کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه دوستان
من 16 جولای مصاحبه داشتم و تا امروز اصلا سایت رو چک نکردم امروز که چک کردم دیدم Response Date برای نفر 01 هستش 27 جولای و نفر 02 هستش 21 جولای با توجه به گفته دوستان 01 برنده اصلی هست اما معنی این تاریخها را فکر کنم کسی ندونه که چی هست
دوستان یک توصیه که خودم هم دارم انجامش میدم این هست که اصلا فکرش را نکنید اینطوری خیلی زودتر میگذره.
به امید قبولی همه دوستان در مهاجرسرا و غیر مهاجر سرایی
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، h4di ، صوفیا صوری ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، alis60 ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 15:42)daria نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 15:32)mirman نوشته:  دوست عزیز responce date یعنی تاریخی که تو از این سایت درخواست پروسه میکنی معلومه که همون روز جاری را نشون میده و ربطی به پروسه نداره شما فردا سرچ بزنی 1 اوت میزنه

نه این نمیتونه درست باشه چون من حتی امروز صبح هم که سرچ میکردم Response Date رو ۲۵ جولای نشون میداد و از بعد از ایمیل سفارت که در واقع تاییده رسید جوابهای فرم ۹ سؤالی بود تاریخ به امروز تغییر کرد. این Response Date یعنی تاریخ آخرین آپدیتی که روی کیس انجام شده.
من هم فكر كنم داريا جان درست ميگه و گفته دوستمون mirman نميتونه درست باشه چون كه براي ما هم قبل از آپديت ليست كليرنس نشون مي داد 27 جولاي ولي از ديروز بعدازظهر يعني دقيقا بعد از آپديت ليست كليرنس و هم امروز كه 31 جولاي است رو نشون ميده30جولاي .
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: h4di ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
بچه ها خبر توووووووپ،
وای دست و دلم داره میلرزه.
من نیم ساعت پیش ایمیل زدم. جواب دادن که:

Your administrative process has been completed and announced on our web site today.

خدایا. خدایا. یعنی امروز سایت آپدیت میشه؟ خدایااااااااااااااااااااا

ویرایش:
البته این جواب مال ایمیل نیم ساعت پیش نبود. مال ایمیلی بود که دیشب فرستادم.
(2012-07-31 ساعت 17:10)h4di نوشته:  بچه ها خبر توووووووپ،

Your administrative process has been completed and announced on our web site today.

آقاجان خوش خبر باشي. پس احتمالا خبرهاييه كه اين همه دارن ايميل ميزنن و احتمالا يه آپديت اساسي درراهه. پس به اميد كلير شدن همه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: h4di ، امیر مهاجر ، frz61 ، کیانا ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، sam11 ، daria ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 16:36)h4di نوشته:  دوستان این سایت CEAS کلا چیز سرکاریه. یعنی فکر نکنم از توش بفهمیم که کلیر شدیم یا نه. .....
اما وضعیت پرونده منو درست نشون میده
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، h4di ، کیانا ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
دوست عزیز از صمیم قلب برات ارزو میکنم که جواب مثبت باشه و کلیر شده باشی
به امید اینکه همه زودتر کلیر بشن

تشکر کنندگان: h4di ، امیر مهاجر ، frz61 ، bakhshandehgy ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat

ویرایش:

یعنیــــــــــــــی منم سکته کردم داشتم متنت رو می خوندم، کلی تبریک

شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، h4di ، امیر مهاجر ، frz61 ، asxz ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، Hmax ، ghorbat
ولی من نفهمیدم. چرا نوشته announced on our website today
با توجه به اینکه من ایمیل رو دیشب زدم و جواب رو چند دقیقه پیش دادن. منظوشون آپدیت دیروز بود؟ اون که چیزی نداشت! فقط 2 نفر از کیس های چند ماه پیش کلیر شده بودن.
فکر کنم احتمالا منظورش آپدیتی هست که قراره امروز بذارن. نظر شما چیه؟
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، frz61 ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 17:21)h4di نوشته:  ولی من نفهمیدم. چرا نوشته announced on our website today
با توجه به اینکه من ایمیل رو دیشب زدم و جواب رو چند دقیقه پیش دادن. منظوشون آپدیت دیروز بود؟ اون که چیزی نداشت! فقط 2 نفر از کیس های چند ماه پیش کلیر شده بودن.

من هم با شما موافقم معني جملشون همينه حالا بايد منتظر موند وديد. انشالاه امروز آپديت كنن.Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، h4di ، امیر مهاجر ، mehdiii ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
سلام بهـ هـمهـ بچهـ هـا من تازهـبا مهـاجرسرا اشنا شدم میشهـ منوراهـنمایی کنین من ۲۶ ژوئن مصاحبهـ داشتم برگهـ ابی گرفتم ۲ روز بعد هـم ایمیل ۹ سوالی کهـ جواب دادم اما تا حالا کانفرمش نیومدهـ  تواون سایت هـم چک کردم زدهـ ریفیوز تاریخش هـم مال امروزهـ اینا یعنی چی تو رو خدا من خیلی نگرانم امروز دوبارهـ ایمیل ۹سوالی برام اومد این دفعهـ شدهـ ۱۰ سوال دوبارهـ جواب دادم بهـ نظر شما یعنی چی واسهـ هـمهـ میزنن ریفیوز
تشکر کنندگان: smk2 ، SH1A2R3 ، ghorbat

(2012-07-31 ساعت 17:24)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 17:21)h4di نوشته:  ولی من نفهمیدم. چرا نوشته announced on our website today

من هم با شما موافقم معني جملشون همينه حالا بايد منتظر موند وديد. انشالاه امروز آپديت كنن.Smile
من هم با شما موافقم با توجه به معنی که از جمله گفته شده حاکی از این هست که امزوز حتما آپدیت میکنن سایت را

تشکر کنندگان: h4di ، امیر مهاجر ، smk2 ، mehdiii ، arman_m ، daria ، ghorbat
(2012-07-31 ساعت 17:15)پرنیان90 نوشته:  

ویرایش:

میشهـ لطفا بگی چهـ ایمیلی زدی کهـ جواب اومد

تشکر کنندگان: smk2 ، mehdiii ، sam11 ، ghorbat
با عرض تبریک برای ورود شما به مهاجر سرا
1. نگران نباشید برای همه رفیوزد میزنه.
2. ایمیل 10 سوالی رو براشون پر کنید و دوباره بفرستین. چند روز بعدش هم ایمیل بزنین و در مورد وضعیت کیستون سوال کنین. برای بچه های مهاجر سرا هم این مساله که مجبور باشند برگه 9 سوالی رو چند بار بفرستن زیاد اتفاق افتاده.

(2012-07-31 ساعت 17:28)bglory14914 نوشته:  سلام بهـ هـمهـ بچهـ هـا من تازهـبا مهـاجرسرا اشنا شدم میشهـ منوراهـنمایی کنین من ۲۶ ژوئن مصاحبهـ داشتم برگهـ ابی گرفتم ۲ روز بعد هـم ایمیل ۹ سوالی کهـ جواب دادم اما تا حالا کانفرمش نیومدهـ  تواون سایت هـم چک کردم زدهـ ریفیوز تاریخش هـم مال امروزهـ اینا یعنی چی تو رو خدا من خیلی نگرانم امروز دوبارهـ ایمیل ۹سوالی برام اومد این دفعهـ شدهـ ۱۰ سوال دوبارهـ جواب دادم بهـ نظر شما یعنی چی واسهـ هـمهـ میزنن ریفیوز

البته چیزی که دیشب فرستادم ایمیل نبود. از طریق صفحه سوال بود.
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

متن ایمیل:
Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on 12th of june and there is not much left to the end of the september and I am worried about that.

(2012-07-31 ساعت 17:32)bglory14914 نوشته:  

ویرایش:

تشکر کنندگان: frz61 ، امیر مهاجر ، arman_m ، vm1974 ، bakhshandehgy ، کیانا ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، sam11 ، daria
(2012-07-31 ساعت 17:34)h4di نوشته:  با عرض تبریک برای ورود شما به مهاجر سرا
1. نگران نباشید برای همه رفیوزد میزنه.
2. ایمیل 10 سوالی رو براشون پر کنید و دوباره بفرستین. چند روز بعدش هم ایمیل بزنین و در مورد وضعیت کیستون سوال کنین. برای بچه های مهاجر سرا هم این مساله که مجبور باشند برگه 9 سوالی رو چند بار بفرستن زیاد اتفاق افتاده.

(2012-07-31 ساعت 17:28)bglory14914 نوشته:  سلام بهـ هـمهـ بچهـ هـا من تازهـبا مهـاجرسرا اشنا شدم میشهـ منوراهـنمایی کنین من ۲۶ ژوئن مصاحبهـ داشتم برگهـ ابی گرفتم ۲ روز بعد هـم ایمیل ۹ سوالی کهـ جواب دادم اما تا حالا کانفرمش نیومدهـ  تواون سایت هـم چک کردم زدهـ ریفیوز تاریخش هـم مال امروزهـ اینا یعنی چی تو رو خدا من خیلی نگرانم امروز دوبارهـ ایمیل ۹سوالی برام اومد این دفعهـ شدهـ ۱۰ سوال دوبارهـ جواب دادم بهـ نظر شما یعنی چی واسهـ هـمهـ میزنن ریفیوز

البته چیزی که دیشب فرستادم ایمیل نبود. از طریق صفحه سوال بود.

H4di  عزیز
ممنون از جوابت یهـ مقدار خیالم روراحت کردی اگهـ امروز کلیر شدی کهـ ان شا الهـ میشی حتما خبر بدهـ  برام دعا کنید

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

متن ایمیل:
Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on 12th of june and there is not much left to the end of the september and I am worried about that.

(2012-07-31 ساعت 17:32)bglory14914 نوشته:  

ویرایش:

ا           H4di  عزیز
ممنون از جوابت یهـ مقدار خیالم روراحت کردی اگهـ امروز کلیر شدی کهـ ان شا الهـ میشی حتما خبر بدهـ  برام دعا کنید
تشکر کنندگان: arman_m ، mehdiii ، h4di ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، sam11
دوستان عزیز، تا جمعه چند روز مونده ، بیاییم بحث را عوض کنیم
اون دوستانی که ویزا رو گرفتن ، یه توضیحی میدن چه روالی تو سفارت براشون پیش میاد؟
این ویزای عزیز دل ما اصلا چه شکلیه و این حرفا؟:دی
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: arman_m ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان