کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-09 ساعت 23:41)payan نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 23:26)sam11 نوشته:  Sadسلام به دوستان خوب مهاجرسرایی با آرزوی سلامتی و موفقیت همه
دوستان لطفا اگر کسی نمونه فرم 9 سئوالی به فارسی دارد برای من بفرستد ممنونم من شماره کیس نامبرم 36000 است و 29 می مصاحبه داشتیم در آنکارا ولی باید به این فرم پاسخ بدهیم. متشکرم

دوست عزیز در همین سایت سرچ کنید پیداش می کنی. ( با تمام توضیحات تکمیلی)
سلام فرم9 سوالی را مگه سفارت براتون پست نکرده؟؟؟؟ بعد از مصاحبه اگر نیاز بدونه سفارت باید فرم را براتون ایمیل کنه بعد شما انرا پر میکنید وبا ایمیل میفرستید .

شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 20:04)pejman_kh نوشته:  سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان

++++++++++++++++++++++++++++++
سلام دوست عزیز
مصاحبه ما در یک روز بود. یادمه هم شما هم خانم شما بسیار مشتاق ویزا بودین. حالا نمی دونم بینتون چی شده احتمال میدم کار دخالت اطرافیان باشه یا شاید لجبازی با هم. ولی از اونجا که سنه هر دو تون کمتر از ما بود به عنوان برادر بزرگتر توصیه میکنم فعلا توافق کنید و با هم برید اونجا و اونجا تصمیم بگیرید.
می دونی اگر بر فرض بشه که تنها بری خانمت اینجا چه وضعی پیدا میکنه؟
می دونی اگر خانمت مثلا از طریق مهریه اقدام کنه چی میشه؟ می دونی اگه طلاق توافقی نباشه چقدر طول میکشه؟!!
پیشنهاد آخره من اینه که با خانم صحبت کن. ازش خواهش کن باهات یک سفر بیاد و در عوض بهش وکالت ظلاق بده. اگر اونجا نتونستید ادامه بدین ایشان با بلیط برگشت بیان ایران و با استفاده از وکالت جدا بشن. راههای دیگه هم برای استفاده از وکالت هست. هر وقت هم که بخوان میتونند دوباره تنهایی برگردند اونجا. اینجوری حداقل پشیمانی برای هر دو تون تضمین میشه و گرنه ممکنه یک عمر در پشیمانی باقی بمونید. از هر نظر ...........
از اینکه زیادی دخالت کردم شرمنده ام و عذر خواهی میکنم.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
(2012-06-10 ساعت 18:22)odiseh نوشته:  دوستان آخرین تاریخ بروز رسانی کیس های کلیر شده 4 جون بوده و به گفته خودشون هر 7 روز یک بار لیست کلیر شده ها رو آپدیت می کنند. پس با این حساب فردا لیست جدید می آددددددددددددددددددددددددددددددددد.

من که یه هفته نیست مصاحبه شدم ولی خیلی منتظرممممممممممممممممممممممممم
دوست عزیز سایت هر 7 روز یکبار آپدیت نمی شه و ما تجربه 5 بار آپدیت سایت در یک هفته رو هم داشتیم و هیج تضمینی برای آپدیت شدن سایت در یک روز خاص وجود نداره ، ولی به شخصه امیدوار بودم که با نزدیک شدن به ماه جون و رسیدن موج مصاحبه های جدید ، سایت هم فعال تر آپدیت بشه که تا به این لحظه همچین اتفاقی نیفتاده ولی جای هیچ نگرانی نیست و انشاءا... همگی کلیر خواهید شد
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، payan ، ghorbat ، daria ، t.r ، odiseh ، Hediyeh ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 12:13)maz1359 نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 11:46)hamedhamed نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 11:20)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز برای دريافت ويزا حتما بايد يکی از اعضای کيس حضور داشته باشه يا امکانش هست که دوست و آشنايي بره بگيره؟ ما آنکارا دوست خانوادگی داريم که ماهی 1 بار رفت و آمد ميکنه. ميتونیم پاسپورتامونو بديم که برامون ويزا رو بگيره؟

طبق گفته هاي خود سفارت تركيه حتماً يكي از افرادي اسمش تو كيس مورد نظر هست بايد واسه دريافت ويزا مراجعه كنه.
ممنون دوست گرامی
طبق فرمايش دوست عزيزم که ايميلی به صورت ذيل دريافت کردند نميتونيم فرد قابل اعتمادی برای دريافت ويزا بفرستيم
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m....

سلام - من دقیقا این سئوال را از افیسر کردم و گفت خودت و یا کسی از داخل کیستون میتونه بیاید ویزا رو بگیره . سفارت انکارا شرایطش با ابوظبی فرق می کند .
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: maz1359 ، frozen mind ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، daria ، shkhmo
امیدوارم سایت این هفته پر بار آ پدیت بشه به امید کیلیر شدن خیلیهاTongue
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
(2012-06-11 ساعت 08:25)kopol نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 18:22)odiseh نوشته:  دوستان آخرین تاریخ بروز رسانی کیس های کلیر شده 4 جون بوده و به گفته خودشون هر 7 روز یک بار لیست کلیر شده ها رو آپدیت می کنند. پس با این حساب فردا لیست جدید می آددددددددددددددددددددددددددددددددد.

من که یه هفته نیست مصاحبه شدم ولی خیلی منتظرممممممممممممممممممممممممم
دوست عزیز سایت هر 7 روز یکبار آپدیت نمی شه و ما تجربه 5 بار آپدیت سایت در یک هفته رو هم داشتیم و هیج تضمینی برای آپدیت شدن سایت در یک روز خاص وجود نداره ، ولی به شخصه امیدوار بودم که با نزدیک شدن به ماه جون و رسیدن موج مصاحبه های جدید ، سایت هم فعال تر آپدیت بشه که تا به این لحظه همچین اتفاقی نیفتاده ولی جای هیچ نگرانی نیست و انشاءا... همگی کلیر خواهید شد

مرسی kopol جان
اینکه من گفتم هر 7 روز ، چون دقیقا توی سایت سفارت این مساله رو مطرح کرده بود. توی پست های بالا هم برای صبا راد عزیز، این رو دقیقا نوشتم.
ولی به قول شما ممکنه تغییرات زودتر یا دیرتر باشه که رسما توی سایت این رو اعلام نکردن.
منهم مثل شما آرزوی کیلیر شدن برای تک تک منتظرای مهاجرسرایی و غیر رو دارم. Smile
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، payan ، صبا راد ، shkhmo
پس چرا نشد؟؟؟!!!! Sad
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، امیر مهاجر ، ghorbat ، payan ، shkhmo
سلام به همهٔ دوستان عزیز. من هفتهٔ پیش مصاحبه داشتم و برگه ابی گرفتم . یه سوال برام پیش اومده . این فرم ۹ سوالی چیه که به من ندادن.منظور از فرم ۹ سوالی همون برگه آبی که دادن بهمون یا چیز دیگست؟ آخه توی این برگه ابی سوالی نکردن فقط نوشتن هروقت شمارتون تواین سایت بود ویزاتون آمادست.می‌شه راهنمایی کنین لطفا.ممنونم
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: ghorbat ، Omidooo ، odiseh ، امیر مهاجر ، alexander ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 01:48)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز. من هفتهٔ پیش مصاحبه داشتم و برگه ابی گرفتم . یه سوال برام پیش اومده . این فرم ۹ سوالی چیه که به من ندادن.منظور از فرم ۹ سوالی همون برگه آبی که دادن بهمون یا چیز دیگست؟ آخه توی این برگه ابی سوالی نکردن فقط نوشتن هروقت شمارتون تواین سایت بود ویزاتون آمادست.می‌شه راهنمایی کنین لطفا.ممنونم
سلام دوست عزیز و امیدوارم که زود جواب کلیر بشین و کلیر شدنتونو حداقل با دوستان به اشتراک بذارین Big Grin آخرین ارسال شما برای 29 ماه may است و بعد از اون هیچ پستی نذاشتین تا امروز . . .!!!! بابا بخدا چند خط نوشتن توضیح مختصری از شرایط سفرتون و علی الخصوص روز مصاخبه برای بچه های سایت فکر نمیکنم که اینقدر کار سختی باشه !!؟؟ همان طور که شما الان سئوال پرسیدین ، پس معلومه که توقع دارین دوستان جواب سئوالتون را بدن و به سئوالتون احترام بذارن . . . و شما هم باید به خواسته دوستان احترام بذارین . . . الان برای دوستان تنها چیزی که خیلی مهمه این قضیه شرایط روز مصاحبه و سفر هست . . !!!! پس خواهشاً فقط مصرف کننده نباشید ... این یک نصیحت و توصیه نبود بلکه کاملاً انتقاد بود !!! چون در جایگاهی قرار ندارم که کسی را بتونم نصیحت کنم .
در رابطه با سئوالتون هم دوست عزیز ، آفیسر در بعضی مصاحبه ها برای برطرف شدن یکسری ابهامات بیشتر، از فرد میخوان که فرم 9 سئوالی را پر کنن و برای سفارت ارسال کنن !! و فرم 9 سئوالی از طرف سفارت ارسال میشه و شخص باید پر کنه و با برگه آبی فرق داره . اگر در روز مصاحبه شما آفیسر از شما چنین خواسته ای را نداشته ؟؟!! پس برای شما نیازی نیست . . . پس فقط منتظر باشین که انشااله هر چه زودتر کلیر میشین Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: 3rip ، daria ، armanbala ، schaghayegh ، jordanir ، Hediyeh ، bakhshandehgy ، odiseh ، frz61 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 02:08)ghorbat نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 01:48)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز. من هفتهٔ پیش مصاحبه داشتم و برگه ابی گرفتم . یه سوال برام پیش اومده . این فرم ۹ سوالی چیه که به من ندادن.منظور از فرم ۹ سوالی همون برگه آبی که دادن بهمون یا چیز دیگست؟ آخه توی این برگه ابی سوالی نکردن فقط نوشتن هروقت شمارتون تواین سایت بود ویزاتون آمادست.می‌شه راهنمایی کنین لطفا.ممنونم
سلام دوست عزیز و امیدوارم که زود جواب کلیر بشین و کلیر شدنتونو حداقل با دوستان به اشتراک بذارین Big Grin آخرین ارسال شما برای 29 ماه may است و بعد از اون هیچ پستی نذاشتین تا امروز . . .!!!! بابا بخدا چند خط نوشتن توضیح مختصری از شرایط سفرتون و علی الخصوص روز مصاخبه برای بچه های سایت فکر نمیکنم که اینقدر کار سختی باشه !!؟؟ همان طور که شما الان سئوال پرسیدین ، پس معلومه که توقع دارین دوستان جواب سئوالتون را بدن و به سئوالتون احترام بذارن . . . و شما هم باید به خواسته دوستان احترام بذارین . . . الان برای دوستان تنها چیزی که خیلی مهمه این قضیه شرایط روز مصاحبه و سفر هست . . !!!! پس خواهشاً فقط مصرف کننده نباشید ... این یک نصیحت و توصیه نبود بلکه کاملاً انتقاد بود !!! چون در جایگاهی قرار ندارم که کسی را بتونم نصیحت کنم .
در رابطه با سئوالتون هم دوست عزیز ، آفیسر در بعضی مصاحبه ها برای برطرف شدن یکسری ابهامات بیشتر، از فرد میخوان که فرم 9 سئوالی را پر کنن و برای سفارت ارسال کنن !! و فرم 9 سئوالی از طرف سفارت ارسال میشه و شخص باید پر کنه و با برگه آبی فرق داره . اگر در روز مصاحبه شما آفیسر از شما چنین خواسته ای را نداشته ؟؟!! پس برای شما نیازی نیست . . . پس فقط منتظر باشین که انشااله هر چه زودتر کلیر میشین Wink

ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز.حق با شما است. البته این نکته رو هم من باید بگم که من ۳۰ می پرواز ترکیه داشتم و امروز صبح برگشتم و زمان کافی‌ برای نوشتن سفر نامه نداشتم،ولی‌ چشم. در اولین فرصت درد تاپیک سفرنامهٔ آنکارا حتما گزارش سفر خودمو مینویسم
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، Omidooo ، kopol ، schaghayegh ، behzad7 ، odiseh ، SH1A2R3 ، mirman ، امیر مهاجر ، smmyp ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 02:25)amirh نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 02:08)ghorbat نوشته:  

ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز.حق با شما است. البته این نکته رو هم من باید بگم که من ۳۰ می پرواز ترکیه داشتم و امروز صبح برگشتم و زمان کافی‌ برای نوشتن سفر نامه نداشتم،ولی‌ چشم. در اولین فرصت درد تاپیک سفرنامهٔ آنکارا حتما گزارش سفر خودمو مینویسم
ممنون دوست عزیز ، امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشی و دیگه تمام Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، 3rip ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، shkhmo
با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان
من از برندگان سال 2013 هستم وآخرین مدرک تحصیلیم دیپلم دبیرستان هستش می خواستم بپرسم باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشته باشم درسته که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین جواب را شما دوستانی که در حال مصاحبه هستید می توانید جواب دهیدممنون می شم جواب منو بدید
شماره کیس نامبر: 1xx
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
سه شنبه شد....چه خبرررررررررررررررررررررررر ؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 11:54)فرهاد256 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان
من از برندگان سال 2013 هستم وآخرین مدرک تحصیلیم دیپلم دبیرستان هستش می خواستم بپرسم باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشته باشم درسته که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین جواب را شما دوستانی که در حال مصاحبه هستید می توانید جواب دهیدممنون می شم جواب منو بدید

سلام دوست من
ای کاش سوالتون رو توی بحث دیگه ای به جز این بحث می پرسیدید. این بحث یه کم شرایط خاصی داره.
بگذریم. بله دوست من حتما باید 12 سال تحصیل کرده باشید، حداقلش اینه که باید پیش دانشگاهی داشته باشید . یا اگر هنرستانی/کار ودانشی باشید و پیش دانشگاهی ندارید باید فوق دیپلم داشته باشید.

البته بعضی اوقات استثناهایی هم وجود داره، مثل یکی از دوستان که توی بحث سفرنامه نوشته شده با داشتن دیپلم دبیرستان و بدون پیش دانشگاهی و فقط با برگه ثبت نام در مقطع پیش دانشگاهی ویزا گرفتند. البته شما اصلا نباید روی این استثناء ها حساب باز کنید. چون هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه. بهتره برید یه آموزشگاه آزاد ثبت نام کنید و به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، mirman ، امیر مهاجر ، Omidooo ، daria ، فرهاد256 ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 11:54)فرهاد256 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان

دوست عزیز اگر دیپلم 11 ساله داری باید پیش دانشگاهی داشته باشی.برای امتحانات شهریور برو ثبت نام کن و مدرک پیش بگیر.در خدمتیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، 3rip ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان