کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 13:48)h4di نوشته:  hadiseh جان میشه من رو در این مورد راهنمایی کنین.
من فکر کردم که اگر با فاصله 20 روزه بگیرم علاوه بر اینکه مطمئن هستم که به ویزا میرسم. نهایتا هنگام برگشتن جریمه ای برای تغییر تاریخ برگشت به آزانس هواپیمایی میدم و بر میگردم.
اما اینی که شما گفتین. یعنی رفت جدا و برگشت هم جدا به نظرم گرانتر از حالت قبل در بیاد. آیا اینطور نیست؟

ممنون

(2012-08-02 ساعت 12:59)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:44)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:40)h4di نوشته:  سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.

20 ررررررررروز ! چه خبره h4di جان نكنه مي خواي اقامت تركيه رو هم بگيري Big Grin

چه خبره خوب پروازتونو یک طرفه می گرفتین هر موقع ویزاتون اومد برگشت رو می گرفتین.
من خودم یه طرفه گرفتم ولی دقیقا نمی دونم چقدر اختلاف قیمت دارن اجازه بدین زنگ بزنم سوال کنم براتون.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: h4di ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
یه سوال
تاحالا کلیر بچهایی که جولای مصاحبه داشتن اومده؟؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: smmyp ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 12:43)كاميلا نوشته:  فروزن جونم من يه نذر كردم (ولي عصباني نشين ها)
نذر كردم وقتي كلير شدم هر يك دقيقه يكبار تا يك ساعت در اين تاپيك هورا بكشم.حالا ميبينين.(گيسوانم هم راستي راستي ميترسم به عشق U.S. سفيد بشه)

نذر کن شانس بیاری اون موقع من توی سایت نباشم، چون اگه باشم با اولین هورا به مدت یک روز از ارسال پست محرومت می کنم! WinkBig GrinTongue
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-08-02 ساعت 13:55)ماندانا نوشته:  یه سوال

با توجه به آماري كه من واسه خودم دارم هنوز نه Shy
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: tiba ، ماندانا ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3

سلام ماندانا جون،

من شنیده بودم آخرین آپدیت تا ۲۵ ژوئن بوده.++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: frz61 ، tiba ، ماندانا ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 13:54)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 13:48)h4di نوشته:  hadiseh جان میشه من رو در این مورد راهنمایی کنین.
من فکر کردم که اگر با فاصله 20 روزه بگیرم علاوه بر اینکه مطمئن هستم که به ویزا میرسم. نهایتا هنگام برگشتن جریمه ای برای تغییر تاریخ برگشت به آزانس هواپیمایی میدم و بر میگردم.
اما اینی که شما گفتین. یعنی رفت جدا و برگشت هم جدا به نظرم گرانتر از حالت قبل در بیاد. آیا اینطور نیست؟

ممنون

(2012-08-02 ساعت 12:59)hadiseh.t نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:44)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 12:40)h4di نوشته:  سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.

20 ررررررررروز ! چه خبره h4di جان نكنه مي خواي اقامت تركيه رو هم بگيري Big Grin

چه خبره خوب پروازتونو یک طرفه می گرفتین هر موقع ویزاتون اومد برگشت رو می گرفتین.
من خودم یه طرفه گرفتم ولی دقیقا نمی دونم چقدر اختلاف قیمت دارن اجازه بدین زنگ بزنم سوال کنم براتون.

من زنگ زدم گفتن بستگی داره به اینکه چارتر باشه یا نه ؟ولی یادم تو سفرنامه ها بچه ها اختلاف قیمت رو زده بودن ولی بازم شما می تونید پیش بینی کنید مثلا یکی لز بچه ها چند صفحه پیش نوشته بود دوشنبه پاسو داده 4 شنبه گرفته پس قابل پیش بینی هست مثلا اگه 2 شنبه میرین برای 5 شنبه برگشت رو بگیرین که اگه ویزاتونو گرفتین دیگه اختلاف قیمت رو ندین.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، h4di ، SH1A2R3

سلام، نه هنوز خیلی زوده.... تا الان دوستانی که کلیر شدن مصاحبه شون تا اواخر jun بوده.
DV2012
تشکر کنندگان: ماندانا ، frz61 ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
سلام دوستان خسته نباشيد از انتظار ما 64 روز شديم دو شب قبل ايميل زدم امروز جواب دادند كه هنوز پروسه ادامه دارد ويك سري توضيحات كه خوب متوجه نشدم از همه خواهش ميكنم براي ما هم دعا كنيد چون خيلي سردرگم و بلاتكليفيماميدوارم همه هرچه زودتر كلير شوند وبا شاديشون ما را هم اميدوار و شاد گنند.سربلند و پيروز باشيد
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
(2012-08-02 ساعت 13:45)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 13:37)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:26)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:22)mojtaba_k نوشته:  سلام بههمه دوستان
من یک هفته نبودم برای اینکه انتظار سخت کلیرنس راحتتر بشه رفتم سفر دیشب که سایت رو چک کدم دیدم بالاخره بعد از ۳۶ روز کلیر شدیم خیلی خوشحال هستم ولی وقتی به تاپیک سر زدم و دیدم دوستانم هنوز در انتظار هستند ................باید به همه دوستان منتظر بگم به دلتون بد راه ندین به زودی همه کلیر خواهند شد و هنوز فرصت زیاده.اینهم انرژی مثبت برای اپدیت بعدی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
و به رسم این تاپیک این هم هوراااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بر و بچه های خوب مهاجر سراBig GrinBig Grin

تبريكككك مي گم بهتون. خيلي خيلي خوشحال شدمBig Grin ببخشيد دسترسي به سفرنامه هاي 2012 فعلاً امكانپذير نيست شما هم فرم 9 سوالي گرفته بودين ؟‌يا مشكل سربازي داشتيد ؟‌roze همسر شما بودن ؟‌

ما فرم ۹ سوالی نداشتیم.البته نقص مدارک داریم که موقع گرفتن ویزا می بریم.سربازی هم رفنه بودم .بله رز همسر من هست.
پس حافظه ام هنوز خوب كار مي كنه . يادم اومد كه شما با وجود تمكن مالي افيسر به اسپانسرتون يه گيري داده بود ! به هر حال ويزا مباركتون باشه Big Grin
بله همین طوره حالا هم اون مشکل اسپانسر هست باید بر اونجا ببینم قبول می کنن یانه چون اسپانسر کمکی پاسپورت نداره و سفارت هم کپی پاسپورت می خواند یا گواهی تولد ولی من می خوام کپی گواهینامه بدم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، viona ، sam11
(2012-08-02 ساعت 13:59)Kate.S نوشته:  

سلام ماندانا جون،

من شنیده بودم آخرین آپدیت تا ۲۵ ژوئن بوده.++++++++++++++++++++++++++++++++++

عزيزم كيسهاي زير كه 31 جولاي كلير شدن در تاريخ 27 جون مصاحبه داشتن :
2012AS34401
2012AS58172
2012AS45218
2012AS50535
Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Kate.S ، frz61 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، alis60 ، sam11
(2012-08-02 ساعت 14:04)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 13:45)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 13:37)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:26)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 10:22)mojtaba_k نوشته:  سلام بههمه دوستان
من یک هفته نبودم برای اینکه انتظار سخت کلیرنس راحتتر بشه رفتم سفر دیشب که سایت رو چک کدم دیدم بالاخره بعد از ۳۶ روز کلیر شدیم خیلی خوشحال هستم ولی وقتی به تاپیک سر زدم و دیدم دوستانم هنوز در انتظار هستند ................باید به همه دوستان منتظر بگم به دلتون بد راه ندین به زودی همه کلیر خواهند شد و هنوز فرصت زیاده.اینهم انرژی مثبت برای اپدیت بعدی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
و به رسم این تاپیک این هم هوراااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بر و بچه های خوب مهاجر سراBig GrinBig Grin

تبريكككك مي گم بهتون. خيلي خيلي خوشحال شدمBig Grin ببخشيد دسترسي به سفرنامه هاي 2012 فعلاً امكانپذير نيست شما هم فرم 9 سوالي گرفته بودين ؟‌يا مشكل سربازي داشتيد ؟‌roze همسر شما بودن ؟‌

ما فرم ۹ سوالی نداشتیم.البته نقص مدارک داریم که موقع گرفتن ویزا می بریم.سربازی هم رفنه بودم .بله رز همسر من هست.
پس حافظه ام هنوز خوب كار مي كنه . يادم اومد كه شما با وجود تمكن مالي افيسر به اسپانسرتون يه گيري داده بود ! به هر حال ويزا مباركتون باشه Big Grin
بله همین طوره حالا هم اون مشکل اسپانسر هست باید بر اونجا ببینم قبول می کنن یانه چون اسپانسر کمکی پاسپورت نداره و سفارت هم کپی پاسپورت می خواند یا گواهی تولد ولی من می خوام کپی گواهینامه بدم
خوب کپی گرین کارت که بهتره اونو میدادن.

تشکر کنندگان: Kate.S ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 13:33)smmyp نوشته:  در سایت ...https://ceac.state.gov/CEA وضعیت من از 21 جولای به 2 آگوست تغییر پیدا کرد. ، ، ... تنها چیزی که متوجه شدم اینه که تاریخ 12 روز اومده جلوتر... به نظرتون ای میل بزنم نظر سفارتو راجع به این سایت بپرسم، حتما اونا میدونن این چیه؟!؟...

دوست عزيز من نمي دونم تاريخ مصاحبه شما كي بوده ولي اگه مدت زيادي مي گذره مي تونيد يه ايميل به سفارت بزنيد و وضعيت كيستون رو بپرسيد . در مورد سايت ceac هم بايد بگم با توجه به نتايجي كه تا حالا با دوستان به اون رسيديم اينه كه پروسه اداري ما هر چه تكميل تر مي شه تاريخ آپديت مي شه . پس خوشحال باشيد كه يه تكوني به پروندتون دادن Big Grin
ولي به نظر من به سفارت ايميل نزنيد كه اين تاريخها كه توي سايت تغيير مي كنه يعني چي ، بذاريد كارخودشونو بكنن Smile

تشکر کنندگان: smmyp ، Kate.S ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sam11
سلام دوستان ، به همه کسانی که کلیر شدن تبریک میگم. ما هنوز بعد از 80 روز هنوز کلیر نشدیم ، امیدوارم این دفعه نوبت ما هم بشه ، برای ما هم دعا کنید
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
(2012-08-02 ساعت 14:15)frz61 نوشته:  دوستان من نیمه شب دیشب برای اولین بار (در مورد کلیر شدن یا نشدنم ) ایمیل زدم و جواب زیر رو گرفتم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
ولی منظورشون از جاهایی که رنگی کردم رو نمی فهمم. مال بقیه هم همینطور بوده؟

frz61 جان به خاطر همين چيزاست كه من تا حالا هيچ ايميلي به سفارت نزدم مي ترسم هي استرس به استرسم اضافه شه . اول گفتن به محض اينكه شمارتونو ديديد هر چه زودتر بيايد سفارت بعد گفتن وقتي اومديد ما دوباره كيس شما رو بررسي مي كنيم اگه همه چيز اوكي بود ويزا براتون پست مي شه اين ديگه چه جور جواب دادنه آقـــــــــــــــــــــــــــا !!
دوستاني كه ايميل زدن لطفاً‌ نظربدين ببينم قالب ايميلشون همين شكليه ؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: Kate.S ، MAHDI2012 ، frz61 ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، کامیلا
(2012-08-02 ساعت 14:17)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، به همه کسانی که کلیر شدن تبریک میگم. ما هنوز بعد از 80 روز هنوز کلیر نشدیم ، امیدوارم این دفعه نوبت ما هم بشه ، برای ما هم دعا کنید

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mojtaba_k ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان