کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-09 ساعت 15:38)sheida.bvip نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 15:31)daria نوشته:  جواب ايميل من هم اينو دادن:

Your administrative process is still pending. We are following up Diversity Visa cases closely. Please continue to check our web site for your number every week.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
Consular Section
American Embassy, Ankara

نكته جالب اينكه تو جواب من كه گفته بودم داريم به سپتامبر نزديك ميشيم گفتن ما كيس هاى لاتارى رو داريم به شدت پيگيرى ميكنيم.
من ميخوام زنك بزنم

زنگ ديگه واسه چي ؟‌مگه ايميل نزدي ؟‌ بابا به خودت مسلط باش و استرس نداشته باش ( البته من از شما بدترم )حداقلش يه ماه ديگه زمان داريم حتماً‌ يه صلاحي توش هست كه تا الان جوابمون نيومده هر وقت خدا بخواد مياد Tongue
يكم صبر رو از MEHDI2012 بايد آموخت جيكشم در نمي آد Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: frz61 ، bayat_r ، honey62 ، msi ، sam11 ، daria ، کیانا ، mehdiii ، vm1974 ، amirdadash ، MAHDI2012
(2012-08-09 ساعت 15:36)gulu نوشته:  منتظران عزيز آنكارايي كه فرم 9 سوالي گرفتيد كدوماتون با افيسر ريش قرمز Big GrinBig Grin مصاحبه شديد ؟

منم با آفیسر ریش قرمز مصاحبه داشتم Big Grin
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: gulu ، daria ، کیانا
سلام دوستان ما هفته گذشته ايميل كذايي كه براي خيلي از دوستان و اگر اشتباه نكرده باشم براي دوست عزيزمان frz61 آمده بود براي ما هم آمده بود و من بكلي نا اميد شده بودم اما پس از يك هفته با دعاي شما دوستان بصورت ستاره دار كلير شديم پس نگران نباشيد در نااميدي بسي اميد است.دوست عزيزdr.sami ما هم 29 مي مصاحبه داشتيم و كيس نامبرمان 36000 است پس چرا شما را نديديم نشانه بدهيد بيشتر آشنا شويم ببخشيد شايد من كوتاهي كردم همگي موفق و مويد باشيد++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، daria ، sheida.bvip ، کیانا ، mehdiii ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012
بچه ها اين كاميلاي ما كجاست پس ؟‌؟؟؟!!! كسي ازش خبر نداره ؟
من كه فكر كنم كلير شده چرا پس نمي آد هـــــــــــورا بكشه برامونBig GrinTongueCoolCool
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، daria ، h4di ، کیانا ، mehdiii
(2012-08-09 ساعت 15:36)gulu نوشته:  منتظران عزيز آنكارايي كه فرم 9 سوالي گرفتيد كدوماتون با افيسر ريش قرمز Big GrinBig Grin مصاحبه شديد ؟

ما Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، bakhshandehgy ، mehdiii ، gulu
نبینم انقدر شل و ول بشیم... انرژی مثبت ها رو بفرستید، یالا... اینا از طرف من برای چشم انتظاران کلیرنس برای کلیر شدن فردا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اینم از طرف s$s میذارم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، frz61 ، leila20 ، کیانا ، daria ، mehdiii ، amirdadash ، gulu ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-08-09 ساعت 14:40)babak4835 نوشته:  Case number ,64xxx
مصاحبه ۱۷ژولای
برگه ابی
۳نفر
با سلام به دوستانی که همچنان بی هیچ چشم داشتی به هم کمک می کنند
من از دوستانی که الان انکارا هستند ویاتازه ویزاهاشون را گرفتند زمان معطلی پستupsرابا توجه به شلوغی سفارتاین روزها دقیقا بگن تا در مورد بلیط گرفتن بشه دقیق تر تصمیم گرفت

دوست عزیز من دوشنبه بعدازظهر که پاسو دادم سفارت،سه شنبه ساعت 16 سفارت پاسو داده بود پست،پست هم چهارشنبه عصر آورد هتل،
اگه تو سایتups.com.tr دیدی پاست رسیده به پست میتونی اگر عجله داشتی بدون اینکه پولی به کسی بدی آدرس دفتر پست رو از هتل بگیری
خودت بری اونجا بگیریش،در ضمن اگه لپ تاپ نداری به رسپشن هتل بگو برات چک کنه،من دیدم بعضی نوشته بودن که اگه 100 دلار بدی فلانی میره برات میگیره،اصلا لازم نیست همچین کاری کنی خودت میتونی بگیری بدون هیچ پولی،این ترکا رو به رشوه عادت ندین،سفارت طوری برنامه ریزی کرده که همه خودشون از عهده کارشون بربیان،
موفق باشید.
تشکر کنندگان: honey62 ، sam11 ، msi ، loveusa ، کیانا ، babak4835 ، daria ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012
سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد

دوستان از شما يك راهنمايي اساسي ميخواهم حقيقتش ما در مورد برنده شدنمان به كسي جز يكي دوتا از دوستانمان چيزي نگفتيم كه شامل خانواده خودم و همسرم ميشود و سفر به آنكارا هم تفريحي رفتيم اما حالا نميدانيم چگونه بازگو كنيم كه دلخوري پيش نيايداز ديشب تا الان كه كلير شديم بيشتر شوكه هستيم تا خوشحال چون هميشه براي كارهايمان سد بزرگي ايجاد ميكنند و از موفق شدنمان خيليها ناراحت ميشوند چيزي نگفتيم كه اگر خداي نكرده نشود مورد تمسخرشان قرار نگيريم البته اينها همه نشات گرفته از تنگ نظري و بي فرهنگي ميباشد.حالا نميدانيم بگويم يا نه و چگونه؟
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، msi ، loveusa ، کیانا ، bakhshandehgy ، daria ، mehdiii ، pr.kia ، vm1974 ، shervn ، gulu ، MAHDI2012
ما هم دقیقا مشکل شما رو داریم sam عزیز. میتونید بگید تازه فهمیدیم و باید بریم مصاحبه و بعد که میرید ویزا ها رو بگیرید بگید بهمون ویزا دادن Cool یه ضرب!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، کیانا ، bakhshandehgy ، daria ، mehdiii ، MAHDI2012 ، sam11
(2012-08-09 ساعت 16:08)sam11 نوشته:  سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد

دوستان از شما يك راهنمايي اساسي ميخواهم حقيقتش ما در مورد برنده شدنمان به كسي جز يكي دوتا از دوستانمان چيزي نگفتيم كه شامل خانواده خودم و همسرم ميشود و سفر به آنكارا هم تفريحي رفتيم اما حالا نميدانيم چگونه بازگو كنيم كه دلخوري پيش نيايداز ديشب تا الان كه كلير شديم بيشتر شوكه هستيم تا خوشحال چون هميشه براي كارهايمان سد بزرگي ايجاد ميكنند و از موفق شدنمان خيليها ناراحت ميشوند چيزي نگفتيم كه اگر خداي نكرده نشود مورد تمسخرشان قرار نگيريم البته اينها همه نشات گرفته از تنگ نظري و بي فرهنگي ميباشد.حالا نميدانيم بگويم يا نه و چگونه؟
تبریک میگم دوست گرامی
به نظر من اول ویزا هاتونو بگیرین ،بعد بگین که واسه مهاجرت میخاین برین امریکا !خیلی راحت هم بگین که خودمون هم نمیدونستیم واقعا به مرحله ی آخر میرسه یا نه واسه همین جایی مطرح نکردیم این موضوع اونقدر ها هم سخت نیست گفتنش Smile
موفق باشین
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، bayat_r ، کیانا ، daria ، mehdiii ، MAHDI2012 ، sam11
دوستان گرامی با درو د، من از برندگان سال 2013 هستم و هنوز هم کارنت نشدم .. ولی وقتی دیدگاه های شما رو میخوندم خیلی دلهره داشتم( نه برای خودم ، برای شما ) و خیلی هم آرزوی خوب .. الان که اومدم و دیدم خیلی ها کلیر شدن خیلی خیلی خیلی خوشحال و سرخوش شدم و دلپُر (مطمئن) و آسوده اندیش هستم که همه شما کلیر میشن .. دنبال انرژی مثبت و دعا و اینها هم نیستم ولی از جان ودل براتون آرزوی نیک بختی و خوشی دارم .
پیروز و سربلند باشید هم میهن گرامی هر جا که هستی
بدرود

بادرود دوباره ، یادم رفت بپرسم که این ستاره جلوی شماره کیس گروهی از دوستان چی هست و چه پنداره ای (مفهومی ) دارد ..
با سپاس
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، j1970 ، کیانا ، oe163 ، Emad_L ، Tomas ، vm1974 ، daria ، mehdiii ، a.r.a.s.h1 ، sam11
(2012-08-09 ساعت 16:08)sam11 نوشته:  سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد

دوست عزیز سلام
اول تبریک میگم بهت که کلیر شدی و دوم اینکه منهم مشکل شما را دارم و از قبل برنامه ریزی کردم برای انتهای بازی و اون اینکه خیلی راحت از همه خدا حافظی میکنم و میگم که برای مهاجرت دارم میرم امریکا و به کسی هم چرا و چطوریش را توضیح نمیدم نهایتا میگم که برای دامه تحصیل پذیرش گرفتم و بعدشم معلوم نیست برگردم
حالا شما میتونی یک طور دیگه این را مطرح کنی که باشرایط خودت همخوانی داشته باشه
در ضمن هرچه زودتر بگی بدتر هست بزار یک هفته یا کمتر که مانده بری بگو
هر حرفی هم خواستن بزنن چون رفتن خیلی نزدیک هست شوکه میشن و نمیزنن بعدشم رفتی که رفتی هرچی دل تنگشان میخواهد بگن ما که نیستم بخواهیم حرص بخوریم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، frz61 ، honey62 ، کیانا ، Tomas ، vm1974 ، daria ، mehdiii ، shervn ، sam11
من الان بشت خط سفارتم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: bayat_r ، honey62 ، کیانا ، Tomas ، daria ، mehdiii
(2012-08-09 ساعت 01:38)SH1A2R3 نوشته:  از همه دوستان خوب و مهربونم که در این روز های سخت با من بودن و دلداری دادن و ناله های منو تحمل کردن صمیمانه تشکر میکنم .
از دوست خوبم frz61 عزیزم که خبر خوب کلیر شدنمون رو تلفنی برام دادن و منو شاد کردن سپاسگزاری میکنم.
امیدوارم دوستان خوب دیگمون که منتظرن بزودی زود طعم شیرین کلیرنس رو بچشن.
من یادم نمییاد تو زندگیم اینقدر شاد شده باشم.....
وسط معاینه مریضا خبر خوبو دوستم داد که میخواستم از خوشحالی پرواز کنم ولی مجبور بودم به بیمارام برسم.
frz61 مهربونم اصلا نگران نباش اپدیت بعدی نوبت شماست مطمئن باش...

میخوام یه خبر دیگرو هم براتون بگم.
با توجه به اینکه شماره کیس ما بالا بود و در سالهای قبل شمارههای بالا نداشتن و من ترس شدیدی از کارنت نشدن داشتم موقع ثبت نام 2013 با کسب اجازه از کی سی سی از طریق ایمیل مجددا ثبت نام کردم .میدونین چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همسرم مجددا با شماره کیس 7xxx برنده شد.اینهم یه هورررررررررراااااااااااااییییییییییییی دیگه.

خدا رو شکر دیگه احتیاجی به اون نشد...........امشب اولین شبیه که از 15جولای 2011 میتونم راحت بخوابم البته اگه از شادی بتونم بخوابم......
شایرا جان خیلی خیلی بت تبریک میگم وایشا الله همیشه شاد باشی.من فکر میکردم که دیگه رفت تا جمعه آپدیت شدن سایت وهمین الان تازه دیدمکه آپدیت شده.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: honey62 ، loveusa ، oe163 ، Tomas ، daria ، a.r.a.s.h1
الی گشت بلیط ماهان + تور +هتل 3شب 4روز 500 هزار تومان و 7 شب +هتل +تور 735 هزار تومان تلفن 0218540
تشکر کنندگان: oe163 ، J.FAR ، Emad_L ، Tomas ، daria ، mehdiii ، vm1974 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان