کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
فدای سر هممون که امروز هم نشد، بالاخره که میخواد بشه... ما هر روز سمج تر از دیروز دینگ دینگ
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
(2012-08-06 ساعت 19:03)Alireza.a نوشته:  سلام کیت من دوباره ایمیل زدم ، هنوز جواب ندادن ، ایمیل زدن ایرادی نداره؟

نه علیرضا جان هیچ اشکالی‌ نداره، به امید خدا فردا بهت ایمیل می‌فرستن، ابوظبی ۴ ۵ روزه جواب میده، اگه فرستادن زود خبرشو بده :-)
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، کیانا ، zina s ، ghorbat ، shkhmo ، amir_cool_2001 ، daria
تا فردا !!!!!
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
بچه ها اصلا نگران نباشید من اطمینان دارم به زودی تعداد زیادی اعلام می کنن امروز که سفارت بودم خیلی سرشون شلوغ بود احتمالا برای اینکه بتونن کارها را درست انجام بدن و سر شون بیش از این شلوغ نشه اعلام نکردن باید فردا همه رو خوشحال کنن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یکم دیگه منتظر می مونیم ایشالا فردا یک عالمه هورا داریم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
امروز که اپدیت نشده موند تا فردا.تا جون به سرمون نکنن از ویزا میزا خبری نیستBig Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
سلام...دوستان کسی میدونه تو سایت UPS از چه طریق میشه وضعیت بسته را پیگیری کرد؟؟
آخه همه چیز را به ترکی مینویسه !!!!
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، amir_cool_2001
دوست عزیز و همه دوستان عزیز سلام

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- به کجا ایمیل بزنم؟ به kcc یا سفارت ترکیه؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، sam11 ، ghorbat ، 3rip ، leila-gh ، shkhmo ، amir_cool_2001 ، daria ، a.r.a.s.h1
دوستان من 10 روز قبل ایمیل فرستادم که گفتن هنوز پروسه تون کامل نشده.به نظر اساتید دوباره ایمیل بزنم یا صلاح میدونین تا جمعه صبر کنم؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان: sayeh_m ، zina s ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، amir_cool_2001 ، bakhshandehgy ، daria ، امیر مهاجر
(2012-08-07 ساعت 00:12)zavieh نوشته:  دوست عزیز و همه دوستان عزیز سلام

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- به کجا ایمیل بزنم؟ به kcc یا سفارت ترکیه؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.
سلام...ایمیل برات میزنند هنوز دیر نشده...تو ایمیل ادرس می دند...حساب ارزی نیازی نیست فقط صاحب کیس باید حساب داشته باشه 70 -80 کافیه...زیاد پول تو حساب باشه ممکنه سوال پیچ ات کنه...خواستی ایمیل بزنی به kcc ایمیل بزن
موفق یاشی
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، sam11 ، zina s ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، amir_cool_2001 ، honey62 ، کیانا ، payan ، امیر مهاجر
(2012-08-06 ساعت 23:26)asal_civil نوشته:  سلام...دوستان کسی میدونه تو سایت UPS از چه طریق میشه وضعیت بسته را پیگیری کرد؟؟
دو تا فیلد سم چپ هست توی فیلد اول شماره تقیب TAKIP را می زنی و اینتر می زنی البته زیر فیلد دوم عبارت اینکه به انگلیسی نشان بدهد هم کمک میکند در ضمن با استفاده از مترجم گوگل هم سایت به انگلیسی تر جمه میشه

(2012-08-07 ساعت 00:12)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من 10 روز قبل ایمیل فرستادم که گفتن هنوز پروسه تون کامل نشده.به نظر اساتید دوباره ایمیل بزنم یا صلاح میدونین تا جمعه صبر کنم؟
به نظر من لازم نیست ایمیل بزنید من اصلا ایمیل نزدم و ۲۵ جون مصاحبه بود و ۳۱ هم بعد از ۳۶ روز کلیر شدم طبق برنامه این اپدیت نوبت شماست منتظر می مونیم همه با هم خوشحالی کنیمBig GrinSmile
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: roze ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، sam11 ، zina s ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، amir_cool_2001 ، honey62 ، کیانا ، daria
Wink
(2012-08-07 ساعت 00:29)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 23:26)asal_civil نوشته:  سلام...دوستان کسی میدونه تو سایت UPS از چه طریق میشه وضعیت بسته را پیگیری کرد؟؟
دو تا فیلد سم چپ هست توی فیلد اول شماره تقیب TAKIP را می زنی و اینتر می زنی البته زیر فیلد دوم عبارت اینکه به انگلیسی نشان بدهد هم کمک میکند در ضمن با استفاده از مترجم گوگل هم سایت به انگلیسی تر جمه میشه

(2012-08-07 ساعت 00:12)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من 10 روز قبل ایمیل فرستادم که گفتن هنوز پروسه تون کامل نشده.به نظر اساتید دوباره ایمیل بزنم یا صلاح میدونین تا جمعه صبر کنم؟
به نظر من لازم نیست ایمیل بزنید من اصلا ایمیل نزدم و ۲۵ جون مصاحبه بود و ۳۱ هم بعد از ۳۶ روز کلیر شدم طبق برنامه این اپدیت نوبت شماست منتظر می مونیم همه با هم خوشحالی کنیمBig GrinSmile
خدا از دهنت بشنوه.من که امروز از بس بهfrz61 اس ام اس زدم خودم خجالت کشیدم.فکر کنم هر نیم ساعت یکبار اس زدم.frz61 عزیز واقعا شرمندتم.RolleyesShy
من هر روز دوشنبه تا چهرشنبه عصر سر کارم و زحمت ما هم گردن دوستمونه.ممنونم.Wink
دوستان فکر میکنین فردا اپدیت بشه؟؟؟؟؟؟
هفته قبل هم دوشنبه هم سه شنبه اپ کردن.
2012as55XXX
سلام به همه من هم امدم اپدیت هم نشد به امید امروز
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، MPU ، shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، amir_cool_2001 ، honey62 ، Shezem ، bakhshandehgy ، Kate.S ، daria ، امیر مهاجر
(2012-08-06 ساعت 13:28)smmyp نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 09:34)gulu نوشته:  يه دوستي ايميل زده بود سفارت آنكارا و نظرشونو در مورد سايت ceac.state.gov پرسيده بود كي بود ؟Big Grin
سلام،
من بودم. جواب دادند که برای کیسهای لاتاری نیست. Big Grin

خيلي ممنون Big Grin ميشه زحمت بكشي يه ايميل ديگه بهشون بزني بگي ببخشيد چرا درشو تخته كرديد ؟ خيلي ها به همين هم دلخوش بودن Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-06 ساعت 16:52)iloveshadow نوشته:  Gulu
Gulu
Gulu
Gulu
Gulu جان ! کم کم حاضر شو که بیای بترکونیا
من نمیدونم میخوای چیکار کنی ولی میخوام کیس نامبرمو ببینم تو پستت ! حالا دیگه خود دانی
با چوب میزنمت من نباشم Big Grin Smile))))))))))))))

iloveshadow عزيز
5 جونيه عزيز
ما مخلص شماييم ، ايشالا قسمت بشه اين هفته همه با هم هورا بكشيم Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-06 ساعت 19:21)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 15:09)daria نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 14:40)a.r.a.s.h1 نوشته:  ماندانا جون این رو خوب رفتی Tongueایشالا که امروز دل بچه های جولای هم شاد بشه خدا رو چه دیدی شایدم کلیرنس پچه های که اواخر جولای هم مصاحبه داشتن بیاد چون چند تا از دوستانی که 27 جولای مصاحبه شدن هم 4 روزه کلیر شدن به امید هر چه بیشتر هوراااا وجیغ بنفش کشیدن Big Grinبرای هممون

جدی؟ 4 روزه؟ کیا بودن؟

داریا جان این امارو از gulu عزیز گرفتیم اگه یادتون باشه 31 جولای که اپدیت شد چند تا از نامبر کیس ها مربوط بودن به مصاحبه 27 جولای اگه امار دقیق وشماره کیس ها رو بخواهین می تونین از gulu عزیز بگیرید به امید هر چه زودتر کلیر شدن همه مهاجرسرایی ها اونم همین امروزTongue

a.r.a.s.h1 عزيز در آپديت 31 جولاي چند تا از بچه هايي كه 27 جون مصاحبه داشتن هم كلير شدن نه جولاي ! فكر نمي كنم كه در اين مورد اشتباه آمار داده باشم ولي اگر هم اشتباه كردم شرمنده ام Tongue اميدوارم كه جولايي ها هم تو آپديت آينده شوت بشن تو جدول Big GrinBig GrinBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان