کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-31 ساعت 13:23)motor نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 05:43)Kate.S نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 23:47)motor نوشته:  با سلام به همه!
من هم با اجازه امروز کلیر شدم. ولی تو سایت فقط اسم من رو نوشته و از اسم خانمم که متقاضی اصلی چیزی نگفته.
از دوستان ابوظبی کسی میدونه ایا همسر من هم کلیر شده یا نه؟
ممنون و به امید موفقیت همه1

دوست عزیز،

بهتون خیلی‌ خیلی‌ تبریک میگم و خوشحالم که راحت شدید از این انتظار.به همسر شما (Administrative Processing) نخورده اگه اسم‌شون تو سایت نیست، و همی‌ ویزا‌ها آمادهٔ پرینت شدن هستش :-) برید بگیرید هرچه زودتر. این ابوظبی چه کرد این چند روز اخیر مثله اینکه سونامی شده ابوظبی ؛-) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ممنون از لطفتون kate عزیز.به شما هم تبریک میگم
(2012-07-31 ساعت 09:23)behina نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 05:43)Kate.S نوشته:  [quote='motor' pid='196455' dateline='1343675852']
با سلام به همه!
من هم با اجازه امروز کلیر شدم. ولی تو سایت فقط اسم من رو نوشته و از اسم خانمم که متقاضی اصلی چیزی نگفته.
از دوستان ابوظبی کسی میدونه ایا همسر من هم کلیر شده یا نه؟
ممنون و به امید موفقیت همه1

دوست عزیز،

بهتون خیلی‌ خیلی‌ تبریک میگم و خوشحالم که راحت شدید از این انتظار.به همسر شما (Administrative Processing) نخورده اگه اسم‌شون تو سایت نیست، و همی‌ ویزا‌ها آمادهٔ پرینت شدن هستش :-) برید بگیرید هرچه زودتر. این ابوظبی چه کرد این چند روز اخیر مثله اینکه سونامی شده ابوظبی ؛-) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تبریک میگم . ما هم شرایط شما را داریم من برنده اصلی هستم ولی این پروسه برای شوهرم در حال انجام هست. وقتی که ایشون کلیر بشن یعنی ویزای همه خانواده اماده هست.

ممنونم ما هم به شما تبریک میگیم.منظور شما اینه که ما صبر کنیم تا خانمم هم کلیر بشه بعد بریم سفارت برای تحویل پاسپورت؟

یعنی همه شما کلیر شدید و باید برید برای گرفتن ویزاهاتون.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: arman_m ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، daria
(2012-07-31 ساعت 17:10)h4di نوشته:  بچه ها خبر توووووووپ،
وای دست و دلم داره میلرزه.
من نیم ساعت پیش ایمیل زدم. جواب دادن که:

Your administrative process has been completed and announced on our web site today.

خدایا. خدایا. یعنی امروز سایت آپدیت میشه؟ خدایااااااااااااااااااااا

ویرایش:
البته این جواب مال ایمیل نیم ساعت پیش نبود. مال ایمیلی بود که دیشب فرستادم.

به سلامتی داداش گل
مبارکت باشه ما هم امروز ظهر یه می زدیم و ازشون خواستیم که بگن وضعیت کیسمون در چه مرحله ای هست ولی هنوز جوابی نگرفتیم
با این تفاسیر ما هم باید منتظر میل باشیم که ببینیم چی میگن در مورد وضعیت کیسمون
ایشالا که خبرهای خوبی در راه باشه
پناه بر خدا
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: h4di ، frz61 ، امیر مهاجر ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria
دوستان سایت اپدیت شد

بچه ها از همتون ممنونم. از مهاجر سرا ممنونم.

از تمام بچه های 2012 چه اونهایی که چند ماهه رفتن و چه اونایی که دارن میرن و چه اونایی که به زودی کلیر خواهند شد ممنونم.

و بیشتر از همه از بچه های کیس نامبر 40000 به بعد ممنونم که دست تقدیر این بود که با هم بر بخوریم و این چند ماه آخر، مهاجر سرا و سایت کلیرنس سفارت و اون آفیسر بیچاره مسئول خوندن ایمیل ها رو به توپ ببندیم.
از پرنیان 90، bakhshandehgy، honey62، sheida.bvip، daria، gulu، کامیلا، parsy631، hadiseh.t، kate.s، SH1A2R3، smk2، viona، arman_m، anikoo، frz61، shadin_n، vm1974، iloveshadow، j1970، mirman، loveusa، alireza.a، odiseh، s$s و دیگران ممنونم . ممنونم که این در این چند ماه پایانی اوقاتی رو در فروم با هم سپری کردیم، از هورا کشیدن دوستان شاد میشدیم و برای جمعه بعدی به هم دلداری میدادیم. از مثبت هاتونم ممنونم. ببخشید اگر کسی از قلم افتاد. تعداد آنقدر زیاد هست که نمیتونم به همه اشاره کنم.

از دوستانی که کلیر شدند ولی بازم تاپیک کلیرنس رو فراموش نکردن ممنونم و همچنین از دوستان 2013 که به این تاپیک سر میزدن و به ما دلگرمی میدادن. امیدوارم برگه سفید بگیرین و یا اگر کلیرنس میخورین در حداقل زمان ممکن کلیر بشین.

و نهایتا از فروزن مایند عزیز ممنونم که فردای روزی که قبولیم در لاتاری اومد. تو سایت ثبت نام کردم و اولین پیغام رو به ایشون زدم و در مورد شماره کیسم چاره جویی کردم.

باشد که نسلهای بعدی قبول شدگان لاتاری به این تاپیک سر بزنند و حماسه ما رو بخوانند (دیگه فکر کنم با این جمله اشکتون سرازیر شد؟! ها؟ نه؟ :دی مال منم نشد :پی)

امیدوارم تو زندگی آیندتون تو آمریکا یا هر جای دیگه که هستین شاد و پیروز باشین و قدر خودتون و عزیزانتون رو بدونین.

به امید فردا که روزی بهتر است.

اینم برای به جا اوردن سنت مهاجر سرا:

هوووووووووووووووووووووورا کلیر شدم Smile خدایا شکررررررررررررررررررررررت
دوستان سایت اپدیت شد
سریع چک کنید و کلیر شده ها خبر بدن
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، کیانا ، vm1974 ، h4di ، bakhshandehgy ، shadin_n ، alis60 ، SH1A2R3
کیس نامبر: 2012AS48XXX
تاریخ مصاحبه: 2012/06/12

مژده بده مژده بده یار پسندید مرا
ههههههههههورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا ما کلیر شدیم مصاحبه مون 12 جون بود
تشکر کنندگان: h4di ، frz61 ، mahyar66 ، امیر مهاجر ، tiba ، کیانا ، bakhshandehgy ، vm1974 ، ehsan_ati ، Omidooo ، arman_m ، MAHDI2012 ، alis60 ، viona ، hadiseh.t ، smmyp ، SH1A2R3 ، sam11 ، daria
(2012-07-31 ساعت 18:29)h4di نوشته:  دوستان سایت اپدیت شد

بچه ها از همتون ممنونم. از مهاجر سرا ممنونم.

از تمام بچه های 2012 چه اونهایی که چند ماهه رفتن و چه اونایی که دارن میرن و چه اونایی که به زودی کلیر خواهند شد ممنونم.

و بیشتر از همه از بچه های کیس نامبر 40000 به بعد ممنونم که دست تقدیر این بود که با هم بر بخوریم و این چند ماه آخر، مهاجر سرا و سایت کلیرنس سفارت و اون آفیسر بیچاره مسئول خوندن ایمیل ها رو به توپ ببندیم.
از پرنیان 90، bakhshandehgy، honey62، sheida.bvip، daria، gulu، کامیلا، parsy631، hadiseh.t، kate.s، SH1A2R3، smk2، viona، arman_m، anikoo، frz61، shadin_n، vm1974، iloveshadow، j1970، mirman، loveusa، alireza.a، odiseh، s$s و دیگران ممنونم . ممنونم که این در این چند ماه پایانی اوقاتی رو در فروم با هم سپری کردیم، از هورا کشیدن دوستان شاد میشدیم و برای جمعه بعدی به هم دلداری میدادیم. از مثبت هاتونم ممنونم. ببخشید اگر کسی از قلم افتاد. تعداد آنقدر زیاد هست که نمیتونم به همه اشاره کنم.

از دوستانی که کلیر شدند ولی بازم تاپیک کلیرنس رو فراموش نکردن ممنونم و همچنین از دوستان 2013 که به این تاپیک سر میزدن و به ما دلگرمی میدادن. امیدوارم برگه سفید بگیرین و یا اگر کلیرنس میخورین در حداقل زمان ممکن کلیر بشین.

و نهایتا از فروزن مایند عزیز ممنونم که فردای روزی که قبولیم در لاتاری اومد. تو سایت ثبت نام کردم و اولین پیغام رو به ایشون زدم و در مورد شماره کیسم چاره جویی کردم.

باشد که نسلهای بعدی قبول شدگان لاتاری به این تاپیک سر بزنند و حماسه ما رو بخوانند (دیگه فکر کنم با این جمله اشکتون سرازیر شد؟! ها؟ نه؟ :دی مال منم نشد :پی)

امیدوارم تو زندگی آیندتون تو آمریکا یا هر جای دیگه که هستین شاد و پیروز باشین و قدر خودتون و عزیزانتون رو بدونین.

به امید فردا که روزی بهتر است.

اینم برای به جا اوردن سنت مهاجر سرا:

هوووووووووووووووووووووورا کلیر شدم Smile خدایا شکررررررررررررررررررررررت

بهت تبریک میگم
برات ارزوی موفقیت میکنم و بهترین ها رو ارزو میکنم و امیدوارم که در همه مراحل زندگیت موفق باشی
امیدوارم که بقیه دوستان هم زودتر کلیر بشن
(2012-07-31 ساعت 18:36)naser_hosseini نوشته:  کیس نامبر: 2012AS48XXX
تاریخ مصاحبه: 2012/06/12

مژده بده مژده بده یار پسندید مرا
ههههههههههورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا ما کلیر شدیم مصاحبه مون 12 جون بود

واقعا تبریک میگم بهت و برات ارزوی موفقیت دارم
به زودی ماهم به شما میپیوندیم و هورا میکشیم امیدوارم همیشه موفق باشی و شاد
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: h4di ، frz61 ، tiba ، امیر مهاجر ، کیانا ، bakhshandehgy ، vm1974 ، ehsan_ati ، asxz ، arman_m ، ehsan442 ، SH1A2R3 ، sam11 ، daria
اومدم ببینم تو اعلام امروز کیا کلیر شدن
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، کیانا ، h4di ، bakhshandehgy ، frz61 ، SH1A2R3
لطفا بالا و پایین پریدن‌ها و پایکوبی‌ها و جیغ و هورا کشیدن‌هاتون که تمام شد به ما هم اینجا اعلام کنید که کلیر شدید. ثواب داره. گلوم خشک شد از انتظار. Big Grin
h4di جان، کیس نامبر شما هم بود؟
تشکر کنندگان: h4di ، bakhshandehgy ، frz61 ، کیانا ، asxz ، Omidooo ، arman_m ، SH1A2R3 ، sam11 ، daria
من كه نيستم باز دارم كلافه ميشم از 14 جون كي كلير شده؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، h4di ، کیانا ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria
ظاهرا تا 12 جون اومده، پس فعلا من نفسمو حبس کنم با خیال راحت برم زیر آب تا دو هفته دیگه
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: h4di ، کیانا ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3
(2012-07-31 ساعت 18:55)frz61 نوشته:  تعدادی از دوستان تا 27 جون کلیر شدن ولی من نبودم
شایرا جان- , viona -Vm1974 - parsy 631 کلیر شدین یا نه؟؟؟؟
2012AS45218 DV 6/27/2012 9:00
2012AS50535 DV 6/27/2012 9:00
2012AS58172 DV 6/27/2012 8:30
از 27 جونی ها که کلیر شدن
پس فردا من کلیر میشم که 28 جون بودم Big GrinCoolTongue

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، bakhshandehgy ، h4di ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria
(2012-07-31 ساعت 18:53)sheida.bvip نوشته:  من كه نيستم باز دارم كلافه ميشم از 14 جون كي كلير شده؟

شيدا خانم كلا فگي نداره كه! خوشحال باشيد كه انشالاه اين دفعه نوبت شماهاست.
از دو ستاني كه ديروز و امروز ايميل زدن كسي جواب نگرفته؟ بابا اينها دوشنبه و سه شنبه اينجوري كلير كردن پس ببينيد جمعه چي كار مي خوان بكنن؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، کیانا ، h4di ، MAHDI2012 ، arman_m ، SH1A2R3 ، amirdadash ، daria
(2012-07-31 ساعت 18:55)frz61 نوشته:  تعدادی از دوستان تا 27 جون کلیر شدن ولی من نبودم
شایرا جان- , viona -Vm1974 - parsy 631 کلیر شدین یا نه؟؟؟؟
2012AS45218 DV 6/27/2012 9:00
2012AS50535 DV 6/27/2012 9:00
2012AS58172 DV 6/27/2012 8:30
از 27 جونی ها که کلیر شدن
هنوز واسه این 3 نفر تو سایت CEAC چک میکنی زده refused
نتیجه اینکه اون کلا سر کاریه واسه و نمیتونیم بفهمیم که کی کلیر میشیم.
اما یه کارکرد جالب داره، اونم اینه که وقتی کلیر شدیم یه سر بریم اونجا و کیسمون رو نگاه کنیم و وقتی زد refused بهش زبون درازی کنیم و بخندیم!
من وقتی قبل از ساعت کوک شده بیدار میشم حتما اینکارو میکنم و بهش میخندمCool
پس بنظر من اون سایت رو بذاریم تا بعد از گرفتن کلیر

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bazad ، کیانا ، h4di ، frz61 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3
ههههههههوووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم کلیر شدم
مرسییییی از همه ی مهاجر سراییها و بخاطر شرایط شلوغ کاریم تا حالا نتونستم اونقدر که از
مهاجرسرا استفاده میکنم جبرانش کنم ولی امیدوارم ازین به بعد بتونم واسه ی بچه های قبولی
آینده دینم رو ادا کنم ، بازم از همتون تشکر میکنم ، آرزوم بود که بیام بگم
ههههههههههههوووووووررررررررراااااااااااااا
(در ضمن هنوز پست های من اونقد نشده که بتونم امضا بذارم)
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
(2012-07-31 ساعت 19:06)bazad نوشته:  ههههههههوووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم کلیر شدم
مرسییییی از همه ی مهاجر سراییها و بخاطر شرایط شلوغ کاریم تا حالا نتونستم اونقدر که از
مهاجرسرا استفاده میکنم جبرانش کنم ولی امیدوارم ازین به بعد بتونم واسه ی بچه های قبولی
آینده دینم رو ادا کنم ، بازم از همتون تشکر میکنم ، آرزوم بود که بیام بگم
ههههههههههههوووووووررررررررراااااااااااااا
(در ضمن هنوز پست های من اونقد نشده که بتونم امضا بذارم)
مبارک باشه دوست عزیز. فکر کنم یه هورا دیگه بکشی لینک امضات فعال بشه! Big Grin
تشکر کنندگان: h4di ، frz61 ، کیانا ، ehsan_ati ، Omidooo ، صوفیا صوری ، bakhshandehgy ، arman_m ، SH1A2R3 ، loveusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان