کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-16 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها با توجه به اینکه شروع کردن به ایمیل زدن به اونهایی که قبول شدن و نفهمیدن به نظر من واقعا ویزاها رو دستشون مونده در به در میگردن دنبال کسایی که بگن بابا بیاین ویزا اونم از نوع دایمیBig Grin
یکی نیست بگه جون من اول مال ماها رو رد کن بیاد که چشمون 3 شماره نزدیک بین شد بس که زل زدیم به این صفحه کلیرنس.Wink
من تو تموم عمرم اینقدر از اینترنت و کامپیوتر استفاده نکردم.Cool
بچه ها انرژی هامونو امشب جمع کنیم بفرستیم بلکه یه زلزله ای تو کامپیوترشون ایجاد بشه و شماره های مارو بالا بیارهBig Grin
و ما هم از این صفحه کوچ کنیم به تایپک سفر به یو اسSmile
موافقین؟
پس انرژیها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: smk2 ، shkhmo ، arman_m ، SH1A2R3 ، کیانا ، امیر مهاجر ، كاميلا ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، shawn ، odiseh ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 11:13)vm1974 نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها با توجه به اینکه شروع کردن به ایمیل زدن به اونهایی که قبول شدن و نفهمیدن به نظر من واقعا ویزاها رو دستشون مونده در به در میگردن دنبال کسایی که بگن بابا بیاین ویزا اونم از نوع دایمیBig Grin
یکی نیست بگه جون من اول مال ماها رو رد کن بیاد که چشمون 3 شماره نزدیک بین شد بس که زل زدیم به این صفحه کلیرنس.Wink
بچه ها انرژی هامونو امشب جمع کنیم بفرستیم بلکه یه زلزله ای تو کامپیوترشون ایجاد بشه و شماره های مارو بالا بیارهBig Grin
موافقین؟
پس انرژیها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، honey62 ، shadin_n ، mehdiii ، 3rip
سلام به دوستان پر انرژِی
انصافا ما که شدیم 50 روزه رو دعا کنید دیگه کم کم داریم نا امید می شیم بعدش سرخورده می شیم شایدم معتاد شدیم زدیم تو خط خلاف
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، h4di ، arman_m ، anikoo ، vm1974 ، SH1A2R3 ، كاميلا ، honey62 ، shadin_n ، daria ، bakhshandehgy ، odiseh ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 11:16)smk2 نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 11:13)vm1974 نوشته:  
موافقین؟
پس انرژیها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این انرژی مثبت ها هم از طرف ما
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++من برنامم اینه که بعد ساعت 7 برم سایت رو چک کنم
چون این ریفرش مداوم واقعا اذیت کنندست.و لامصب میره رو اعصاب و روان آدم
امید زیادی به امروز دارم
پناه بر خدا

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: anikoo ، SH1A2R3 ، كاميلا ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 01:10)Kate.S نوشته:  بچها فکر می‌کنید اگه آنکارا آپدیت شه، ابوظبی هم آپدیت میشه ؟++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
صبر ایوب که چه عرض کنم من فکر کنم رکورد صبر ایوب^۲ رو هم شکستم ؛-) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من یکجا خوندم که سفارت دبی جاشو داره عوض میکنه آیا شما ایمیل زدید؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Kate.S ، امیر مهاجر ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، mehdiii ، 3rip
من که صبح با یه خبر بد بیدار شدم تمام انرزی مثبتم پرید....
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: anikoo ، SH1A2R3 ، Kate.S ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، 3rip
بکشین کنار
بابا یه ذره جمع و جور بشینین
منم اومدم بشینم پیشتون.Big Grin
صبح بدو بدو رفتم بیمارستان مریضامو دیدم کارهامو سریع تموم کردم که بیام بست بشینم اینجا
.البته 4:30 مجبورم برم مطب نمیدونم چطور میخوام مریض ببینم.Sadانیکو جون من منتظر sms هستم ها.
نکنه منو یادت برهWink

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-07-16 ساعت 12:26)SH1A2R3 نوشته:  یکشین کنار بابا یه ذره جمع و جور بشینین منم اومدم بشینم پیشتون.Big Grin
صبح بدو بدو رفتم بیمارستان مریضامو دیدم کاهامو سریع تموم کردم که بیام بست بشینم اینجا .البته 4:30 مجبورم برم مطب نمیدونم چطور میخوام مریض ببینم.Sadانیکو جون من منتظر sms هستم ها.نکنه منو یادت برهWink

روچشمم Tongueدکتر جون خیالت راحت باشه.بی خبر نمیذارمتون.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، daria ، arman_m ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
من اگه دلم بخواد امروز سایت درس حسابی آپدیت شه کـــــیــــو بـــــاید ببینم ؟؟؟؟ :-) لـــــــوس میکنه خودشو این سایت سفارتا !!!!
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، anikoo ، Kate.S ، امیر مهاجر ، shkhmo ، كاميلا ، honey62 ، shadin_n ، daria ، bakhshandehgy ، odiseh ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
بچه ها وقتی فرم 9 سوالی رو با رزومه میل شد حالا بخوام کانفیرم میل رو بگیرم با چه سابجکتی میل رو بزنم ؟ و ازون سابجکتای میل خود سفارت کدوم رو بزنم؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، به گل ، smmyp ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 13:05)پرنیان90 نوشته:  بچه ها وقتی فرم 9 سوالی رو با رزومه میل شد حالا بخوام کانفیرم میل رو بگیرم با چه سابجکتی میل رو بزنم ؟ و ازون سابجکتای میل خود سفارت کدوم رو بزنم؟

پرنيان جان من يك بار از سايت سفارت با سابجكت I have a general question about diversity visas فرستادم و اونا هم تأييديه و تشكر رو برام ايميل زدن Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-07-16 ساعت 12:06)sheida.bvip نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 01:10)Kate.S نوشته:  بچها فکر می‌کنید اگه آنکارا آپدیت شه، ابوظبی هم آپدیت میشه ؟++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
صبر ایوب که چه عرض کنم من فکر کنم رکورد صبر ایوب^۲ رو هم شکستم ؛-) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام شیدا جون، خبری به من نرسیده که کنسولگری دبی‌ داره جاشو عوض میکنه، من هرچی‌ خبر دارم از ابوظبی هستش آخه فقط سفارت ابوظبی روادید مهاجرتی صادر میکنه. نه من هنوز ایمیل نزدم، یه چند روز دیگه صبر می‌کنم بعد ایمیل میزنم حتما. شما چطور ایمیل زدید؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، 3rip ، honey62 ، shadin_n ، arman_m ، bakhshandehgy ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 13:39)Kate.S نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:06)sheida.bvip نوشته:  

سلام شیدا جون، خبری به من نرسیده که سفارت دبی‌ داره جاشو عوض میکنه، من هرچی‌ خبر دارم از ابوظبی هستش آخه فقط سفارت ابوظبی روادید مهاجرتی صادر میکنه. نه من هنوز ایمیل نزدم، یه چند روز دیگه صبر می‌کنم بعد ایمیل میزنم حتما. شما چطور ایمیل زدید؟

بله، کنسولگری آمریکا تو دوبی‌ جاش تغییر کرده ولی‌ همونطور که دوستمون گفتن فقط سفارت آمریکا تو ابو ظبی ویزای مهاجرتی صادر می‌کنه. نیازی به رفتن یا تماس با کنسولگری توی دوبی‌ نیست.
تشکر کنندگان: Kate.S ، 3rip ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، daria ، bakhshandehgy ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 12:23)sheida.bvip نوشته:  من که صبح با یه خبر بد بیدار شدم تمام انرزی مثبتم پرید....

با سلام.
بابا شمام هر چي تو لاتاري خوب آوردي كه داري با بدبياري‌هاي بعدي جبران مي‌كني خانوم. حالا خبر بد چي هست؟ اين دفعه چي شده؟
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، honey62 ، shadin_n ، daria ، arman_m ، bakhshandehgy ، mehdiii ، 3rip
سلام به همگی منتظرین کلیر2012:
امیدوارم بعد از 17روز که فقط 1 نفر از بچه های لاتاری 2012 کلیر شده امروز حداقل100 نفر کلیر بشوند پس همه با هم ما کلیر میخواهیم یا لاBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، smmyp ، bakhtiari659 ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان