کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-08 ساعت 02:04)maka2 نوشته:  نه بابا ! به خدا الان فكر ميكنم چقدر براي يه تيكه كاغذ معطل شديم!!!Big Grin.... تو همين روزا جوابتون مياد !!!.... بابا لاتاريه ها چي فكر كردين ؟!! .....اصلا نگران نباشين .... جمله اخر افيسر هيچوقت يادم نميره! بمن گفت پاستون رو ما با اجازه شما اگه اشكال نداره اينجا نگه ميداريم!.... سفرتون خوش بگذره!...كلي هم تشكر كرد!
.
راستي امروز از تركيش قيمت هاي استانبول - لوس انجلس رو در اوردم باور نكردني!.... نفري ٨٥٠$ براي سپتامبر!!!!...... رفت و برگشت!
چند سپتامبر؟یکسره یا رفت و برگشت؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: hamedhamed ، maka2 ، behrooz ramezani ، mehdiii ، parsy631 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، ghorbat
رفت و برگشت، ١ تا ٣٠ سپتامبر يا ١ سپتامبر تا ١٥ اكتبر !! ....Cool
since 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، ghorbat
سلام دوستان
اگه بخواییم سفارت ایمیل بزنیم و از وضع کیسمون مطلع بشیم باید از چه سایتی ایمیل بزنیم؟
من دیگه تحمل ندارم.Wink
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mehdiii ، behrooz ramezani ، كاميلا ، shkhmo ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، ghorbat
(2012-07-08 ساعت 09:54)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان
اگه بخواییم سفارت ایمیل بزنیم و از وضع کیسمون مطلع بشیم باید از چه سایتی ایمیل بزنیم؟
من دیگه تحمل ندارم.Wink

به نظرم خیلی زوده چند وقت دیگه بهتره، شما که ویزات حاضره فقط اونجا شلوغهSmile اما از سایت سفارت بزنی بهتره و متن هم اگه خواستی بگو من بزارم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: mehdiii ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، shkhmo ، odiseh ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، ghorbat
(2012-07-08 ساعت 10:48)outlaw نوشته:  
من دیگه تحمل ندارم.Wink

به نظرم خیلی زوده چند وقت دیگه بهتره، شما که ویزات حاضره فقط اونجا شلوغهSmile اما از سایت سفارت بزنی بهتره و متن هم اگه خواستی بگو من بزارم.

دوست گرامي
در صورت امكان متن نامه براي وضعيت كلير را براي من بفرستيد متشكرم 25 روز گذشته وحوصله به سررسيده.
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: mehdiii ، كاميلا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، ghorbat
(2012-07-07 ساعت 12:09)Shezem نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 10:39)parsy631 نوشته:  دوستان دیروز با خانواده یکی از دوستان همسرم صحبت می کردیم. می خواهند از طریق ویزای سرمایه گذاری به ایالات متحده بروند . برای رسیدن به همین مرحله مصاحبه در سفارت بیش از دو سال است منتظر هستند و حدود 700 میلیون تومان هم تا کنون پرداخته اند. فکر کنم این انتظار ما حداقل چیزی است که با توکل به خدا باید بخرج بدهیم. البته امیدوارم به لطف و خواست یزدان پاک همه دوستان عزیزم زود زود زود کلیر بشوند.

اما زمانی که ویزا گرفتید، ارزش ویزا و گرین کارتتان بیشتر برایتان معلوم میشه، به ویژه هنگامی که پای به آمریکا گذاشتید بهتر خواهید فهمید.
من هم مثل شما از برندگان لاتاری ۲۰۱۲ هستم و حدود یک ماه است که به آمریکا آمده‌ام. با هر کس چه آمریکایی و چه خارجی داستان برنده شدن در لاتاری را می‌گویم، چشمش درشت میشه و همه هم تا حالا گفته‌اند که چه شانسی!
یکی تعریف می‌کرد که برای اینکه خواهرش را به آمریکا بیاورند، اول مادرشان را به آمریکا آورده‌اند و ۵ سال صبر کرده بودند تا مادرشان سیتی‌زن شود و بعد از آن برای دختر همین خانم اقدام کرده‌اند که ۳ سال هم آن طول کشیده!!
حالا این زمان را با یک ماه خودتان مقایسه کنید ( خرج وکیل و باقی چیزها حالا بماند)
پس بجای منفی نگری، کمی هم به قسمت خوش ماجرا نگاه کنید که چقدر راحت به شما گرین کارت تعلق خواهد گرفت.
تازه، جدای از این چیزها، کسانی هم هستند که ۱۰ یا ۲۰ سال هست که در آمریکا کار می‌کنند و هنوز نتوانسته‌اند اقامت دایم یا همان گرین کارت را بگیرند.
خودمونیش را بخواهم بگم، باید بگم که،
بس کنید دیگه بابا! چقدر غُر می‌زنید؟ مفت و مسلم دارند بهتان گرین کارت می‌دهند، یکی میگه آخ چقدر طول کشید! اون یکی میگه، آخ چرا ۳۳۰ دلار پول گرفتند!؟ احتمالا انتظار دارید جرج کلونی یا پَریس هیلتون گرین کارتتان را بیاورد دم منزل، یه ماچ هم بهتون بده!!! Big Grin

shezem جان با این چیزایی که داری میگی اگه ما کلییر نشیم که شکست روحی بدتر از شکست عشقی میخوریم .
آخه میدونی؟! ما امروز54 روزه شدیم ومن خیلی نگرانم.
(2012-07-08 ساعت 12:05)smk2 نوشته:  
من دیگه تحمل ندارم.Wink

دوست گرامي
در صورت امكان متن نامه براي وضعيت كلير را براي من بفرستيد متشكرم 25 روز گذشته وحوصله به سررسيده.

میشه واسه من هم بفرستی و لطف کنی لینک سایت رو هم بذاری. آخه منم فرستادم ولی هنوز جوابی نگرفتم. میگم نکنه سایت رو اشتباهی رفته باشم.
شماره کیس:2012AS000300XX
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، h4di ، hamedhamed ، 3rip ، ghorbat
(2012-07-08 ساعت 12:05)smk2 نوشته:  
من دیگه تحمل ندارم.Wink

دوست گرامي
To whom it may concern,
As i had an interview on /// and i supposed to wait for Administrative process , please do not hesitate to contact me if you need any more documents in order to finish the process.
Thank you for your help and support
اینم جواب اولشون
Dear Sir/ Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at

و هفته بعد

Dear Applicant:

You and your spouse’s administrative processing on your case has already completed, which will be valid until ....... Your case number was also posted on our web page at (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html (or http://www.usemb-ankara.org.tr if you cannot reach our web site from Iran).
You and your spouse may now come to this office any Monday through Thursday between 1:30 and 2:00 p.m. and submit your passports, blue refusal sheet and the missing documents, if any.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hmax ، behrooz ramezani ، كاميلا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، odiseh ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، Kate.S ، ghorbat
با سلام..دوستان این تاپیک مربوط به کلیرنس است.
لطفا رعایت موضوع فرمایید.
تشکر کنندگان: frozen mind ، mehdiii ، shkhmo ، behrooz ramezani ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، ghorbat
Outlaw عزيز ايا شما هفته بعد دوباره به سفارت ايميل زديد يا خودشان در جواب نامه اول دوباره به شما پاسخ دادند
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، outlaw ، 3rip ، ghorbat
وای این آمار کلیرنس های 2011 ها چقد بده
یه سریا که کلا جواب کلیرنسهاشون نیومد تا 30 سپتامبر
یه سریا رو هم یــو پـــی ای پاساشونو بدون ویزا آورده بوده هــــتـــــل :-(
مـــــا اینجوری نشیم که من بدبخت میشم
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، کیانا ، Emad_L ، hamedhamed ، daria ، 3rip
(2012-07-08 ساعت 14:18)iloveshadow نوشته:  وای این آمار کلیرنس های 2011 ها چقد بده
یه سریا که کلا جواب کلیرنسهاشون نیومد تا 30 سپتامبر
یه سریا رو هم یــو پـــی ای پاساشونو بدون ویزا آورده بوده هــــتـــــل :-(
مـــــا اینجوری نشیم که من بدبخت میشم

iloveshadow عزيز انرژي مثبت بده +++++++++++++++++++++++++++++
زبونم لال اينا چه چيزايه كه ميري در مياري بيكاري آآآآ‌‌‌‌ ! Sad
مياد مياد مياد اي شاا... Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

بچه ها من با این که هنوز نرفتم مصاحبه همش میام تو این تایپیک که خبرهای خوش بشنوم هر روز براتون دعا می کنم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

(2012-07-08 ساعت 15:00)hadiseh.t نوشته:  بچه ها من با این که هنوز نرفتم مصاحبه همش میام تو این تایپیک که خبرهای خوش بشنوم هر روز براتون دعا می کنم.

خداوند به شما و خانواده محترم پاداش نیک دهاد. امیدوارم ویزایی سراسر خیر و برکت برای شما و خانواده مهاجرسرا در راه باشد. فقط در شگفتم بعد از گرفتن ویزا چگونه شکر نعمت گویم که عاجزم.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

راس میگی بیکارماااا :دی
حالا من به سفارت 4 شنبه ایمیل زدم
بهم جواب بدن
درباره پروندم ازشون پرسیدم و گفتم میتونم پذیرش کالج و دانشگاه بگیرم از الان یا باید صبر کنم جواب کلیرنسم بیاد
احتمالا فردا ایمیل میزنن
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، کیانا ، Emad_L ، vm1974 ، 3rip ، shkhmo
یکشنبه ۸/۷/۲۰۱۲ ساعت ۱۵:۳۹ به وقت ابوظبی هنوز مارو کلیر نکردن (۱ ماه و چند روز). یه نفر یکم به من انرژی مثبت بده...
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: iloveshadow ، vm1974 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، ASALI ، bakhshandehgy ، Emad_L ، hamedhamed ، daria ، 3rip ، shkhmo ، bakhtiari659

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان