کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-27 ساعت 13:12)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان /ما را هم به جمعتان پذیرا باشید.
ما هم برگ ابی رو زیارت کردیم البته بدون هیچ نقصی .نمیدونم اگه مشکلی نیست چرا ابی میگیریم.ترکها که بقول بچه ها با چشمان باد کرده و لباس خواب و شلوارک چپ و راست ویزا گرفتن ما هم فقط تماشاگر این اختلاف فاحش بین ادم با ادمیزادBig Grinبودیم.

سلام - شایرا خانم تبریک میگم به جمع ما منتظران پیوستید .

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، SH1A2R3 ، 3rip
شایرا جان
نگران نباش. ظاهرا این برگه آبی برای 90% ایرانیها هست. فقط شما نیستی.
انشا الله زود کلیر میشی. اصلا بهش فکر نکن
باید نیمه پر لیوان رو ببینی. اگه بهت برگه قرمز می دادن چیکار می کردی؟
امیدت رو از دست نده. این روزا زود میگذره و همش خاطره میشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
سلام
به همه
منم 4 ساعت پیش آبی شدم.
امیدوارم هممون قبل ازاینکه ویزاها تموم بشه یا 30 سپتامبر بیاد کلیر بشیم.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
(2012-06-27 ساعت 00:38)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-26 ساعت 17:24)anikoo نوشته:  سلام به همه عزیزان
ما همچنان در شوک هستیم که چرا آبی گرفتیم و همش ار خودمون سوال مبکنبم که افیسر کیست و قوانین چیست؟ از اونجایی که ما و ترکیه های نازنین با هم فرق چندانی در انسان بودن نداریم پس چه چیزی ما رو از هم متمایز میکنه.اصلا نمیگم که امیدوار بودم به یک ضرب بودن اما حقیقت برگه آبی چیه؟و اون آفیسر (که هم سن ما هم بود ) قدرت قضاوت داره در مورد سرنوشت ما آیا حتی یک بار هم پرونده ما رو مطالعه کرده؟ جالب اینجاس که تمام آنچه فرستاده بودیم رو داخل مدارک ( Additional document ) گذاشته بود و تنها چیزی که برای خودش نگه داشت لیسانس و برکه حساب مالی.حالا بفرما ما رو اف بی ای چک کن!!! اونم مایی که نه کار داشتیم و نه ارتباط به جایی.و اخیرا هم سو پیشینه ما رو از پلیس (یکی از کشورهای اروپایی) بصورت مستفیم گرفته بودن.
حالا واقعا چه چیزی تو کله اون اقای ریش حنایی میگذزه نمی دونم ولی گاهی برای اینکه همکارای دیگه هم یه نونی بهشون برسه میگه بذار ویزا ندم که بچه ها بیکار نمونن و مشغول بروکراسی باشن.تازه مسئولیت این همه مدراک به من چه!؟ والا
خلاصه با کلی دلخوری سلام به منتظران و امیدوارن مهاجرسرایی.

اون ریش حنایی با اون لبخند احمقانه اش کلا 3 دقیقه نشد که برگه آبی به ما داد. جوابهای ما تاثیری نداره و به نظر من اصلا پرونده و مدارک رو هم ندیده بود.
ولی تبعیض خیلی زشته خیلی غیر انسانیه. که هممون اونجا در مقایسه با ترکها دیدیم. البته چون من کرد هستم برام آشنا بود. تا دوستان ما رو کمی دریابند!!
دوست عزيزم
اصلا در مورد آمريكايي ها اينجوري فكر نكنيد
شايد من هم وقتي ايران بودم اين تصور رو داشتم ولي اينجا تنها چيزي كه اصلا و ابدا وجود نداره تبعيض هست
اينها آدمهاي بسيار با كلاس و با فرهنگي هستند كه تا حد بيش از توانشون در فكر كمك كردن و حل مشكلات شما رو دارند در اين مملكت هيچ مشكلي نيست كه براش راه حلي نباشه
احترام گذاشتن و انجام و پيگيري كارها مهمترين تفاوتي هست كه احساس خواهيد كرد
مثال بزنم
اينجا روز اول من حساب باز كردم و روز دوم ماشين خريدم و روز سوم چند تا خونه براي اجاره پيدا كردم
به نظر شما آيا يك افغاني در مملكت ما اصلا ميتواند حساب باز كند؟
آيا ميتواند ماشين بخرد؟ اونم به نام خودش بدون گواهينامه وبدون شماره ملي ؟؟ اونم در بدو ورود بدون كار و شغل و در آمد؟؟
اين آدمها يك سيستم بسيار محكم و تعريف شده اي دارند كه بايد در آن كاتگوري پيش رفت و خارج از آن بايد سعي كرد كه هماهنگ شد و مثل ما نيستند كه هر اداره اي و هر ارگاني براي خودش يه قانون بزاره
مثلا همين ارز مسافري من رفتم گفتند فقط بانك ملي ملت سامان
رفتم ملي گفت ويزات مهاجرتيه
رفتم ملت گفت ما زيارتي ميديم و فقط روزهاي شنبه ساعت ٩ تا ١٢!!!
رفتم يه ملي ديگه گفت ويزات سه ماه و ده روزه هست
رفتم سامان به هيچ چي نگاه هم نكرد ارزو داد كلي هم از من تشكر كرد شايد اون روز روز عروسي اون كارمند بود!!!
ولي اينجا
ميري بانك آمريكا چه يه دلار داشته باشي چه يه ميليون كارمند مربوطه دو ساعت برات وقت ميزاره
همه چيزو توضيح ميده
تفاوتهاي حسابها رو ميگه
همون جا بهت كارت ميده
چك موقت ميده تا چك اصلي بياد در خونه
و و و
اون آفيسر كه از شما سوال كرده يكبار به يكي از اين دوستان گفته بود كار آفيسر اين هست كه تشخيص دهد شما مستحق دريافت ويزا هستيد يا نه سواد داريد يا نه كار بلديد يا نه پول داريد و ميتونيد خودتونو در سال اول در آمريكا بگردونيد يا نه صداقت داريد يا نه
اگر مستحق هستيد بايد برويد در سيستمشان
سيستمشان اين هست كه اگه يكي كار داشته باشه سربازي رفته باشه ايراني باشه و چند شاخص ديگه بايد بره توي سيستم بررسي اين چيزهايي هست كه در سايتشون هم اومده
براي ما زندگي در آمريكا براي اوايل كمي سخت هست از اين جهت كه تفكر و سيستم زندگي ما كاملا با سيستم اينها متفاوت و حتي ميتونم بگم كاملا برعكس هست
اينجا ميگن فلان خريد شما را ٤ تا ٥ روز كاري برايتان مي آوريم ولي فرداش ميارن!!
در ايران من يك سي دي از اينترنت خريدم قرار بود تا سه روز بياد بيست روز بعد كلي با دعوا و پيگيري اومد اونم خراب بود چند روز پيگري كردم گفتن ميفرستيم كه هيچوقت نيومد

کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
بابا این سیاهی وسفیدی چشممون جابجا شد بس که این سایت رو چک کردیم امیدوارم حداقل این هفته سایت اساسی آپدیت بشه شاید این بار نوبت ما باشه تا یه هورای قرمز وبنفش بکشیم وهوراهای زیادی رو هم بشنویم .آره بابا نوبتی هم باشه دیگه نوبت ماست.Big GrinBig Grin+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
ما هم با فرم 9 سوالی به جمع منتظران پیوستم- کسی تازگی ها 9 سوالی گرفته؟؟؟ من خیلی ناراحتم
سفرنامه ام رو برگشتم می نویسم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: mehdiii ، alexander ، arman_m ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، tartar ، كاميلا ، shkhmo ، 3rip ، SallyD ، daria
After 13 months : Remember Friends, hope is a good thing,maybe the best of things, and no good thing ever dies.
The Shawshank Redemption
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: mehdiii ، alexander ، payan ، shawn ، arman_m ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، صبا راد ، daria
(2012-06-27 ساعت 22:15)frz61 نوشته:  ما هم با فرم 9 سوالی به جمع منتظران پیوستم- کسی تازگی ها 9 سوالی گرفته؟؟؟ من خیلی ناراحتم
سفرنامه ام رو برگشتم می نویسم

نگران نباش دوست گرامی
یکی از دوستان همین چند روز قبل همین فرم 9 سوالی رو قرار بود واسش میل کنن.
توکلت به خدا باشه
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo ، 3rip ، frz61 ، daria
(2012-06-27 ساعت 13:12)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان /ما را هم به جمعتان پذیرا باشید.
ما هم برگ ابی رو زیارت کردیم البته بدون هیچ نقصی .نمیدونم اگه مشکلی نیست چرا ابی میگیریم.ترکها که بقول بچه ها با چشمان باد کرده و لباس خواب و شلوارک چپ و راست ویزا گرفتن ما هم فقط تماشاگر این اختلاف فاحش بین ادم با ادمیزادBig Grinبودیم.
دوست من اصلا نگران نباش.میدونم چه حسی داری منم وقتی‌ برگه ابی گرفتم خیلی‌ ناراحت شدم چون فکر می‌کردم حتما باید یک ضرب بگیرم!حالا چرا این حس را می‌کردم نمیدونم.فکر کنم جو گیر شده بودم چون بعضی‌ از دوستان یک ضرب گرفتند .بزودی کلیر میشی‌

ویزای یک ضرب یک کم توقّع زیادی است من اینو بدن فهمیدم.پس اصلا نگران نباش و برو وسایلات را جم کن.اگر مثل ما کوتاه مدت میای بر و بندیل زیادی نعیار که دست و پا گیرت می‌شه.Smile

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
(2012-06-21 ساعت 08:52)kopol نوشته:  دوستان عزیز به هیچ وجه نگران نباشید ،آخه چرا بطور مداوم تکرا می کنید که آیا ویزا می رسه ؟؟
خب معلومه که می رسه ، اصلاً نگران نباشید و استرس بقیه رو هم افزایش ندهید ، به هم مصاحبه شوندگان ویزا خواهد رسید ، بر اساس آمار ویزاهی امسال بیشتر از شرکت کنندگان خواهد بود پس نگران محدودیت ویزا نباشید ، به فکر جمع و جور کردن سایر کارها تون باشید ، کلیرنس دیر یا زود خواهد آمد ، خیلیاز شما همین الان هم ممکن کلیر شده باشید و سفارت بنا به دلایل عجیبی که نمی دونم چیه به شما اعلام نکرده باشه ، من 66 روز پس از کلیر شدنم اسمم در سایت اومد و هنوزم این قضیه برام غیر قابل هضمه

کپل عزیز یعنی ممکنه ما هم کلیر شده باشیم و خودمون خبر نداشته باشیم ودیر رو سایت آپدیت بشه.من نگرانم آخه ما تو اواسط می مصاحبه شدیم وآبی گرفتیم .هنوزم کلییر نشدیم خیلی کیس های بعد ما که به ما نزدیکند کلییر شدن.کیس ما2112as30xxهست.فکر میکنید چه قدر دیگه باید انتظار بکشیم.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، vm1974 ، shkhmo ، payan ، 3rip ، kopol ، nilaaa

‪GOD gives in three ways:

‪He says YES & gives you whatever you want,
‪He says NO & gives you something better,
or
‪He says WAIT & gives you the best!!

Have faith!!
دوستان کسی میدونه این که میگن کلیرنس ابوظبی طولانی تر از آنکارا هستش، صحت داره یا نه؟
یه سوال دیگه: کار کردن توی شرکت خصوصی که متعلق به یه نهاد دولتی باشه، کار دولتی حساب میشه؟
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
سلام
یه سر اومدم اینجا ببینم چه خبره، پست های دوستان رو که خوندم یاد خودمون افتادم. ما اول آگوست 2011 مصاحبه داشتیم و با کلی اعتماد به نفس رفتیم سفارت که الان از همون دم در می گن «بابا شما چرا زحمت کشیدین. ویزاتون رو می آوردیم دم هتل تقدیم می کردیم، بفرمایین این هم ویزا» ولی (با وجود اینکه گرز گران با میخ های پولادین رو هم از free-free گرفته بودم) اینطوری نشد و به ما برگه آبی دادن. بگذریم که کلی پکر شدیم. برگشتیم ایران و شروع کردیم سایت رو چک کردن. ماری پشت یه کامپیوتر و من هم پشت یکی دیگه با فرکانس 6 بار در دقیقه سایت رو رفرش می کردیم. این قضیه یواش یواش رفته بود رو مخ هر دو تا مون. یه روز که بیرون داشتیم با ماشین چرخ می زدیم به ماری گفتم اعصاب خوردی فایده نداره، بیا بریم خونه من می پرم بالا یه کم وسایل ور می دارم راه می افتیم می ریم شمال. ماری هم گفت باشه فکر خوبیه. خلاصه رفتیم خونه و من ماشین رو پارک کردم و ماری موند کنار ماشین تا من برم وسایل رو ور دارم بیام. رسیدم خونه و داشتم وسایل رو جمع می کردم گفتم بذار یه بار دیگه سایت رو رفرش کنم ببینم چه خبره. رفرش کردم و دیدم که آپدیت شده، شماره ما هم توش بود. زنگ زدم ماری که بدو بیا تمیز شدیم. یه هو دیدم یکی جیغ زنان داره از پله ها می یاد بالا. و به این ترتیب سفر شمال مالیده شد.
نتیجه گیری اخلاقی:
نگران نباشین. شما هم تمیز می شین. ممکنه بعضیا یه کم بیشتر تو ماشین لباسشویی گیر کنن ولی بالاخره تمیز می شن. برین این چند روز باقی مونده تو ایران رو خوش بگذرونین. در ضمن ما معمولاً شبا ساعت 11 می رفتیم قدم می زدیم یه بستنی می خوردیم و بر می گشتیم خونه. اینجا از این خبرا نیست. پس تا می تونین برین شب زنده داری کنین که اینجا ممکنه دلتون براش تنگ بشه.
به امید تمیزی هر چه سریعتر امت همیشه در صحنه
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

(2012-06-28 ساعت 05:03)یاشار و ماری نوشته:  نتیجه گیری اخلاقی:
.....ما معمولاً شبا ساعت 11 می رفتیم قدم می زدیم یه بستنی می خوردیم و بر می گشتیم خونه. اینجا از این خبرا نیست.....

اینجا از این خبرا نیست!! یعنی کجا از این خبرا نیست؟ مگه شما کجا بستنی می‌خوردید ؟ بالاخره منظورتون از اینجا و اونجا کجاست؟؟!!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: كاميلا ، 3rip ، ASALI ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mehdiii ، hamedhamed
(2012-06-28 ساعت 08:25)Shezem نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 05:03)یاشار و ماری نوشته:  نتیجه گیری اخلاقی:
.....ما معمولاً شبا ساعت 11 می رفتیم قدم می زدیم یه بستنی می خوردیم و بر می گشتیم خونه. اینجا از این خبرا نیست.....

اینجا از این خبرا نیست!! یعنی کجا از این خبرا نیست؟ مگه شما کجا بستنی می‌خوردید ؟ بالاخره منظورتون از اینجا و اونجا کجاست؟؟!!!

ياشار و ماري عزيز الان امريكا هستند.از ديد اونا اينجا ميشه امريكا و اونجا هم ميشه ايران.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان