کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-18 ساعت 13:05)vm1974 نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 00:52)reza-91 نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 20:02)Seda313 نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 22:42)reza-91 نوشته:  کیا هفته دیگه میان بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه تا 5 شنبه با ایران ایر خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا 3 شنبه تا جمعه با ترکیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه ابران ایر صبح حرکت میکنه ولی ترکیش آخر شب. یک روز کاری باز بیشتر هستیم
شایرا جان چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
دکتر جان شدین مرجع بچه های 2012Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تركيش جمعه برگشت نداره البته مستقيم باىد بريد استامبول بعد تهران بهتره شنبه بگيريد

درود بر شما
درست میگید ، من نمی دونستم . الان واسه بیلیط واقعا مشکل دارم . فکرکنم مشکل بقیه دوستان باشه . گیرنمی یاد اگر هم باشه خیلی گرون هست یا تاریخ به درد ما نمی خورهSad
دوستانی که تازه کیلیر شدن و بیلیط گرفتن چکار کردن ؟؟؟

ماشاله اینقدر زیادید میتونید جمع بشید یک پرواز چارتر کنید کلاس بذاریدBig Grin

آره کاش دوستان این کارو میکردن ، ولی کسی نیومد این کارو کنیم ، من گفتم ولی کسی لبیک نگفت . الان چون من 1 نفر هستم بیلیط هم گرونتر گرفتم ، در صورتی که اگردوستان با هم چند نفره بیلیط میگرفتیم ارزون تر می شد. خدایی نسبت به 1.5 ماه پیش که رفتیم خیلی گرون شده ، البته شاید چون واسه 3-4 روز قبل از پرواز می خواهیم انقدر گرونه . به هر حال دوستان ترجیح دادن با بلیط گرونتر ولی در دسته های یکتایی برن . ولی شمایی که هنوز کیلیر نشدی ، ایشاا... وقتی هورررا کشیدی و ما رو خوشحال کردی با هم بلیط بگیرین که خیلی ارزونتر هست ، حداقل با هم برین بلیط بگیرین بعد از هم جدا بشین .
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: 3rip ، behrooz ramezani ، mojtaba_k ، mehdiii ، arman_m ، daria

من که هیچ نمی دونم چند درصد احتمال داره که این ستاره دار ها کلیر نشن از سالای قبل هم کسی نمی دونه.

از مدیران محترم سایت و همچنین Frozen_mind عزیز اگه این پست رو می بینه اگه لطف کنه و اطلاعاتی در مورد ستاره دار ها به ما هم بده ممنون می شیم مثل همیشه

من نگرانـــــــــــــــــــــــــــــــــم
سلام
خیلی پیشنهاد خوبی دادین من هر چی تو تاپیک ها گشتم از سرنوشت ستاره دارها خبری نبود انگار مثلث برموداره
ولی شما از ما خوش شانس تری چون من 2 روز پیش میل زدم هنوز جواب ندادن که کی کلیر شده راستش شدیدا رو اعصابمونه این ستاره لعنتی داریم از استرس می میریم

[/quote]

دوستان عزیز می خوام مطلبی رو بهتون بگم،
شما این شانس رو داشتید که یک نفر هم کلیر شد،به احتمال زیاد بقیه هم میشن ،اما اگه خدای نکرده اصلا کلیر نمیشدین چی‌ میشد؟کلا تموم بود.خوب حالا چی‌ می‌شه؟بدترین حالت اینه که کسی‌ که کلیر نشده دیرتر میره آمریکا به همین سادگی‌،چون طبقه قانون کسی‌ که گرین کارت داره فقط میتونه برای زن و بچه‌هاش اقدام به دریافت گرین کارت کنه و پروسش کمتر از کیس فامیلیه که دوستان واسه خواهرو برادرشون اقدام می‌کنن،نتیجه نهایی اینه که کمی‌ دیرتر میرین آمریکا،به نظر من منطقی‌‌ترین کار اینه که به فکر‌ رفتن و مقدمات باشید و اصلا روز هاتونو با ناراحتی‌ سپری نکنین که دیگه بر نمی‌گرده،اینطوری شانس سبک سنگین کردن هم دارین.میدونم الان میگین نشسته اونجا نفسش از جای گرم در میاد، من خدا رو شکر می‌کنم در این شکی نیست اما اینم دیدم که چه دوستانی ۱۰ سال واسه مهاجرت به این در و اون در زدن نشد یا آخر رفتن جایی‌ مثل کبک که اگه واقعا برید اونجا می‌بینین خدا چه لطفی‌ کرده بهمون،در آخر اینو می‌خوام بگم که ناراحتی در مورد شما وجود نداره چون اولا چیزی معلوم نیست و دوما بدترین حالتش باز هم رفتن به آمریکاست. Wink

موضوع : خودت
رفرنس نامه : زندگي

من خدا هستم امروز مي خواهم به تمامي مشكلات تو رسيدگي كنم به كمك تو هم نيازي ندارم پس روز خوبي داشته باشي.

من دوستت دارم و بخاطر داشته باش وقتي شرايط بنحوي هستند كه تو نمي توني از پس مشكلاتت بربياي اصلا سعي نكن كه خودت پي راه حل باشي بلكه اونها را بعهده من بگذار

زمانش كه برسد خودم رسيدگي مي كنم تمامي مشكلات حل مي شوند اما در زماني كه من تعيين مي كنم نه زماني كه تو مي خواهي

وقتي كه مشكلت رو پيش من مي فرستي ديگه دليلي براي نگراني نيست بجاي نگراني روي چيزهايي تمركز كن كه الان توي زندگيت داری.
منتظر برکت خدا باش.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، behrooz ramezani ، far62 ، MPU ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، mehdiii ، s$s ، odiseh ، به گل ، arman_m ، shkhmo ، daria
اين ايميل رو سفارت ١٦ جولاي به من فرستاد

Dear Sir/Madam,

This is to inform you that administrative processing for your case has
been completed.  You may come to our office with your passports, blue
refusal sheet and other missing documents Monday thru Thursday
13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Serendipity ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، mehdiii ، hadiseh.t ، viona ، vm1974 ، mani.iht ، odiseh ، outlaw ، به گل ، arman_m ، alexander ، shkhmo ، daria
سلام بچه ها من حمیدرضا هستم ، 15 سالمه و خیلی دوست دارم که زود تر به آمریکا برم Shy تا روزی که به سن قانونی 18 برسم و Shyبه امیـــــــــــــــــــــــــــد خدا کلیر بشم زندگی میکنم عاشق آمریکا هستم و همین و تا روزی که این پرونده و پروسه گرفتن ویزام تموم بشه تو این انجمن فعالیت میکنم ، این از معارفه
به نظر من نباید زیاد موضوع رو داغ کرد برای گرفتن ویزا باید فرم اولیه با دقت پر شده باشه ، و لازم نیست راجب به شغل حساسیت زیادی انجام داده بشه چون باعث حذف میشه ،به نظر من بلافاصله برای کلیر شدن زمان 18 سالگی باید نظام وظیفه عمومی رو شروع کرد تا موقع کلیر شدن مشکل نداشته باشی ،
Best For You!
رویت قبولی:ایشالله داده میشه
ارسال فرم:به امید خداوند ارسال میشه
کارنتی:دیده نشده
نامه دوم: خوانده نشده
مصاحبه:Smile
کلیرنس: نخوردم
گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان: 3rip ، MPU ، mojtaba_k ، mehdiii ، امیر مهاجر ، parsy631 ، Kate.S ، arman_m ، shkhmo
(2012-07-19 ساعت 05:17)mehrdad_f نوشته:  اين ايميل رو سفارت ١٦ جولاي به من فرستاد

Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
پس کو هوررر اااش ?
(2012-07-19 ساعت 07:20)3rip نوشته:  
(2012-07-19 ساعت 05:17)mehrdad_f نوشته:  اين ايميل رو سفارت ١٦ جولاي به من فرستاد

Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
پس کو هوررر اااش ?

مال من نيست
مال داييمه
مال خودم هنوز كلي كار داره

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، mehdiii ، 3rip ، arman_m ، shkhmo ، daria
سلام دوستان
کسایی که ایمیل به سفارت زدن
از کدوم سابجکت استفاده کردین؟
من دو روزه فرستادم ولی هنوز جوابی نگرفتم.Sad
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: smk2 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، 3rip ، vm1974 ، ali1981 ، shkhmo

Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوست گرامی شما چه زمانی به سفارت ایمیل زدید واز کجا ایمیل زدید چون من تقریبا ده روز ÷یش از ایمیل خودم بایشان ایمیل زدم ولی تابحال جوابی نگرفتم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، arman_m ، shkhmo
(2012-07-19 ساعت 09:31)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان

من ده روز ه ایمیل زدم جواب ندادند چه کار کنم بروم در سفارت داد بزنم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، 3rip ، SH1A2R3 ، کامیلا ، Shezem ، Emad_L ، mojtaba_k ، shkhmo

من با ايميل خودم دادم
٦ ساعت بعد هم جواب دادن
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، vm1974 ، 3rip ، SH1A2R3 ، کامیلا ، Shezem ، Kate.S ، shadin_n ، Emad_L ، mojtaba_k ، shkhmo

عزیزم صبر کن ! من که 14 جون مصاحبه شدم ..انشاالله با هم کلیر میشیم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: mehdiii ، vm1974 ، امیر مهاجر ، frz61 ، 3rip ، SH1A2R3 ، Shezem ، Kate.S ، shadin_n ، Emad_L ، به گل ، arman_m ، mojtaba_k ، shkhmo
خدایا این جمعه در کلیر ماندگان رو کلیر کن و مصاحبه شوندگان رو برگه سفید عنایت فرما، که انتظار برای کلیرنس انتظاریست بس مرد افکن که ایوب نیز یارای آن نباشد.
آمین. Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2012-07-19 ساعت 13:48)h4di نوشته:  خدایا این جمعه در کلیر ماندگان رو کلیر کن و مصاحبه شوندگان رو برگه سفید عنایت فرما، که انتظار برای کلیرنس انتظاریست بس مرد افکن که ایوب نیز یارای آن نباشد.
آمین. Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

الهي آمين++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

سلام دوستان
من حالا ایمیل چک کردم برامون جواب دادن:
not complete yet
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، h4di ، mehdiii ، hadiseh.t ، کامیلا ، Shezem ، Kate.S ، maka2 ، gulu ، shadin_n ، 3rip ، پرنیان90 ، alis60 ، sayeh_m ، Emad_L ، arman_m ، mojtaba_k ، shkhmo ، daria
(2012-07-19 ساعت 15:07)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان
من حالا ایمیل چک کردم برامون جواب دادن:
not complete yet

همين امروز ايميل زدي ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: 3rip ، sayeh_m ، Emad_L ، mojtaba_k ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان