کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
من دیشب یه ایمیل برای سفارت فرستادم تا بهم بگه کی (من یا همسرم) کلیر شده و کی هنوز مونده ؟

الان دیدم به من جواب دادن

زود زود جواب می دن ها
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، behrooz ramezani ، امیر مهاجر ، mehdiii ، 3rip ، SH1A2R3 ، daria
(2012-07-18 ساعت 17:35)odiseh نوشته:  من دیشب یه ایمیل برای سفارت فرستادم تا بهم بگه کی (من یا همسرم) کلیر شده و کی هنوز مونده ؟

الان دیدم به من جواب دادن

زود زود جواب می دن ها

خب نتيجه چي بود ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، mehdiii ، 3rip
gulu جان نتیجه این بود که من کلیر شدم همسرم هنوز نه!
تشکر کنندگان: gulu ، shkhmo ، bakhshandehgy ، behrooz ramezani ، امیر مهاجر ، mehdiii ، 3rip ، daria
(2012-07-18 ساعت 16:08)sheida.bvip نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 16:00)gulu نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 15:49)sheida.bvip نوشته:  کسی ایمیلی از سفارت نگرفته؟

چه ايميلي شيدا جون ! خوش خبر باشي در مورد كلير شدنه ؟

نه کلاً...گفتم شاید کسی امروز ایمیل رده بهشون ..اونا هم جواب دادن..چون جواب من رو 10 روز پیش داده بودن که هنوز مراحل اداریتون کامل نشده..دیگه نخواستم امروز ایمیل بزتم گفتم وایسم تا هفته بعد

سلام
من امروز ای-میل زدم و طبق معمول جواب این بود:
According to our records, your administrative process has not been completed yet
...

شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip ، daria
يعني دم همتون گرم ! پس كجاييييين ؟ پس كو اون انرژي هاي مثبتتون واسه روز جمعه ؟؟؟؟؟ امروز زياد فعال نبوديدآآآآ !!! ولي من كلي انرژي مثبت نثار سايت و جدولش مي كنم باشد كه به لرزه درآيدBig Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: odiseh ، امیر مهاجر ، shkhmo ، sheida.bvip ، mehdiii ، bakhshandehgy ، 3rip
(2012-07-18 ساعت 17:56)odiseh نوشته:  gulu جان نتیجه این بود که من کلیر شدم همسرم هنوز نه!

سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم که شما تشریف ببرید و ویزاتونو بگیرید نمی خوام فاز منفی بدم ولی یکی از اقوام ما هم در سال 2009 وضعیت شما رو داشت مرد خانواده هنوز کلر نشده بود و تا سپتامبر هم کلر نشد وقتی رفتند برای گرفتن ویزا خانم و فرزند 17 ساله گفتند که دیر آمدید مهلت شما تمام شده و کلا همه اعضای خانواده فرصت رو از دست دادند
این فقط یک تجربه بود قسط منفی بازی ندارم ولی شرط عقل حکم می کنه که ویزا کسی حاضر شده سریعتر گرفته شود شاید باعث شود دیگر افراد هم زودتر کلر بشوند وقتی ببنند که تصمیم قطعی است
موفق و پیروز باشید برای ما هم دعا کنید
(2012-07-18 ساعت 18:34)gulu نوشته:  يعني دم همتون گرم ! پس كجاييييين ؟ پس كو اون انرژي هاي مثبتتون واسه روز جمعه ؟؟؟؟؟ امروز زياد فعال نبوديدآآآآ !!! ولي من كلي انرژي مثبت نثار سايت و جدولش مي كنم باشد كه به لرزه درآيدBig Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من همینطور
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: odiseh ، امیر مهاجر ، shkhmo ، behrooz ramezani ، mehdiii ، bakhshandehgy ، 3rip ، daria
به گل جان ممنون از شما
راستش من برنامه ریزی کرده بودم که تا 20 سپتامبر که به گفته سایت مهلت من تموم میشه برم ویزام رو بگیرم ولی الان راستش یه کم شک کردم که این تصمیم درسته یا نه!
من خیلی نگران وضعیت همسرم هستم. اون خیلی خونسرده ولی من نه! می ترسم اتفاقی که برای دوست شما افتاده و مرد خانواده تا آخر کلیر نشده خدای ناکرده برای ما هم پیش بیاد. هیچ کس نمی دونه که چی پیش می آد.
من که هیچ نمی دونم چند درصد احتمال داره که این ستاره دار ها کلیر نشن از سالای قبل هم کسی نمی دونه.

از مدیران محترم سایت و همچنین Frozen_mind عزیز اگه این پست رو می بینه اگه لطف کنه و اطلاعاتی در مورد ستاره دار ها به ما هم بده ممنون می شیم مثل همیشه

من نگرانـــــــــــــــــــــــــــــــــم
تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، به گل ، mehdiii ، shadin_n ، bakhshandehgy ، 3rip ، dr.sami ، shkhmo
سلام دوستان.
من دو سه روز پیش کلیر شدم. اما نگید رفت و دیگه کاری به ما نداره. من هر روز سر میزنم و برای همه شما دعا میکنم زود تر کارتون راه بیفته. همونطور که شما برای ما دعا کردید. منم چند تا انرژی میفرستم با اجازه بزرگان سایت.+++++++++++ - - ++++++++++++
وسطش دوتا انرژی منفی فرستادم جهت هیجان بیشتر و دوباره مثبت++++++++++++++++
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: odiseh ، به گل ، mehdiii ، shadin_n ، 3rip ، کامیلا ، Kate.S ، daria ، shkhmo
(2012-07-18 ساعت 18:46)behrooz ramezani نوشته:  سلام دوستان.
من دو سه روز پیش کلیر شدم. اما نگید رفت و دیگه کاری به ما نداره. من هر روز سر میزنم و برای همه شما دعا میکنم زود تر کارتون راه بیفته. همونطور که شما برای ما دعا کردید. منم چند تا انرژی میفرستم با اجازه بزرگان سایت.+++++++++++ - - ++++++++++++
وسطش دوتا انرژی منفی فرستادم جهت هیجان بیشتر و دوباره مثبت++++++++++++++++
عزیز جان همه به اندازه کافی هیجان دارند شما لطفا داغتترش نکن.Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: 3rip ، behrooz ramezani ، mehdiii ، mojtaba_k ، arman_m ، shkhmo
(2012-07-18 ساعت 18:34)gulu نوشته:  يعني دم همتون گرم ! پس كجاييييين ؟ پس كو اون انرژي هاي مثبتتون واسه روز جمعه ؟؟؟؟؟ امروز زياد فعال نبوديدآآآآ !!! ولي من كلي انرژي مثبت نثار سايت و جدولش مي كنم باشد كه به لرزه درآيدBig Grin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم کلی انرژی برای بچه های گل مهاجرسرا خصوصا" guluعزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012

من که هیچ نمی دونم چند درصد احتمال داره که این ستاره دار ها کلیر نشن از سالای قبل هم کسی نمی دونه.

از مدیران محترم سایت و همچنین Frozen_mind عزیز اگه این پست رو می بینه اگه لطف کنه و اطلاعاتی در مورد ستاره دار ها به ما هم بده ممنون می شیم مثل همیشه

من نگرانـــــــــــــــــــــــــــــــــم
سلام
خیلی پیشنهاد خوبی دادین من هر چی تو تاپیک ها گشتم از سرنوشت ستاره دارها خبری نبود انگار مثلث برموداره
ولی شما از ما خوش شانس تری چون من 2 روز پیش میل زدم هنوز جواب ندادن که کی کلیر شده راستش شدیدا رو اعصابمونه این ستاره لعنتی داریم از استرس می میریم

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، odiseh ، mirman ، امیر مهاجر ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، arman_m ، shkhmo ، daria
سلام
case number:2012AS32XXX
من 23 may مصاحبه داشتم ولی هنوز کلیر نشدم سه تا از دوستانم که روز مصاحبه با هم بودیم حدود یک ماه بعد کلیر شدن.
آیا امیدی هست ؟
با توجه با اینکه تا 30 سپتامبر بیشتر ویزا نمیدن تا چه تاریخی همه کلیرنس ها رو اعلام می کنن
با تشکر
تشکر کنندگان: Kate.S ، 3rip ، mojtaba_k ، shkhmo
(2012-07-18 ساعت 23:02)saiedm نوشته:  سلام
من 23 may مصاحبه داشتم ولی هنوز کلیر نشدم سه تا از دوستانم که روز مصاحبه با هم بودیم حدود یک ماه بعد کلیر شدن.
آیا امیدی هست ؟
با توجه با اینکه تا 30 سپتامبر بیشتر ویزا نمیدن تا چه تاریخی همه کلیرنس ها رو اعلام می کنن
با تشکر
روزمصاحبه آفیسر چی گفت؟ با توجه به اینکه هنوز دوماه نشده اید جای نگرانی نیست همین روزها میاد.
مثل قضیه ما 47000ها که اکثر شماره های بین 50000 تا 60000 زودتر از ما کارنت وبعدش هم کیلیر شدندالبته مبارک همشون باشه مال ماها هم میاد اصلا"نگران نباش.با توجه به سالهای قبل سرعت پروسه کلیر از اوایل ماه آگوست شدیدا"افزایش پیدا میکنه حتی خوندم کساییکه روزهای آخر مصاحبه میشن آفیسر در ارسال پروندشون به fbiکلمه اورژانسی را قیدمیکنه!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: Kate.S ، امیر مهاجر ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، به گل ، arman_m ، shkhmo ، daria
(2012-07-18 ساعت 23:49)vm1974 نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 23:02)saiedm نوشته:  سلام
آیا امیدی هست ؟
با تشکر
روزمصاحبه آفیسر چی گفت؟ با توجه به اینکه هنوز دوماه نشده اید جای نگرانی نیست همین روزها میاد.
مثل قضیه ما 47000ها که اکثر شماره های بین 50000 تا 60000 زودتر از ما کارنت وبعدش هم کیلیر شدندالبته مبارک همشون باشه مال ماها هم میاد اصلا"نگران نباش.با توجه به سالهای قبل سرعت پروسه کلیر از اوایل ماه آگوست شدیدا"افزایش پیدا میکنه حتی خوندم کساییکه روزهای آخر مصاحبه میشن آفیسر در ارسال پروندشون به fbiکلمه اورژانسی را قیدمیکنه!

به امید خدا ماها هم زود کلیر میشیم، ما ****۴ ها
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، به گل ، shkhmo ، daria
سلام بچه ها این هم انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
تشکر کنندگان: Kate.S ، 3rip ، mojtaba_k ، mehdiii ، arman_m ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان