaaa ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 01:26)Amir Hussein نوشته:  انتظار بی پایان بشر در پای یک درخت ..... انتظار خبری یا کسی که فکر می کند برایش سعادت در پی دارد و هر روز دوباره پای همان درخت منتظر باز خبری یا کس دیگری. و هر شب به خود می گوید امشب هم نیامد، اما فردا می آید... در این انتظار خواب آلود، بی حس نسبت به فجایع پیرامونش، ادامه می دهد تا آن جا که تمامی روزهایش شبیه به هم می شوند و تمامی زندگیش یک انتظار. و البته با هر چیز بیگانه ای خود را سرگرم می کند تا این انتظار بی پایان را فراموش کند. با خود زمزمه می کند: من فعلا سکوت می کنم و می گذارم صدایم را خفه کنند، چون سعادتم روزی از راه خواهد رسید. (الهام گرفته از "در انتظار گودو" اثر بکت)

گل در عقد زنبور است، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد. با زنبور می گذراند اما به انتظار بلبل زندگی می کند. گل نیز با پارادوکسی از انتظارهای بی پایان معتقد به لحظه وصل است. اما در آن لحظه دیگر نه گل بویی دارد نه بلبل به یک گل راضی است و تنها تسکین دهنده زنبور نیش خودش است. پروانه به دور از تمام هیاهوها شاید هنوز شب ها با یاد پیله اش می خوابد.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، Amir Hussein ، mmmsdeghi ، payan ، SH1A2R3 ، green2012 ، alexander ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 02:26)daria نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 01:26)Amir Hussein نوشته:  انتظار بی پایان بشر در پای یک درخت ..... انتظار خبری یا کسی که فکر می کند برایش سعادت در پی دارد و هر روز دوباره پای همان درخت منتظر باز خبری یا کس دیگری. و هر شب به خود می گوید امشب هم نیامد، اما فردا می آید... در این انتظار خواب آلود، بی حس نسبت به فجایع پیرامونش، ادامه می دهد تا آن جا که تمامی روزهایش شبیه به هم می شوند و تمامی زندگیش یک انتظار. و البته با هر چیز بیگانه ای خود را سرگرم می کند تا این انتظار بی پایان را فراموش کند. با خود زمزمه می کند: من فعلا سکوت می کنم و می گذارم صدایم را خفه کنند، چون سعادتم روزی از راه خواهد رسید. (الهام گرفته از "در انتظار گودو" اثر بکت)

گل در عقد زنبور است، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد. با زنبور می گذراند اما به انتظار بلبل زندگی می کند. گل نیز با پارادوکسی از انتظارهای بی پایان معتقد به لحظه وصل است. اما در آن لحظه دیگر نه گل بویی دارد نه بلبل به یک گل راضی است و تنها تسکین دهنده زنبور نیش خودش است. پروانه به دور از تمام هیاهوها شاید هنوز شب ها با یاد پیله اش می خوابد.
هااااا؟؟؟!!!!
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: payan ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، alexander ، امیر مهاجر ، shkhmo
سلام دوستان
ما 22 می مصاحبه داشتیم و همسرم برگه آبی گرفته بودن که الان جوابشون اومده و ظاهرا ویزاشون آمادست! متنشو براتون میذارم ببینم جواب نهائی همینه یا نه؟ یعنی الان همسرم میتونن برن ویزاشونو بگیرن دیگه درسته؟! آخه هنوز سه هفته هم نشده! چرا اینقدر زود جواب دادن؟WinkRolleyes
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance.
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s). The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

دوستان عزيز برای دريافت ويزا حتما بايد يکی از اعضای کيس حضور داشته باشه يا امکانش هست که دوست و آشنايي بره بگيره؟ ما آنکارا دوست خانوادگی داريم که ماهی 1 بار رفت و آمد ميکنه. ميتونیم پاسپورتامونو بديم که برامون ويزا رو بگيره؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، Hediyeh ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 11:20)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز برای دريافت ويزا حتما بايد يکی از اعضای کيس حضور داشته باشه يا امکانش هست که دوست و آشنايي بره بگيره؟ ما آنکارا دوست خانوادگی داريم که ماهی 1 بار رفت و آمد ميکنه. ميتونیم پاسپورتامونو بديم که برامون ويزا رو بگيره؟

طبق گفته هاي خود سفارت تركيه حتماً يكي از افرادي اسمش تو كيس مورد نظر هست بايد واسه دريافت ويزا مراجعه كنه.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: payan ، maz1359 ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 11:46)hamedhamed نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 11:20)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز برای دريافت ويزا حتما بايد يکی از اعضای کيس حضور داشته باشه يا امکانش هست که دوست و آشنايي بره بگيره؟ ما آنکارا دوست خانوادگی داريم که ماهی 1 بار رفت و آمد ميکنه. ميتونیم پاسپورتامونو بديم که برامون ويزا رو بگيره؟

طبق گفته هاي خود سفارت تركيه حتماً يكي از افرادي اسمش تو كيس مورد نظر هست بايد واسه دريافت ويزا مراجعه كنه.
ممنون دوست گرامی
طبق فرمايش دوست عزيزم که ايميلی به صورت ذيل دريافت کردند نميتونيم فرد قابل اعتمادی برای دريافت ويزا بفرستيم
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m....
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان