کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-06 ساعت 14:17)MAHDI2012 نوشته:  سلام....دوستان کمی صبر و تحمل داشته باشید...فکر کنم وارد 155 روز شدم@@@@

MAHDI2012 جان توي اين مدت به سفارت ايميل زديد و وضعيت كيستون رو پيگير شديد يا نه ؟‌
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، vm1974 ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، 3rip
من چرا اینقدر بی خیالم؟ نمیدونم، شاید بخاطر اینه که مطمئنم.
البته این بیخیالی ممکنه کار دست آدم بده. تو مصاحبه گفته بودن 3-4 روز دیگه براتون راجع به کارتون یه ایمیل میدیم. 2 هفته گذشت ایمیلی نیومد. از تو سایت سفارت بهشون ایمیل دادم و گفتم هنوز ایمیل نیومده. پس فرداش جواب داد که ما روز بعد مصاحبه سوالا رو به این آدرس میل کردیم.... بله، آدرس ایمیل رو اشتباه وارد کرده بود. بنده خدا خسته بود لابد!
جوابا رو دادم، عبرت نگرفتم، میخام باز 2 هفته صبر کنم بعد ببینم اگه خبری نشد یه ایمیل به بر و بچز سفارت بزنم ببینم چه خبره.
ولی باید یه اعتراف کنم، اومدن به اینجا و کامنت گذاشتن و کامنت دیگران رو خوندن و هر روز چک کردن واقعا لذت بخشه. کاش هیچ وقت کلیر نشم!!!!!!
شماره کیس: 2012AS64xxx
رویت قبولی: July 2011
ارسال فرمها: July 2011
دریافت ایمیل دعوت به مصاحبه: 19 آوریل 2012
مصاحبه: 19 جون 2012
دریافت فرم 9 سوالی(تا 2هفته بعد مصاحبه ایمیل نیومد،ایمیل دادم،در جواب ایمیلم اون سوالا رو دادن، ادرس ایمیلو اشتباه زده بودنکه نیومد): 3 جولای 2012
ارسال جواب: 6 جولای 2012
تشکر کنندگان: Emad_L ، vm1974 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، bazad ، hamedhamed ، shkhmo ، honey62 ، 3rip
سلام به منتظرین کلیرینس 2012
امروز هم سایت بروز رسانی نشد تا دوشنبه باید صبر کنیم
خدایا به همه صبر بده
تشکر کنندگان: Emad_L ، vm1974 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، hamedhamed ، shkhmo ، 3rip
من هنوز نفهميدم اين سايت كليرنسشون رو كي آپديت مي كنند دوشنبه ها؟‌ جمعه ها ؟ يا هر روز ديگه اي تو هفته كه وقت كنن ؟‌
اصولاً‌ اين كارمنداي محترم چيزي هم به عنوان اضافه كاري دارن كه يه كم بيشتر بمونن سر كار و كار مردم رو راه بندازن ؟‌ بابا به خدا ملت منتظرن هاااااا Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، vm1974 ، امیر مهاجر ، odiseh ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، hamedhamed ، shkhmo ، 3rip
بر اساس مطالبی که خوندم در بلاد کفر چیزی به نام اضافه کاری وجود ندارد ولی خوب در ساعت کاری واقعا باید کار کرد.
بهم الهام شده یه موج قابل توجهی از کلیرنس در راه است، لذا تدابیر امنیتی را رعایت فرمائید.Smile
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: vm1974 ، امیر مهاجر ، odiseh ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، shkhmo ، honey62 ، 3rip
(2012-07-07 ساعت 15:08)viona نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 14:33)vm1974 نوشته:  سلام به همه دوستان

من هم امروز 11 روزه شدم و ...

سلام
اگر اشتباه نکنم شما همون دوستی هستید که بعد از مصاحبه کلی باهاشون توی خیابون گفتیم و خندیدیم
آی دی شما رو یادم رفته بود فقط یادم بود که اولش V بود و بعدش هم یه شماره شبیه سال تولد میلادی !!
سفرنامه تون رو خوندم و الان هم که آواتارتون رو دیدم ، یاد 412 که شماره خودمون بود افتادم و داغ دلم تازه شد.
به امید شنیدن خبرهای خوب و کلیر شدن هرچه سریعتر.
به همسر محترمتون سلام برسونید.

سلام
ممنون از حسن نظر شما.
بله مصاحبت شما درست بعد از گرفتن برگه آبی مثل آبی بود که روی آتیش ما ریخته شد و کلی حالمون رو خوب کرد.
همیشه همینطور شاد و سر زنده باشید.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، viona ، کیانا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، hamedhamed ، shkhmo ، 3rip
(2012-07-07 ساعت 13:04)golbahara نوشته:  سلام دوستان

يه چيزي هست كه ميخواستم نظرتون رو بدونم . ببينيد تو ماه جون هر هفته حدود ٨٠ كيس مصاحبه شدند و به عبارتي در كل ماه چيزي بيشتر از ٣٢٠ مصاحبه . اگه فكر كنيم ٧٠ درصد برگه آبي گرفته باشند يعني فقط تو ماه جون بيشتر از ٢٢٠ تا برگه آبي داريم !

حالا اگه بخوان هر هفته ١٠-١٢ تا كيس كلير كنن بايد اين پروسه بيشتر از٢٠ هفته فقط براي ماه جون طول بكشه پس ميبينين كه اين كار عملي نيست و بزودي شاهد كليرهاي ٣٠ -٤٠ تايي در هفته خواهيم بود
نظر شما چيه ؟
خیلی موافقم
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، golbahara ، odiseh ، bakhshandehgy ، mehdiii ، hamedhamed ، shkhmo ، SH1A2R3 ، 3rip
سایت داشت مرتب 4 روز 4 روز آپدیت میشدااااااااااا امروز آپدیت نکردن رفت تا 2 شنبــــــــــه :-(
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
(2012-07-07 ساعت 18:54)mmmsdeghi نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 13:04)golbahara نوشته:  سلام دوستان

يه چيزي هست كه ميخواستم نظرتون رو بدونم . ببينيد تو ماه جون هر هفته حدود ٨٠ كيس مصاحبه شدند و به عبارتي در كل ماه چيزي بيشتر از ٣٢٠ مصاحبه . اگه فكر كنيم ٧٠ درصد برگه آبي گرفته باشند يعني فقط تو ماه جون بيشتر از ٢٢٠ تا برگه آبي داريم !

حالا اگه بخوان هر هفته ١٠-١٢ تا كيس كلير كنن بايد اين پروسه بيشتر از٢٠ هفته فقط براي ماه جون طول بكشه پس ميبينين كه اين كار عملي نيست و بزودي شاهد كليرهاي ٣٠ -٤٠ تايي در هفته خواهيم بود
نظر شما چيه ؟
خیلی موافقم

نظرم مثبته. آمار خوبی بود. ممنون. یعنی فکر میکنین نمیذارن 20 هفته طول بکشه؟ یعنی واسه اینکه 20 هفته طول نکشه کاری انجام میدن؟ البته امیدواریم که بدن.
شماره کیس: 2012AS64xxx
رویت قبولی: July 2011
ارسال فرمها: July 2011
دریافت ایمیل دعوت به مصاحبه: 19 آوریل 2012
مصاحبه: 19 جون 2012
دریافت فرم 9 سوالی(تا 2هفته بعد مصاحبه ایمیل نیومد،ایمیل دادم،در جواب ایمیلم اون سوالا رو دادن، ادرس ایمیلو اشتباه زده بودنکه نیومد): 3 جولای 2012
ارسال جواب: 6 جولای 2012
دوستان یه سوال داشتم. از وقتی که مدارک توی kcc تکمیل میشه تا وقتی که برسه به سفارت معمولا چقدر زمان میبره؟ منظورم اینه که سریع میفرستن سفارت یا اونجا هم معطلی داره؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: hamedhamed ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo ، behrooz ramezani ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip
دوستان امروز 12 روز از مصاحبه مون میگذره و ما منتظر تر از همیشه.
یه جورایی بلاتکلیفیم هممون.ادم نمیدونه وسایل رو شروع کنه به فروش یا نه؟
بلیط بگیره یانه؟
کارشو چیکار کنه؟یه جورایی تو هوا معلقیم.
بابا بدن این ویزا قشنگه رو تمومش کنن دیگه.مردیم از انتظارSad
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
سلام شايرا جان، خدا بخواد تو همين روزا خبر خوشتون رو مي شنويم!! Smile.... بليط چه هواپيمايي رو رزرو كردين ؟؟ مگه چند روز ميشه نگرش داشت ؟؟.....Rolleyes
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، h4di ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، کیانا ، mehdiii ، shkhmo ، ghorbat ، امیر مهاجر ، 3rip
(2012-07-08 ساعت 01:38)maka2 نوشته:  سلام شايرا جان، خدا بخواد تو همين روزا خبر خوشتون رو مي شنويم!! Smile.... بليط چه هواپيمايي رو رزرو كردين ؟؟ مگه چند روز ميشه نگرش داشت ؟؟.....Rolleyes
بببببببببببببببببه سلام شما چرا این وقت شب بیدارین؟Big Grin
ما که ویزا نداریم نمیتونیم بخوابیم.شما که ویزا رو زیر سر گذاشتی
Big Grinچه خبرها؟برای رفتن برنامه ریختین؟
والا من از ترکیش رزرو کردم ولی زیاد نمیشه نگهش داشت.منصرف شدم.
اگه بدونین چقدر واسمون سخت میگذره یا بهتر بگم اصلا زمان نمیگذره.امروز با انیکو تلفنی صحبت میکردم اونهام شدیدا منتظرن.من از اول این پروسه از مرحله کلیر خوشم نمییومد چون انتظار این قسمت خیلی سخته.خوبه شما این قسمت رو تجربه نکردین.واقعا سخت میگذره.
یادش بخیر .یاد اون لحظه ای افتادم که یو پی اس ویزاهاتونو اوردSmile

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
نه بابا ! به خدا الان فكر ميكنم چقدر براي يه تيكه كاغذ معطل شديم!!!Big Grin.... تو همين روزا جوابتون مياد !!!.... بابا لاتاريه ها چي فكر كردين ؟!! .....اصلا نگران نباشين .... جمله اخر افيسر هيچوقت يادم نميره! بمن گفت پاستون رو ما با اجازه شما اگه اشكال نداره اينجا نگه ميداريم!.... سفرتون خوش بگذره!...كلي هم تشكر كرد!
.
راستي امروز از تركيش قيمت هاي استانبول - لوس انجلس رو در اوردم باور نكردني!.... نفري ٨٥٠$ براي سپتامبر!!!!...... رفت و برگشت!
since 2012
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره ما هم یک ماهه شدیم. آخ چه حالی میده. حالا دیگه میتونیم سرمون رو بالا بگیریم بگیم داداش ما از قدیمی های کلیریم. این موها که تو آسیاب سفید نشده، تو انتظار سفید شده. بعد بچه مچه های تازه آبی گرفته میگن بابا طرف از قدیمی هاست و کلی حال میکنیم. الان که ساعت 3.5 شبه و من دارم تو اینترنت سرچ میکنم ببینم من با این یال و کوپال، با این سابقه لوطی گری، با این صبر مثال زدنی وقتی رفتم اون طرف چه کاری میتونم پیدا کنم. هنوز که چیز خاصی پیدا نکردم اما مهم نیست. مهم اینه که آمریکا،آمریکا ما داریم میآییم(2).(این بخش آخر رو با آهنگ بخونید)
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، كاميلا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، hamedhamed ، maka2 ، parsy631 ، h4di ، golbahara ، alexander ، honey62 ، odiseh ، امیر مهاجر ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان