کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 02:38)daria نوشته:  عزیز من نکن، برادر من نکن، خواهر من نکن! چه مرضیه آخه میری آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۱ و ۲۰۱۰ رو میخونی؟‌ اصلا ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ چه ربطی به ۲۰۱۲ داره؟ Smile‌ جدی بچه ها اگه میخواین اعصابتون مثل من نشه این کارو نکنین. من که هر دفعه میرم نگاه میکنم پشیمون میشم، فقط فرقش اینه که دفعه های پیش هنوز برگه آبی تو دستم نبود راحت تر بیخیالش میشدم Smile یکی بیاد بنویسه ۲۰۱۲ همه ویزا میگیرن دیگه.

منم الان داشتم همين كارو ميكردم
متاسفانه ١٤ نفر سال قبل ويزا نكرفتن در انكارا
خدايا امسال رو خودت به خوبي و خوشي تموم كن
اميدوارم كسي نااميد نشه از جمله خودم كه ١٠ روز ديكه مصاحبه دارم
الان ويزا دانشجويي دارم و مصاحبه هم تو امريكا هست
باور كنيد وضعيت شما از ما كه داخل امريكا هستيم بهتره
شما راحت ميرين سفارت ما ١٠٠ تا فرم بايد بفرستيم تا فقط وقت مصاحبه بدن
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 01:29)vm1974 نوشته:  مجدد به همه کلیر شده ها تبریک میگم.
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی ....

اول اینکه غمگین شدیم بسی و دلمون گرفت . اینجوری فکر نکنید. شک نکنید که به زودی شما هم کلیر میشی و می بینی که شادی ناشی از کلیر شدن فقط چند ساعت باهاته چون بعدش یکدفعه کلی دلهره و نگرانی میاد سراغت و کوهی از کار که فکر میکنی تا موقع رفتن چجوری باید تمومشون کنی. بعدش هم یک شوک بهت وارد میشه بابت شنیدن قیمت بلیط آنکارا !!!!!!! دیروز تا 1.100.000 هم به من قیمت دادند که چون اول وقت و قبل از بالا رفتن دلار مراجعه کرده بودم بلاخره 795.000 تومان گرفتم (ماه پیش نفری 400.000 تومان داده بودیم) . یه high season یاد گرفتن برای همه جا ازش استفاده میکنن . انتقال سفارتخونه های انگلیس و کانادا از ایران به آنکارا باعث شده مراجعینشون سرم سام آور بشه و بلیط کم . از این به بعد کل سال آنکارا high season خواهد بود !!!!!!
خلاصه اینکه روزهای خوب در راهند شک نکنید.
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من دو سئوال خيلي مهم دارم و ممنون مي شوم آنهائي كه پاسخ آن را مي دانند مرا راهنمايي كنند.
ما اين هفته كلير شديم .
سئوال اول من اين است كه من فعلا تا مدت 2 هفته فرصت رفتن به آنكارا را براي گرفتن ويزاها ندارم .
آيا بهتر است هر چه زودتر براي گرفتن ويزا بروم و يا اينكه 2 هفته ائي صبر كنم مشكلي بوجود نمي آيد.
نگرانم كه با ديرتر شدن احتمال گرفتن ويزا كم بشود .
آيا من كه كلير شدم تا قبل از 30 سپتامبر هر وفت بروم به من ويزا مي دهند ؟
يا مي گويند دير آمدي تمام شد.Wink
و سئوال دوم بهترين موقع رفتن براي گرفتن ويزاها كي است ؟ دوشنبه برم پنج شنبه برگردم خوب است ؟
با تشكر
به اميد كلير شدن همگي دوستان
تشکر کنندگان: viona ، كاميلا ، bakhshandehgy ، mojtaba_k
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.

سلام دوست عزیز - من حدود 21 روز است که کلیر شدم ولی هر روزی 5 بار اقلا به این سایت سر میزنم مطمئن باش که همه ما با هم راهی خواهیم شد و شما هیچوقت تنها نخواهید ماند .

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
(2012-08-02 ساعت 08:37)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من دو سئوال خيلي مهم دارم و ممنون مي شوم آنهائي كه پاسخ آن را مي دانند مرا راهنمايي كنند.
ما اين هفته كلير شديم .
سئوال اول ...

دوست عزیز هر کسی بسته به شرایط خودش سعی میکنه که در اولین فرصت که براش فراهم میشه به آنکارا مراجعه کنه و ویزاش رو بگیره. شما هم به نظر من بهتره بلیط رو برای زمانی که امکان رفتن داری (همون دو هفته دیگه ) تهیه کنی . وقتی هنوز دوستان در حال مصاحبه هستند و عده ای هم به تازگی با دریافت ای-میل از برنده شدنشون مطلع میشن ،قاعدتا" نباید نگران تمام شدن ویزاها بود.
جلوی کیس نامبرتون توی جدول اعلام کلیرنس یه ستونی هست با عنوان Admin Process Expires On که حاوی یک تاریخ هست که البته اکثرا" 20sep خورده و این یعنی شما تا قبل از 20 سپتامبر بایستی برای دریافت ویزا مراجعه کنی.
در مورد سوال آخرتون باید گفت که این بهترین حالتیه که ممکنه پیش بیاد یعنی اگر خوش شانس باشید دوشنبه پاستون رو تحویل میدید و چهارشنبه اون رو با ویزا دریافت میکنید اما نمیشه خیلی هم مطمئن بود که همه چیز همینجوری پیش میره ممکنه یکی دو روز بیشتر طول بکشه و شما مجبور بشی تاریخ برگشت رو عوض کنی به هر حال این روزها ، روزهای شلوغ سفارته.
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
سلام به همه دوستان منتظر
بچه ها من با توجه به چندين بار نامه نگاري (البته ايميل)با سفارت به نتيجه مهمي رسيدم كه اينجه مطرح ميكنم.
شما اگه بخواين به ايميلتون سريع جواب بدن يا بايد يك روز قبل از آپديت كردن سايت سفارت ايميل بزنيد يا همان روزي كه سايت رو آپديت كردن.
من تا حالا 7 يا 8 بار ايميل زدم و ايمل دريافت كردم.به عنوان مثال براي اطلاع از وضعيت كليرنسم يكبار ايميل زدم و تا 10 يا 12 روز اصلا جواب ندادن.ولي روزي كه سايت رو آپديت كردن ايميل زدم .و فرداش كه دوباره آپديت كردن دقيقا همان ساعت ها هم بهم جواب دادن.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: frz61 ، gulu ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، alis60 ، daria ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m ، bayat_r ، mehdiii ، s$s ، honey62
از frozen عزيز خواهشمندم يه تاپيك واسه انجمن خصوصي 2012 و 2012 در يك نگاه ترتيب بدن.
از ehsan 1095 عزيزهم مي خوام كه جدول 2012 رو با آخرين آپديت آپلود كنند .
در نهايت از مديران فني خواهش مي كنم با تلاششون براي بر گردوندن تاپيك برندگان لاتاري 2012 ما رو خوشحال كنند Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-01 ساعت 21:17)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 20:51)j1970 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 15:55)rojan_e نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:40)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:36)frz61 نوشته:  https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

مرسي frz61 جون. دوستان بهتره هموتون الان چك كنيد و سپس با تاريخ بعد از آپديت قياسش كنيم ببينيم تو هر آپديت ليست كليرنس اوون تاريخ هم عوض ميشه يا نه؟
امروز 1 آگوست براي ما همچنان 31 جولاي است.

راستش من ديروز كلير شدم اما امروز چك كردم زده refused چراااااا؟؟؟؟؟
تورو خدا بیخیال این سایت شین. غیر از استرس بیخود هیچ سودی نداره. چکش نکنید بزارید به ابدیت بپیونده و لااقل 2013 هیا رو هی عذاب نده.
تا بحال هیچ منطق خاصی نداشته و اونا هم به شما گفتن که کلیر شدین، حالا واسه چی دنبال جایی هستین که نفی کنه این کلیر شدنتون رو؟

ولی من اینجوری فکر نمیکنم. من فکر میکنم که این سایت داره روند پیشرفت کارها رو نشون می ده. مثلا تا ساعت 6 عصر امروز 1 آگوست - تقریبا4.30 ترکیه - تاریخ برای ما 30 جولای بود ولی از ساعت 6 شد 1 آگوست و هرچند روزی که تاریخش عوض میشه یه مرحله داره انجام میشه. البته این فکر منه و ممکنه که همه قبولش نداشته باشن. همچنین شما مطمئن باشید که این امریکن گایز هیچ چیز الکی درست نمیکنن حتما کاراشون یه حساب کتابی داره. Big GrinBig GrinBig Grin
قطعا روالی داره، ولی هدف ما الان چیه؟ ما قراره بفهمیم کی کلیر میشیم. آیا کمکی میکنه؟
دیدین که خیلی از دوستان کلیر شدن و اون هنوز زده رفیوزد، وقتی ویزا پرینت میشه میشه ایشیود
خب، حالا بار استرسش بیشتره یا اطلاعاتیش؟
بنظر من دامن زدن بهش غیر از استرس فراوون هیچی نداره و فقط بخاطر اون 2-3 ثانیه هیجان کسی میره چک میکنه و بار افسردگی که بعدش میاد بیشتره و اصلا ارزش نداره. واسه همین من میگم بجای نتیجه‌گیری از اون سایت جدولی که خودش گفته رو چک کنیم.
گفتنش اینجا باعث میشه کسایی هم که خبر ندارن برن چک کنن و بخوره تو حالشون
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: loveusa ، كاميلا ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، arman_m
سلام بههمه دوستان
من یک هفته نبودم برای اینکه انتظار سخت کلیرنس راحتتر بشه رفتم سفر دیشب که سایت رو چک کدم دیدم بالاخره بعد از ۳۶ روز کلیر شدیم خیلی خوشحال هستم ولی وقتی به تاپیک سر زدم و دیدم دوستانم هنوز در انتظار هستند ................باید به همه دوستان منتظر بگم به دلتون بد راه ندین به زودی همه کلیر خواهند شد و هنوز فرصت زیاده.اینهم انرژی مثبت برای اپدیت بعدی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
و به رسم این تاپیک این هم هوراااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بر و بچه های خوب مهاجر سراBig GrinBig Grin
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
(2012-08-02 ساعت 10:22)mojtaba_k نوشته:  سلام بههمه دوستان
من یک هفته نبودم برای اینکه انتظار سخت کلیرنس راحتتر بشه رفتم سفر دیشب که سایت رو چک کدم دیدم بالاخره بعد از ۳۶ روز کلیر شدیم خیلی خوشحال هستم ولی وقتی به تاپیک سر زدم و دیدم دوستانم هنوز در انتظار هستند ................باید به همه دوستان منتظر بگم به دلتون بد راه ندین به زودی همه کلیر خواهند شد و هنوز فرصت زیاده.اینهم انرژی مثبت برای اپدیت بعدی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
و به رسم این تاپیک این هم هوراااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بر و بچه های خوب مهاجر سراBig GrinBig Grin

تبريكككك مي گم بهتون. خيلي خيلي خوشحال شدمBig Grin ببخشيد دسترسي به سفرنامه هاي 2012 فعلاً امكانپذير نيست شما هم فرم 9 سوالي گرفته بودين ؟‌يا مشكل سربازي داشتيد ؟‌roze همسر شما بودن ؟‌
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، كاميلا ، Shezem ، daria ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 10:14)j1970 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 15:55)rojan_e نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:40)bakhshandehgy نوشته:  مرسي frz61 جون. دوستان بهتره هموتون الان چك كنيد و سپس با تاريخ بعد از آپديت قياسش كنيم ببينيم تو هر آپديت ليست كليرنس اوون تاريخ هم عوض ميشه يا نه؟
امروز 1 آگوست براي ما همچنان 31 جولاي است.

راستش من ديروز كلير شدم اما امروز چك كردم زده refused چراااااا؟؟؟؟؟
تورو خدا بیخیال این سایت شین. غیر از استرس بیخود هیچ سودی نداره. چکش نکنید بزارید به ابدیت بپیونده و لااقل 2013 هیا رو هی عذاب نده.
تا بحال هیچ منطق خاصی نداشته و اونا هم به شما گفتن که کلیر شدین، حالا واسه چی دنبال جایی هستین که نفی کنه این کلیر شدنتون رو؟

ولی من اینجوری فکر نمیکنم. من فکر میکنم که این سایت داره روند پیشرفت کارها رو نشون می ده. مثلا تا ساعت 6 عصر امروز 1 آگوست - تقریبا4.30 ترکیه - تاریخ برای ما 30 جولای بود ولی از ساعت 6 شد 1 آگوست و هرچند روزی که تاریخش عوض میشه یه مرحله داره انجام میشه. البته این فکر منه و ممکنه که همه قبولش نداشته باشن. همچنین شما مطمئن باشید که این امریکن گایز هیچ چیز الکی درست نمیکنن حتما کاراشون یه حساب کتابی داره. Big GrinBig GrinBig Grin
قطعا روالی داره، ولی هدف ما الان چیه؟ ما قراره بفهمیم کی کلیر میشیم. آیا کمکی میکنه؟
دیدین که خیلی از دوستان کلیر شدن و اون هنوز زده رفیوزد، وقتی ویزا پرینت میشه میشه ایشیود
بنظر من دامن زدن بهش غیر از استرس فراوون هیچی نداره و فقط بخاطر اون 2-3 ثانیه هیجان کسی میره چک میکنه و بار افسردگی که بعدش میاد بیشتره و اصلا ارزش نداره. واسه همین من میگم بجای نتیجه‌گیری از اون سایت جدولی که خودش گفته رو چک کنیم.

دوست عزيز من اصلا در مورد refused يا issued صحبت نميكنم. به نظر من اگه كسي responce date ثابت موند قطعا كلير شده و اوون موقع شماره كيسش تو اولين آپديت كليرنس هم مياد. ولي در مورد refused و issued بحث يه چيز ديگه است و به نظر من هم حق با بچه هاست و تا زماني كه ويزا صادر نشه issued نميزنه. البته باز هم ميگم اينها نظر منه ولي ميتونيم قضيه رو مونيتور كنيم اگه دوستاني كه تاريحشون ثابت موند تو آپديت بودن يعني درسته در ضمن هيچ استرسي هم نداره. Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: Shezem ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.
من فکر میکردم که مهلت کلیر شدن و صدور ویزا 30 سپتامبره که تا اون موقع 89 روز دیگه مونده
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: كاميلا ، Shezem ، bakhshandehgy ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 10:52)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:14)j1970 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 15:55)rojan_e نوشته:  راستش من ديروز كلير شدم اما امروز چك كردم زده refused چراااااا؟؟؟؟؟

دوست عزيز من اصلا در مورد refused يا issued صحبت نميكنم. به نظر من اگه كسي responce date ثابت موند قطعا كلير شده و اوون موقع شماره كيسش تو اولين آپديت كليرنس هم مياد. ولي در مورد refused و issued بحث يه چيز ديگه است و به نظر من هم حق با بچه هاست و تا زماني كه ويزا صادر نشه issued نميزنه. البته باز هم ميگم اينها نظر منه ولي ميتونيم قضيه رو مونيتور كنيم اگه دوستاني كه تاريحشون ثابت موند تو آپديت بودن يعني درسته در ضمن هيچ استرسي هم نداره. Big Grin
امروز سفارت این ایمیل رو به من داد
Dear *****;
We are anticipating that your visa will be issued today (August 2, 2012) and sent to your address by UPS.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
سایت رو که چک میکنم این رو نوشته:

U.S. Department of State
IMMIGRANT VISA APPLICATION
Issued
Immigrant Visa Case Number: 2012AS53*** 01 ANK
Case Creation Date: 02-Nov-2010
Response Date: 02-Aug-2012

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.

امیدوارم کمک کرده باشم
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
(2012-08-02 ساعت 02:41)arman_m نوشته:  دوست عزیزم
نگران نباش چون ما همینجا همیشه و تا آخرین لحظه باهاتیم
ما الان دو روز هست که کلیر شدیم و نفس راحته کی هی میگفتم بالاخره رفت تو ششهامونBig Grin
به شما و به همه دوستان گلم میگم که زیاد خودتون رو عذاب ندین.چون همه بالاخره به امید خدا کلیر میشن و ویزا رو میگیرن
اینو بهتون بگم با توجه به چیزهایی که تا به حال خوندم ، هم رشته من تقریبا جز رشته های حساس بود(بقول بچهه ها) و کار هایی که توش مشغول به کار بوده و هستم هم جزو مشاغل تقریبا حساسنCool
ولی ما هم کلییر شدیم
پس نگران نباشین و توکل کنید به خدا که حتما اون چیزی که به صلاحتون هست براتون اتفاق میفته
شاد و پیروز باشیدSmile
دمت گرم کاکو، خیلی خوشحالم کلیر شدی.
قرار بود یه خبری با تلفنی، اسمسی چیزی بدیا Cool
از دیروز سردرگمم، دیدم کلیر شدی حال و هوام عوض شد

تشکر کنندگان: Shezem ، كاميلا ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، arman_m ، bayat_r
(2012-08-02 ساعت 11:20)j1970 نوشته:  
من فکر میکردم که مهلت کلیر شدن و صدور ویزا 30 سپتامبره که تا اون موقع 89 روز دیگه مونده
نه دوست عزیز تو شمارش روزا اشتباه کردی امروز 2 اگوست شما اشتباه کردید.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: mehrdad_f ، Shezem ، كاميلا ، bakhshandehgy ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان