کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
تا الان که سایت آپدیت نشده اگه همه بچه ها با هم یه یاهو کنن شاید بشه،حالا همه با هم یا.......................................................................
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، smmyp ، sheida.bvip ، shkhmo ، shadin_n ، arman_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
اي خدا يعني ميشه منم شمارم رو امروز در سايت ببينم؟ واي كه چه حالي داره.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، smmyp ، shkhmo ، shadin_n ، anikoo ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 12:53)iloveshadow نوشته:  من اگه دلم بخواد امروز سایت درس حسابی آپدیت شه کـــــیــــو بـــــاید ببینم ؟؟؟؟ :-) لـــــــوس میکنه خودشو این سایت سفارتا !!!!

-------------------------------------------------------
سلام
من هم امیدوارم این روند کلیرشدن واقعا" عذاب آور است
تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، shadin_n ، arman_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html را کردم home page، اینجوری بهتر شد. ......، میخوام یک تاپیک بزنم راهکارهای فرار از استرس و اعتیاد به چک دم به دقیقه اینترنت... Big GrinTongue
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
(2012-07-16 ساعت 14:19)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:23)sheida.bvip نوشته:  من که صبح با یه خبر بد بیدار شدم تمام انرزی مثبتم پرید....

با سلام.
بابا شمام هر چي تو لاتاري خوب آوردي كه داري با بدبياري‌هاي بعدي جبران مي‌كني خانوم. حالا خبر بد چي هست؟ اين دفعه چي شده؟
ارادتمند
سلام
اول که پام تو گچ! بعد یک دختر خانم بود همراه با مادرشون که تو پاسنتور باهاش دوست شدم اون هم 28 جون مصاحبه داشت بهش برگه آبی دادن..امروز بهم خبر داد که دیروز بهش ایمیل زدن که ویزاش قبول نیست چون فیلیپین بدنیا ا.مده و مادرش هم فیلیپینی و اینکه پدرش ایرانی هست در نظر نگرفتن
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، smmyp ، shkhmo ، shadin_n ، daria ، arman_m ، bakhshandehgy ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 14:52)sheida.bvip نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:23)sheida.bvip نوشته:  
سلام
اول که پام تو گچ! بعد یک دختر خانم بود همراه با مادرشون که تو پاسنتور باهاش دوست شدم اون هم 28 جون مصاحبه داشت بهش برگه آبی دادن..امروز بهم خبر داد که دیروز بهش ایمیل زدن که ویزاش قبول نیست چون فیلیپین بدنیا ا.مده و مادرش هم فیلیپینی و اینکه پدرش ایرانی هست در نظر نگرفتن
خوب پس با این حساب حدود 18 روز بعد از برگه آبی، دلیلی پیدا کردن برای ندادن، خیلی ناراحت شدم. نمیدونم چی بگم
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، daria ، arman_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
سه ساعت و نیم دیگه به امیدخداسایت آپدیت میشه .انشاالله هممون مثل زمان کارنت شدن کلیر کنن.خدایاتوکمک کن تااسم هممون دربیاد.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++و...+
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: smmyp ، SH1A2R3 ، gulu ، daria ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
بچه ها اوباما الان زنگ زد گفت دستور دادم سایتو آپدیتش کنن،از طرف همه تشکر کردم.
(2012-07-16 ساعت 15:05)alireza1777 نوشته:  بچه ها اوباما الان زنگ زد گفت دستور دادم سایتو آپدیتش کنن،از طرف همه تشکر کردم.

إ‌ راست مي گي؟ پس ghorbat كار خودش رو كرد چون بهش گفتم ويكند كه با باراك جونش مي ره جت اسكي گوششو بپيچونه Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، Emad_L ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
با سلام به دوستان منتظر و عزیز!!!
اگه امروز شماره منم اعلام بشه، دقیقا یک سال می شه که پروسه لاتاری من از زمان فهمیدنم در برنده شدن لاتاری تااااااااااااااااااا الان که منتظر کلیر شدنم هستم، می گذره. سالگرد پروسه لاتاری مبارک!
تشکر کنندگان: anikoo ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، arman_m ، Emad_L ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 14:52)sheida.bvip نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:23)sheida.bvip نوشته:  من که صبح با یه خبر بد بیدار شدم تمام انرزی مثبتم پرید....

با سلام.
بابا شمام هر چي تو لاتاري خوب آوردي كه داري با بدبياري‌هاي بعدي جبران مي‌كني خانوم. حالا خبر بد چي هست؟ اين دفعه چي شده؟
ارادتمند
سلام

حالم گرفته شدSad آخه چرا بعد از دادن برگه آبي يادشون افتاده ريجكت كنن مگه قبلش بررسي نكرده بودن ؟ اعصابم خورد شد نكنه يه دليلي توي پرونده من هم پيدا كنن ايميل ريجكتي بزنن واي استرسي شدم ... :'(
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
بچه ها فقط یه چیزو از همتون میخوام
امروز باید سایت آپدیت بشه و شماره هامونو ببینیم.باید باید باید
پس انرژی رو با تمام وجود و تمرکز بفرستیم به سمت آنکارا
خدایا
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، Emad_L ، Seda313 ، leila-gh ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 07:50)jordanir نوشته:  ببخشید که جو تاپیک را دگرگون میکنم. ولی یه سوال دارم.نزنین تو رو خدا بذارین حرفم تموم شه.
.......
در ضمن باور کنین استرس نداره آخه کیستون کیسی نیست که بخوان گیر بدن در ضمن مگه نمیدونین اگه به انتهای تاریخ برسه و کلیرتون نیاد خود کی سی سی به شما ویزای مشروط میده آخه بابا جان شما ها دیگه چرا؟
.......

سلام
داستان ویزای مشروط چیه دیگه؟ من اولین باره میشنوم، ممنون میشم توضیح بدین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، Emad_L ، کیانا ، 3rip
بچه ها يه سوال فني:
ميشه كسي الان برگه ابي و پاسپورتاشو تحويل ups بده ولي ويزا توش نخوره و بهش بدن؟
كسي اينجوري ديده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 15:56)paymanva نوشته:  بچه ها يه سوال فني:
ميشه كسي الان برگه ابي و پاسپورتاشو تحويل ups بده ولي ويزا توش نخوره و بهش بدن؟
كسي اينجوري ديده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

من تنها موردی که شنیدم این اتفاق بیفته بچه های 2011 بودن که اواخر سپتامبر پارسال بدون اینکه کلیرنسشون آمده باشه پاس ها رو تحویل سفارت دادن که اگه تا لحظه آخر کیلرنسشون آمد ویزا صادر بشه، ولی متأسفانه مال بعضی هاشون رو UPS بدون ویزا برگردونده بود بهشون. ولی کسایی که کلیرنسشون آمده باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن. چی شده که این سؤال به ذهنتون رسیده؟ برای کسی اتفاق افتاده؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، arman_m ، Emad_L ، کیانا ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان