کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه عزیزان
ما همچنان در شوک هستیم که چرا آبی گرفتیم و همش ار خودمون سوال مبکنبم که افیسر کیست و قوانین چیست؟ از اونجایی که ما و ترکیه های نازنین با هم فرق چندانی در انسان بودن نداریم پس چه چیزی ما رو از هم متمایز میکنه.اصلا نمیگم که امیدوار بودم به یک ضرب بودن اما حقیقت برگه آبی چیه؟و اون آفیسر (که هم سن ما هم بود ) قدرت قضاوت داره در مورد سرنوشت ما آیا حتی یک بار هم پرونده ما رو مطالعه کرده؟ جالب اینجاس که تمام آنچه فرستاده بودیم رو داخل مدارک ( Additional document ) گذاشته بود و تنها چیزی که برای خودش نگه داشت لیسانس و برکه حساب مالی.حالا بفرما ما رو اف بی ای چک کن!!! اونم مایی که نه کار داشتیم و نه ارتباط به جایی.و اخیرا هم سو پیشینه ما رو از پلیس (یکی از کشورهای اروپایی) بصورت مستفیم گرفته بودن.
حالا واقعا چه چیزی تو کله اون اقای ریش حنایی میگذزه نمی دونم ولی گاهی برای اینکه همکارای دیگه هم یه نونی بهشون برسه میگه بذار ویزا ندم که بچه ها بیکار نمونن و مشغول بروکراسی باشن.تازه مسئولیت این همه مدراک به من چه!؟ والا
خلاصه با کلی دلخوری سلام به منتظران و امیدوارن مهاجرسرایی.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
بچه ها سلام
منم امروز مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم. با توجه به اینکه هیچ نقص مدرکی نخوردم به نظر شما چقدر طول میکشه تا کلیرنیس بشم؟
اصولا آیا تا حالا کسی بوده برگه آبی گرفته باشه ولی بهش ویزا نداده باشن؟
اگه میشه آدرس سایت پیگیری کلیرنس رو بذارید
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: 3rip ، anikoo ، frozen mind ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، payan ، daria ، mehdiii ، hoda2012 ، کیانا ، ghorbat ، mirman ، كاميلا ، shkhmo ، SH1A2R3 ، honey62
شاید تکراری باشه
اما دوستان چطور متوجه میشید که سایت update میشه؟
تشکر کنندگان: صبا راد ، ghorbat ، shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3
(2012-06-26 ساعت 17:43)loveusa نوشته:  بچه ها سلام
منم امروز مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم. با توجه به اینکه هیچ نقص مدرکی نخوردم به نظر شما چقدر طول میکشه تا کلیرنیس بشم؟

سلام
راستش زمانی نمیشه تعیین کرد.... ولی جایی خوندم میانگین بین 6 تا 8 هفته.... پیشنهاد می کنم جدول احسان جان را ببینی

بله متاسفانه افرادی بودن که برگه آبی گرفتند ولی به دلیل طولانی شدن پروسه کلیرنس ویزا نگرفتن. اما فکر نمی کنم تعدادشون دو سه نفر بیشتر بوده باشه. این مطلب را در صفحات سال 2011 خوندم.. اما خواهش می کنم اصلاً اصلاً نگران نباشین .. من 8 هفته همین کابوس رو داشم.. پیر شدم ... شما نکنید این کار رو .... باور کنید تمام می شه این دوره.... و ویزاتون رو می گیرین...

آدرس سایت :http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
(2012-06-26 ساعت 18:41)anikoo نوشته:  شاید تکراری باشه

من شخصاً مثل آدمی که دیرش شده و هی به ساعتش نگاه می کنه.. روزی چند بار سایت و همین صفحه مهاجر سرا رو چک می کردم... در صفحات قبل همین بخش دوستان روشی رو برای اینکه به محض اینکه وب سایت آپدیت شد، ایمیلی نیز ارسال بشه مطرح کردند.
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payan ، daria ، mehdiii ، ghorbat ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، کیانا ، SH1A2R3 ، honey62
(2012-06-26 ساعت 18:43)صبا راد نوشته:  

سلام
راستش زمانی نمیشه تعیین کرد.... ولی جایی خوندم میانگین بین 6 تا 8 هفته.... پیشنهاد می کنم جدول احسان جان را ببینی

بله متاسفانه افرادی بودن که برگه آبی گرفتند ولی به دلیل طولانی شدن پروسه کلیرنس ویزا نگرفتن. اما فکر نمی کنم تعدادشون دو سه نفر بیشتر بوده باشه. این مطلب را در صفحات سال 2011 خوندم.. اما خواهش می کنم اصلاً اصلاً نگران نباشین .. من 8 هفته همین کابوس رو داشم.. پیر شدم ... شما نکنید این کار رو .... باور کنید تمام می شه این دوره.... و ویزاتون رو می گیرین...

آدرس سایت :http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html

سلام صبا جان
خیلی ممنونم از راهنمایی و دلداریت.
نه من زیاد نگران نیستم چون می دونم مشکلی ندارم و نقص مدرک هم نخوردم و سربازی هم نرفتم و کار دولتی هم نداشتم.
به همین خاطر خیلی خوشبینم که زود بیاد.
انشا الله در همه مراحل زندگی موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
سلام دوستان همراه
من امروز یه مطلب جالب یه جایی دیدم که خیلی ارومم می کنه شاید برا شما هم خوب باشه :می گفت سعی کنید برا نتیجه کاری که براتون مهمه تلاش کنید ولی زیاد با خودتون فکر نکنید که مثلا اگه نشه چی میشه و عواقبش چیه سعی کنید به شدن یا نشدن اون فکر نکنید اینجوری حتما به نتیجه مثبت می رسین یعنی استرس و نگرانی انرژی منفیه و رو نتیجه کار تاثیر داره حتما هممون اینو امتحان کردیم که وقتی بی خیال بودیم بهتر و سریعتر به نتیجه رسیدیم
پس بسپریم به خدا و آروم باشیم
شماره کیس : 2012AS00039XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin

سلام معلوم نیست که چقدر طول بکشه متفاوته.
ممکنه زمان کلیرنس طولانی تر از زمان مجاز ما برای ورود به آمریکا باشه ولی نگران نباشید و مثبت بیاندیشید
اینم آدرس سایت: http://www.usemb-ankara.org.tr/
به امید سریع کلیر شدنتان

(2012-06-26 ساعت 18:53)صبا راد نوشته:  

من شخصاً مثل آدمی که دیرش شده و هی به ساعتش نگاه می کنه.. روزی چند بار سایت و همین صفحه مهاجر سرا رو چک می کردم... در صفحات قبل همین بخش دوستان روشی رو برای اینکه به محض اینکه وب سایت آپدیت شد، ایمیلی نیز ارسال بشه مطرح کردند.
چه جوری میشه اینکار رو کرد البته من خیلی مثل شما همیشه چک نمیکنم Big GrinBig Grin اما خوب اگه ایمیل بشه در نوع خودش جالبه ممنون از راهنماییتونCoolCool

2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: loveusa ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، honey62

توي همين تاپيك كه مشترك هستي !! بهتر و سريع تر از هر جايي خبر ميگيري!Big Grin موبايلتم اگه بتوني ايميلشو فعال كني هروقت بياد مثل sms مي فهمي!!
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، anikoo ، ghorbat ، mehdiii ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3 ، honey62 ، daria
(2012-06-26 ساعت 17:24)anikoo نوشته:  سلام به همه عزیزان
ما همچنان در شوک هستیم که چرا آبی گرفتیم و همش ار خودمون سوال مبکنبم که افیسر کیست و قوانین چیست؟ از اونجایی که ما و ترکیه های نازنین با هم فرق چندانی در انسان بودن نداریم پس چه چیزی ما رو از هم متمایز میکنه.اصلا نمیگم که امیدوار بودم به یک ضرب بودن اما حقیقت برگه آبی چیه؟و اون آفیسر (که هم سن ما هم بود ) قدرت قضاوت داره در مورد سرنوشت ما آیا حتی یک بار هم پرونده ما رو مطالعه کرده؟ جالب اینجاس که تمام آنچه فرستاده بودیم رو داخل مدارک ( Additional document ) گذاشته بود و تنها چیزی که برای خودش نگه داشت لیسانس و برکه حساب مالی.حالا بفرما ما رو اف بی ای چک کن!!! اونم مایی که نه کار داشتیم و نه ارتباط به جایی.و اخیرا هم سو پیشینه ما رو از پلیس (یکی از کشورهای اروپایی) بصورت مستفیم گرفته بودن.
حالا واقعا چه چیزی تو کله اون اقای ریش حنایی میگذزه نمی دونم ولی گاهی برای اینکه همکارای دیگه هم یه نونی بهشون برسه میگه بذار ویزا ندم که بچه ها بیکار نمونن و مشغول بروکراسی باشن.تازه مسئولیت این همه مدراک به من چه!؟ والا

اون ریش حنایی با اون لبخند احمقانه اش کلا 3 دقیقه نشد که برگه آبی به ما داد. جوابهای ما تاثیری نداره و به نظر من اصلا پرونده و مدارک رو هم ندیده بود.
ولی تبعیض خیلی زشته خیلی غیر انسانیه. که هممون اونجا در مقایسه با ترکها دیدیم. البته چون من کرد هستم برام آشنا بود. تا دوستان ما رو کمی دریابند!!
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: anikoo ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، كاميلا ، shkhmo ، behrooz ramezani ، 3rip ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria ، vm1974
(2012-06-27 ساعت 00:38)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-26 ساعت 17:24)anikoo نوشته:  سلام به همه عزیزان

اون ریش حنایی با اون لبخند احمقانه اش کلا 3 دقیقه نشد که برگه آبی به ما داد. جوابهای ما تاثیری نداره و به نظر من اصلا پرونده و مدارک رو هم ندیده بود.
ولی تبعیض خیلی زشته خیلی غیر انسانیه. که هممون اونجا در مقایسه با ترکها دیدیم. البته چون من کرد هستم برام آشنا بود. تا دوستان ما رو کمی دریابند!!

کلا قربونش برم رج میزنه.الکی هم جوری برخورد میکنه که چقد همه چیز خوبه و ما چقد باحالیم و با هم خوبیم.ولی دوستان به خنده هاشون اصلا اطمینان نکنید و منتظر اخر بازی باشید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3 ، daria ، vm1974
من راستشو بگم، یکم دلم خنک شه، من در مدتی‌ که بیدار هستم، هر ۲ دقیقه ۱ بار به کلیرنس فکر می‌کنم :`(
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
آخه این چه وضعیه. هزار تا کار و گرفتاری داریم. 20 روزه کلیر خوردیم اما از روز اول هر 10 دقیقه یک بار سایت رو کنترل میکنیم. فکر کنم کمی آرومم میکنه هر چند کار بیخودیست. اگه کسی دوای بهتری داره بگه. هر چه مراحل رو بیشتر طی میکنیم فکرم بیشتر درگیر میشه. میدونم بعد از کلیر شدن ( به امید خدا) باز فکرم آروم نمیشه و تازه میشه اول مشکل. اما چه کنیم که ما هم آمریکا رو دوست داریم. و به قول دوستمون
آمریکا، آمریکا ما داریم میآییم
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

(2012-06-27 ساعت 00:38)jahan_roone نوشته:  اون ریش حنایی با اون لبخند احمقانه اش کلا 3 دقیقه نشد که برگه آبی به ما داد. جوابهای ما تاثیری نداره و به نظر من اصلا پرونده و مدارک رو هم ندیده بود.
حالا ببینین افغانی ها در مدت حضور در ایران از دست ماها چی کشیدن! بله تبعیض در هر شکل و نوعش ناپسنده.
ما ایرانی ها خودمون End تبعیض هستیم!!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
سلام دوستان /ما را هم به جمعتان پذیرا باشید.
ما هم برگ ابی رو زیارت کردیم البته بدون هیچ نقصی .نمیدونم اگه مشکلی نیست چرا ابی میگیریم.ترکها که بقول بچه ها با چشمان باد کرده و لباس خواب و شلوارک چپ و راست ویزا گرفتن ما هم فقط تماشاگر این اختلاف فاحش بین ادم با ادمیزادBig Grinبودیم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان