کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
ممنون دوست عزیز اما من که کپی فرم اسپانسر رو ندارم و اصل آن را فرستادم چی بگم؟
واسه من یه سوال اضافه تر راجع به تاریح تولد و اسم مادرو پدر ما هم فرستادن!
(2012-07-18 ساعت 01:23)outlaw نوشته:  به کسی از دوستانم از این سوالا ارسال شده؟
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S.

with your immigrant visa.
I intend to live permanently in United States, PORT OF ENTRY : for )example(Texas,Houston
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

Letter of financial sponsor has been sent to your embas sy and you can find a copy attached.

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
N/A
Thank you,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara

این اسمش فرم 9 سوالییه و خیلی وقتا باعث شده زودتر کلیر شن دوستان مثل خود من.

[/quote]

شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k
(2012-07-16 ساعت 23:06)shawn نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 22:28)bahbah نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خیلی خیلی خییییییلی هوووووووووووووووورررررررررراااااااااااااااااااا.
بلاخره بعداز52 روز انتظار که واقعا طاقت فرسابود و با داشتن فرم 9سوالی امروز 16 جولای 2012 ما هم کلییییییییییییییییییییییییرررررررررررر شدیم. ازهمه دوستان مهاجر سرا ومدیران و مسولان ان که خالصانه راهنماییمان نمودند و می نمایند تشکر و قدر دانی می نماییم.......ما هم به پاس این خدمات صادقانه و خالصانه امادگی خود را جهت ارایه کمک به دوستان عزیز اعلام میکنیم خدایا شکر شکر شکر..

به به جان خیلی خیلی خوشحال شدم
یادتونه تو سفارت به من گفتید شیرینی حالا من میگم شیرینی
به همسرتون هم که منو با ترکها اشتباه گرفته بود و میگفتند که دماغت مثل ایناست سلام برسونید و تبریک که بالاخره کلیر شدید
a
shawn عزیز سلام .من تازه پیام شما را خواندم.به همسرم که گفتم شمارا دقیقا به یاد آورد وکلی خندیدیم .یاد ان روز زیبا در انکارا بخیر.چشم حتما شیرینی را تقدیم خواهم کرد.شما کی و به کجای امریکا تشریف خواهید برد ؟؟؟؟؟؟؟

شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، vm1974 ، honey62 ، arman_m
[quote='mehdi426i' pid='192848' dateline='1342559729']
ممنون دوست عزیز اما من که کپی فرم اسپانسر رو ندارم و اصل آن را فرستادم چی بگم؟
واسه من یه سوال اضافه تر راجع به تاریح تولد و اسم مادرو پدر ما هم فرستادن!
[quote='outlaw' pid='192844' dateline='1342558421']

مسئله ای نیست اونم جواب بدین اون قسمت کپی فرم ضمیمه شده رو هم حذف کنین فقط بنویسین قبلا فرستادیم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، honey62 ، mehdi426i ، arman_m
آخه چه وضعشه همش دو روز نبودم باید هفت هشت صفحه برگردم عقب تشکر به پستاتون بزنم Big Grin
بوس به هوررراهاتون
تشکر کنندگان: shkhmo ، t.r ، mehdiii ، frz61 ، h4di ، SH1A2R3 ، کیانا ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، vm1974 ، honey62 ، Kate.S ، arman_m ، daria
(2012-07-17 ساعت 19:01)rasbor نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 17:37)loveusa نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 15:46)shkhmo نوشته:  سلام بچه ها امروزبخاطراینکه اسمم توی کلیرها نبودخیلی حالم گرفته است.
ولی به یک برنامه جالبی بر خوردم گفتم لینکش بزارم اگرکسی مثل من کمی دچارافسردگی شده ازاین حال و هوابیرون بیاد.
http://www.milaadesign.com/wiz.swf

سلام
خیلی عجیبه . چطور عدد انتخابی ما رو نشون میده؟ ما که هیچ عددی رو تایپ نکردیم و کلا تو ذهن خودمون این کار رو انجام میدیم.
می دونید چطوری این کار رو انجام میده؟
آره من میدونم. شما اگه هر عدد دورقمی رو ، رقمهاشو با هم جمع کنی و از خودش کم کنی حاصل یک عددی از مضربهای 9 میشه، تو این برنامه هم در آخر همه مضربهای 9 رو با یک شکل مشخص کردند و فرقی نمیکنه شما چه عددی رو انتخاب کنی نهایتا همون شکلی که برای 9،18،27و.... آماده شده رو نشون میدند که با انتخاب شما یکی هست

دقیقاهمینطوره که دوست عزیزمان توضیح دادن
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: outlaw ، 3rip ، SH1A2R3 ، honey62
(2012-07-17 ساعت 17:41)bahbah نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 16:24)gulu نوشته:  ديروز كه داشتم شماره هاي آپ شده رو تايپ مي كردم كلاً بغضي شده بودم از خوشحالي و اشك تو چشام حلقه زده بود انگار كه خودم كلير شده بودم خيلي خيلي خوشحال بودم . خب فرقي نداره شماهام توي اين مدت جزيي از خانواده من شده ايد . من انتظار هوراهاي بيشتري رو داشتم توي آمار من 55 شماره پاك شدن ولي به جزء
t.r
ehsan1095
dr.samilor
آرزوي دست يافتني
seda313
golbahara
fm5206
behrooz remezanir
mirman
reza-91
bahbah
Jubin
odiseh
نادره
Behzad7

كسي اعلام كلير شدن نكرده. مجدداً‌ به همشون تبريك مي گم .از احسان عزيز هم مي خوام كه يه سر و ساموني به جدولش بده .
به اميد كلير شدن بقيه دوستان Big Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از توجه شما ممنون ..هورای کلیر شدن ما تو 2-3 صفحه پیش خیلی دیدنی بود . امیدوارم از شما وبقیه هم هر چه زودتر هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااای قوی ودیدنی داشته با شیم

سلام - ما هم کلیر شدیم و اعلام کردم ولی هورا را من نکشیدم . پس هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، frz61 ، h4di ، mehdiii ، کیانا ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، smk2 ، viona ، SH1A2R3 ، vm1974 ، djsaeed ، honey62 ، hadiseh.t ، alexander ، odiseh ، arman_m ، daria
(2012-07-18 ساعت 00:52)reza-91 نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 20:02)Seda313 نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 22:42)reza-91 نوشته:  کیا هفته دیگه میان بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه تا 5 شنبه با ایران ایر خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا 3 شنبه تا جمعه با ترکیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه ابران ایر صبح حرکت میکنه ولی ترکیش آخر شب. یک روز کاری باز بیشتر هستیم
شایرا جان چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
دکتر جان شدین مرجع بچه های 2012Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تركيش جمعه برگشت نداره البته مستقيم باىد بريد استامبول بعد تهران بهتره شنبه بگيريد

درود بر شما
درست میگید ، من نمی دونستم . الان واسه بیلیط واقعا مشکل دارم . فکرکنم مشکل بقیه دوستان باشه . گیرنمی یاد اگر هم باشه خیلی گرون هست یا تاریخ به درد ما نمی خورهSad
دوستانی که تازه کیلیر شدن و بیلیط گرفتن چکار کردن ؟؟؟

ماشاله اینقدر زیادید میتونید جمع بشید یک پرواز چارتر کنید کلاس بذاریدBig Grin
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، h4di ، shkhmo ، honey62 ، mehdiii ، 3rip ، SH1A2R3 ، reza-91 ، arman_m ، daria
کسی ایمیلی از سفارت نگرفته؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip
(2012-07-18 ساعت 15:49)sheida.bvip نوشته:  کسی ایمیلی از سفارت نگرفته؟

چه ايميلي شيدا جون ! خوش خبر باشي در مورد كلير شدنه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، shadin_n ، arman_m
با سلام خدمت مدیران عزیز سایت و تمام منتظرین کلیرنس 2012:لطفا" به سوالات من پاسخ بدهید:
1-آیا fbi check از شخص برنده صورت می گیرد یا از اسپانسر؟ چون اسپانسر ما از اینکه اسپانسرمان شده پشیمان هست و ما را نگران کرده؟
2- با توجه به اینکه ما در 21 jun مصاحبه داشتیم و الان یک ماه هست که منتظر هستیم آیا این تاخیر ممکن است از طرف اسپانسر باشه که بازی در آورده است؟
---------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، bakhshandehgy ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-07-18 ساعت 16:00)gulu نوشته:  

نه کلاً...گفتم شاید کسی امروز ایمیل رده بهشون ..اونا هم جواب دادن..چون جواب من رو 10 روز پیش داده بودن که هنوز مراحل اداریتون کامل نشده..دیگه نخواستم امروز ایمیل بزتم گفتم وایسم تا هفته بعد

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، shadin_n
(2012-07-18 ساعت 16:05)ashkan1389 نوشته:  با سلام خدمت مدیران عزیز سایت و تمام منتظرین کلیرنس 2012:لطفا" به سوالات من پاسخ بدهید:
1-آیا fbi check از شخص برنده صورت می گیرد یا از اسپانسر؟ چون اسپانسر ما از اینکه اسپانسرمان شده پشیمان هست و ما را نگران کرده؟
2- با توجه به اینکه ما در 21 jun مصاحبه داشتیم و الان یک ماه هست که منتظر هستیم آیا این تاخیر ممکن است از طرف اسپانسر باشه که بازی در آورده است؟
---------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر

! بکگراند خود شخص رو چک میکنند
2 خیر وقتی برگه رو امضا کرده نمیتونه زیرش بزنه
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، shadin_n ، daria
(2012-07-18 ساعت 16:08)sheida.bvip نوشته:  

نه کلاً...گفتم شاید کسی امروز ایمیل رده بهشون ..اونا هم جواب دادن..چون جواب من رو 10 روز پیش داده بودن که هنوز مراحل اداریتون کامل نشده..دیگه نخواستم امروز ایمیل بزتم گفتم وایسم تا هفته بعد
ديگه نمي خواد به فكر هفته بعد باشي جمعه جدول آپديت مي شه Wink
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sheida.bvip ، shkhmo ، 3rip ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، daria
(2012-07-18 ساعت 16:11)gulu نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 16:08)sheida.bvip نوشته:  

ديگه نمي خواد به فكر هفته بعد باشي جمعه جدول آپديت مي شه Wink

خدا کنه!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mehdiii ، 3rip
سلام
من 23 may مصاحبه شدم ولی هنوز کلیرنس من نیامده یه ایمیل به سفارت زدم منتظر جواب هستم
کسی میدونه آخرین کلیرنسها تا کی اعلام میشه
سفارت گفته که بعد از 30 سپتامبر دیگه ویزا صادر نمی کنه؟
ممنون
تشکر کنندگان: roze ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mehdiii ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان