کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-07 ساعت 08:09)gulu نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 19:21)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 15:09)daria نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 14:40)a.r.a.s.h1 نوشته:  ماندانا جون این رو خوب رفتی Tongueایشالا که امروز دل بچه های جولای هم شاد بشه خدا رو چه دیدی شایدم کلیرنس پچه های که اواخر جولای هم مصاحبه داشتن بیاد چون چند تا از دوستانی که 27 جولای مصاحبه شدن هم 4 روزه کلیر شدن به امید هر چه بیشتر هوراااا وجیغ بنفش کشیدن Big Grinبرای هممون

جدی؟ 4 روزه؟ کیا بودن؟

داریا جان این امارو از gulu عزیز گرفتیم اگه یادتون باشه 31 جولای که اپدیت شد چند تا از نامبر کیس ها مربوط بودن به مصاحبه 27 جولای اگه امار دقیق وشماره کیس ها رو بخواهین می تونین از gulu عزیز بگیرید به امید هر چه زودتر کلیر شدن همه مهاجرسرایی ها اونم همین امروزTongue

a.r.a.s.h1 عزيز در آپديت 31 جولاي چند تا از بچه هايي كه 27 جون مصاحبه داشتن هم كلير شدن نه جولاي ! فكر نمي كنم كه در اين مورد اشتباه آمار داده باشم ولي اگر هم اشتباه كردم شرمنده ام Tongue اميدوارم كه جولايي ها هم تو آپديت آينده شوت بشن تو جدول Big GrinBig GrinBig Grin
کاملا موافقم.از 27 جون فقط 4 کیس از 15 کیس کلیر شدن.بعد از 27 جون هم کسی کلیر نشده.آمارشو من دارم.
امیدوارم امروز سایتو یه تکون اساسی بدن و 100-200 تایی کیس اضافه کنن.
امروز صبح رو با انرژی مثبت شروع میکنیم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-08-07 ساعت 00:12)zavieh نوشته:  دوست عزیز و همه دوستان عزیز سلام

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- به کجا ایمیل بزنم؟ به kcc یا سفارت ترکیه؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.

دوست عزيز وقت مصاحبه رو سفارت تركيه تعيين مي كنه ، پس بايد به تركيه اميل بزني . مداركت هم بايد 15 روز قبل از مصاحبه برسه بدستشون ، يعني حداقل بايد 20 روز قبل بفرستي .
شماره کیس : 2012AS00019XXX
نامه اول:
ارسال مدارک:
دریافت پاکت دوم:
مصاحبه: 2012 / feb / 02
كليرنس:
دريافت ويزا:
دریافت کارت:
undefined
Gulu جان
آقا ما چاکریم Big Grin ایـــــــشـــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــا ;-)
++++++++++++
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، mojtaba_k ، Kate.S ، gulu ، amir_cool_2001 ، امیر مهاجر ، arbasic ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 09:05)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 08:09)gulu نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 19:21)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 15:09)daria نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 14:40)a.r.a.s.h1 نوشته:  ماندانا جون این رو خوب رفتی Tongueایشالا که امروز دل بچه های جولای هم شاد بشه خدا رو چه دیدی شایدم کلیرنس پچه های که اواخر جولای هم مصاحبه داشتن بیاد چون چند تا از دوستانی که 27 جولای مصاحبه شدن هم 4 روزه کلیر شدن به امید هر چه بیشتر هوراااا وجیغ بنفش کشیدن Big Grinبرای هممون

جدی؟ 4 روزه؟ کیا بودن؟

داریا جان این امارو از gulu عزیز گرفتیم اگه یادتون باشه 31 جولای که اپدیت شد چند تا از نامبر کیس ها مربوط بودن به مصاحبه 27 جولای اگه امار دقیق وشماره کیس ها رو بخواهین می تونین از gulu عزیز بگیرید به امید هر چه زودتر کلیر شدن همه مهاجرسرایی ها اونم همین امروزTongue

a.r.a.s.h1 عزيز در آپديت 31 جولاي چند تا از بچه هايي كه 27 جون مصاحبه داشتن هم كلير شدن نه جولاي ! فكر نمي كنم كه در اين مورد اشتباه آمار داده باشم ولي اگر هم اشتباه كردم شرمنده ام Tongue اميدوارم كه جولايي ها هم تو آپديت آينده شوت بشن تو جدول Big GrinBig GrinBig Grin
کاملا موافقم.از 27 جون فقط 4 کیس از 15 کیس کلیر شدن.بعد از 27 جون هم کسی کلیر نشده.آمارشو من دارم.
امیدوارم امروز سایتو یه تکون اساسی بدن و 100-200 تایی کیس اضافه کنن.
امروز صبح رو با انرژی مثبت شروع میکنیم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان گل سلام امیدوارم به زودی همگی کیلیر بشید نگران نباشید. من یه دوره ی انتظار خیلی طولانی رو تجربه کردم .من29 جون کیلیر شدم و امروز20 روز میشه تو امریکا هستم یادش به خیر چه روزایی بود دوران انتظار پس نگران نباشید همه چیز به وقتش خیلی خوب پیش میره انرزی تون رو نگه دارید واسه امریکا که خیلی کاردارید.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
(2012-08-07 ساعت 11:14)Ahmad76 نوشته:  

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.

دوست عزيز وقت مصاحبه رو سفارت تركيه تعيين مي كنه ، پس بايد به تركيه اميل بزني . مداركت هم بايد 15 روز قبل از مصاحبه برسه بدستشون ، يعني حداقل بايد 20 روز قبل بفرستي .

دوست گرامی اگر حساب ارزی باز کنید نمی توانید کامل همه ارزتونو بگیرید و بیشترش را معادل ریالی به شما میدهند. من و همسرم هر دو حساب ریالی داشتیم پرینت حساب و گردش مالی در یک سال هم مهم است. ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Kate.S ، mehdiii ، arman_m ، amir_cool_2001 ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، shkhmo
behina جان خبری نشد از ابوظبی؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، amir_cool_2001 ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 13:43)behina نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 11:14)Ahmad76 نوشته:  

دوست گرامی اگر حساب ارزی باز کنید نمی توانید کامل همه ارزتونو بگیرید و بیشترش را معادل ریالی به شما میدهند. من و همسرم هر دو حساب ریالی داشتیم پرینت حساب و گردش مالی در یک سال هم مهم است. ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.

چیزی که من متوجه شدم اینجا تو این مدت کم اینه که گردش حساب اصلا مهم نیست و اکثرا با یه برگه تمکن مالی‌ رفتن و ویزا گرفتن. می‌شه لطف کنید بگید که رو چه حسابی‌ میگید که گردش حساب مهمه؟
تشکر کنندگان: Kate.S ، SH1A2R3 ، mehdiii ، arman_m ، amir_cool_2001 ، loveusa ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، shkhmo
سلام دوستان
امروز بياين همه مون دعا كنيم اين سايت ..... آپديت بشه.مرديم از انتظار.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: gulu ، SH1A2R3 ، honey62 ، Kate.S ، mehdiii ، arman_m ، amir_cool_2001 ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، frz61 ، vm1974 ، shkhmo ، amairmonre

دوست گرامی اگ..... ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.

[/quote]

یعنی یه حساب مشترک با 50 تومن موجودی یا دو تا حساب نفری 50 تومان؟ یا دوتا حساب روی هم 50 تومان؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Kate.S ، arman_m ، mojtaba_k ، daria ، امیر مهاجر ، shkhmo
دوستان
دیشب خواب میدیدم که ما و داریا اینا کلیر شدیم و شوهرم رفت و دوساعته ویزا رو از انکارا گرفت و اومد دهن من و داریا و خانومش وا مونده بود که چیجوری شوهرم تونسته 2 ساعته بره انکارا و برگرده
صبح که بیدار شدم خیلی استرس داشتم همش میگفتم خدایا خودت کمکمون کن
دیگه از استرس نمیدونستم چیکار کنم که تصمیم گرفتم بعد 14 روز یه ایمیل زیبا روانه سفارت کنم
خیلی سریع جواب دادند که شوهرم که برنده اصلی هست پروسش تموم شده وکلیر شده فقط موندم من
که منم خانه دارم و مطمئنم کلیر من هم زود میاد
بزن دست قشنگه رو
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
(2012-08-07 ساعت 13:50)Kate.S نوشته:  behina جان خبری نشد از ابوظبی؟

نه کیت عزیز 56 روزه شدیم. دیگه خسته شدم از بس روزی ده بار سایتو چک میکنم. امیدوارم توی این هفته اعلام کنند.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، arman_m ، amir_cool_2001 ، gulu ، shadin_n ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، Kate.S ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 13:59)كاميلا نوشته:  سلام دوستان
امروز بياين همه مون دعا كنيم اين سايت ..... آپديت بشه.مرديم از انتظار.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...
اره دوست من هم دعا کنیم اپدیت بشه هم شماره هامونم توش باشه.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++از بس انرژی دادم آمپرم رفت بالاBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
Your case is still pending routine admin processing.  if you haven’t heard anything from us by early September, please contact us again
سلام کیت جواب ایمیل من این بود .
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، gulu ، shadin_n ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، frz61 ، sam11 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:08)ماندانا نوشته:  دوستان
دیشب خواب میدیدم که ما و داریا اینا کلیر شدیم و شوهرم رفت و دوساعته ویزا رو از انکارا گرفت و اومد دهن من و داریا و خانومش وا مونده بود که چیجوری شوهرم تونسته 2 ساعته بره انکارا و برگرده
دیگه از استرس نمیدونستم چیکار کنم که تصمیم گرفتم بعد 14 روز یه ایمیل زیبا روانه سفارت کنم
خیلی سریع جواب دادند که شوهرم که برنده اصلی هست پروسش تموم شده وکلیر شده فقط موندم من
بزن دست قشنگه رو

ماندانای عزیز میشه بفرمائید دقیقاً به چه email address ای ایمیل زدید؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:16)ozr نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 14:08)ماندانا نوشته:  دوستان
بزن دست قشنگه رو

ماندانای عزیز میشه بفرمائید دقیقاً به چه email address ای ایمیل زدید؟
من از طریق ایمیل سفارت ایمیل میزنم اینم ادرسش
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان