کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
براي من هم response date رو زده 21 جولاي !
ولي نكته جالبش Case Creation Date هست كه زده 25 اكتبر 2010 !!! اين ديگه چيه ؟ يعني شماره كيس ها در سال 2010 ايجاد شدن ؟‌ مگه 2011 كيسهاي ما رو اعلام نكرده بودن ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: frozen mind ، frz61 ، opayamani ، honey62 ، shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 14:01)gulu نوشته:  براي من هم response date رو زده 21 جولاي !
ولي نكته جالبش Case Creation Date هست كه زده 25 اكتبر 2010 !!! اين ديگه چيه ؟ يعني شماره كيس ها در سال 2010 ايجاد شدن ؟‌ مگه 2011 كيسهاي ما رو اعلام نكرده بودن ؟

این موضوع توجه منو هم جلب کرد، دوستان نظرتون چیه؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: frozen mind ، opayamani ، shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 14:07)Kate.S نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 14:01)gulu نوشته:  براي من هم response date رو زده 21 جولاي !

این موضوع توجه منو هم جلب کرد، دوستان نظرتون چیه؟

فهمیدم، شاید تاریکهِ ثبتِ نامِ !؟

خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، h4di ، daria ، shadin_n ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
یعنی چطور میشه قبل قرعه کشی تاریخ خورده باشیم؟؟
واسه منم زده refused
و تاریخ 27 جولای رو هم واسه آخرین تغییرات نشون میده
اگه کسی رد قطعی شده باشه اینجا چه تغییری خواهد کرد؟؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: opayamani ، shadin_n ، bakhshandehgy ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shkhmo
دوستان سلام. با آرزوي كلير شدن سريع همه دوستان. من الان از طريق مهاجر سرا از اين سايت مطلع شدم و چك كردم كه براي هر سه ما زده Issued و تاريخ creation را هم oct 2010 زده و تاريخ 26 july را هم داريم و و اين با اين معنا مي تونه باشه كه ويزا ما داده شده البته چون ما پاس هامون را فرستاده بوديم ابوطبي و تازه امروز برايمان ميگيرند نميدانم تا چه حد اين درست است. ولي انشالاله فردا بهتون خبرش را ميدهم. ولي زياد نگران نباشيد و فقط براي همگي دعا كنيد.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: mehdiii ، opayamani ، honey62 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، به گل ، arman_m ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Hmax ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 09:20)solaris نوشته:  سلام دوستان
من بعد از مصاحبه یه ایمیل برام اومده که 9 تا سوال داره بای جواب بدم براشون بفرستم.
میخواستم بدونم واسه همه این سوالات میاد یا فقط واسه من اومده،
اگه واسه همه میاد معمولا چجوری جواب میدن، ممنون میشم بگین

دوستان خواهشا یکی جواب بده، یعنی اینجا هیچکس نمیدونه
تشکر کنندگان: opayamani ، Kate.S ، shadin_n ، bakhshandehgy ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
سلام دوستان ، Case Creation Date تاریخی هست که ما ثبت نام کردیم و تاریخ بعدی تاریخ آخرین استعلام سفارت مربوطه است ، البته این نظر منه
برای ما یکی رو زده ready و یکی رو زدهrefused . نظر شما چیه؟
سلام مریم 361 شما ویزاتونو گرفتین؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، Kate.S ، daria ، bakhshandehgy ، arman_m ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 14:49)مريم361 نوشته:  دوستان سلام. با آرزوي كلير شدن سريع همه دوستان. من الان از طريق مهاجر سرا از اين سايت مطلع شدم و چك كردم كه براي هر سه ما زده Issued و تاريخ creation را هم oct 2010 زده و تاريخ 26 july را هم داريم و و اين با اين معنا مي تونه باشه كه ويزا ما داده شده البته چون ما پاس هامون را فرستاده بوديم ابوطبي و تازه امروز برايمان ميگيرند نميدانم تا چه حد اين درست است. ولي انشالاله فردا بهتون خبرش را ميدهم. ولي زياد نگران نباشيد و فقط براي همگي دعا كنيد.

سلام ، مصاحبه شما کی بوده و چند روز طول کشید تا کلیر شدین.
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، Kate.S ، bakhshandehgy ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 14:54)solaris نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 09:20)solaris نوشته:  سلام دوستان
من بعد از مصاحبه یه ایمیل برام اومده که 9 تا سوال داره بای جواب بدم براشون بفرستم.
میخواستم بدونم واسه همه این سوالات میاد یا فقط واسه من اومده،
اگه واسه همه میاد معمولا چجوری جواب میدن، ممنون میشم بگین

دوستان خواهشا یکی جواب بده، یعنی اینجا هیچکس نمیدونه

دوست عزیز، خواهشا غلط محضه. خواهش می کنم درسته. مگه نمی دونی من به این جور غلطا حساسم؟!! Smile Wink

لطفا تاپیک فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن را مطالعه کنین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: frz61 ، opayamani ، mehdiii ، Kate.S ، daria ، bakhshandehgy ، arman_m ، j1970 ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، outlaw ، كاميلا ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 10:15)Alireza.a نوشته:  سلام کیت شما نمیدونی ابوظبی معمولاً چه ساعتی اعلام میکنه ؟

سلام علیرضا،

من فکر می‌کنم مثل آنکارا قبل از اینکه تعطیل بشه سفارت، سایت رو آپدیت می‌کنن، طرف‌های ۴:۴۵ یا ۵ عصر.

خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، arman_m ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، كاميلا ، shkhmo
برای همه دوستان آرزوی ویزای خوشگل از خداوند متعال مسئلت دارم.
سلام ما هم به جمع منتظران پیوستیم خیلی استرس داریم خدا کنه به زودی زود جواب کلیر شدن هممون بیاد ما که از انتظار کشیدن خسته شدیمCool
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: daria ، Kate.S ، anikoo ، bakhshandehgy ، به گل ، arman_m ، shadin_n ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، كاميلا ، shkhmo
از مصاحبه شوندكان هفته دوم جون كسي خبري ايميلي از سفارت نداره ؟ اين سايت كه معرفي شده براي منم زده 27 جولاي. كسي اطلاعات دقيق تر داره؟ 
(2012-07-29 ساعت 16:51)a.r.a.s.h1 نوشته:  سلام ما هم به جمع منتظران پیوستیم خیلی استرس داریم خدا کنه به زودی زود جواب کلیر شدن هممون بیاد ما که از انتظار کشیدن خسته شدیمCool

ميشه امضاتون رو درست كنين كه ما بفهميم كي مصاحبه داشتيد
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shadin_n ، smk2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، كاميلا ، shkhmo
ما 23 جولای مصاحبه داشتیم برامون دعا کنینRolleyes

بگو رهایم کنند! بگو رهایم کنند این مرغابی ها به خدا موج صدف ها رو برد من در اندیشه دریا بودم!!!
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، frz61 ، Kate.S ، arman_m ، shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، كاميلا ، shkhmo
سلا دوستان
ما هم امروز جواب های فرم ۹ سؤالی (۱۰ سؤالی) رو برای سفارت با رزومه هامون ایمیل کردیم، دیگه تنها کاری که باید بکنیم اینه که اینجا همراه بقیه انرژی مثبت بفرستیم و انتظار بکشیم. تنها چیزی که یک کم باعث نگرانی منه اینه که تعداد ریسرچ ها و مقالات چاپ شده همسرم یک کم زیاده (مقالات پزشکی) که امیدوارم باعث نشه کلیرنس بیش از حد طول بکشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان