کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان همونطوری که نوشته بودم روز یکشنبه جوابهای فرم ۹ سؤالی رو برای سفارت ارسال کردم، منتظر بودم دو سه روز بگذره ایمیل بزنم بپرسم جواب ها رو گرفتن یا نه که امروز (بعد از دو روز) خودشون این ایمیل رو فرستادن:

Dear ....;
Thank you for the information provided. We will continue processing your case accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

این رو هم بگم که من جواب ها رو از طریق ایمیل (نه از طریق سایت) برای آدرس ca-ankara@state.gov فرستادم و سابجکت رو هم همونطو که خودشون خواسته بودن ivadminprocessing (بدون فاصله) گذاشتم.

نکته جالب دیگه اینه که Response Date ما هم عوض شده به ۳۱ جولای. به نظرم این Response Date یعنی تاریخی که آخرین تغییر در کیس ایجاد شده. با توجه به اینکه پروسه کلیرنس به صورت موازی و از جاهای مختلفی (FBI, CIA, ...) انجام میشه، این عوض شدن Response Date میتونه معنیش این باشه که مثلا جواب کلیرنس از یک جا دریافت شده. بنابراین این تغییر کردن تاریخ نشونه اینه که پروسه واقعا در حال انجامه و ما رو فراموش نکردن Wink
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، honey62 ، mehdiii ، j1970 ، arman_m ، bakhshandehgy ، smk2 ، mehdi426i ، کیانا ، alis60 ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، sam11 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 10:03)parsy631 نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 09:57)كاميلا نوشته:  اين سايتي كه دوستان ميگن من كيس نامبرم رو وارد كردم و بازم امروز مثل ديروز زده 21 جولاي.ولي شما از كجا ميگين كه مال شما كدام تاريخه و مال همسرتون كدام تاريخ؟ در زير صفحه اي كه براي من باز ميشه در يك جدول دو بار زير هم كيس نامبرم رو نوشته ولي در مقابل يكي 01 و در مقابل پاييني 02 نوشته .اينها يعني چي؟

01 مربوط به برنده اصلی و 02 و 03 مربوط به بقیه است. روی هر کدام کلیک کنید در قسمت response date یک تاریخی نشان می ده .

------------------------------------
دوست عزیز سلام میشه لطف کنی بگی که این response date چی هست وبرای چی برای ما مرتب در حال تغییر هست؟یعنی اگر response date ثابت بشه مراحل کلیر تمام شده هست؟
-----------------------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه:21 JUNE
تاریخ دریافت ویزا:فعلا برگ آبی
تعداد افراد: 3نفر
تشکر کنندگان: arman_m ، bakhshandehgy ، smk2 ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 15:16)ashkan1389 نوشته:  سلام به تمام منتظرین:
من چند روز پیش RESPONCE DATA بود 21 جولای و امروز به 30 جولای تغییر کرده این تغییر یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
دوست عزیز responce date یعنی تاریخی که تو از این سایت درخواست پروسه میکنی معلومه که همون روز جاری را نشون میده و ربطی به پروسه نداره شما فردا سرچ بزنی 1 اوت میزنه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، smk2 ، SH1A2R3 ، ghorbat
نه mirman جان فكر نكنم،‌ چون ما چند روزه چك ميكنيم، همين الان هم چك كرديم،‌ برامون زده 21 جولاي و براي شيدا جون كه همين الان چك كرد زده 30 جولاي.
كلا من هر چي فكر كردم بلكه بتونم يه روال منطقي براي اين تاريخ ها پيدا كنم نشد، فقط خودشون سر در ميارن چه خبره
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، mehdiii ، sheida.bvip ، bakhshandehgy ، alis60 ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 15:32)mirman نوشته:  دوست عزیز responce date یعنی تاریخی که تو از این سایت درخواست پروسه میکنی معلومه که همون روز جاری را نشون میده و ربطی به پروسه نداره شما فردا سرچ بزنی 1 اوت میزنه

نه این نمیتونه درست باشه چون من حتی امروز صبح هم که سرچ میکردم Response Date رو ۲۵ جولای نشون میداد و از بعد از ایمیل سفارت که در واقع تاییده رسید جوابهای فرم ۹ سؤالی بود تاریخ به امروز تغییر کرد. این Response Date یعنی تاریخ آخرین آپدیتی که روی کیس انجام شده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، mehdiii ، j1970 ، پرنیان90 ، arman_m ، bakhshandehgy ، vm1974 ، alis60 ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-30 ساعت 20:59)iloveshadow نوشته:  1-تا حــــــــالـــــا تو عمرم انــــــقـــــــد دقیق آمار روزهای میلادی رو نداشتم همیشه میگفتم گور باباش (بابای روزهای میلادی رو عرض میکنم) Big Grin

2-این سایته هم یا داره آپدیت میشه یا به دلیل اذیتهای ما از دسرس خارجش کردن

3-زنگم که زدم بهشون جوابمو ندادن ! تصمیم گرفتم که صلوات بفرستم و بی جنبه بازی در نیارم !!!

خدایا به من صبر بده جوونم !!! Smile)
من که شمسی رو فراموش کردم، یا تبدیل میکنم میلادی رو به شمسی یا اگه کسی نزدیکم باشه میپرسم امروز چه روزیه!
به من میگن ایرانیه بی‌ظرفیت دیگه! هنوز هیچی نشده تاریخ جلالی گذاشت کنار Big Grin
(2012-07-31 ساعت 02:08)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها ما 35 روزه شدیم.خداییش دیگه طاقتم تموم شده.از استرس و انتظار فلج شدیم.Sad
نه دستمون به کاری میره نه چیز دیگه.ای خدا دیگه انتظار بسه.Sad
بفرست اون رحمتتو برامون.....
نه، امروز شما دقیقاً 34 روزه شدید Wink
میگم وقتی زیاد رفرش بزنید فکر میکنید که زمان بیشتری گذشته Big Grin
من به دعا و اینا اعتقادی ندارم اما آرزو میکنم زودتر کلیر شین و بسلامتی برین مرحله بعدی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: daria ، mehdiii ، arman_m ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 08:28)J.FAR نوشته:  سلام من هم وقتی شماره را تو اون قسمت می زنم 21 جولای نشون می ده من هم برگه آبی رو 28 جون گرفتم این یعنی چی ؟
من از یکی دیگم اینو پرسیدم، حالا از شما میپرسم Big Grin
با توجه به اینکه 4 نفر هستید و 28 جون مصاحبه داشتین میخواستم بدونم شما همون آقای خوش شانسین که 330 دلار داد فقط؟
به نظر من زیاد استرس بخودت نده و دنبال تفسیر این علامتا نباش، چون کاری از دستمون برنمیاد. پس صبر کنیم تا ببینیم کی کلیر میشیم و ویزا و ...
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: mehdiii ، arman_m ، bakhshandehgy ، smk2 ، SH1A2R3 ، ghorbat
سلام دوستان
من فکر میکنم کلیرنس افراد بر اساس یک چک لیست که اون هم بر اساس شرایط هر شخصی تهیه میشه، پیش میره و بقول داریا عزیز اگر اطلاعاتی جدیدی از مراجع مورد قبول خودشون دریافت کنند، Response Date جدید برای اون کیس در نظر میگیرند. خود داریا هم که فرم 9 سوالی رو تکمیل و ارسال کرده، به نظر میرسه پس از ثبت اطلاعات در کیسشون Response Date هم به تاریخ ثبت همین اطلاعات تغییر کرده و آپدیت شده.
تشکر کنندگان: daria ، j1970 ، ehsan_ati ، arman_m ، bakhshandehgy ، vm1974 ، smk2 ، alis60 ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 10:12)hadiseh.t نوشته:  Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section
داریا جان برای من این رو می زنه

حدیثه جون اگه حدس من و بچه ها درست باشه این یعنی شانس شما برای ویزای یکضرب خیلی بالاس Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: frz61 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، arman_m ، bakhshandehgy ، smk2 ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 16:02)j1970 نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 08:28)J.FAR نوشته:  سلام من هم وقتی شماره را تو اون قسمت می زنم 21 جولای نشون می ده من هم برگه آبی رو 28 جون گرفتم این یعنی چی ؟
من از یکی دیگم اینو پرسیدم، حالا از شما میپرسم Big Grin
با توجه به اینکه 4 نفر هستید و 28 جون مصاحبه داشتین میخواستم بدونم شما همون آقای خوش شانسین که 330 دلار داد فقط؟
به نظر من زیاد استرس بخودت نده و دنبال تفسیر این علامتا نباش، چون کاری از دستمون برنمیاد. پس صبر کنیم تا ببینیم کی کلیر میشیم و ویزا و ...

ببخشيد من فكر كنم منظورتون اون آقاي مسن و خانمشون كه دو تا پسر بچه داشتن هستش نه ؟‌ كه 330 دلار ازشون گرفتن ؟‌ اگه منظور شما اون آقاست من فكر كنم باباي فوآد بود كه متأسفانه بدليل وارد نكردن اسم يكي از بچه هاشون در موقع ثبت نام كيسشون رد شدSad چون در زمان پرداخت پول برگه قرمز در پروندشون بوده به همين خاطر خانم صندوقدار ازشون در ازاي مصاحبه با نفر اصلي فقط 330 دلار گرفتن بجاي 1320 دلار ... واقعاً‌ كه اين امريكن ها چه آدمهاي شريفي هستند
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، arman_m ، bakhshandehgy ، asxz ، smk2 ، mehdiii ، bayat_r ، SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان این سایت CEAS کلا چیز سرکاریه. یعنی فکر نکنم از توش بفهمیم که کلیر شدیم یا نه. چون وضعیت کیس جناب smk2 که کلیر شدن رو کماکان میزنه رفیوزد. بنابراین تا وقتی که لیست سفارت آپدیت نشه در نتایج این سایت هم تغییری حاصل نمیشه. در ضمن مال من هم از 26 جولای تغییر پیدا کرد به 30 جولای!
کم کم کارد داره به استخوان و غضروف و زرد پی و ... میرسه Sad
تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، پرنیان90 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، mehdi426i ، SH1A2R3 ، ghorbat
بچه ها توي سايت CEAC دقيقاً تا يه ربع پيش response date ما رو ميزد 21 جولاي همين الان كه چك كردم شده براي 01 ما زده 31 جولاي و براي 02 همون 21 جولاي. دوستان به نظر شما يعني چه تفسيري مي تونه داشته باشه ؟‌ @ كانفيوزد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، smk2 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 16:47)gulu نوشته:  بچه ها توي سايت CEAC دقيقاً تا يه ربع پيش response date ما رو ميزد 21 جولاي همين الان كه چك كردم شده براي 01 ما زده 31 جولاي و براي 02 همون 21 جولاي. دوستان به نظر شما يعني چه تفسيري مي تونه داشته باشه ؟‌ @ كانفيوزد

دوستان بنده تصور میکنم حتی اگر از عملکرد این وبسایت هم سر در بیاریم، در آخر طبق فرمایش جناب h4di اطلاعات مورد نظر از سفارت خیلی زودتر وصول بشه.
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، shkhmo ، h4di ، صوفیا صوری ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، sam11 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 16:36)h4di نوشته:  دوستان این سایت CEAS کلا چیز سرکاریه. یعنی فکر نکنم از توش بفهمیم که کلیر شدیم یا نه. چون وضعیت کیس جناب smk2 که کلیر شدن رو کماکان میزنه رفیوزد. بنابراین تا وقتی که لیست سفارت آپدیت نشه در نتایج این سایت هم تغییری حاصل نمیشه. در ضمن مال من هم از 26 جولای تغییر پیدا کرد به 30 جولای!
کم کم کارد داره به استخوان و غضروف و زرد پی و ... میرسه Sad
-----------------------------------------------------------
دوست عزیز تا زمانیکه ویزا را دریافت نکردید refuse درج می شود حتی بعد از کلیر هم refuse می زند و فقط زمانیکه ویزا گرفتید از refuse خارج می شوید.
-------------------------------------
کیس نامبر;2012as42xxx
واسه منم چند روز پیش 27 july، دیروز 30 ، و امروزم 31 ، به نظرم این سایت اصن ربطی به کلیری نداره فقط اپدیت کیس رو نشون میده Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shkhmo ، h4di ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان