کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بابا کلاً مثل اینکه من از مرحله پرتم !!! Tongue دو ساعت طول کشید تا یه پست بذارم و وقتی هم که گذاشتم دیدم بابا دوستان اینقدر گل هستند که نگو و نپرس !!!؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
انشااله هر چه زودتر همه کلیر بشن و دیگه ما تو این تاپیک کسی را نبینیم ...!!! Wink میگفتن این آمریکا منشاء فتنه تو دنیا هست من باورم نمیشد ...Tongue ببین با یه برگه آبی چطوری جوونای مردم را درگیر هم کردن ...Tongue خدا ازشون نگذره !!!Tongue
به جان خودم شوخی کردم .... نکنه الان به من دری وری بگینا !!! من از دولت عزیز آمریکا کمال تشکر را دارم Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، loveusa ، mehdiii ، Omidooo ، SH1A2R3 ، alexander ، پرنیان90 ، کیانا
خوشحالم که ماجرا ختم به خیر شد و دوباره صلح و صفا برقرار شد.

البته من به یه چیزی معتقدم و اون اینکه انرژی مثبت و منفی و دعا و نفرین اینجا کاری انجام نمیده و واقعیت اینه که همه ما منتظریم و بهترین کار اینه که خونسرد باشیم.
گفتن واقعیات هم همیشه تلخ بوده و معمولا زبان واقعیت گو گزنده‌تره. منم میدونم و نگران زبان و پولم اما این انتظار (و یکسری مسائل واقعی دیگه) یه جوری فلجم کرده و با خوشبینی محض من نه زبان یاد میگیرم و نه پولم جور میشه.
یکی از بهترین چیزایی که اینجا خوندم مربوط به کاربر rs232 بود (البته نمیدونم چرا هنوز پورتش قدیمیه با اینکه کاربرد صنعتی زیاد داره هنوز) که مسائل رو واقعی و به دور از ایشالا ماشالا و با کمی ته‌مایه طنز نوشته بود که کاملا به درد بخور بود. البته دوستان دیگه هم هستن که مطالب بدرد بخور مینویسن به دور از امید واهی دادن که من الان خاطرم نیست.
گاهی باید گذاشت زمان کار خودش رو بکنه تا پروسه انجام بشه که نمونش ایمیلای فراوون واسه پیگیری به سفارته و اینو زیاد دیدم که چندین بار یه شخص ایمیل زده که من فکر نمیکنم اثر خاصی داشته باشه، الا دقت نکردن به ایمیلها توسط آفیسر مربوطه و گرفته شدن فرصت از کسی که واقعاً باید ایمیل مهمی بزنه.
اینو گفتم که بگم:
1. بردبار باشیم
2. با جلو هل دادن زیادی خودمون، زمان رو واسه خودمون تنک‌تر نکنیم
3. هل نشیم هی روزی یه بار ایمیل بفرستیم (واسه اینکه واقعا فکر میکنم در کل تاثیر بدی واسه هممون داره، یه چیزی تو مایه‌های ترافیک تهران)
4. بلخره چند روز اینور یا اونور میاد

در آخر هم واقعا وقتی میبینم اینجا کسایی هستن که تا 6 ماهه کلیر نشدن ناراحت میشم و با خودم فکر میکنم چه کم صبریم من و امیدوارم این دوستان هم بزودی کلیر شن
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، loveusa ، arman_m ، daria ، Orchin ، mehdiii ، behrooz ramezani ، tiba ، به گل ، SH1A2R3 ، LadyInRed ، vm1974
(2012-07-29 ساعت 01:46)ghorbat نوشته:  دقیقاً من هم با دوست خوبمون omidoo موافق هستم !!!Big Grin ...
دوست عزیز، ghorbat جان! یه هشدار بهت میدم، نگی نگفتی! یه 'o' از omidooo جا انداختی و مطمئن باش پستتو که بخونه بدجوری بازخواستت میکنه! تا دیر نشده ابراز ندامت کن. حالا از ما گفتن. Big Grin

تشکر کنندگان: loveusa ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، Omidooo ، smk2 ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، کیانا ، zina s
(2012-07-29 ساعت 02:04)امیر مهاجر نوشته:  دوست عزیز، ghorbat جان! یه هشدار بهت میدم، نگی نگفتی! یه 'o' از omidooo جا انداختی و مطمئن باش پستتو که بخونه بدجوری بازخواستت میکنه! تا دیر نشده ابراز ندامت کن. حالا از ما گفتن. Big Grin
امیر خان،
شما ماشالا چه فعالییییی :o
ینی فک کنم از روزی که سایت ثبت نام کردی چسبیدی به کامپیوتر و این سایت.
دمت گرم کاکو همینجوری پیش بری یواس‌ا رو هم میترکونی و فرماندار ایالتی جیزی میشی بلخره ها Cool
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، honey62 ، پرنیان90 ، zina s ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 02:14)j1970 نوشته:  امیر خان،
شما ماشالا چه فعالییییی :o
ینی فک کنم از روزی که سایت ثبت نام کردی چسبیدی به کامپیوتر و این سایت.
دمت گرم کاکو همینجوری پیش بری یواس‌ا رو هم میترکونی و فرماندار ایالتی جیزی میشی بلخره ها Cool

ممنون از تعریفت (البته اگر تعریف بوده، هر چی بوده ممنون از توجهت) Big Grin
خدا کنه این به قول شما "فعال بودن" مثمر ثمر باشه، نه بیخودی و وقت تلف کردن. Wink
تشکر کنندگان: loveusa ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، bakhshandehgy ، به گل ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، honey62 ، zina s ، shkhmo
من فكر كردم اتفاق مهمي افتاده كه صفحه اينقدر زياد شده
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، mehdiii ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، mehdi426i ، LadyInRed ، Kate.S ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 02:04)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 01:46)ghorbat نوشته:  دقیقاً من هم با دوست خوبمون omidoo موافق هستم !!!Big Grin ...
دوست عزیز، ghorbat جان! یه هشدار بهت میدم، نگی نگفتی! یه 'o' از omidooo جا انداختی و مطمئن باش پستتو که بخونه بدجوری بازخواستت میکنه! تا دیر نشده ابراز ندامت کن. حالا از ما گفتن. Big Grin
برادر دل انگیز ممنونم از توجهتون Big Grin کلاً یکمی تو این مسائل شوت میزنم قبلاً هم یکبار دیگه هم این سوتی را دادم ... اینقدر به این دوست عزیزمون گفتم shazem تا بنده خدا دیگه گفت بابا جان من shezem هستم Tongue

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: mehdiii ، Omidooo ، امیر مهاجر ، daria ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، Kate.S ، honey62 ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 02:04)امیر مهاجر نوشته:  

اتفاقا امیر جان یه دو سه جایی ای دی منو اشتباه تایپ کردن بچه ها . ولی خب الان وقتش نبود بهشون گیر بدم.Big Grin
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، ghorbat ، zina s ، shkhmo
سلام دوستان
آقا ما استرس کم داریم اینجا هم بعضی ها این استرس رو بیشتر میکنند. جریان این سایت دیگه چیه؟: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
من شماره کیسمو که وارد میکنم میزنه REFUSED . اگه برای شما هم همینجوریه به من بگید تا یکم خیالم راحت بشه. من چند تا شماره دیگه رو هم چک کردم. برا بعضی ها زده REFUSED و برای بعضی ها مثل شماره کیس AS2400 میزنه READY و برا بعضی ها هم میزنه ISSUED و برا خیلی از کیس نامبرها میگه اصلا این پرونده وجود نداره. خداییش یکی بیاد بگه این سایتو دیگه از کجا پیداش کردید.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: s$s ، daria ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، frz61 ، Kate.S ، vm1974 ، ghorbat ، Emad_L ، zina s ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 08:20)rasbor نوشته:  سلام دوستان
آقا ما استرس کم داریم اینجا هم بعضی ها این استرس رو بیشتر میکنند. جریان این سایت دیگه چیه؟: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
من شماره کیسمو که وارد میکنم میزنه REFUSED . اگه برای شما هم همینجوریه به من بگید تا یکم خیالم راحت بشه. من چند تا شماره دیگه رو هم چک کردم. برا بعضی ها زده REFUSED و برای بعضی ها مثل شماره کیس AS2400 میزنه READY و برا بعضی ها هم میزنه ISSUED و برا خیلی از کیس نامبرها میگه اصلا این پرونده وجود نداره. خداییش یکی بیاد بگه این سایتو دیگه از کجا پیداش کردید.

برای منم همینطوره دوست عزیز، اگر به برگه آبی که بعد مصاحبه گرفتید دقت کنید نوشته که درخواست ویزای شما به دلیل داشتن مراحل اداری موقتا رد شده است. بازم اگه بقیه اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند بگن
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
(2012-07-29 ساعت 08:20)rasbor نوشته:  سلام دوستان
کسایی که برگه آبی میگیرن همون Refused حساب میشه،تا وقتی که جواب کلیرنس بیاد.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: كاميلا ، rasbor ، loveusa ، s$s ، امیر مهاجر ، daria ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، Kate.S ، honey62 ، amirdadash ، ghorbat ، zina s ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 02:20)امیر مهاجر نوشته:  ممنون از تعریفت (البته اگر تعریف بوده، هر چی بوده ممنون از توجهت) Big Grin
خدا کنه این به قول شما "فعال بودن" مثمر ثمر باشه، نه بیخودی و وقت تلف کردن. Wink
خیالت راحت امیر خان، تعریف بود Cool

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، Kate.S ، ghorbat ، zina s ، shkhmo
منم چک کردم REFUSED زده بود
بعد رفتم تو سایتی که کلیر ها رو اعلام میکنن
و کیس اونایی که ویزاشونو گرفتن رو میزنه ISSUED
و کیس اونایی که کلیر شدن ولی هنوز ویزا رو نگرفتن مینویسه REFUSED
من هنوز کلمه READY ندیدم
جای نگرانی نیست
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
سلام دوستان
من بعد از مصاحبه یه ایمیل برام اومده که 9 تا سوال داره بای جواب بدم براشون بفرستم.
میخواستم بدونم واسه همه این سوالات میاد یا فقط واسه من اومده،
اگه واسه همه میاد معمولا چجوری جواب میدن، ممنون میشم بگین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، smk2 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، SH1A2R3 ، frz61 ، Kate.S ، ghorbat ، shkhmo
سلام کیت شما نمیدونی ابوظبی معمولاً چه ساعتی اعلام میکنه ؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: smk2 ، bakhshandehgy ، Kate.S ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان