موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همونطوری که نوشته بودم روز یکشنبه جوابهای فرم ۹ سؤالی رو برای سفارت ارسال کردم، منتظر بودم دو سه روز بگذره ایمیل بزنم بپرسم جواب ها رو گرفتن یا نه که امروز (بعد از دو روز) خودشون این ایمیل رو فرستادن:
Dear ....;
Thank you for the information provided. We will continue processing your case accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
این رو هم بگم که من جواب ها رو از طریق ایمیل (نه از طریق سایت) برای آدرس ca-ankara@state.gov فرستادم و سابجکت رو هم همونطو که خودشون خواسته بودن ivadminprocessing (بدون فاصله) گذاشتم.
نکته جالب دیگه اینه که Response Date ما هم عوض شده به ۳۱ جولای. به نظرم این Response Date یعنی تاریخی که آخرین تغییر در کیس ایجاد شده. با توجه به اینکه پروسه کلیرنس به صورت موازی و از جاهای مختلفی (FBI, CIA, ...) انجام میشه، این عوض شدن Response Date میتونه معنیش این باشه که مثلا جواب کلیرنس از یک جا دریافت شده. بنابراین این تغییر کردن تاریخ نشونه اینه که پروسه واقعا در حال انجامه و ما رو فراموش نکردن
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
نه mirman جان فكر نكنم، چون ما چند روزه چك ميكنيم، همين الان هم چك كرديم، برامون زده 21 جولاي و براي شيدا جون كه همين الان چك كرد زده 30 جولاي.
كلا من هر چي فكر كردم بلكه بتونم يه روال منطقي براي اين تاريخ ها پيدا كنم نشد، فقط خودشون سر در ميارن چه خبره
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-31 ساعت 15:32)mirman نوشته: دوست عزیز responce date یعنی تاریخی که تو از این سایت درخواست پروسه میکنی معلومه که همون روز جاری را نشون میده و ربطی به پروسه نداره شما فردا سرچ بزنی 1 اوت میزنه
نه این نمیتونه درست باشه چون من حتی امروز صبح هم که سرچ میکردم Response Date رو ۲۵ جولای نشون میداد و از بعد از ایمیل سفارت که در واقع تاییده رسید جوابهای فرم ۹ سؤالی بود تاریخ به امروز تغییر کرد. این Response Date یعنی تاریخ آخرین آپدیتی که روی کیس انجام شده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فکر میکنم کلیرنس افراد بر اساس یک چک لیست که اون هم بر اساس شرایط هر شخصی تهیه میشه، پیش میره و بقول داریا عزیز اگر اطلاعاتی جدیدی از مراجع مورد قبول خودشون دریافت کنند، Response Date جدید برای اون کیس در نظر میگیرند. خود داریا هم که فرم 9 سوالی رو تکمیل و ارسال کرده، به نظر میرسه پس از ثبت اطلاعات در کیسشون Response Date هم به تاریخ ثبت همین اطلاعات تغییر کرده و آپدیت شده.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-31 ساعت 16:02)j1970 نوشته: (2012-07-31 ساعت 08:28)J.FAR نوشته: سلام من هم وقتی شماره را تو اون قسمت می زنم 21 جولای نشون می ده من هم برگه آبی رو 28 جون گرفتم این یعنی چی ؟
من از یکی دیگم اینو پرسیدم، حالا از شما میپرسم
با توجه به اینکه 4 نفر هستید و 28 جون مصاحبه داشتین میخواستم بدونم شما همون آقای خوش شانسین که 330 دلار داد فقط؟
به نظر من زیاد استرس بخودت نده و دنبال تفسیر این علامتا نباش، چون کاری از دستمون برنمیاد. پس صبر کنیم تا ببینیم کی کلیر میشیم و ویزا و ...
ببخشيد من فكر كنم منظورتون اون آقاي مسن و خانمشون كه دو تا پسر بچه داشتن هستش نه ؟ كه 330 دلار ازشون گرفتن ؟ اگه منظور شما اون آقاست من فكر كنم باباي فوآد بود كه متأسفانه بدليل وارد نكردن اسم يكي از بچه هاشون در موقع ثبت نام كيسشون رد شد چون در زمان پرداخت پول برگه قرمز در پروندشون بوده به همين خاطر خانم صندوقدار ازشون در ازاي مصاحبه با نفر اصلي فقط 330 دلار گرفتن بجاي 1320 دلار ... واقعاً كه اين امريكن ها چه آدمهاي شريفي هستند
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها توي سايت CEAC دقيقاً تا يه ربع پيش response date ما رو ميزد 21 جولاي همين الان كه چك كردم شده براي 01 ما زده 31 جولاي و براي 02 همون 21 جولاي. دوستان به نظر شما يعني چه تفسيري مي تونه داشته باشه ؟ @ كانفيوزد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
واسه منم چند روز پیش 27 july، دیروز 30 ، و امروزم 31 ، به نظرم این سایت اصن ربطی به کلیری نداره فقط اپدیت کیس رو نشون میده
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep