کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-16 ساعت 15:56)paymanva نوشته:  بچه ها يه سوال فني:
ميشه كسي الان برگه ابي و پاسپورتاشو تحويل ups بده ولي ويزا توش نخوره و بهش بدن؟
كسي اينجوري ديده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

تو رو خدا خودمون كم استرس داريم اين سوالا ديگه چيه كه به ذهنتون مي رسه!!!! مگه خدايي نكرده براتون مشكلي پيش اومده اگه اشتباه نكنم شما قرار بود اين هفته بريد آنكارا واسه ويزا
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-07-16 ساعت 15:38)gulu نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 14:52)sheida.bvip نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 14:19)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:23)sheida.bvip نوشته:  من که صبح با یه خبر بد بیدار شدم تمام انرزی مثبتم پرید....

با سلام.
بابا شمام هر چي تو لاتاري خوب آوردي كه داري با بدبياري‌هاي بعدي جبران مي‌كني خانوم. حالا خبر بد چي هست؟ اين دفعه چي شده؟
ارادتمند
سلام
اول که پام تو گچ! بعد یک دختر خانم بود همراه با مادرشون که تو پاسنتور باهاش دوست شدم اون هم 28 جون مصاحبه داشت بهش برگه آبی دادن..امروز بهم خبر داد که دیروز بهش ایمیل زدن که ویزاش قبول نیست چون فیلیپین بدنیا ا.مده و مادرش هم فیلیپینی و اینکه پدرش ایرانی هست در نظر نگرفتن

حالم گرفته شدSad آخه چرا بعد از دادن برگه آبي يادشون افتاده ريجكت كنن مگه قبلش بررسي نكرده بودن ؟ اعصابم خورد شد نكنه يه دليلي توي پرونده من هم پيدا كنن ايميل ريجكتي بزنن واي استرسي شدم ... :'(
من از جماعت عزیز مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم ...بالاخره خبری بود که باید در میان میزاشتم غرض نداشتم استرس ایجاد کنم...خودش هم از این ناراحت بود که چرا کی سی سی زودتر بهش نگفته چرا مصاحبه رفت..منم خیلی ناراحت شدم! امیدوارم هممون کلیر شیم..
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

میگن بی خبری خوش خبریست

من فکرم می کنم شاید جمعه سایت آپدیت شهWink
تشکر کنندگان: gulu ، SH1A2R3 ، frz61 ، shadin_n ، shkhmo ، Emad_L ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 15:52)daria نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 07:50)jordanir نوشته:  ببخشید که جو تاپیک را دگرگون میکنم. ولی یه سوال دارم.نزنین تو رو خدا بذارین حرفم تموم شه.
.......
در ضمن باور کنین استرس نداره آخه کیستون کیسی نیست که بخوان گیر بدن در ضمن مگه نمیدونین اگه به انتهای تاریخ برسه و کلیرتون نیاد خود کی سی سی به شما ویزای مشروط میده آخه بابا جان شما ها دیگه چرا؟
.......

سلام
داستان ویزای مشروط چیه دیگه؟ من اولین باره میشنوم، ممنون میشم توضیح بدین.
کاری به ماها نداره. بین خودشونه و اففففف بییییی آی.
در صورتی که تا زمان ددلاین جواب افففف نیاد کی سی سی میتونه بدون کلیرنس ویزا را بده البته ابنم بگم با توجه به وضعیت بسیار عالی ایران در ۴ الی ۸ سال اخیر و سالهای متعدد با نامهایی با مسما و تکنولوژیک کی سی سی سعی میکنه برای ایرانیها این رو استفاده نکنه ولی از طرفی همممون میدونیم که ۲۰۱۲ خیلی کم ویزا صادر شده و شاید نقطه امیدی باشه که کی سی سی از این لایحه استفاده کنه.
ولی حالا مشروطش چیه؟ هیچی کار که از کار گذشت و ویزا صادر شد و کی سی سی جون رفت سراغ عشق و حال اگر خدای نکرده اففف بییی آی فهمید که به بین لادن ویزای اقامت دایم داده - ویزای صادر شده باطل میشه.Big Grin
وای چه بیکار.
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، daria ، Emad_L ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، کیانا ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 16:53)jordanir نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 15:52)daria نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 07:50)jordanir نوشته:  ببخشید که جو تاپیک را دگرگون میکنم. ولی یه سوال دارم.نزنین تو رو خدا بذارین حرفم تموم شه.
.......
در ضمن باور کنین استرس نداره آخه کیستون کیسی نیست که بخوان گیر بدن در ضمن مگه نمیدونین اگه به انتهای تاریخ برسه و کلیرتون نیاد خود کی سی سی به شما ویزای مشروط میده آخه بابا جان شما ها دیگه چرا؟
.......

سلام
داستان ویزای مشروط چیه دیگه؟ من اولین باره میشنوم، ممنون میشم توضیح بدین.
کاری به ماها نداره. بین خودشونه و اففففف بییییی آی.
در صورتی که تا زمان ددلاین جواب افففف نیاد کی سی سی میتونه بدون کلیرنس ویزا را بده البته ابنم بگم با توجه به وضعیت بسیار عالی ایران در ۴ الی ۸ سال اخیر و سالهای متعدد با نامهایی با مسما و تکنولوژیک کی سی سی سعی میکنه برای ایرانیها این رو استفاده نکنه ولی از طرفی همممون میدونیم که ۲۰۱۲ خیلی کم ویزا صادر شده و شاید نقطه امیدی باشه که کی سی سی از این لایحه استفاده کنه.
ولی حالا مشروطش چیه؟ هیچی کار که از کار گذشت و ویزا صادر شد و کی سی سی جون رفت سراغ عشق و حال اگر خدای نکرده اففف بییی آی فهمید که به بین لادن ویزای اقامت دایم داده - ویزای صادر شده باطل میشه.Big Grin
وای چه بیکار.
اين مدلي شو تا حالا نشنيده بودم ! منبعتون موثقه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، Emad_L ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip
نه آنکارا آپدیت شده نه ابوظبی، تازه ساعت ۹ صبح شده آمریکا من میگم یه ۱ ساعت دیگه صبر کنیم.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، Emad_L ، arman_m ، smmyp ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، t.r ، mehdiii ، 3rip
محترمانه از /immigrant_admin_processing.html... تقاضاي آپديت دارم Smile

بشتابيد! بشتابيد! كه سايتupdate شد...
بشتابيد! بشتابيد! كه سايتupdate شد...

تشکر کنندگان: shadin_n ، s$s ، golbahara ، SH1A2R3 ، shawn ، odiseh ، anikoo ، smmyp ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، كاميلا ، mehdiii ، 3rip
سایت اپدیت شد
خبرررررررررررررررررررررررخبررررررررررررررررررررررررررر
خبرررررررررررررررررررررررخبررررررررررررررررررررررررررر
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، shawn ، anikoo ، smmyp ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip

horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
man clear shodam
bebakhsid font farsi nadarsm
شماره کيس: 2012AS00039xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: Aug 2011
تاريخ مصاحبه: jun
تاريخ دريافت کليرنس: Jul
تاريخ دريافت ويزا:َAug
تعداد نفرات کيس : 1
تشکر کنندگان: viona ، shadin_n ، frz61 ، h4di ، Omidooo ، leila-gh ، به گل ، daria ، SH1A2R3 ، shawn ، opayamani ، anikoo ، امیر مهاجر ، alexander ، کیانا ، shkhmo ، كاميلا ، mehdiii
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
به امید کلیر شدن همه دوستان
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
ما که نیستیم . کسی کلیر شده؟
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، arman_m ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، vm1974 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip
هوراااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم ولی با ستاره گنده
ت
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
bacheha beshetabid khilia clear shodan montazer hora shoma hastam
شماره کيس: 2012AS00039xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: Aug 2011
تاريخ مصاحبه: jun
تاريخ دريافت کليرنس: Jul
تاريخ دريافت ويزا:َAug
تعداد نفرات کيس : 1
تشکر کنندگان: frz61 ، h4di ، shadin_n ، bakhshandehgy ، daria ، SH1A2R3 ، odiseh ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip
سلام دوستان
يه جورايي در سالگرد اعلام نتايج لاتاري 2012 فكر كنم بي‌نظيرترين و اساسي‌ترين آپديت تاريخ رو شاهد هستيم.
به همه دوستان كلير شده تبريك مي‌گم.
كلير نشده‌ها هم نگران نباشن. آپديت بعدي نوبت اوناست.
ليستو كه باز كردم انقدر خفن آپ كرده بودن كه فكر كردم يه كمي گاز مي‌دادن يهو اشتباهي 2013ي‌ها رو هم آپديت مي‌كردن.Big Grin
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego