کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-15 ساعت 09:43)SH1A2R3 نوشته:  ما هم کم کم داریم قدیمی میشیم امروز19 روز از مصاحبه مون میگذره دیروز با اون خانومه که فالگیره و بهتون گفته بودم صحبت کردم گفت 7 هفته بعد از مصاحبه منتظر باشین یعنی میشه 15 اگوست.کلی پکر شدم .کو تا اون موقعSad
درست یکماه دیگه مونده.
حداقل دیگه فعلا از روی لپ تاب اومدم پایینBig Grin.
ولی امیوارم حداقل در این مورد اشتباه کرده باشهBig Grin
انتظار واقعا کشنه است ولی چون توام با امیده لذت بخشه .من هر روز یه مقدار از وسایلمو جدا میکنم هنوز چیزی نشده 140 کیلو رو زدهBig Grin
البته بچه ها از زبان انگلیسی غافل نشین که این روز ها برنمیگرده.حداقل برای کسایی مثل من که تا کلیر شدن میخوان بپرن برن دیگه زمانی نمونده.

دیشب تا صبح خواب دیدم کالیفرنیا خونه دوستمون که 2 سال قبل لاتاری برنده شدن رفتم.خوابشم لذت داره.Wink
بنده چون دستی در فال دارم - تعریف از خود نباشه. هر جمعه فالگیری داریم. اگر خواستید شماره حساب واریزی را اعلام کنمBig GrinCoolBig Grin
عرض کنم که منظور استاد ارجمند 7 وعده بوده که احتمالا چون استاد ارجمند و همکار گرامیTongue از قضیه خبر نداشته گفته 7 هفته که سورپرایزتون کنه. شما روی 7 روز هم یه نیم نگاهی بندار.
به امید پاکی و پاکیزگی
(2012-07-15 ساعت 09:43)SH1A2R3 نوشته:  ما هم کم کم داریم قدیمی میشیم امروز19 روز از مصاحبه مون میگذره دیروز با اون خانومه که فالگیره و بهتون گفته بودم صحبت کردم گفت 7 هفته بعد از مصاحبه منتظر باشین یعنی میشه 15 اگوست.کلی پکر شدم .کو تا اون موقعSad
درست یکماه دیگه مونده.
حداقل دیگه فعلا از روی لپ تاب اومدم پایینBig Grin.
ولی امیوارم حداقل در این مورد اشتباه کرده باشهBig Grin
انتظار واقعا کشنه است ولی چون توام با امیده لذت بخشه .من هر روز یه مقدار از وسایلمو جدا میکنم هنوز چیزی نشده 140 کیلو رو زدهBig Grin
البته بچه ها از زبان انگلیسی غافل نشین که این روز ها برنمیگرده.حداقل برای کسایی مثل من که تا کلیر شدن میخوان بپرن برن دیگه زمانی نمونده.

دیشب تا صبح خواب دیدم کالیفرنیا خونه دوستمون که 2 سال قبل لاتاری برنده شدن رفتم.خوابشم لذت داره.Wink
اگه شما قديمي هستيد حتما من خود ايوب هستم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: anikoo ، mehdiii ، shkhmo ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، behrooz ramezani ، honey62 ، shadin_n ، daria
از مدیران محترم خواهش میکنم اگر جای این پست اینجا نیست لطفا در محل مناسب قرار دهند:
من 50 صفحه آخر تاپیک کلیرنس 2011 را خواندم، ... سوالی که دارم اینست که از دوستان 2012 که مشمول انتظار شده اند کسی بوده که نوبتش شده باشد ولی ویزا نگرفته باشد؟!؟

با تشکر فراوان
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، shadin_n
(2012-07-15 ساعت 10:55)smmyp نوشته:  از مدیران محترم خواهش میکنم اگر جای این پست اینجا نیست لطفا در محل مناسب قرار دهند:
من 50 صفحه آخر تاپیک کلیرنس 2011 را خواندم، ... سوالی که دارم اینست که از دوستان 2012 که مشمول انتظار شده اند کسی بوده که نوبتش شده باشد ولی ویزا نگرفته باشد؟!؟

با تشکر فراوان

ببخشيد سوال واضح نيست ؟ اگه منظورتون بچه هاي 2011 هست بله به چند نفري ويزا نرسيده يا به عبارتي تا 30 سپتامبر متأسفانه كلير نشدند :'(

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: mehdiii ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، MAHDI2012
(2012-07-15 ساعت 08:30)pollution نوشته:  انتظار انتظار چه واژه سختی بچها آقای ریش حنایی با گفتن کلمهٔ عالیه عالیه باعث شد که ۴ برابر اون چیزی که از من بخواد من براش توضیح بدم الانم ۱۰ نفر رو می‌خواد پروندمو مطالعه کنه

این باشد تجربه ای برای دوستان 2013 به بعد که با شنیدن عالیه عالیه و همه چیز خوبه اما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بیشتر بررسی بشه روحیه خودشونو از دست ندن.
امان از دست این ریش طلایی حنایی زیتونی
راستی دوستانی هم که میخوان برن برای مصاحبه یه زیر چشمی بندازید به وسط دفترشون؟
همه جوان و کم سن و سال هستند من یکی رو دیدم که داشت با کامپیوترش حکم بازی میکرد.باور کنید.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
سلام دوباره به بچه های خوب مهاجر سرا

راستی امروز 15 جولای است

بچه ها تولد case number ها است تولدشون مبارک

یک سال گذشت چقدر زود گذشت امیدوارم همون کلیرمون زودتر بیا و این انتظار زودتر تموم شهTongue
انتظار چه سخته ولی اگه بعدش خبر خوش باشه مشکلی نیست

فال حافظ:
حافظ شب هجران نشد بوی وصل آمد شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی
سال پیش در چنین روزی (در واقع در شب این روز. چند ساعت دیگه مونده. 8-9 شب بود فکر کنم.) من و یک یار بسیار عزیز تو میدون تجریش بودیم و من تلاش میکردم با اینترنت فکستنی ایرانسل سایت لاتاری رو چک کنم. بعد از کلی کلنجار رفتن بالاخره سایت رو بالا آوردم و داستان ما هم شروع شد Smile
یادش بخیر یک سال از اون شب میگذره. فیلمشو هنوز دارم.
البته یار بسیار عزیز به بهانه شیرینی تمام جیب ما رو خالی کرد Smile) ولی اشکال نداره.
(2012-07-15 ساعت 11:11)gulu نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 10:55)smmyp نوشته:  
ببخشيد سوال واضح نيست ؟ اگه منظورتون بچه هاي 2011 هست بله به چند نفري ويزا نرسيده يا به عبارتي تا 30 سپتامبر متأسفانه كلير نشدند :'(
بله از 2011 تا جایی که من تونستم بخونم و حدس بزنم حدود 30 نفر کلیر نشدند، باید واضحتر میگفتم:
1- در 2012 و 2011 بوده کسی که شماره اش در سایت اعلام بشه و بره اونجا ویزا نگیره؟!؟
2- در 2011 کسی بوده که تا 30 سپتامبر شماره اش در سایت اعلام نشه و در نتیجه هیچوقت به سفارت مراجعه نکنه؟!؟
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n
(2012-07-15 ساعت 12:38)smmyp نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 11:11)gulu نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 10:55)smmyp نوشته:  
بله از 2011 تا جایی که من تونستم بخونم و حدس بزنم حدود 30 نفر کلیر نشدند، باید واضحتر میگفتم:
1- در 2012 و 2011 بوده کسی که شماره اش در سایت اعلام بشه و بره اونجا ویزا نگیره؟!؟
2- در 2011 کسی بوده که تا 30 سپتامبر شماره اش در سایت اعلام نشه و در نتیجه هیچوقت به سفارت مراجعه نکنه؟!؟

از ٢٠١١ هر كس شماره اش توي سايت اعلام شده ويزا را گرفته و بوده اند كساني كه نتيجه كليرانس شان أماده نشده
و اسمشان در سايت اعلام نشده پس ويزا هم نگرفته
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، smmyp ، shkhmo ، mehdiii ، bakhshandehgy ، honey62 ، shadin_n ، daria ، كاميلا ، arman_m ، MAHDI2012
(2012-07-15 ساعت 11:55)far62 نوشته:  سلام دوباره به بچه های خوب مهاجر سرا

راستی امروز 15 جولای است

بچه ها تولد case number ها است تولدشون مبارک

یک سال گذشت چقدر زود گذشت امیدوارم همون کلیرمون زودتر بیا و این انتظار زودتر تموم شهTongue
انتظار چه سخته ولی اگه بعدش خبر خوش باشه مشکلی نیست

فال حافظ:
حافظ شب هجران نشد بوی وصل آمد شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی

واقعاً که چه زود گذشت، امیدوارم به خوبی‌ و خوشی‌ این قصه تمام شه به زودی زود
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد

دوست من گفت تا 7 مدت از اقدام که میشه روز مصاحبه .
الانم از پیشش می ام چون خیلی حالمو خوب میکنهBig Grinاونم یه جورایی طبیب منه دیگهWink
نگاه کرد و گفت شما که شهریور به کل دارین میرین!!!!!!!!!!منو بگی کم مونده بودم بپرم بغلش ماچش کنم.Tongue
حداقل خیالم راحته که در کمتر از 49 روز کلیر میشیم.اینم باز خوبه.Wink

یادش بخیر پارسال در چنین روزی سرنوشت ما مهاجرسرایی ها با هم رقم خورد .فکرشو بکنین ماها هر کدوم در شهری از ایران شمال-جنوب -غرب و شرق داشتیم زندگی میکردیم یا بهتر بگم فقط نفس می کشیدیم.در یک لحظه سرنوشت هممون با هم عوض شد.و خدا ما رو از بین 20 میلیون نفر انتخاب کرد تا شانس دوباره برای زندگی بهتر داشته باشیم.حتی ما برای نسلهای اینده نیز سرنوشت عوض شد.برای بچه هامون برای خانواده اونهاو....
از این بابت خدا رو باید هر روز شاکر باشیم و از خدا زندگی پر از موفقیت و سلامتی بخواییم.تا اینجاشو خدا برامون حل کرده که قسمت اعظمشم همینه حالا ماییم که با سعی و تلاشمون باید از این شانس به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.پیش به سوی زندگی و اینده ای بهتر .Shy

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
سلام به تمام منتظرین2012:
کسی میدونه آمار دقیق کلیرنس های 2012 چند نفر هست ؟
من که فکر می کنم از مرز 220 نفر گذشته باشه؟
به امید آپدیت فردا.
------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر
تشکر کنندگان: كاميلا ، anikoo ، frz61 ، honey62 ، Kate.S ، mehdiii ، shadin_n ، امیر مهاجر ، shkhmo ، bakhshandehgy ، Orchin ، SH1A2R3
پارسال این موقع ما فکر نمی کردیم برنده شده باشیم چون مسافرت بودیم و دسترسی به اینترنت نداشتیم به یکی از اقوام که نروژ بود گفتیم چک کرد نمی دونم چی کار کرد گفت برنده نشدید 10 روز بعد که برگشتیم تهران نمی دونم چرا همسر گفت بذار خودم هم ببینم وقتی متوجه شدم برنده شدیم اصلا نمی دونستم باید چی کار کنم واقعا بزرگترین خوشحالی زندگی ام بود.
و از پارسال در تدارک این سفر هستیم الان هم که برگه آبی در دست هر روز سایت رو چک می کنیم ولی واقعا پارسال فکر نمی کردم این پروسه این قدر استرس داشته باشه مخصوصا که کیس نامبر ما بالاست
اول که استرس تکمیل مدارک و ارسال ان ها بعد هم استرس کارنت شدن ، استرس اسپانسر، استرس ارسال مدارک نوبت دوم، استرس مصاحبه، و حالا استرس کلیر شدن من دیگه دارم می میرم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا
پارسال همین موقع داشتم چمدون میبستیم که بریم دیار غربت البته با ویزای دانشجویی...داشتم توی کامپیوتر همسرم یه دوری میزدم که دیدم نوشته عکس های لاتاری 2012.بعد به خودم گفتم عه؟ راستی یه نگاهی بکنیم البته مثل همیشه قبول نشدیم حتما.بعد از چک کردن 5 نفر ازدوستان و آشنایان دیدم که نوشته فکر نکن که ویزا گرفتی اما از بین این همه آدم به صورت رندم اسمت در اومده.
من با مقایسه پیج HAVE NOT BEEN SELECTED با پیج خودم فهمیدم که یه تفاوتی بین این دو هست که بهش میگن قبولی در لاتاری!!!!!!!!!!!!!!
ما هم فکر کردیم که فردا ویزای آمریکا به دست داریم میریم.خلاصه اشک و آه و شادی بود برای خودش تا بعد کسی گفت که به این راحتی ها هم که فکر میکنید نیست.و تا اون لحظه که جناب آقای حنا رو دیدیم.البته با گفتن همه چیز عالیه و دادن برگه های آبی.Big Grin
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
(2012-07-15 ساعت 12:26)h4di نوشته:  سال پیش در چنین روزی (در واقع در شب این روز. چند ساعت دیگه مونده. 8-9 شب بود فکر کنم.) من و یک یار بسیار عزیز تو میدون تجریش بودیم و من تلاش میکردم با اینترنت فکستنی ایرانسل سایت لاتاری رو چک کنم. بعد از کلی کلنجار رفتن بالاخره سایت رو بالا آوردم و داستان ما هم شروع شد Smile
یادش بخیر یک سال از اون شب میگذره. فیلمشو هنوز دارم.
البته یار بسیار عزیز به بهانه شیرینی تمام جیب ما رو خالی کرد Smile) ولی اشکال نداره.

فیلمش را در یوتیوب آپلود کن، بریم تماشا کنیم، احتمالا باحال باید باشه Big Grin

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، h4di ، Kate.S ، anikoo ، daria ، behrooz ramezani ، shkhmo ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، alexander ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arman_m ، roze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان