موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ماهيان از تلاطم دريا به خدا شكايت بردند و چون دريا آرام شد خود را اسير تور صيادان يافتند
تلاطم هاي زندگي حكمتي از خداوند است
فقط نميدونم اين حكمت بعد گذشت 13ماه و يك هفته آخرش چي ميشه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-08 ساعت 16:44)iloveshadow نوشته: ایـــــشـــــالـــــــــــا کـــلــیــرنــــــس هــــــای ماه "جون" از فـــــــردا "2 شنبه 19 تیر 9 جولای" شروع بشه و لیست جدید رو حدود ساعت 18:30 ببینیم
برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم به امید کلیر شدن دوستان در این هفته ( دوشنبه و جمعه) و همچنین اونایی که ماهها منتظر هستن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
آها حالا شد
مثبتته (بر وزن قرمزته ، آبي يته ) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من 2 سال پیش یه سفری به عراق داشتم منطقه کردستان عراق (اربیل و سلیمانه ) و یه سفر حج هم به عربستان خیلی ها من رو ترسوندن که سفر به کشورهای از این دست امکان داره پروسه کلیرنس یا f:b:i چک رو طو لانی کنه وبا توجه به اینکه من هفته اول اگوست مصاحبه دارم آیا به پایان سپتامبر می رسم اگه دوستان شرایط من رو داشتند و ویزاگرفتند یا اطلاعاتی دارند من رو راهنمائی کنند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-08 ساعت 19:57)opayamani نوشته: دوستان سلام
من 2 سال پیش یه سفری به عراق داشتم منطقه کردستان عراق (اربیل و سلیمانه ) و یه سفر حج هم به عربستان خیلی ها من رو ترسوندن که سفر به کشورهای از این دست امکان داره پروسه کلیرنس یا f:b:i چک رو طو لانی کنه وبا توجه به اینکه من هفته اول اگوست مصاحبه دارم آیا به پایان سپتامبر می رسم اگه دوستان شرایط من رو داشتند و ویزاگرفتند یا اطلاعاتی دارند من رو راهنمائی کنند
دوست عزیزم. من تجربه مشابه ندارم. اما بیا کمی منطقی تر فکر کنیم. اگه میخواستن به این چیزها گیر بدن آیا برای اونها مشکلی بود کلا ایرانیها رو در لاتاری شرکت ندند. پس میبینی اونها اونجا نشستن تا شما که رفتی مکه را از لیست خارج کنن. بابا جان به شماها چیکار دادن آخه. خیالت راحت راحت باشه. انشاا... همه ویزا میگیرن. ماه رمضان نزدیکه و بهترین زمان برای اجابت دعا. مطمئن باشین با شروع این ماه دعای همه براورده میشه و همه باید آماده بشیم برای رفتن. سعی کن فقط و فقط فکر های مثبت+++
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سونامي كيليرنس در راهه مطمئن باشيد !
بچه هاي بالاي ٣٠ روز حتماً اينهفته جواب ميگيرن فقط دعاي هفته دوم جولاي فراموش نشه !!
در ضمن به مناسبت و ميمنت سالگرد اعلام نتايج هم كه شده امسال هوراي نهايي را بعد از ٣٦٥ روز دوباره خواهيم كشيد و با هم اشك شوق خواهيم ريخت !
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3
Everything will be changed
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-08 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-08 ساعت 23:11 توسط maka2.)
اينم يه مثبت قطاري+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++....
اينم يه مثبت قطاري+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...........+
since 2012
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
راستشو بگم بدم نمیاد بیام تو این تاپیک.
دو دلیل مثبت داره برام. یکی این که زمان بیشتری برای جمع و جور کردن کارام دارم. آخه من مثل بعضی از دوستان دلگنده ام.
یک دلیل دیگه اینکه میتونم در سری بعد برم مدیکال بگیرم و ۶ ماه انتظارم بعد از ویزا را داشته باشم تا نزدیک عید بشه. هوا بهتر میشه برای مهاجرت.
گر چه از طرفی هر چه زودتر آدم دل رو به دریا بزنه راحت تره ولی همانطور که قبلا عرض شد دلگنده تشریف دارم دیگه. شاید این تاپیک بتونه من را یکم از دلگندگی در بیاره. استرس روزای آخر کلیرنس دیدنیه.
به امید کلیر شدن و دریافت ویزای همه دوستان مهاجرسرا.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-09 ساعت 00:22
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده.
به نظر شما تو این مدتی که کلیرنس خوردیم اونا بر چه مبنایی ما رو قبول یا رد می کنن؟
بیشتر چه اطلاعاتی براش مهمه؟
چه جوری به صحت و سقم اطلاعات ما پی میبرن؟ اونا که با ایران ارتباطی ندارن.
من که آرزومه اولین نفر بیان منو بررسی کنن . چون هیچ ریگی به کفشم ندارم و از هیچی نمی ترسم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-08 ساعت 19:57)opayamani نوشته: دوستان سلام
سفر حج شما که انشااله قبول باشد. مطمئن باشید به برکتش یک ضرب خواهید بود لیست 2010 را که دیدم مثل شما بودند و ویزا هم گرفته اند.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012