کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 08:37)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من دو سئوال خيلي مهم دارم و ممنون مي شوم آنهائي كه پاسخ آن را مي دانند مرا راهنمايي كنند.
ما اين هفته كلير شديم .
سئوال اول من اين است كه من فعلا تا مدت 2 هفته فرصت رفتن به آنكارا را براي گرفتن ويزاها ندارم .
آيا بهتر است هر چه زودتر براي گرفتن ويزا بروم و يا اينكه 2 هفته ائي صبر كنم مشكلي بوجود نمي آيد.
نگرانم كه با ديرتر شدن احتمال گرفتن ويزا كم بشود .
آيا من كه كلير شدم تا قبل از 30 سپتامبر هر وفت بروم به من ويزا مي دهند ؟
يا مي گويند دير آمدي تمام شد.Wink
و سئوال دوم بهترين موقع رفتن براي گرفتن ويزاها كي است ؟ دوشنبه برم پنج شنبه برگردم خوب است ؟
با تشكر
به اميد كلير شدن همگي دوستان
همونجا که گفتن کلیر شدی، جلوش یه تاریخ هست که میگه تا کی اگه مراجعه نکنی ویزای شما باطل میشه و من بعید میدونم تا اون تاریخ هر وقت مراجعه بشه مشکلی پیش بیاد. اما یه نکته هست و اونم شرایط داخلی مملکته، یه روز ارز مسافرتی میدن، یه روز قطع میکنن، یه روز میبینی جنگ میشه، یه روز میبینی مرزا رو میبندن و هزار کوفت و زهر مار دیگه.
از اونجا که همه چی متزلزله (هر چند عادت کردیم به این تزلزل) اما به نظر من در اولین فرصتی که میتونی برو و ویزاتو بگیر.
واسه خود من جالبه بدونم آیا میشه وکالتی هم اینکار رو کرد یا نه
(2012-08-02 ساعت 09:38)كاميلا نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
بچه ها من با توجه به چندين بار نامه نگاري (البته ايميل)با سفارت به نتيجه مهمي رسيدم كه اينجه مطرح ميكنم.
شما اگه بخواين به ايميلتون سريع جواب بدن يا بايد يك روز قبل از آپديت كردن سايت سفارت ايميل بزنيد يا همان روزي كه سايت رو آپديت كردن.
من تا حالا 7 يا 8 بار ايميل زدم و ايمل دريافت كردم.به عنوان مثال براي اطلاع از وضعيت كليرنسم يكبار ايميل زدم و تا 10 يا 12 روز اصلا جواب ندادن.ولي روزي كه سايت رو آپديت كردن ايميل زدم .و فرداش كه دوباره آپديت كردن دقيقا همان ساعت ها هم بهم جواب دادن.
من فرض میکنم این قضیه نزدیک به قطعی درسته، چیزی که میخوام بدونم اینه که این ایمیل زدن چه کمکی به ما میکنه؟
وقتی قراره روزی که اعلام میشه (اگه بدونیم کی هست) ایمیل بزنیم و فردای روز آپدیت شدن سایت جواب ما رو بدن. خب چی گیرمون میاد؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Shezem ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، alis60 ، daria ، امیر مهاجر ، arman_m
سلام دوستان. واسه ما فرم 9 سوالی رو نفرستادن. و روز مصاحبه هم چیزی نگفتند. یعنی لازم نیست دیگه؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: Shezem ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 10:52)bakhshandehgy نوشته:  دوست عزيز من اصلا در مورد refused يا issued صحبت نميكنم. به نظر من اگه كسي responce date ثابت موند قطعا كلير شده و اوون موقع شماره كيسش تو اولين آپديت كليرنس هم مياد. ولي در مورد refused و issued بحث يه چيز ديگه است و به نظر من هم حق با بچه هاست و تا زماني كه ويزا صادر نشه issued نميزنه. البته باز هم ميگم اينها نظر منه ولي ميتونيم قضيه رو مونيتور كنيم اگه دوستاني كه تاريحشون ثابت موند تو آپديت بودن يعني درسته در ضمن هيچ استرسي هم نداره. Big Grin
اشتباه نشه ها، من از هر چیزی که جنبه اطلاعاتی داشته باشه استقبال میکنم و خودمم جزو کسایی هستم که منتظر کلیر شدن هستم و میدونم انتظار و استرس یعنی چی.
قطعا اطلاعاتی هم که جمع شده از اون سایت راجع به وضعیت‌های مختلف ارزش داره ولی واقعیت یه دو دوتا چارتای سادس و تو زندگی خودمون هم همیشه لحاظ میکنیم و حاضر نیستیم هزینه‌های ریالی زیادی رو واسه کاری که فکر میکنیم بیهودس تلف کنیم. اما این سایت بهیچ عنوان به ما نمیتونه بگه که ما 100% کلیر شدیم یا نه. بطور مثال برای خود من مدت زیادی 21 جولای مونده بود بعدش پرید شد 30 جولای. آیا زمانی که روی 21 بود من باید نتیجه میگرفتم که کلیر شدم؟ و اگه این نتیجه رو میگرفتم که خیلی بدتر با اعلام روز 30ام جولای میخورد تو حالم.
کل صحبت من اینه که مسیرهایی رو نریم که فقط استرس رومون بذاره.
البته هر کسی مختاره هر روشی رو که میخواد در پیش بگیره (مثل مسائلی که در مورد رسیدن به خاک آمریکا هم بعلت عجله زیاد خیلی از دوستان خیلی‌ها بیخودی رفتن دنبالش) اما وقتی عمومی میشه مثل موجی میشه که خواه ناخواه همه رو همراه خودش میبره و به نظر من دلهره و ناامیدی چک کردن اون سایت از بار اطلاعاتی اون خیلی خیلی بیشتره.
مثالش در زندگی معمولی ما، مثل خالی شدن فروشگاه‌ها از مواد غذایی در چند ماه گذشته بود بعلت هجوم بردن به فروشگاه‌ها بخاطر یه ترس ناشناخته و بی‌پایه.
شرمنده خیلی حرف زدم Tongue
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

(2012-08-02 ساعت 11:42)leila20 نوشته:  سلام دوستان. واسه ما فرم 9 سوالی رو نفرستادن. و روز مصاحبه هم چیزی نگفتند. یعنی لازم نیست دیگه؟
نه دوست عزیز اگه لازم بود براتون ایمیل می کردن پس نیازی نیست.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Shezem ، كاميلا ، hamedhamed ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 11:25)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 11:20)j1970 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 01:29)vm1974 نوشته:  مجدد به همه کلیر شده ها تبریک میگم.
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.
من فکر میکردم که مهلت کلیر شدن و صدور ویزا 30 سپتامبره که تا اون موقع 89 روز دیگه مونده
نه دوست عزیز تو شمارش روزا اشتباه کردی امروز 2 اگوست شما اشتباه کردید.
درسته، من سپتامبر رو ماه دهم حساب میکردم، در صورتیکه ماه نهمه.
هی با انگشتام میشرم میشه نه تا، ولی وقتی حساب میکنم میزنم 10 تا
Big Grin

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Shezem ، bakhshandehgy ، daria ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 11:42)leila20 نوشته:  سلام دوستان. واسه ما فرم 9 سوالی رو نفرستادن. و روز مصاحبه هم چیزی نگفتند. یعنی لازم نیست دیگه؟

سلام . نه دوست عزيز اگه روز مصاحبه افيسر چيزي در مورد فرم 9 سوالي نگفته حتماً‌ كيس شما نيازي به پر كردن فرم 9 سوالي نداشته.در صورتيكه در مدت چك شما ، به نكته مبهمي برخورد كنن حتماً‌ با ايميل موارد مورد نياز رو بهتون خبر ميدن. چون مواردي هم ديده شده كه افيسر روز مصاحبه چيزي نگفته ولي بعداً‌ از طريق ايميل از بچه ها فرم 9 سوالي و رزومه كاري خواستنBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

اگه نفگفتن و نفرستادن یعنی لازم نیست (البته نمیدونم تا چند روز بعد از مصاحبه ممکنه بخوان) ما هم بیشتر از یکماهه گذشته و همچین چیزی رو نخواستن از ما

تشکر کنندگان: كاميلا ، bakhshandehgy ، daria ، امیر مهاجر ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 10:52)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:14)j1970 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 21:17)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 20:51)j1970 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 15:55)rojan_e نوشته:  راستش من ديروز كلير شدم اما امروز چك كردم زده refused چراااااا؟؟؟؟؟
تورو خدا بیخیال این سایت شین. غیر از استرس بیخود هیچ سودی نداره. چکش نکنید بزارید به ابدیت بپیونده و لااقل 2013 هیا رو هی عذاب نده.
تا بحال هیچ منطق خاصی نداشته و اونا هم به شما گفتن که کلیر شدین، حالا واسه چی دنبال جایی هستین که نفی کنه این کلیر شدنتون رو؟

ولی من اینجوری فکر نمیکنم. من فکر میکنم که این سایت داره روند پیشرفت کارها رو نشون می ده. مثلا تا ساعت 6 عصر امروز 1 آگوست - تقریبا4.30 ترکیه - تاریخ برای ما 30 جولای بود ولی از ساعت 6 شد 1 آگوست و هرچند روزی که تاریخش عوض میشه یه مرحله داره انجام میشه. البته این فکر منه و ممکنه که همه قبولش نداشته باشن. همچنین شما مطمئن باشید که این امریکن گایز هیچ چیز الکی درست نمیکنن حتما کاراشون یه حساب کتابی داره. Big GrinBig GrinBig Grin
قطعا روالی داره، ولی هدف ما الان چیه؟ ما قراره بفهمیم کی کلیر میشیم. آیا کمکی میکنه؟
دیدین که خیلی از دوستان کلیر شدن و اون هنوز زده رفیوزد، وقتی ویزا پرینت میشه میشه ایشیود
خب، حالا بار استرسش بیشتره یا اطلاعاتیش؟
بنظر من دامن زدن بهش غیر از استرس فراوون هیچی نداره و فقط بخاطر اون 2-3 ثانیه هیجان کسی میره چک میکنه و بار افسردگی که بعدش میاد بیشتره و اصلا ارزش نداره. واسه همین من میگم بجای نتیجه‌گیری از اون سایت جدولی که خودش گفته رو چک کنیم.
گفتنش اینجا باعث میشه کسایی هم که خبر ندارن برن چک کنن و بخوره تو حالشون

دوست عزيز من اصلا در مورد refused يا issued صحبت نميكنم. به نظر من اگه كسي responce date ثابت موند قطعا كلير شده و اوون موقع شماره كيسش تو اولين آپديت كليرنس هم مياد. ولي در مورد refused و issued بحث يه چيز ديگه است و به نظر من هم حق با بچه هاست و تا زماني كه ويزا صادر نشه issued نميزنه. البته باز هم ميگم اينها نظر منه ولي ميتونيم قضيه رو مونيتور كنيم اگه دوستاني كه تاريحشون ثابت موند تو آپديت بودن يعني درسته در ضمن هيچ استرسي هم نداره. Big Grin
دوستان علت اینکه برای بعضی ها مثل من هنوز refused هست اینه که هنوز این سایت آپدیت نشده. همون شماره که در سایت اصلی بیاد کافی است و این سایت هم تا آپدیت بشه تبدیل میشه به issued. پس نگران نباشید و اصل همون سایتی است که خود سفارت در برگه آبی مشخص کرده.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: j1970 ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، arman_m
خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، bakhtiari659 ، كاميلا ، frz61 ، h4di ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، alis60 ، daria ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-08-01 ساعت 22:54)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 22:24)arbasic نوشته:  سلام دوستان
دوباره سایت آپدیت شده. بالاخره من هم "تمیز" شدم

تبریک دوست عزیز فقط شما کلیر شدید؟
والا شماره دوستان رو نمیدونم، اما کلیرنس من دیروز اومد. حالا دارم دنبال بلیط برای آنکارا می گردم که اصلا جا نمیده.از صدقه سر ایرانیها تمام پروازها به آنکارا پره.همه هم برای سفارت آمریکا انگلیس و کانادا.امیدوارم بقیه هم زودتر کلیر بشن.Big Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، كاميلا ، h4di ، viona ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، daria ، a.r.a.s.h1
روز مصاحبه به من هم حرفی از این فرم نزد ... اما روز سه شنبه بعد از 43 روز ازم 2 تا سوال پرسید که نام کارفرما هات رو اعلام کن و همچنین سفرهای کاری خارج از کشور رو . من هم همون روز جواب دادم و 2 ساعت بعد جواب دادن که در حال بررسی هستن ... حساب و کتاب کارهاشون و ما سر در نمیاریم !!!!!!!!!!!!

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: كاميلا ، j1970 ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، alis60 ، daria ، arman_m ، arbasic
(2012-08-02 ساعت 12:13)arbasic نوشته:  

والا شماره دوستان رو نمیدونم، اما کلیرنس من دیروز اومد. حالا دارم دنبال بلیط برای آنکارا می گردم که اصلا جا نمیده.از صدقه سر ایرانیها تمام پروازها به آنکارا پره.همه هم برای سفارت آمریکا انگلیس و کانادا.امیدوارم بقیه هم زودتر کلیر بشن.Big Grin
دوست عزیز من برات بلیط گیر اوردم رفت و برگشت 9 اگوست برگشت 13 اگوست 340 تومن می خوای؟

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

(2012-08-02 ساعت 12:10)gulu نوشته:  خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بله چي شد؟ انگاري ما رو فراموش كردي.بابا همه آمدن به اين تاپيك و رفتن ما هنوز در جا ميزنيم.
راستي يكي از بچه ها كه 6 ماهه كليرش نيومده اسمشون چي بود؟بعد از ايشون هم يكي بود كه 76 روز بود كه كليرنسش نيومده بود.ضمنا يكي از بچه ها هم از 5 جون مونده.با اين حساب بنده چهارمين ريش سفيد اين سايتم.
اي خدا.......
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: gulu ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، alis60 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-08-02 ساعت 12:20)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:13)arbasic نوشته:  

دوست عزیز من برات بلیط گیر اوردم رفت و برگشت 9 اگوست برگشت 13 اگوست 340 تومن می خوای؟
7 نفر بیشتر جا نداره زود تصمیم بگیر بهم خبر بده.

(2012-08-02 ساعت 12:10)gulu نوشته:  خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم که شما هم زود کلیر شی، همچنین خودم و بقیه منتظران Cool
خواستم بگم نگران انرژی مثبت نباش، اونا دارن کارشون رو میکنن، جدای از اینکه ما انرژی مثبت بفرستیم یا نه.
هر چند این انتظار خیلی سخته اما باید کمی صبر کرد، چاره‌ای نیست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان