کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-10 ساعت 12:13)maz1359 نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 11:46)hamedhamed نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 11:20)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز برای دريافت ويزا حتما بايد يکی از اعضای کيس حضور داشته باشه يا امکانش هست که دوست و آشنايي بره بگيره؟ ما آنکارا دوست خانوادگی داريم که ماهی 1 بار رفت و آمد ميکنه. ميتونیم پاسپورتامونو بديم که برامون ويزا رو بگيره؟

طبق گفته هاي خود سفارت تركيه حتماً يكي از افرادي اسمش تو كيس مورد نظر هست بايد واسه دريافت ويزا مراجعه كنه.
ممنون دوست گرامی
طبق فرمايش دوست عزيزم که ايميلی به صورت ذيل دريافت کردند نميتونيم فرد قابل اعتمادی برای دريافت ويزا بفرستيم
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m....
اون دوستمون مصاحبه اش توي أبوظبي بوده كه قانونش با انكارا فرق ميكنه
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: maz1359 ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 09:07)armanbala نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 02:26)daria نوشته:  گل در عقد زنبور است، و...
هااااا؟؟؟!!!!

شما جدی نگیر، اینا تراوشات ساعت ۲:۳۰ شب و قرص خوابه Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، M_star1316 ، alexander ، SH1A2R3 ، shkhmo
هديه عزيز سلام خبر خيلي خوبي بود موفق باشي ما كه همچنان منتظريم با اينكه آپريل مصاحبه داشتيم ولي فعلا كه خبري نيست
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
سلام مریم جان
ممنون از لطفتون
والله من خودم هم تعجب کردم! انگار خیلی زود جوابمون رو دادن! برای همین متنو گذاشتم ببینم درسته یا نه!
گفتم این خداجون مارو حسابی شرمنده می کنه هااااااا! ولی حالا عجله ای نبود خداجونم! قربونت برم! میذاشتی حداقل این مدت یخورده باج بگیریم تا به اصطلاح براش دعا کنیم!Big GrinBig GrinBig Grin
انشاالله کار شما هم به زودی به نتیجه میرسه عزیزم.

کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: daria ، M_star1316 ، امیر مهاجر ، alexander ، ghorbat ، odiseh ، mohajersara12 ، SH1A2R3 ، payan ، nilaaa ، t.r ، behrooz ramezani ، 3rip ، kopol ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 11:12)Hediyeh نوشته:  سلام دوستان
ما 22 می مصاحبه داشتیم و همسرم برگه آبی گرفته بودن که الان جوابشون اومده و ظاهرا ویزاشون آمادست! .....
دوست عزیز تبریک Big Grin و دیگه به قول یارو گفتنی استرس بی استرس . . . !!! Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: frz61 ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، shkhmo
دوستان آخرین تاریخ بروز رسانی کیس های کلیر شده 4 جون بوده و به گفته خودشون هر 7 روز یک بار لیست کلیر شده ها رو آپدیت می کنند. پس با این حساب فردا لیست جدید می آددددددددددددددددددددددددددددددددد.

من که یه هفته نیست مصاحبه شدم ولی خیلی منتظرممممممممممممممممممممممممم
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
(2012-06-10 ساعت 18:22)odiseh نوشته:  دوستان آخرین تاریخ بروز رسانی کیس های کلیر شده 4 جون بوده و به گفته خودشون هر 7 روز یک بار لیست کلیر شده ها رو آپدیت می کنند. پس با این حساب فردا لیست جدید می آددددددددددددددددددددددددددددددددد.

من که یه هفته نیست مصاحبه شدم ولی خیلی منتظرممممممممممممممممممممممممم

دوست عزیز، امیدوارم که سایت زود تر به روز رسانی بشه و شما هم کلیر شی...

ببخشید اینکه هر هفته آپدیت می شه رو شما از وب سایت سفارت خوندید؟
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
ممنون از لطفت صبا راد .... و همچنین شما ! Smile
بله توی خود سایت سفارت نوشته که هر 7 روز یک بار وضعیتمون رو توی لیست کلیر شده ها می تونیم چک کنیم.

به آدرس زیر برید و «« پاراگراف اول »» ، «« خط آخر »» رو ببینید ::

http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: صبا راد ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، alexander ، schaghayegh ، behzad7 ، shkhmo
سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان
2012AS00001xxx
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 20:04)pejman_kh نوشته:  سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان

دوست عزیز، متاسفم که دارین جدا می شین اما آرزو می کنم که خیر هر دو نفر توش باشه....

چقدر مونده تا پروسه شما منقضی بشه؟ ( تا کی نهایتاً وقت دارین که برین ویزا بگیرین؟)
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 20:04)pejman_kh نوشته:  سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان

سلام دوست عزيز
به نظر من مشكل شما رو فقط ميتونه سفارت حل كنه
به نظر من بهترين كار اينه كه به سفارت ايميل بزني و دقيقا موضوع را سوال كني
در ضمن يه موضوعي را هم ميتوانيد به همسرتان مطرح كنيد كه راههاي زيادي براي نرفتن هست
مثل پاس سفيد و ....
در ضمن به نظر من به سفارت نفرماييد خانمم ميگه نميام آمريكا و به اين خاطر ميخواهيد جدا شويد چون اونها به خانواده بسيار اهميت ميدهند و ممكنه به شما هم ويزا ندهند
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، odiseh ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، kopol ، ronmony ، frozen mind ، shkhmo
دوست عزیز ، من یه نظر دارم برادر عزیز و چون نظر خواستین دارم جسارت میکنم که نظر میدم . . .!!! ( بلاخره این مسئله شخصیه ) از اونجایی که همسر گرامی شما در زمان مصاحبه تشریف اوردن و در مراحل اولیه حضور داشتن . . . پس مشخصه که در آن زمان یا اختلافی نبوده و یا به هر حال ایشان هم دوست داشتن ویزا گرفته بشه . . . ( بلاخره فکر نمی کنم کسی باشه که دوست نداشته باشه گرین کارت مفتی بگیره ...!!؟؟ ) تحت هر شرایط معلومه که زندگی مشترک شما دچار یه سوء تفاهم کوچک شده و من فکر میکنم که همسر شما بر خلاف میل درونی خودشون ، بخاطر لجبازی با شما به انجام این قضیه مخالفت نشان میدن !!! که با کمی خونسردی و انعطاف پذیری فکر کنم مسئله حل بشه و در نهایت که در بدترین حالت اگر تصمیم به جدایی هست بهتره اونجا جدا بشید . . . من فکر میکنم که شما با یکمی عقب نشینی و صحبت منطقی این سوء تفاهم برطرف بشه . . . ولی در نهایت فکر نمیکنم که برای شما که برنده اصلی هستین مشکلی باشه . . . ولی بهتره قبل مکاتبه با سفارت یا KCC با یه وکیل مهاجرت مشورت کنین . . . !!!

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-06-10 ساعت 20:54)ghorbat نوشته:  
دوست عزیز ، من یه نظر دارم برادر عزیز و چون نظر خواستین دارم جسارت میکنم که نظر میدم . . .!!! ( بلاخره این مسئله شخصیه ) از اونجایی که همسر گرامی شما در زمان مصاحبه تشریف اوردن و در مراحل اولیه حضور داشتن . . . پس مشخصه که در آن زمان یا اختلافی نبوده و یا به هر حال ایشان هم دوست داشتن ویزا گرفته بشه . . . ( بلاخره فکر نمی کنم کسی باشه که دوست نداشته باشه گرین کارت مفتی بگیره ...!!؟؟ ) تحت هر شرایط معلومه که زندگی مشترک شما دچار یه سوء تفاهم کوچک شده و من فکر میکنم که همسر شما بر خلاف میل درونی خودشون ، بخاطر لجبازی با شما به انجام این قضیه مخالفت نشان میدن !!! که با کمی خونسردی و انعطاف پذیری فکر کنم مسئله حل بشه و در نهایت که در بدترین حالت اگر تصمیم به جدایی هست بهتره اونجا جدا بشید . . . من فکر میکنم که شما با یکمی عقب نشینی و صحبت منطقی این سوء تفاهم برطرف بشه . . . ولی در نهایت فکر نمیکنم که برای شما که برنده اصلی هستین مشکلی باشه . . . ولی بهتره قبل مکاتبه با سفارت یا KCC با یه وکیل مهاجرت مشورت کنین . . . !!!

نه دوستم ما داریم جدا میشیم.نمیدونم اگه جدا نشم و پاسپورتشو نبرم ممکنه مشکلی بوجود بیاد؟و ایشون من اونجا هستم جدا شن؟
(2012-06-10 ساعت 20:46)صبا راد نوشته:  

دوست عزیز، متاسفم که دارین جدا می شین اما آرزو می کنم که خیر هر دو نفر توش باشه....

چقدر مونده تا پروسه شما منقضی بشه؟ ( تا کی نهایتاً وقت دارین که برین ویزا بگیرین؟)

ممنونم.من تا 6 سپتامبر وقت دارم
2012AS00001xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony ، shkhmo
(2012-06-10 ساعت 21:03)pejman_kh نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 20:54)ghorbat نوشته:  

نه دوستم ما داریم جدا میشیم.نمیدونم اگه جدا نشم و پاسپورتشو نبرم ممکنه مشکلی بوجود بیاد؟و ایشون من اونجا هستم جدا شن؟
(2012-06-10 ساعت 20:46)صبا راد نوشته:  

ممنونم.من تا 6 سپتامبر وقت دارم

البته به نظر می رسد که زمان تقریباً کافی دارید برای طلاق
من پیشنهاد می کنم با آقای ... تماس بگیرین و مشکل رو بگید. ایشون وکیل مهاجرتی هستن و خیلییییی مسلط... من هم یک سوال داشتم که هم با ایمیل پرسیدم و هم تلفن زدم و باهاش صحبت کردم... / این آدرس وب سایتش که می تونید هم ایمیل هم تلفن و هم ساعت هایی که مشاوره رایگان میدن بپرسید.
بد فکری هم نیست اگر از سفارت بپرسید. ولی به نظر من تماس تلفنی بگیرید و سوال را در قالب سوال کلی بپرسید و کیس نامبرتون رو برای این سوال اعلام نکنید.... البته من شاید یه کم زیادی محافظه کارم

دوست عزیز، لطفا از درج نام و شماره تماس افراد در مهاجرسرا خودداری کنید. این گونه اطلاعات را می توانید با پیام خصوصی به فرد مورد نظر خود بدهید. متشکرم.
Frozen Mind

تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، daria ، schaghayegh ، shkhmo

پسر تو چقدر خوش شانسی!!! قدر خانمتو بدون. به خانمت بگو از خر شیطان بیاد پائین. من شنیدم تو خارج یک هتل هست مخصوص اونهائیکه می خواند طلاق بگیرند که البته قیمتش هم گرون هست حدوداً برای یک هفته 10000 دلار که همه کارهای طلاق و مشاوره جهت صلح هم انجام می دند که رو قیمت هتل هست. حالا شانس به شما رو کرده که مفتی مفتی برید آمریکا و بعدش دل استراحت و آرامش و دور از هیاهو تصمیم درست بگیری. این شانس رو از دست ندید.
دوست عزیز اول یکم باهات شوخی کردم که از این حال و هوا بیای بیرون به امید تصمیمی درست،منطقی و دور از عصبانیت و لجبازی برای شما دوست عزیز.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، daria ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان