کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
به كساني كه گردش حساب نداشتند (يكيش خود ما) نگفتند كه چرا گردش نداريد حتي در مورد تمكن سوال هم نكرد ولي بعضي از دوستان بردند براي محكم كاري. نتيجه:‌گردش حساب ضرورت ندارد چون رودربايستي كه ندارند اگه بخوان ميگن اگه يه قرن هم طول ميكشه بريد با گردش حساب بيايد. به نظرم بهتره يادشون نديم كه گردش حساب بگيرن واسه سال بعدي ها ميگم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، behina ، shadin_n ، s$s ، loveusa ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، sweety.alireza ، sam11 ، mansour*** ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:22)ماندانا نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 14:16)ozr نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 14:08)ماندانا نوشته:  دوستان
دیشب خواب میدیدم که ما و داریا اینا کلیر شدیم و شوهرم رفت و دوساعته ویزا رو از انکارا گرفت و اومد دهن من و داریا و خانومش وا مونده بود که چیجوری شوهرم تونسته 2 ساعته بره انکارا و برگرده
صبح که بیدار شدم خیلی استرس داشتم همش میگفتم خدایا خودت کمکمون کن
دیگه از استرس نمیدونستم چیکار کنم که تصمیم گرفتم بعد 14 روز یه ایمیل زیبا روانه سفارت کنم
خیلی سریع جواب دادند که شوهرم که برنده اصلی هست پروسش تموم شده وکلیر شده فقط موندم من
که منم خانه دارم و مطمئنم کلیر من هم زود میاد
بزن دست قشنگه رو
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ماندانای عزیز میشه بفرمائید دقیقاً به چه email address ای ایمیل زدید؟
من از طریق ایمیل سفارت ایمیل میزنم اینم ادرسش
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

مرسی از لطف شما
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، oe163 ، mehdiii ، shadin_n ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، shkhmo
ماندانا جون مبارکه
شما هم دیگه امریکایی شدینWinkBig Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mehdiii ، gulu ، shadin_n ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، frz61 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:02)bayat_r نوشته:  دوست گرامی اگ..... ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.

یعنی یه حساب مشترک با 50 تومن موجودی یا دو تا حساب نفری 50 تومان؟ یا دوتا حساب روی هم 50 تومان؟
[/quote]

حساب دو نفر روی هم 50 تومان بود.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، shadin_n ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، shkhmo
اوضاع شبیه آرامش قبل از طوفانه. قربون دستتون یه جا برای ما هم باز کنین ما هم دلمون برای هورا تنگ شده.ضمنا اونایی که میتونن تو تگزاس شام بدن از الان بگن که براشون دو قبضه هورا بکشیم.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، behina ، gulu ، shadin_n ، MAHDI2012 ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، frz61 ، msi ، vm1974 ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:33)SH1A2R3 نوشته:  ماندانا جون مبارکه
من که هنوز نشدم در ضمن تا ویزا ها نرسه دستمون باورم نمیشه
شایرا جون باورت نمیشه هر روز صبح برای همه دعا میکنم ولی تو تو پرانتزی همیشه اسمت رو جدا میارم مطمئن باش تو اپدیت این هفته هستی ....Big Grin

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، behina ، arman_m ، shadin_n ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، frz61 ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 13:50)saljoogh نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 13:43)behina نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 11:14)Ahmad76 نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 00:12)zavieh نوشته:  دوست عزیز و همه دوستان عزیز سلام

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- به کجا ایمیل بزنم؟ به kcc یا سفارت ترکیه؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.

دوست عزيز وقت مصاحبه رو سفارت تركيه تعيين مي كنه ، پس بايد به تركيه اميل بزني . مداركت هم بايد 15 روز قبل از مصاحبه برسه بدستشون ، يعني حداقل بايد 20 روز قبل بفرستي .

دوست گرامی اگر حساب ارزی باز کنید نمی توانید کامل همه ارزتونو بگیرید و بیشترش را معادل ریالی به شما میدهند. من و همسرم هر دو حساب ریالی داشتیم پرینت حساب و گردش مالی در یک سال هم مهم است. ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.

چیزی که من متوجه شدم اینجا تو این مدت کم اینه که گردش حساب اصلا مهم نیست و اکثرا با یه برگه تمکن مالی‌ رفتن و ویزا گرفتن. می‌شه لطف کنید بگید که رو چه حسابی‌ میگید که گردش حساب مهمه؟
ما هم اینو قبلا فقط شنیده بودیم و در سفارت ابوظبی مصاحبه شدیم افیسر مصاحبه کننده اسناد بانکی مارو که شامل موجودی و گردش مالی بود را برداشت و بقیه اسنادمالی (سند مالکیت و ارزیابی خونه و ماشین)را پس داد. و گفت همین کفایت میکنه. به هر حال مهم اینه که به هر طریقی بتونی تمکن مالیه خودتو نشون بدی.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، ماندانا ، shadin_n ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، saljoogh ، mehdiii ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:44)ماندانا نوشته:  
شایرا جون باورت نمیشه هر روز صبح برای همه دعا میکنم ولی تو تو پرانتزی همیشه اسمت رو جدا میارم مطمئن باش تو اپدیت این هفته هستی ....Big Grin
ممنونم ماندانا جون با خوندن نوشته ات اشک از چشام سرازیر شد.....فدای تو....

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arman_m ، ماندانا ، shadin_n ، tiba ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، frz61 ، smmyp ، mehdiii ، shkhmo
دیشب خواب میدیدم که ما و داریا اینا کلیر شدیم و شوهرم رفت و دوساعته ویزا رو از انکارا گرفت و اومد دهن من و داریا و خانومش وا مونده بود که چیجوری شوهرم تونسته 2 ساعته بره انکارا و برگرده
دیگه از استرس نمیدونستم چیکار کنم که تصمیم گرفتم بعد 14 روز یه ایمیل زیبا روانه سفارت کنم
خیلی سریع جواب دادند که شوهرم که برنده اصلی هست پروسش تموم شده وکلیر شده فقط موندم من
بزن دست قشنگه رو

عزیزم ماندانا،

خیلی‌ خوشحالم کردی، مبارکت باشه، به امید خدا مال شما هم زود میاد.

>>>>>>>>>>>>> به امید کلیر شدن همهٔ بچها<<<<<<<<<<<<<<<<
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: ماندانا ، sheida.bvip ، oe163 ، shadin_n ، tiba ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، frz61 ، behina ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، mehdiii ، shkhmo
بزن دست قشنگه رو
ماندانا جان خیلی خیلی بهت تبریک میگم
مطمعن هستم که کلیر شما هم زودتر از اون چیزی که انتظارشو دارین آماده میشه
الانم که بهتون نگفتن بیاین ترسیدن یه وقت بچه های مهاجرسرا بهشون بگن که پارتی بازی میکنن و اونا برای فرار از این اتهام مجبورن الان یه خورده منتظرتون نگه دارن تا به نوبت شمارو اعلام کنن
من تجربه تعبیر این خوابها رو دارم. ایشالا همه کاراتون به سرعت پیش بره

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
بزن دست قشنگه رو
تبریک میگم عزیزم. خیلی برات خوشحالم. فقط لطفا واسه ما هم از این خوابا ببین.

شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
... و خدایی که دراین نزدیکیست
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

خيلي خوشحال شدم براتون ماندانا جان،‌ فكر كنم كل پرسه كلير رو نگه داشتند كه كلير شما هم آماده بشه همش رو با هم بفرستند Big Grin، اميدوارم اين دفعه شماره هممون باشه، خيلي كيف ميده يه دفعه همه با هم هورا بكشيم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2012-08-07 ساعت 14:48)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 14:44)ماندانا نوشته:  
ممنونم ماندانا جون با خوندن نوشته ات اشک از چشام سرازیر شد.....فدای تو....
سلام به دوستان گلم.اولا که ماندانا جون یک عالمه تبریک.ویزا‌ها هم می‌رسه و چند بار نگاش میکنی‌ و کاملا باورت می‌شه.Wink شایرا جان شما هم دیگه همین روزا اون هورا را که خیلی‌ وقته منتظرم بکشی را می‌‌کشی.من مرتب به این تاپیک سر میزنم و گزارش لحظه به لحظه میگیرم.دیگه شوهرم هم شما‌ها رو میشناسه.میگم شایرا اینا منتظر کلیر شدن هستند ولی‌ بلیطشون را گرفتند...ماندانا هم شوهرش کلیر شده...شوهرم دیگه کم کم داره نگرانم می‌شه چون پای مقاله هستم که دارم مینویسم فوری مخم داغ میکنه میایم اینجا انرژی بگیرم....راستش با شما‌ها شور و هیجان رفتن را تجربه می‌کنم آخه شوهرم اصلا هیجان نداره و خیلی‌ خونسرده و من میام پای این سایت و بالا و پایین میپرم.Big Grin

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: gulu ، tiba ، shadin_n ، oe163 ، daria ، ماندانا ، mojtaba_k ، honey62 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، frz61 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، mehdiii ، shkhmo
بزن دست قشنگه رو

دیدی میگفتم رکورد کلیرنس رو میزنین؟ خیلیییییییی خوشحال شدم اینو شنیدم Smile کلیرنس خودت هم زود زود میاد، اصل قضیه حل شده.
خوابت هم که حرف نداشته من همین الان پاسپورتها رو میفرستم که دو ساعت بعد با ویزا تحویل بگیرم ها Big Grin

راستی این ایمیلت احتمالا واقعا متنش خیلی زیبا بوده که اینقدر سریع جواب دادن، متنشو بزار ما هم شانسمونو امتحان کنیم لطفا
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان