کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 12:20)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:13)arbasic نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 22:54)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 22:24)arbasic نوشته:  سلام دوستان
دوباره سایت آپدیت شده. بالاخره من هم "تمیز" شدم

تبریک دوست عزیز فقط شما کلیر شدید؟
والا شماره دوستان رو نمیدونم، اما کلیرنس من دیروز اومد. حالا دارم دنبال بلیط برای آنکارا می گردم که اصلا جا نمیده.از صدقه سر ایرانیها تمام پروازها به آنکارا پره.همه هم برای سفارت آمریکا انگلیس و کانادا.امیدوارم بقیه هم زودتر کلیر بشن.Big Grin
دوست عزیز من برات بلیط گیر اوردم رفت و برگشت 9 اگوست برگشت 13 اگوست 340 تومن می خوای؟
اگه قیمت براتون مهم نیست می تونین از پروازهای ترکیش غیر مستقیم،یعنی استانیول استفاده کنین.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، mojtaba_k ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amirdadash
(2012-08-02 ساعت 12:20)hadiseh.t نوشته:  دوست عزیز من برات بلیط گیر اوردم رفت و برگشت 9 اگوست برگشت 13 اگوست 340 تومن می خوای؟
خدایی ازین رِفیق تر؟ بلیتم گیر اومد
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
(2012-08-02 ساعت 02:38)daria نوشته:  عزیز من نکن، برادر من نکن، خواهر من نکن! چه مرضیه آخه میری آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۱ و ۲۰۱۰ رو میخونی؟‌ اصلا ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ چه ربطی به ۲۰۱۲ داره؟ Smile‌ جدی بچه ها اگه میخواین اعصابتون مثل من نشه این کارو نکنین. من که هر دفعه میرم نگاه میکنم پشیمون میشم، فقط فرقش اینه که دفعه های پیش هنوز برگه آبی تو دستم نبود راحت تر بیخیالش میشدم Smile یکی بیاد بنویسه ۲۰۱۲ همه ویزا میگیرن دیگه.

واقعا داریا جان. اتفاقا منم الان داشتم صفحه آخر تایپیک کلیرنس 2011 رو میخوندم. کلی حالم گرفته شد. امیدوارم 2012 از این خبرا نباشه و همه بچه ها بتونن ویزاشونو بگیرند.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: h4di ، mojtaba_k ، كاميلا ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، amirdadash
(2012-08-02 ساعت 12:21)كاميلا نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:10)gulu نوشته:  خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بله چي شد؟ انگاري ما رو فراموش كردي.بابا همه آمدن به اين تاپيك و رفتن ما هنوز در جا ميزنيم.
راستي يكي از بچه ها كه 6 ماهه كليرش نيومده اسمشون چي بود؟بعد از ايشون هم يكي بود كه 76 روز بود كه كليرنسش نيومده بود.ضمنا يكي از بچه ها هم از 5 جون مونده.با اين حساب بنده چهارمين ريش سفيد اين سايتم.
اي خدا.......
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

راست ميگي كاميلا جون هر چي باشه از من ريش سفيد تري Big Grin
اون دوستمون MEHDI2012 بود كه ايشون هم يه مشكل مدرك تحصيلي داشتن
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، كاميلا ، MAHDI2012 ، daria ، امیر مهاجر

والا شماره دوستان رو نمیدونم، اما کلیرنس من دیروز اومد. حالا دارم دنبال بلیط برای آنکارا می گردم که اصلا جا نمیده.از صدقه سر ایرانیها تمام پروازها به آنکارا پره.همه هم برای سفارت آمریکا انگلیس و کانادا.امیدوارم بقیه هم زودتر کلیر بشن.Big Grin
دوست عزیز من برات بلیط گیر اوردم رفت و برگشت 9 اگوست برگشت 13 اگوست 340 تومن می خوای؟

سلام
بلیط از کجا گیر آوردی من هم دنبال بلیط هستم اگر میشه راهنمایی بفرماییدWink
(2012-08-02 ساعت 12:10)gulu نوشته:  خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست من فکر نکن تنهایی درسته ما کلیر شدیم ولی اینجا هستیم برای انرژی مثبت و به زودی خبر خوش شما هم می رسهBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: gulu ، كاميلا ، daria ، امیر مهاجر
دوستان اگر برای گرفتن ویزا (نه مصاحبه) تشریف میبرید. توجه کنید که فقط روزهای 2 تا 5 شنبه سفارت پاسپورت میگیره. یعنی بهترین حالت اینکه که شما 2 یا 3 شنبه برین که تا آخر هفته ویزاتون برسه.
تشکر کنندگان: j1970 ، كاميلا ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر
(2012-08-02 ساعت 12:25)hadiseh.t نوشته:  

7 نفر بیشتر جا نداره زود تصمیم بگیر بهم خبر بده.

با سلام و احترام ويژه به شما و تشكر از اين همه كمك به مهاجر سرايي ها .
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر
سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.
تشکر کنندگان: كاميلا ، daria ، امیر مهاجر
دوستان فردا اين موقع انشالاه ديگه دارين آماده ميشين براي هورا كشيدن ساعت حدود 6 عصر. انشالاه فردا يه بار ديگه آپديت كنن و حداقل يه 60 نفر ديگه رو تمييز .Big GrinBig GrinBig Grin كنن پس به اميد كلير شدن دوستانمون گولو كاميلا اوون دو دوست 6 ماهه و 76 روزه و ديگر منتظران ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2012-08-02 ساعت 12:32)mojtaba_k نوشته:  

سلام
بلیط از کجا گیر آوردی من هم دنبال بلیط هستم اگر میشه راهنمایی بفرماییدWink

دوست من فکر نکن تنهایی درسته ما کلیر شدیم ولی اینجا هستیم برای انرژی مثبت و به زودی خبر خوش شما هم می رسهBig Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام دوست عزیز اژانس ماله یکی از اقوام من برای شما ها پرسیدم اگه می خوای شمارشو تو یه پیام خصوصی براتون بفرستم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: كاميلا ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، bayat_r
فروزن جونم من يه نذر كردم (ولي عصباني نشين ها)
نذر كردم وقتي كلير شدم هر يك دقيقه يكبار تا يك ساعت در اين تاپيك هورا بكشم.حالا ميبينين.(گيسوانم هم راستي راستي ميترسم به عشق U.S. سفيد بشه)
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2012-08-02 ساعت 12:10)gulu نوشته:  خدا رو شكر كه بيشتر دوستان كلير شدن Big Grin فكر كنم فقط خودم تنها منتظر گرداننده اين تاپيك تا پايان سپتامبر باشم آخه ديگه هيشكي نمي آيد اينجا انرژي مثبت بدهSad ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++

نگران نباش عزیز ...شما تنها نیستی
این هم یه عالمه انرژی مثبت

+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++

هر چند که به قول سهراب :

زندگی آبتنی در حوضچه اکنون است
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: gulu ، bakhshandehgy ، كاميلا ، frz61 ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، daria ، a.r.a.s.h1
(2012-08-02 ساعت 12:40)h4di نوشته:  سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.

20 ررررررررروز ! چه خبره h4di جان نكنه مي خواي اقامت تركيه رو هم بگيري Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-02 ساعت 12:40)h4di نوشته:  سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.

يعني فكر ميكني 20 روز طول بكشه؟ مگه ميخوايي اقامت تركيه بگيري؟ نه عزيزم شما برگشت رو شنبه بعدش بگير مطمئن باش تا اوون موقع مياد. البته اين نظر منه
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: كاميلا ، mojtaba_k ، h4di ، alis60 ، daria
(2012-08-02 ساعت 12:43)كاميلا نوشته:  فروزن جونم من يه نذر كردم (ولي عصباني نشين ها)
نذر كردم وقتي كلير شدم هر يك دقيقه يكبار تا يك ساعت در اين تاپيك هورا بكشم.حالا ميبينين.(گيسوانم هم راستي راستي ميترسم به عشق U.S. سفيد بشه)

Smile))))))))) خیلی هم خوبـــــــــــــــ کامیلا جان Big Grin
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان