کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[font=Arial]سلام به همه دوستان
ما که از زور انتظار سکته کردیم..خداکنه این بار دیگه آخرین بار باشه برای همه.
برای همدیگه دعا کنیمShy[/font]

---------------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر
واقعا خانم شایرا نشان دادید منطق و قدرت تشخیصتان در حد مهدکودک است. برای شما واقعا متاسفم.
به خاطر اینکه گفته ام بهتر است در این روزهای باقیمانده زبانمان را تقویت کنیم به من نمره منفی می دهید؟
من در تایید سخنان دوستمان کپل که در اهمیت یادگیری زبان برای ورود به آمریکا سخن گفته بود حرف زدم . لطفا یکبار دیگر به مطالب نوشته شده دقت کنید.

(امروز 01:46 AM)kopol نوشته است: سلام بر همه دوستان منتظر واقعا حال و احوال تک تک شما رو درک می کنم و اطمینان دارم بزودی شاهد هوراهای همه شما خواهیم بود از این سر دنیا برای همتون ارزو خوشبختی می کنم و پیشنهاد می کنم روزی یکبار بیشتر به سایت جهت اپدیت سر نزنید و دنبال جمع و جور کردن توشه سفر باشید که مهمترین ان اموزش زبان و اموزش زبان و در اخر هم اموزش زبان است باور کنید فوق العاده یادگیری زبان در اینجا مهمه و به فکر یادگیری در ایننجا نباشید که باید خیلی هزینه کنید و دوباره می گم که کلیر خودش می یاد و فکرتون رو اماده سفر کنید

من کاملا با حرفهای شما موافقم. برای ما هیچی مهمتر از یادگیری زبان نیست. ولی متاسفانه بسیاری از ما از شوق برنده شدن گرین کارت همه چیز یادمون رفته و زبان رو بی خیال شدیم. حتما باید ضررش رو تو آمریکا ببینیم.
به نظر من باید همه کار و خوشگذرونیمون رو بذاریم زمین و فقط زبان بخونیم. فقط
ززززززززززززززززززززززببببببببببببببببببببببببااااااااااااااااااااااااااااااااان​ننننننننننننننننننننن )

کجای حرفهای من بد است. بعد شما به خاطر آن به من نمره منفی دادید و نوشتید : منفی (-1): بخاطر انرژی منفی در سایت و اضافه کردن استرس همه دوستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!
لابد شما انتظار داشتید اینطوری بنویسم: دوستان کلا زبان رو بی خیال شیم و بریم عشق و حال . بعدا که رفتیم آمریکا خود به خود زبان یاد می گیریم و گور بابای زبان
می گویند دوست کسی است که تو را بگریاند و دشمن کسی است که تو را بخنداند.
اگر هزار تا منفی یا مثبت بدهید چیزی به من کم یا اضافه نمیشه فقط اعتبار و شعور خودتان را به تمسخر می گیرید.
جالب اینجاست من را متهم به ایجاد استرس برای دوستان کرده اید در حالی که تا الان که ساعت 9 است 12 نفر لطف کرده اند و از من به خاطر آن مطلب تشکر کرده اند : s$s، mehdi.pazoki، امیر مهاجر، frz61، smk2، bakhshandehgy، daria، به گل، Shezem، honey62، mehdi426i، usa19
لطفا از خودتان مایه بگذارید و پای دوستان را وسط نکشید. بهتر است کارهای مثبتتان را با این حرکات بچگانه خدشه دار نکنید. خدا خودش می دونه من چه نیتی داشتم.
از ذوستان عزیزم به خاطر لحن تندم عذر خواهی می کنم و خدا شاهد است من هیچ قصدی نداشتم الا نیت خیر و کمک به شما دوستان.
شواهد نشان داده بالای 90% برگه آبی ها کلیر شدن . ما باید از الان به فکر خودمان باشیم نه وقتی که به آمریکا رفتیم و کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم. تو این فرصت محدودی که داریم فقط زبان بهمون کمک می کنه. اینجوری وقتی رفتیم اونجا مشکلات زیادی از رو دوشمون برداشته میشه و شانسمون برای پیدا کردن شغل چند برابر میشه و در حداقل زمان ممکن کار پیدا می کنیم. من با وجود اینکه تو ترکیه خیلیها می گفتن زبانم خوبه ، اصلا از خودم راضی نیستم و دارم به شدت تلاش می کنم زبانم رو تقویت کنم باور کنید الان روزی 6 الی 8 ساعت دارم زبان می خونم تا رفتم اونجا کمتر دچار مشکل بشم.
من یادمه پیارسال اوباما تو جلسه ای که درباره وضعیت مهاجرا بود اصلی ترین مشکل مهاجرا رو ندونستن زبان می دونست و تاکید می کرد اونایی که میان آمریکا زبان رو بلد باشن تا بتونن شغل مناسبی پیدا کنن.
ببخشید که با پر حرفی هایم سرتان را درد آوردم . بهترین ها را برایتان آرزو دارم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2012-07-28 ساعت 21:16)loveusa نوشته:  واقعا خانم شایرا نشان دادید .....

loveusa جان
من نزدیک به 20 پست قبلی شما رو الان خوندم. دلیلی برای منفی دادن پیدا نکردم . منتظر باشید تا شایرا جان دلیلش رو بگه. نمیشه هم یه طرفه به قاضی رفت .
ایشون هم باید دلیل خودش رو بگه دیگه فربون اون عشق USA ت.
ضمن اینکه به نظرم این مطلب رو زمانی نوشتی که بلافاصله نمره منفیت رو دیدی و کاملا عصبانی بودی. میشد یه کم تلطیف ترش کنی نمیشد؟
شما بهترین کار ممکن رو میکنی که نشستی زبان خوندن .باز منم این توصیه رو به مابقی دوستان میکنم.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
(2012-07-28 ساعت 11:26)Kate.S نوشته:  یکم دیگه میشم ۶۰ روزه، دارم میشم ریش سفید مهاجرسرا...

ببخشید چی شد ....ریش سفید اینجاست...180 روز از مصاحبه گذشت!!!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2012-07-28 ساعت 22:19)omidooo نوشته:  

loveusa جان
من نزدیک به 20 پست قبلی شما رو الان خوندم. دلیلی برای منفی دادن پیدا نکردم . منتظر باشید تا شایرا جان دلیلش رو بگه. نمیشه هم یه طرفه به قاضی رفت .
ضمن اینکه به نظرم این مطلب رو زمانی نوشتی که بلافاصله نمره منفیت رو دیدی و کاملا عصبانی بودی. میشد یه کم تلطیف ترش کنی نمیشد؟
شما بهترین کار ممکن رو میکنی که نشستی زبان خوندن .باز منم این توصیه رو به مابقی دوستان میکنم.
موفق باشی

omidooo جان
از لطف و حسن نظرت بسیار سپاسگذارم. خیلی ممنونم که لطف کردی و پستهام رو خوندی.
راست میگی یه کم تند رفتم ولی اگه تو هم جای من بودی ناراحت میشدی.
خیلی توهین بزرگی بود به من. مثل این بود که یه کسی رو بدون اینکه گناهی مرتکب شده باشه براش حکم و مجازات در نظر بگیرن.
در کل ازت ممنونم شما حرفم را بهتر می فهمید و در آمریکا بوده اید ( نمی دانم الان هم هستید یا نه ) و می دانید چقدر به زبان نیاز داریم.
در هر نقطه جهان هستی برایت آرزوی بهروزی و شادکامی دارم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، usa19 ، Shezem ، ghorbat ، arman_m ، Omidooo ، كاميلا ، کیانا

loveusa جان
موفق باشی

در توضیح این جریان نمره loveusa عزیز باید بگم اولا وقتی نمره منفی گرفتی که از زبان حرفی نزده بودی.
دوما من وقتی کامنت2901 ت رو تو این تایپک خوندم خیلی ناراحت شدم.من جای مهدی بودم بیشتر هم ناراحت میشدم.چون کسی که کلیرنسش طولانی شده واقعا بیش از اندازه استرس و دلهره داره وکسی بیاد بگه مگه چیکار کردی که کلیر نشدی واقعا دل ادمو درد مییاره.شاید روحیه من حساسه که یه دفعه با نموه منفی خواستم که انرژیتو از روی منفی به فاز مثبت برگردونی.
ما اینجا همه با هم در استرس وحشتناکی هستیم که هر چقدر هم به روی خودمون نیاریم و خودمونو بزنیم کوچه علی چپ بازم ذره ای از دلهرمون کم نمیشه.اینو که همه قبول دارید و فکر کنم کسی منکرش نیست.
جمله اولتون رو میدونم که از روی عصبانیت نوشتین.
منم از شدت ناراحتی بهت نمره دادم.
میدونم تو هم پشیمونی....
پس بیا اشتی کنیم .چون ما همه با هم دوستیم ونباید سر چیزهای کوچیک با هم بحث کنیم.
نمیدونم کی بزرگتره ....ولی من پا پیش میزارم و ازت به خاطر نمره منفی معذرت خواهی میکنم.
ولی خدا وکیلی همتون فقط انرژی مثبت بدین .چون رفته رفته استرسمون بیشتر میشه.دست خودمونم نیست.
ooomidoooعزیز خیلی ادم منطقی هستی .ازت ممنونم.
loveusa عزیز به دل نگیرWink
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-07-29 ساعت 01:00)SH1A2R3 نوشته:  در توضیح این جریان نمره loveusa عزیز باید بگم اولا وقتی نمره منفی گرفتی که از زبان حرفی نزده بودی.
دوما من وقتی کامنت2901 ت رو تو این تایپک خوندم خیلی ناراحت شدم.من جای مهدی بودم بیشتر هم ناراحت میشدم.چون کسی که کلیرنسش طولانی شده واقعا بیش از اندازه استرس و دلهره داره وکسی بیاد بگه مگه چیکار کردی که کلیر نشدی واقعا دل ادمو درد مییاره.شاید روحیه من حساسه که یه دفعه با نموه منفی خواستم که انرژیتو از روی منفی به فاز مثبت برگردونی.
ما اینجا همه با هم در استرس وحشتناکی هستیم که هر چقدر هم به روی خودمون نیاریم و خودمونو بزنیم کوچه علی چپ بازم ذره ای از دلهرمون کم نمیشه.اینو که همه قبول دارید و فکر کنم کسی منکرش نیست.
میدونم تو هم پشیمونی....
پس بیا اشتی کنیم .چون ما همه با هم دوستیم ونباید سر چیزهای کوچیک با هم بحث کنیم.
نمیدونم کی بزرگتره ....ولی من پا پیش میزارم و ازت به خاطر نمره منفی معذرت خواهی میکنم.
ولی خدا وکیلی همتون فقط انرژی مثبت بدین .چون رفته رفته استرسمون بیشتر میشه.دست خودمونم نیست.

شایرا عزیز، جز این برخورد رو از شما انتظار نداشتم.
الان هم میتونید اون رتبه منفی رو حذف کنید. ازتون خواهش میکنم حالا که آشتی کردید این کار رو بکنید دوست من. Smile
تشکر کنندگان: mahdi/sh ، SH1A2R3 ، Shezem ، ghorbat ، frz61 ، arman_m ، mehdiii ، كاميلا ، behrooz ramezani ، tiba ، به گل ، loveusa ، کیانا
(2012-07-29 ساعت 01:14)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 01:00)SH1A2R3 نوشته:  در توضیح این جریان نمره loveusa عزیز باید بگم اولا وقتی نمره منفی گرفتی که از زبان حرفی نزده بودی.
میدونم تو هم پشیمونی....

شایرا عزیز، جز این برخورد رو از شما انتظار نداشتم.
الان هم میتونید اون رتبه منفی رو حذف کنید. ازتون خواهش میکنم حالا که آشتی کردید این کار رو بکنید دوست من. Smile
امیر جان حذف شدهWink

2012as55XXX
(2012-07-29 ساعت 01:19)SH1A2R3 نوشته:  امیر جان حذف شدهWink

شایرا جان، اگر یه سر به پیج رتبه دوستمون بزنید میبینید که حذف نشده. فقط بنده به خاطر بهتر شدن اوضاع دخالت کردم و خنثی کردم اون رتبه رو. البته امیدوارم خدای نکرده بی احترامی به کسی تلقی نشه.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، loveusa ، ghorbat ، arman_m ، mehdiii ، كاميلا ، به گل
(2012-07-29 ساعت 01:00)SH1A2R3 نوشته:  

loveusa جان
موفق باشی

در توضیح این جریان نمره loveusa عزیز باید بگم اولا وقتی نمره منفی گرفتی که از زبان حرفی نزده بودی.
میدونم تو هم پشیمونی....

شایرای عزیز
اشکالی نداره .تو هم من را ببخش که تند رفتم. من کوچیک همه مهاجرسرایی ها هستم. و با هیچکی قهر نبودم
در مورد اون پست هم بگم که اولا اون مربوط به چهار روز پیشه . و شما امروز بعدازظهر بهم نمره منفی دادین و اگر به خاطر آن مطلب بود آن روز بهم نمره می دادین نه چهار روز بعدش . دوما من تو اون پست هم هیچ حرف بدی نزدم. مهدی گفته بود من 180 روزه که کلیر نشدم. منم گفتم در مورد کیست بگو و اینکه شغلت چیه . سربازی رفته بود یا نه و از این سوال. برام کنجکاوی بود و قصد بی احترامی نداشتم و خودش هم می دونست و خداییش هیچی هم تا حالا نگفته. چون می دونست حرف بدی نزدم.
من خودم منتظر کلیرم و حال شما و همه را درک می کنم و استرس بی خود به کسی وارد نمی کنم.
در کل فراموشش کن. هر چی بود گذشته. انشاالله دوشنبه همه کلیر شن و از این وضعیت معلق رها شن
در ضمن تشکر خیلی ویژه دارم از آقا امیر مهاجر گل. به خاطر معرفت و بزرگواریش
(2012-07-29 ساعت 01:24)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 01:19)SH1A2R3 نوشته:  امیر جان حذف شدهWink

شایرا جان، اگر یه سر به پیج رتبه دوستمون بزنید میبینید که حذف نشده. فقط بنده به خاطر بهتر شدن اوضاع دخالت کردم و خنثی کردم اون رتبه رو. البته امیدوارم خدای نکرده بی احترامی به کسی تلقی نشه.
اره راست میگین .حالا دیگه درست شدWink

2012as55XXX
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Shezem ، ghorbat ، frz61 ، loveusa ، arman_m ، daria ، mehdiii
شایرا جان، loveusa جان، از هر دوتون ممنونم. آفرین که خیلی متمدنانه قضیه رو حل کردید. Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، loveusa ، Shezem ، ghorbat ، frz61 ، daria ، mehdiii ، tiba ، Omidooo
loveusa عزیز منم حرفهاتو به دل نگرفتم.میدونم بد جوری عصبانی شده بودیWinkاره دوست من فراموشش کنیم و دعا کنیم خدا هممونو از این انتظار و استرس که مثل خوره افتاده به جونمون در بیاره و این تایپک رو با هوراهای رنگینمون بترکونیم.
در مورد اموزش زبان کاملا باهات موافقم.هیچی حتی پول هم به اندازه دانستن زبان کمک کننده نیست.then lets go.Big Grin
ساعت 1:30 صبح و میدونم از استرسه که خوابمون نمیبره.
امیر جان و امیدو جان ازتون سپاسگزارم.
2012as55XXX
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، loveusa ، Shezem ، ghorbat ، frz61 ، daria ، mehdiii ، Omidooo ، كاميلا ، tiba ، پرنیان90
(2012-07-29 ساعت 01:24)loveusa نوشته:  ...
در ضمن تشکر خیلی ویژه دارم از آقا امیر مهاجر گل. به خاطر معرفت و بزرگواریش
(2012-07-29 ساعت 01:33)SH1A2R3 نوشته:  ...
امیر جان و امیدو جان ازتون سپاسگزارم.
ارادتمند هر دو دوست گرامی هستم. آرزو میکنم هرچه زودتر تو آمریکا ببینمتون و خبر کلیر شدن همه رو به زودی اینجا بخونم که بیصبرانه منتظرشم.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، loveusa ، mehdiii ، Omidooo ، tiba ، به گل
دقیقاً من هم با دوست خوبمون omidoo موافق هستم !!!Big Grin این دوست عزیزمون شایرا جان که خودشون کوهی از انرژی مثبت هستند و شما هم که ( loveusa ) مشتاقانه و منطقی نظر خودتونو بیان کردین ...! دوستان به نظر من ما باید در این سایت به نظرات دیگران احترام بذاریم حالا هر چند که باب میل ما نباشد !!!؟؟ هدف این سایت اطلاع رسانی درست هست و پس . ولی در تاپیک هایی این اطلاع رسانی تبدیل میشه به تاپیک بیان احساسات و نظرات شخصی ، که این تاپیک هم از اون جمله هاست Big Grin
حالا دوست خوب من loveusa شما که اینقدر منطقی و مهربون هستین بهتر بود که ابتدا این قضیه را بصورت پیام خصوصی با دوستمون مطرح میکردین Wink و من مطمئن هستم که حتماً شایرا و یا هر دوست دیگه ای توضیحاتی را برای شما دارن ...!! به هر حال از اینکه قبول کردین که بهتر بود زود عکس العمل نشان نمیدادین ، من به نوبه خودم از این روحیه منعطف و مهربانت کمال تشکر و قدر دانی را دارم .Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، frz61 ، loveusa ، mehdiii ، Omidooo ، پرنیان90 ، کیانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان