کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-27 ساعت 17:27)shadin_n نوشته:  من از ته ته قلبم دعا میکنم همه امروز کلیر شین ذوستان اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست گل ما
خیلی زات ممنونم.با اینکه خودت به سلامتی ویزاتو گرفتی ولی هنوز به فکر ما هستی
امیدوارم هر جا که هستی همیشه شاد و سلامت و پیروز باشی
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
امروز اكثرا كليرنس مي ياد اي شالله
بچه ها به نظرم دیگه این دکمه F5 رو ول کنیم، سایتش هندلی شده از بس هممون با هم داریم رفرش میکنیم. بریم دوشنبه بیایم. الان ساعت 6:50 دیگه تعطیل کردند.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
بچه ها تا ساعت میتونه بیاد؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
امروز كه نيامد ظاهراً‌ بايد تا دوشنبه منتظر بمونيم Sad
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

غیر عادی نیست پارسال روزهای آخر جولای تا 21 روز هم بوده که سایت آپدیت نشده ولی بعد از اون سونامی کلیرنس راه افتاده
پس اصلا"نگران نباشید وانرژی های مثبتون را جمع کنید انشالله برای دوشنبه.
موفق باشید
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
یه هفته مردیم تا به امروز برسیم بازم سایت آپدیت نشد ........... من رفتم دوشنبه بیام گور بابای F5 اصن Big Grin
++++++++++
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
سلام
امیدوارم همه منتظران روز دوشنبه شمارشون رو تو سایت ببینند.اینم کلی +++++++++++++++++++++++++++++....Rolleyes
سلام بر همه دوستان منتظر واقعا حال و احوال تک تک شما رو درک می کنم و اطمینان دارم بزودی شاهد هوراهای همه شما خواهیم بود از این سر دنیا برای همتون ارزو خوشبختی می کنم و پیشنهاد می کنم روزی یکبار بیشتر به سایت جهت اپدیت سر نزنید و دنبال جمع و جور کردن توشه سفر باشید که مهمترین ان اموزش زبان و اموزش زبان و در اخر هم اموزش زبان است باور کنید فوق العاده یادگیری زبان در اینجا مهمه و به فکر یادگیری در ایننجا نباشید که باید خیلی هزینه کنید و دوباره می گم که کلیر خودش می یاد و فکرتون رو اماده سفر کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

سلام دوستان
آخه كي فكرش رو ميكرد جمعه هيچ خبري نشه.من كه ديروز خيلي تو ذوقم خورد.
دوشنبه هم فكر نكنم شماره زيادي اعلام بشه.اخه تا حالا كه سابقه نداشته.باز توكل به خدا.اميدوارم و از ته دل ميخوام كه هممون به زودي كلير بشيم.
اين دير كلير شدن يك ضررش هم از دست دادن ارز مسافرتي شد.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: s$s ، SH1A2R3 ، mehdiii ، Kate.S ، امیر مهاجر ، frz61 ، smk2 ، bakhshandehgy ، daria ، Shezem ، honey62 ، کیانا
(2012-07-28 ساعت 02:46)kopol نوشته:  سلام بر همه دوستان منتظر واقعا حال و احوال تک تک شما رو درک می کنم و اطمینان دارم بزودی شاهد هوراهای همه شما خواهیم بود از این سر دنیا برای همتون ارزو خوشبختی می کنم و پیشنهاد می کنم روزی یکبار بیشتر به سایت جهت اپدیت سر نزنید و دنبال جمع و جور کردن توشه سفر باشید که مهمترین ان اموزش زبان و اموزش زبان و در اخر هم اموزش زبان است باور کنید فوق العاده یادگیری زبان در اینجا مهمه و به فکر یادگیری در ایننجا نباشید که باید خیلی هزینه کنید و دوباره می گم که کلیر خودش می یاد و فکرتون رو اماده سفر کنید

من کاملا با حرفهای شما موافقم. برای ما هیچی مهمتر از یادگیری زبان نیست. ولی متاسفانه بسیاری از ما از شوق برنده شدن گرین کارت همه چیز یادمون رفته و زبان رو بی خیال شدیم. حتما باید ضررش رو تو آمریکا ببینیم.
به نظر من باید همه کار و خوشگذرونیمون رو بذاریم زمین و فقط زبان بخونیم. فقط
ززززززززززززززززززززززببببببببببببببببببببببببااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننننن
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: s$s ، mehdiii ، امیر مهاجر ، frz61 ، smk2 ، bakhshandehgy ، daria ، به گل ، Shezem ، honey62 ، mehdi426i ، usa19 ، کیانا ، Omidooo ، media61 ، vm1974
یکم دیگه میشم ۶۰ روزه، دارم میشم ریش سفید مهاجرسرا...
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، كاميلا ، shadin_n ، frz61 ، mehdiii ، s$s ، smk2 ، bakhshandehgy ، daria ، Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، کیانا ، anikoo
(2012-07-28 ساعت 02:46)kopol نوشته:  سلام بر همه دوستان منتظر واقعا حال و احوال تک تک شما رو درک می کنم و اطمینان دارم بزودی شاهد هوراهای همه شما خواهیم بود از این سر دنیا برای همتون ارزو خوشبختی می کنم و پیشنهاد می کنم روزی یکبار بیشتر به سایت جهت اپدیت سر نزنید و دنبال جمع و جور کردن توشه سفر باشید که مهمترین ان اموزش زبان و اموزش زبان و در اخر هم اموزش زبان است باور کنید فوق العاده یادگیری زبان در اینجا مهمه و به فکر یادگیری در ایننجا نباشید که باید خیلی هزینه کنید و دوباره می گم که کلیر خودش می یاد و فکرتون رو اماده سفر کنید

برو بابا تو هم با اين نصيحت هات كوپول جان
يادت نيست هي ميگفتم بابا ولش كن برو كاراتو بكن اونقدر اف پنج ميزدي كه هنوز يارو از اونور نصف نيمه آپديت نكرده اينجا تو اولين كسي بودي كه خبر آپديتو مينوشتي؟؟
يادته گفتي رنگ f5 رفته ؟
يادته از انگشتت ميگفتي؟
دوستان اين دوره خيلي سخته ولي بعش سختترش جمع كردن و كندن هست
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، cmbt ، daria ، frz61 ، Shezem ، MAHDI2012 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shadin_n ، امیر مهاجر ، honey62 ، tiba ، s$s ، vm1974 ، alexander ، کیانا ، arman_m ، كاميلا ، anikoo
(2012-07-28 ساعت 09:18)كاميلا نوشته:  سلام دوستان
دوشنبه هم فكر نكنم شماره زيادي اعلام بشه.اخه تا حالا كه سابقه نداشته.باز توكل به خدا.اميدوارم و از ته دل ميخوام كه هممون به زودي كلير بشيم.

سلام دوستان. كاميلا جون من برعكس اميدوارم كه يه كليرنس حسابي براي دوشنبه داشته باشيم. يادت باشه اين كليرنس يكي به آخر هم همينطوري بود يعني جمعه اصلا آپديت نكردند و دوشنبه اش 50 نفر كلير شدند.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، s$s ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mirman ، gulu ، frz61 ، shadin_n ، mehdiii ، vm1974 ، bakhshandehgy ، daria ، کیانا ، كاميلا ، tiba
(2012-07-28 ساعت 14:50)honey62 نوشته:  
(2012-07-28 ساعت 09:18)كاميلا نوشته:  سلام دوستان

سلام دوستان. كاميلا جون من برعكس اميدوارم كه يه كليرنس حسابي براي دوشنبه داشته باشيم. يادت باشه اين كليرنس يكي به آخر هم همينطوري بود يعني جمعه اصلا آپديت نكردند و دوشنبه اش 50 نفر كلير شدند.

دوستان گلم هنوز تا 50000 کیس خیلی فاصله هست.مطمئن باشید اونهایی که برگه آبی دستشونه کلیر میشن.اینو بر اساس تجربیات سالای قبل میگم.و اینکه پروسه کاری ما روال معمولشو داره طی میکنه.من کلیر شدم ولی هر روز سایت و مهاجر سرا را چک میکنم تا بزودی خبرهای خوب کلیر شدن دوستان را ببینم و بشنومShy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان