کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بچه ها سلام من تا حالا ۵ بار ایمیل ۹ سوالی رو جواب دادم و فرستادم ولی بازم هر چند روز یه بار ایمیل میزنن که شما باید فرم ۹ سوالی رو جواب بدین کسی میدونه چرا اینطوریه من دیگه نمیدونم چی کار کنم خیلی نگرانم انگار اصلا دستشون نمیرسه
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
مصاحبه   ۲۶  جون
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، oe163
(2012-08-02 ساعت 15:11)frz61 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 15:03)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:54)frz61 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:48)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:43)j1970 نوشته:  
به نظر دوستان معنی این جواب چیه آخه !!
دوست عزیز میشه بگید وضعیت شما امروز تو سایتCEAC چیه ؟ممنون
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 15:31)bglory14914 نوشته:  بچه ها سلام من تا حالا ۵ بار ایمیل ۹ سوالی رو جواب دادم و فرستادم ولی بازم هر چند روز یه بار ایمیل میزنن که شما باید فرم ۹ سوالی رو جواب بدین کسی میدونه چرا اینطوریه من دیگه نمیدونم چی کار کنم خیلی نگرانم انگار اصلا دستشون نمیرسه
مصاحبه   ۲۶  جون
سلام،چرا شما تماس تلفنی نمیگیرید و براشون توضیح نمیدید؟

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 15:31)bglory14914 نوشته:  بچه ها سلام من تا حالا ۵ بار ایمیل ۹ سوالی رو جواب دادم و فرستادم ولی بازم هر چند روز یه بار ایمیل میزنن که شما باید فرم ۹ سوالی رو جواب بدین کسی میدونه چرا اینطوریه من دیگه نمیدونم چی کار کنم خیلی نگرانم انگار اصلا دستشون نمیرسه
مصاحبه   ۲۶  جون
سلام، 1- اگر فایلی رو ضمیمه کردید، حجم اون رو حتی الامکان کم کنید.
2- با سفارت تلفنی تماس بگیرید. (بعد از ظهر) ، اگر نتونستید صحبت کنید یا رسیدن فایل رو تائید نکردند، به kcc ای میل بزنید.
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
[
دوست عزیزم
نگران نباش چون ما همینجا همیشه و تا آخرین لحظه باهاتیم
ما الان دو روز هست که کلیر شدیم و نفس راحته کی هی میگفتم بالاخره رفت تو ششهامونBig Grin
به شما و به همه دوستان گلم میگم که زیاد خودتون رو عذاب ندین.چون همه بالاخره به امید خدا کلیر میشن و ویزا رو میگیرن
اینو بهتون بگم با توجه به چیزهایی که تا به حال خوندم ، هم رشته من تقریبا جز رشته های حساس بود(بقول بچهه ها) و کار هایی که توش مشغول به کار بوده و هستم هم جزو مشاغل تقریبا حساسنCool
ولی ما هم کلییر شدیم
پس نگران نباشین و توکل کنید به خدا که حتما اون چیزی که به صلاحتون هست براتون اتفاق میفته
شاد و پیروز باشیدSmile

آرمان عزیز
خبر نداشتم کلیر شدی . خیلی بهت تبریک می گم . خیلی خیلی خوشحال شدم . امیدوارم در همه زندگی موفق باشی. درود -Smileپرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: smmyp ، به گل ، frz61 ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، amirdadash ، vm1974 ، arman_m ، honey62
[quote='Alireza.a' pid='197390' dateline='1343900868']
سلام دوستان ، به همه کسانی که کلیر شدن تبریک میگم. ما هنوز بعد از 80 روز هنوز کلیر نشدیم ، امیدوارم این دفعه نوبت ما هم بشه ، برای ما هم دعا کنید
[/quote
با سلام
با امید بخدا حتما میشی. نگران نباش
من هم ابوظبی بودم با برگه آبی

تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974
(2012-08-02 ساعت 15:33)cmbt نوشته:  
مصاحبه   ۲۶  جون

اخه نشنیدم تا حالا کسی تماس گرفته باشه میترسم روی بررسی کیسم اثر منفی داشته باشه وقتی ایمیل ها رو درست جواب نمیدن وای به حال تلفن من خیلی خیلی خیلی نگرانم
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3
(2012-08-02 ساعت 01:29)vm1974 نوشته:  مجدد به همه کلیر شده ها تبریک میگم.
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.

دوست عزیز ما به نوبه خودمان قول میدیم اگه خدا خواست و کلیر شدیم تا ثانیه های اخر در کنار باقی دوستان باشیم به امید اینکه امسال همه با هم جشن شادی رو بگیریم و هیچ کدوم در این راه جا نمونیم و به این روزامون به عنوان یه خاطره خوب نگاه کنیم پس همه با هم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ قشنگه رو برای هم بفرستیمWink
به امید روزهای طلایی کلیر شدن برای هممون
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: gulu ، به گل ، frz61 ، hadiseh.t ، daria ، parsy631 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974
دوستان عزیز بهتره از قید سایت ceac بیایید بیرون! چون اصلا بروز نیست!
الان از ابوظبی جواب ایمیل من اومد که ویزای شما آماده صدوره ولی تو این سایت ما هنوز کلیرنس نشدیم
تشکر کنندگان: frz61 ، gulu ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، j1970 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، loveusa ، viona ، MAHDI2012
(2012-08-02 ساعت 15:58)motor نوشته:  دوستان عزیز بهتره از قید سایت ceac بیایید بیرون! چون اصلا بروز نیست!
الان از ابوظبی جواب ایمیل من اومد که ویزای شما آماده صدوره ولی تو این سایت ما هنوز کلیرنس نشدیم

مباركه Big Grin
تا وقتي شما پاسهاتونو تحويل سفارت نداديد و ويزاي شما چاپ نشده ميزنه REFUSED . در مورد اين موضوع در صفحات قبلي بحث شده است.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: frz61 ، به گل ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، bayat_r
(2012-08-02 ساعت 14:03)alis60 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 13:55)ماندانا نوشته:  یه سوال
تاحالا کلیر بچهایی که جولای مصاحبه داشتن اومده؟؟؟؟

سلام، نه هنوز خیلی زوده.... تا الان دوستانی که کلیر شدن مصاحبه شون تا اواخر jun بوده.

سلام دوست عزیز درسته که هنوز زوده ولی غیر ممکن نیست! ایشالا که کلیر هممون زود زود بیاد چون قبلا که جدول احسان رو چک کردم دیدم پیشتر بچه ها 12 روز20 وچند روز و30 و در نهایت 40 روز کلیر شدن حتی یه مورد هم یادم میاد که 5 روزه کلیر شده خدا رو چی دیدین شاید سفارت یه حال اساسی بخواد به بچه های که جولای رفتن مصاحبه بدهBig Grin
شماره کیس 2012AS690000
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای

تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، alis60 ، bayat_r ، honey62
(2012-08-02 ساعت 01:29)vm1974 نوشته:  مجدد به همه کلیر شده ها تبریک میگم.
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.

vm1974 جان اصلا نگران نباش، اعتیاد ی که من پیدا کردم به مهاجرسرا به همین سادگی‌‌ها ترک کردنی نیست. فقط هم اعتیاد نیست آخه، من بیشتر مواقع با موبیل میام اینجا،۲۴/۷ رو این سایت مهاجرسرا ‌ست این موبیل بیچاره، صفحش هم که کوچیکه فکر کنم یه ۱۰ درجه‌ای چشم‌های من رفته بالا از ۱ سال پیش ؛-). پس نگران نباش من اینجا جا خشک کردم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: gulu ، a.r.a.s.h1 ، odiseh ، parsy631 ، daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، honey62
(2012-08-02 ساعت 15:58)motor نوشته:  دوستان عزیز بهتره از قید سایت ceac بیایید بیرون! چون اصلا بروز نیست!

سلام تبریک می گم ، ایمیل زدن یا تو سایت دیدین ؟ میشه بگید کی مصاحبه داشتید
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، parsy631 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، amirdadash
(2012-08-02 ساعت 15:43)bglory14914 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 15:33)cmbt نوشته:  
مصاحبه   ۲۶  جون

اخه نشنیدم تا حالا کسی تماس گرفته باشه میترسم روی بررسی کیسم اثر منفی داشته باشه وقتی ایمیل ها رو درست جواب نمیدن وای به حال تلفن من خیلی خیلی خیلی نگرانم
وضعیت منم همینطور بود، دو با فرم 9 سوالی و CV ها را به آدرس ca-ankara@state.gov فرستادم ولی به من ایمیل زدن که نرسیده ولی بار سوم از طریق خود سایت سفارت فرستادم بلافاصله جواب دادند که رسیده.
به نظر من هم شما این کار را بکن، من در ایمیل هم توضیح دادم که از 2 بار فرستادم و چون شما دریافت نکردید از خود سایت اقدام کردم، فقط چون از طریق سایت نتوانستم 3 تا فایل word (فرم 9 سوالی و 2 تا CV) را پیوست کنم، همه آنها را در یک فایل word ذخیره کردم (اول فرم 9 سوالی بعد در صفحه ای جدا CV خودم و در صفحه بعد CV همسرم) و پیوست کردم. در ضمن در قسمت Subject هم گزینه How is my immigrant visa status را انتخاب کردم.
تماس تلفنی هم داشتم ولی کسی پاسخو نیست
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
یه سوال اساسی برامون پیش اومده من همون سایت رو که هر روز چک می کنم متوجه شدم تاریخ ما از 27 جولای به 31 جولای و امروز به 2 اگوست تغییر کرده و جالب اینکه کیس ما دو نفره است و وقتی روی نفر اول کلیک می کنیم تاریخ 2 اگوست (نفر برنده) و وقتی روی نفر دوم کلیک می کنیم تاریخ همون 31 جولای ظاهر می شه! نظر دوستان در این مورد چیه؟
من حدس میزنم که شاید بررسی برای نفر اول همچنان ادامه داره ولی برای نفر دوم بررسی تموم شده! با توجه به این که قبلا تاریخ ها رو چک می کردیم تاریخ بررسی هردو یک تاریخ رو نشون می داد!
حدس شما دوستان چیه؟
شماره کیس 2012AS690000
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، SH1A2R3 ، vm1974 ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان