کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
به به خوشحالم که بچه ها با هم آشتی کردن و جو مهر و دوستی برپا شده و مراسم شیرینی خورانه.
واقعا ماشالا به مهاجرسرایی های عزیز که از همه جا یه راهی به این سفارت باز میکنن ببین پشت پرده چی میگذره.اگه ریش قرمزی و سفیر بدونن که اینجا چه میگذره و چه چیزای کشف میشه!!!!!!دوستان امیدوارم دوشنبه بسیار خوب و خاطره انگیزی داشته باشیم.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: smk2 ، daria ، bakhshandehgy ، mehdiii ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، frz61 ، كاميلا ، ASALI ، loveusa ، Kate.S ، honey62 ، vm1974 ، amirdadash ، ghorbat ، shkhmo
چقدر این سایتی که rasbor عزیز معرفی کرد چیز خوبیه https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
ولی ایکاش زودتر این سایت پیدا میشد که ما وضعیت خودمون رو قبل از رفتن به مصاحبه میدیدم
من از http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html کیس نامبر دوستانی که فردا و پس فردا مصاحبه دارن رو در اوردم
و تو سایت بالا چکش کردم بعضی ها رو زده ready بعضی ها رو زده پروسه اداری
حالا فردا و پس فردا بعد اینکه رفتن مصاحبه دوباره چک میکنم ببینم کیا ویزا رو گرفتن کیا پروسه اداری خوردن
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
[quote='sal' pid='195867' dateline='1343535407']
[quote='rasbor' pid='195864' dateline='1343533850']
سلام دوستان
آقا ما استرس کم داریم اینجا هم بعضی ها این استرس رو بیشتر میکنند. جریان این سایت دیگه چیه؟: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
من شماره کیسمو که وارد میکنم میزنه REFUSED . اگه برای شما هم همینجوریه به من بگید تا یکم خیالم راحت بشه. من چند تا شماره دیگه رو هم چک کردم. برا بعضی ها زده REFUSED و برای بعضی ها مثل شماره کیس AS2400 میزنه READY و برا بعضی ها هم میزنه ISSUED و برا خیلی از کیس نامبرها میگه اصلا این پرونده وجود نداره. خداییش یکی بیاد بگه این سایتو دیگه از کجا پیداش کردید.

سلام

من این سایت رو چک کردم ما که هنوز مصاحبه نرفتیم دیدم جلوی اسامی (البته با نامه تاریخ مصاحیه ام که چک کردم از روی ترتیب اون می گم چون شماره زده وما 4 نفر هستیم ) نفر اصلی و بچه هام واژه reday زده و در توضیحاتش نوشته آماده برای مصاحبه وبرای خودم که می دونستم بخاطر شغلم واژه Administrative Processing خورده بود توضیحاتش همون توضیحات چک رو می ده فکر میکنم واسه مثل ما می شه که حدث زد که اگر روز مصاحبه همراهام سفید بگیرن و من ابی نشون می ده که منبع تصمیم گیری افیسر هم همین باشه بخاطر همین هم از قبل برگه ها اماده است و مصاحبه هم جنبه تکمیلی داره حالا این سایتو دیگه از کجا اوردید؟>

(2012-07-29 ساعت 11:45)opayamani نوشته:  من این سایت رو چک کردم ما که هنوز مصاحبه نرفتیم دیدم جلوی اسامی (البته با نامه تاریخ مصاحیه ام که چک کردم از روی ترتیب اون می گم چون شماره زده وما 4 نفر هستیم ) نفر اصلی و بچه هام واژه reday زده و در توضیحاتش نوشته آماده برای مصاحبه وبرای خودم که می دونستم بخاطر شغلم واژه Administrative Processing خورده بود توضیحاتش همون توضیحات چک رو می ده فکر میکنم واسه مثل ما می شه که حدث زد که اگر روز مصاحبه همراهام سفید بگیرن و من ابی نشون می ده که منبع تصمیم گیری افیسر هم همین باشه بخاطر همین هم از قبل برگه ها اماده است و مصاحبه هم جنبه تکمیلی داره حالا این سایتو دیگه از کجا اوردید؟>

برای کیس نامبر چی وارد میکنید؟ کیس نامبر قبولی؟ کامل وارد میکنید؟
تشکر کنندگان: iloveshadow ، bakhshandehgy ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، shadin_n ، opayamani ، ghorbat ، aziking ، shkhmo
دقیقا همونجوری که تو لیست کلیرها زده
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، frz61 ، shadin_n ، opayamani ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
این سایت چی هست؟؟؟؟
مال من رو زده که رد شدم. رسپانس دیت رو هم زده 26 جولای یعنی 3 روز قبل!!
دوستان خواهش میکنم بگین مال شما رسپانس دیت هم داره ؟ چه تاریخی؟
حالم خیلی گرفته شد.
تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، opayamani ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 11:52)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 11:45)opayamani نوشته:  من این سایت رو چک کردم ما که هنوز مصاحبه نرفتیم دیدم جلوی اسامی (البته با نامه تاریخ مصاحیه ام که چک کردم از روی ترتیب اون می گم چون شماره زده وما 4 نفر هستیم ) نفر اصلی و بچه هام واژه reday زده و در توضیحاتش نوشته آماده برای مصاحبه وبرای خودم که می دونستم بخاطر شغلم واژه Administrative Processing خورده بود توضیحاتش همون توضیحات چک رو می ده فکر میکنم واسه مثل ما می شه که حدث زد که اگر روز مصاحبه همراهام سفید بگیرن و من ابی نشون می ده که منبع تصمیم گیری افیسر هم همین باشه بخاطر همین هم از قبل برگه ها اماده است و مصاحبه هم جنبه تکمیلی داره حالا این سایتو دیگه از کجا اوردید؟>

برای کیس نامبر چی وارد میکنید؟ کیس نامبر قبولی؟ کامل وارد میکنید
غیر از صفرها همه رو وارد کن

تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 12:17)h4di نوشته:  این سایت چی هست؟؟؟؟
حالم خیلی گرفته شد.

نگران نباش کلمه رفیوز مربوط به روزی که برگه ابی گرفتی میشه. اگر برگه را نگاه کنید به وضوح نوشته که درخواست شما موقتا رفیوز شده. وقتی کلیر بشی درست میشه. البته بعضیها که قبلا کلیر شدن هم پیام رفیوز را میزنه ولی جای نگرانی نیست تاریخ رسپانس نشون میده که تا ان زمان هنوز ویزای شما صادر نشده وکلیر هنوز نشدین. ما هم 12 جون بودیم در ابوظبی و همین پیام را دریافت کردیم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: h4di ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، frz61 ، mehdi426i ، opayamani ، honey62 ، daria ، bakhshandehgy ، amirdadash ، ghorbat ، امیر مهاجر ، Emad_L ، ehsan442 ، shkhmo
(2012-07-29 ساعت 12:17)h4di نوشته:  این سایت چی هست؟؟؟؟
حالم خیلی گرفته شد.

-------------------------
سلام دوست عزیز.برای من هم زده 21jul .فکر میکنم منظورش این هست که شما در تاریخ26 jul پذیرفته شدید و در آپدیت این سری اسم شما هست.Shy
مال منم ميزنه refused .
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: h4di ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، opayamani ، daria ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
کامیلا جان رسپانس دیت رو برای شما چه تاریخی میزنه؟
اگر تا 26 جواب نیومده باشه یعنی دو شنبه هم برای من خبری نیست Sad

(2012-07-29 ساعت 13:20)كاميلا نوشته:  مال منم ميزنه refused .

تشکر کنندگان: كاميلا ، arman_m ، SH1A2R3 ، Kate.S ، frz61 ، opayamani ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
تاريخ هم 21 جولاي هست.

بچه ها ببخشيد من متوجه نشدم اين تاريخها چي رو ميگن.ميشه توضيح بدين؟ممنون ميشم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: h4di ، SH1A2R3 ، Kate.S ، opayamani ، honey62 ، bakhshandehgy ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shkhmo
فکر کنم هز چند روز از وضعیت کیسها استعلام میگیرند. مورد شما تا 21 جولای کلیر نشده. فردا 30 جولای هست. احتمال داره فردا اسمتون در بیاد.

(2012-07-29 ساعت 13:22)كاميلا نوشته:  
تاريخ هم 21 جولاي هست.

بچه ها ببخشيد من متوجه نشدم اين تاريخها چي رو ميگن.ميشه توضيح بدين؟ممنون ميشم.

بچها من فکر کنم یه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ باری سکته زدم بخاطر این سایت، بعد فهمیدم موضوع از چه قراره، وای، خدا کنه زود کلیر شیم به خدا ++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
(2012-07-29 ساعت 13:47)Kate.S نوشته:  بچها من فکر کنم یه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ باری سکته زدم بخاطر این سایت، بعد فهمیدم موضوع از چه قراره، وای، خدا کنه زود کلیر شیم به خدا ++++++++++++++
ما هم حال شما را داشتیم. یکی میگفت برای تمام کیسهای بالای چهل هزار refused میزنه. اگه کسی اطلاعات دقیقتری از responce date داره لطفا توضیح بده.

مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان