کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
روزتون بخیر بچه های عزیز مهاجر سرا Tongue
می ریم تا دوشنبه که شاید رسد خبری از کلیر های جدیددد با اون همه++++++++++++++++++....Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، payan ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، Seda313 ، iloveshadow ، SH1A2R3 ، کیانا ، كاميلا ، honey62 ، bakhtiari659
سلام چطور مصاحبه 19 جون کلیرش 47194امده ولی من که 4 جون مصاحبه داشتم هنوز نیامده،
تشکر کنندگان: anikoo ، Kate.S ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، sayeh_m ، ghorbat ، shkhmo ، كاميلا ، honey62
(2012-07-14 ساعت 20:52)alireza1777 نوشته:  سلام چطور مصاحبه 19 جون کلیرش 47194امده ولی من که 4 جون مصاحبه داشتم هنوز نیامده،

حتما نه سربازی رفته بوده نه کار دولتی داشته نه سفر خارجی‌ رفته و اسم ایشون کاملا فارسی بوده!
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
(2012-07-14 ساعت 16:22)iloveshadow نوشته:  من که فعلا 39 روزم به امید 2شنبه که درس حسابی سایتو آپدیت کنن
والا اوایل تابستونه همه میخوان برن اینور اونور از بدشانسیم کار من و دوستان خورده به این زمانای شلوغ سفارت
ایــــــشـــــــــــــــالــــــــــا زودتـــــــــــــــر خلوت شه سفارت ++++++++++

~~~~~~~~~اینم جواب ایمیلم به سفارت :

Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

گلم برای منم دقیقا این ایمیل اومده اونم دیروز
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: sayeh_m ، امیر مهاجر ، anikoo ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، iloveshadow ، shadin_n ، daria ، arman_m
بچه ها امروز و فردا آرامش قبل از طوفانه ما از دوشنبه شاهد کلیر شده های زیادی میشیم.مطمئن باشین
2012as55XXX
(2012-07-14 ساعت 23:14)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 16:22)iloveshadow نوشته:  من که فعلا 39 روزم به امید 2شنبه که درس حسابی سایتو آپدیت کنن
والا اوایل تابستونه همه میخوان برن اینور اونور از بدشانسیم کار من و دوستان خورده به این زمانای شلوغ سفارت
ایــــــشـــــــــــــــالــــــــــا زودتـــــــــــــــر خلوت شه سفارت ++++++++++

~~~~~~~~~اینم جواب ایمیلم به سفارت :

Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

گلم برای منم دقیقا این ایمیل اومده اونم دیروز
دوستم می دونم انتظار سخته ولی هرچی بیشتر بهش توجه کنی زمان کندتر می گذره.یادت باشه یه زمانی هم میرسه که آدم میگه چقدر وقت داره تند می گذرهSmile پس چون زمان نسبیه کاری به کارش نداشته باش بذارش به حال خودش و از "اکنون" لذت ببرTongue
هدف از زندگی، کشف موهبتی است که به تو اعطا شده.
کارِ زندگی، رشد دادن این موهبت است.
معنای زندگی،بخشیدن این موهبت است.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، anikoo ، smmyp ، alexander ، ghorbat ، کیانا ، mehdiii ، shkhmo ، h4di ، كاميلا ، jordanir ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، daria
همه شما دوستان مهاجرسرایی ماشالله دارین...
اصن جو این تاپیک یه جوریه که به خودم می گم کاش منم اف.B....آ.ی چک می خوردم و وارد این انتظار همراه با هیجان می شدم D:
خدایی کِیفی که شماها بعد از کلیر شدن می کنید ما یه ضربیها نکردیم D:
مطمئنم همتون کلیر می شید. همیشه این تاپیک رو دنبال می کنم و منتظر کلیر شدنتون هستم.
ارادتمند شما- پیام
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: anikoo ، behrooz ramezani ، smmyp ، SH1A2R3 ، Orchin ، ghorbat ، payan ، کیانا ، Omidooo ، shkhmo ، gulu ، كاميلا ، parsy631 ، vm1974 ، bakhshandehgy ، khavaran ، honey62 ، shadin_n ، daria ، odiseh ، arman_m
من هنوز هیچ ایمیل نفرستادم ، منتظرم ۵۰ روزه بشم بعد ایمیل بدم که دیگه تقریبا نزدیک شده. فکر می‌کنید کار درستی‌ می‌کنم یا از همین الان شروع کنم به ایمیل دادن؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: alexander ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، كاميلا ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، daria ، arman_m
(2012-07-14 ساعت 20:52)alireza1777 نوشته:  سلام چطور مصاحبه 19 جون کلیرش 47194امده ولی من که 4 جون مصاحبه داشتم هنوز نیامده،
سلام......زمان کلیرنس هر کسی ب شهر محل سکونتش داره ....
تشکر کنندگان: shkhmo ، كاميلا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، arman_m
شايد اين هفته بيايد... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mehdiii ، کیانا ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، daria
انتظار انتظار چه واژه سختی بچها آقای ریش حنایی با گفتن کلمهٔ عالیه عالیه باعث شد که ۴ برابر اون چیزی که از من بخواد من براش توضیح بدم الانم ۱۰ نفر رو می‌خواد پروندمو مطالعه کنه
تشکر کنندگان: Orchin ، shkhmo ، كاميلا ، SH1A2R3 ، mehdiii ، anikoo ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، daria ، alexander
سلام دوستان
يادمه يه بار در تلويزيون يك وكيل مهاجرتي صحبت ميكرد و ميگفت كه اصلا براي كارهاي سفارت در تابستان اقدام نكنيد. خيلي شلوغه و معلوم نيست چي به چيه.
حالا اينم از شانس ما.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، امیر مهاجر ، honey62 ، shadin_n
(2012-07-15 ساعت 00:25)Kate.S نوشته:  من هنوز هیچ ایمیل نفرستادم ، منتظرم ۵۰ روزه بشم بعد ایمیل بدم که دیگه تقریبا نزدیک شده. فکر می‌کنید کار درستی‌ می‌کنم یا از همین الان شروع کنم به ایمیل دادن؟

سلام دوست عزیز،
بنظر من ای میل بزنید.هیچ ضرری نمی کنید وتازه اگر کلیر شده باشید بهتون اطلاع می دهند. مثل دوستم. منم ای میل زدم و منتظر جواب هستم.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Kate.S ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، daria ، Seda313
حتما ایمیل بزنید
(2012-07-15 ساعت 08:30)pollution نوشته:  انتظار انتظار چه واژه سختی بچها آقای ریش حنایی با گفتن کلمهٔ عالیه عالیه باعث شد که ۴ برابر اون چیزی که از من بخواد من براش توضیح بدم الانم ۱۰ نفر رو می‌خواد پروندمو مطالعه کنه

(2012-07-15 ساعت 09:12)آرزوی دست یافتنی نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 00:25)Kate.S نوشته:  من هنوز هیچ ایمیل نفرستادم ، منتظرم ۵۰ روزه بشم بعد ایمیل بدم که دیگه تقریبا نزدیک شده. فکر می‌کنید کار درستی‌ می‌کنم یا از همین الان شروع کنم به ایمیل دادن؟
حتما ایمیل بزنید

سلام دوست عزیز،
بنظر من ای میل بزنید.هیچ ضرری نمی کنید وتازه اگر کلیر شده باشید بهتون اطلاع می دهند. مثل دوستم. منم ای میل زدم و منتظر جواب هستم.

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
ما هم کم کم داریم قدیمی میشیم امروز19 روز از مصاحبه مون میگذره دیروز با اون خانومه که فالگیره و بهتون گفته بودم صحبت کردم گفت 7 هفته بعد از مصاحبه منتظر باشین یعنی میشه 15 اگوست.کلی پکر شدم .کو تا اون موقعSad
درست یکماه دیگه مونده.
حداقل دیگه فعلا از روی لپ تاب اومدم پایینBig Grin.
ولی امیوارم حداقل در این مورد اشتباه کرده باشهBig Grin
انتظار واقعا کشنه است ولی چون توام با امیده لذت بخشه .من هر روز یه مقدار از وسایلمو جدا میکنم هنوز چیزی نشده 140 کیلو رو زدهBig Grin
البته بچه ها از زبان انگلیسی غافل نشین که این روز ها برنمیگرده.حداقل برای کسایی مثل من که تا کلیر شدن میخوان بپرن برن دیگه زمانی نمونده.

دیشب تا صبح خواب دیدم کالیفرنیا خونه دوستمون که 2 سال قبل لاتاری برنده شدن رفتم.خوابشم لذت داره.Wink
2012as55XXX
تشکر کنندگان: Orchin ، gulu ، mehdiii ، shkhmo ، كاميلا ، امیر مهاجر ، honey62 ، shadin_n ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان