کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-09 ساعت 16:52)skyramis نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 16:08)sam11 نوشته:  سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد

دوستان از شما يك راهنمايي اساسي ميخواهم حقيقتش ما در مورد برنده شدنمان به كسي جز يكي دوتا از دوستانمان چيزي نگفتيم كه شامل خانواده خودم و همسرم ميشود و سفر به آنكارا هم تفريحي رفتيم اما حالا نميدانيم چگونه بازگو كنيم كه دلخوري پيش نيايداز ديشب تا الان كه كلير شديم بيشتر شوكه هستيم تا خوشحال چون هميشه براي كارهايمان سد بزرگي ايجاد ميكنند و از موفق شدنمان خيليها ناراحت ميشوند چيزي نگفتيم كه اگر خداي نكرده نشود مورد تمسخرشان قرار نگيريم البته اينها همه نشات گرفته از تنگ نظري و بي فرهنگي ميباشد.حالا نميدانيم بگويم يا نه و چگونه؟

دوست عزیز سلام
اول تبریک میگم بهت که کلیر شدی و دوم اینکه منهم مشکل شما را دارم و از قبل برنامه ریزی کردم برای انتهای بازی و اون اینکه خیلی راحت از همه خدا حافظی میکنم و میگم که برای مهاجرت دارم میرم امریکا و به کسی هم چرا و چطوریش را توضیح نمیدم نهایتا میگم که برای دامه تحصیل پذیرش گرفتم و بعدشم معلوم نیست برگردم
حالا شما میتونی یک طور دیگه این را مطرح کنی که باشرایط خودت همخوانی داشته باشه
در ضمن هرچه زودتر بگی بدتر هست بزار یک هفته یا کمتر که مانده بری بگو
هر حرفی هم خواستن بزنن چون رفتن خیلی نزدیک هست شوکه میشن و نمیزنن بعدشم رفتی که رفتی هرچی دل تنگشان میخواهد بگن ما که نیستم بخواهیم حرص بخوریم

سلام دوست عزیز.ضمن تبریک به شما میخواستم بگم اصلا نگران این موضوع نباشید و فقط کارهای مربوط به سفرتون رو انجام بدید.
چیزی که هیچوقت تمومی نداره حرف مردمه که من خیلی وقته دیگه براش اهمیتی قائل نیستم چون نه تنها هیچ کمکی بهم نکرده بلکه مانع پیشرفتم هم بوده.زندگی بدون حرف و حدیث اونجا را عشق است.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: loveusa ، کیانا ، frz61 ، oe163 ، Emad_L ، skyramis ، Tomas ، daria ، honey62 ، sam11
(2012-08-09 ساعت 17:53)tandoreh نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 16:52)skyramis نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 16:08)sam11 نوشته:  سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد

دوستان از شما يك راهنمايي اساسي ميخواهم حقيقتش ما در مورد برنده شدنمان به كسي جز يكي دوتا از دوستانمان چيزي نگفتيم كه شامل خانواده خودم و همسرم ميشود و سفر به آنكارا هم تفريحي رفتيم اما حالا نميدانيم چگونه بازگو كنيم كه دلخوري پيش نيايداز ديشب تا الان كه كلير شديم بيشتر شوكه هستيم تا خوشحال چون هميشه براي كارهايمان سد بزرگي ايجاد ميكنند و از موفق شدنمان خيليها ناراحت ميشوند چيزي نگفتيم كه اگر خداي نكرده نشود مورد تمسخرشان قرار نگيريم البته اينها همه نشات گرفته از تنگ نظري و بي فرهنگي ميباشد.حالا نميدانيم بگويم يا نه و چگونه؟

دوست عزیز سلام
اول تبریک میگم بهت که کلیر شدی و دوم اینکه منهم مشکل شما را دارم و از قبل برنامه ریزی کردم برای انتهای بازی و اون اینکه خیلی راحت از همه خدا حافظی میکنم و میگم که برای مهاجرت دارم میرم امریکا و به کسی هم چرا و چطوریش را توضیح نمیدم نهایتا میگم که برای دامه تحصیل پذیرش گرفتم و بعدشم معلوم نیست برگردم
حالا شما میتونی یک طور دیگه این را مطرح کنی که باشرایط خودت همخوانی داشته باشه
در ضمن هرچه زودتر بگی بدتر هست بزار یک هفته یا کمتر که مانده بری بگو
هر حرفی هم خواستن بزنن چون رفتن خیلی نزدیک هست شوکه میشن و نمیزنن بعدشم رفتی که رفتی هرچی دل تنگشان میخواهد بگن ما که نیستم بخواهیم حرص بخوریم

سلام دوست عزیز.ضمن تبریک به شما میخواستم بگم اصلا نگران این موضوع نباشید و فقط کارهای مربوط به سفرتون رو انجام بدید.
چیزی که هیچوقت تمومی نداره حرف مردمه که من خیلی وقته دیگه براش اهمیتی قائل نیستم چون نه تنها هیچ کمکی بهم نکرده بلکه مانع پیشرفتم هم بوده.زندگی بدون حرف و حدیث اونجا را عشق است.
موفق باشید.
چه لزومی داره بخواین توضیح بدین؟ اگه به دورو وریا باشه که میخوان تو تربیت بچه آدمم نقش داشته باشن.
هیچکدوم از والدین ما خبر ندارن و قرار اینه من بعد از اینکه رفتم آنکارا ویزا رو گرفتم چند روزه بریم شهرشون من بگم که واسه یه کاری که پیش اومده دارم دو سه سالی میرم آمریکا و بعدشم خداحافظ!
به همین سادگی، البته دوستان صمیمی ما خبر دارن و البته جمع مهاجرسرایی :p
زیاد به این چیزا فکر نکنین و سخت هم نگیرین، مسائل و مشکلات واقعی ما جای دیگس
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: loveusa ، oe163 ، کیانا ، Tomas ، honey62 ، vm1974 ، sam11
دوست عزیز به نظر بنده بعد از گرفتن ویزا به دوستان نزدیکتون اطلاع بدین که دارین میرین و حقیقت رو بگین که لاتاری برنده شدین. برای دوست خوب کلاس گذاشتن صحیح نیست. دوست خوب اگر واقعا دوست باشه از موفقیت رفیقش خوشحال میشه نه اینکه جلوی پاش سنگ بندازه! شاید موفقیت شما هم بعدها زمینه و سکویی بشه برای موفقیت دوستانتون.
کاری که رفیق من (اگر اسمشو بشه گذاشت رفیق) چند سال پیش با بنده کرد نکنین و از تو هواپیما با یه اس ام اس خداحافظی نکنین!!!!!
به خانواده هم که خوب حتما باید حقیقت رو اطلاع بدین. اگر قبلا نگفتین من تعجب میکنم. به هز حال باید بگین و اگر من بودم عذر خواهی هم میکردم که زودتر اطلاع ندادم.
اما در مورد فامیل درجه 1 به اونور و بقیه آشنایان هم اصلا لازم نیست که چیزی بگین برای اینکه زندگی خصوصی شما به دیگران ربط نداره. اگر پرسیدن به شوخی بگین رفتیم قطب جنوب. اگر اصرار کردن به شوخی صدای پنگوئن هم دربیارین تا بفهمن که در زندگی دیگران اصرار به کنکاش نکنن.

آمریکا خوش بگذره Smile

تشکر کنندگان: oe163 ، کیانا ، loveusa ، Tomas ، daria ، honey62 ، sam11
(2012-08-09 ساعت 15:36)gulu نوشته:  منتظران عزيز آنكارايي كه فرم 9 سوالي گرفتيد كدوماتون با افيسر ريش قرمز Big GrinBig Grin مصاحبه شديد ؟

ما هم با افسر ریش قرمز مصاحبه شدیم Wink
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: Tomas ، daria ، gulu
بجه هاانرژی بدین ان شا اله امروزم مثل هفته پیش کهدو روز پشت هم اپ شد باز اپدیت بشه++++++++++++=++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، کیانا ، Tomas ، daria ، mehdiii ، honey62 ، vm1974 ، tiba
سلام دوستان
من یه مشکل اساسی دارم ما کلیرینس مون امد و مدارکی که همراه برگه آبی بود رو به سفارت تحویل دادیم فقط به جای کپی پاسپورت اسپانسر چون اسپانسر ما پاسپورت نداشت (اسپامسر ما امریکایی هست ) کپی گواهی رانندگی شو فرستاده بود که سفارت قبول نکرد و پاسپورت های ما رو با یه برگه آبی دیگه بهمون برگردوند حالا سئوال من اینه که اگر ما گواهی تولد بدیم و سفارت قبول نکنه آیا دوباره بهمون اعلام می کنه آخه من شنیدم کیسهای لاتاری فقط 2 بار برگه آبی می دن و بعد کلا کیس رد می شه خلاصه بد جور تو هچل افتادیم
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، Tomas ، oe163 ، daria ، honey62
به ما که داره میرسه ... آسمون داره می تپه
شهروندان ترکیه برای دیدار از ایران باید ویزا بگیرند
به روز شده: 12:58 گرينويچ - پنج شنبه 09 اوت 2012 - 19 مرداد 1391
فیسبوک
تویتر
سهیم کنید
ارسال صفحه
چاپ مطلب
گزارش شده که ایران موافقت نامه ای را که بر اساس آن به شهروندان ترکیه اجازه می داد بدون ویزا از این کشور دیدن کنند ، تا پایان ماه اوت (دهم شهریور) به تعلیق در آورده است.
خبرگزاری فارس به نقل از مقامات محلی در مرز ایران و ترکیه گزارش داده که صف های طولانی در خاک ترکیه ایجاد شده است و ایران صدور روادید به شهروندان ترکیه را در مرز بازرگان آغاز کرده است.
این خبرگزاری دلیل تصمیم ایران را "مسائل امنیتی اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد" دانسته و تاکید کرده که این تعلیق به مدت ۲۷ روز ادامه خواهد داشت.
پیش از این شهروندان دو کشور بدون روادید می توانستند از ترکیه و ایران دیدن کنند اما بنابر گزارشها تا پایان ماه اوت (دهم شهریور) همزمان با پایان اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد در تهران، شهروندان ترکیه که قصد ورود به ایران را دارند، باید ویزا بگیرند.
اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد به مدت دو روز در تاریخ نهم و دهم شهریور (۳۰ و ۳۱ اوت) در تهران برگزار می شود.
البته برخی دلیل این تعلیق از سوی ایران را افزایش تنش ها بین ایران و ترکیه می دانند که بر سر بحران سوریه با هم اختلاف نظر شدیدی پیدا کرده اند.

http://www.bbc.co.uk/persian/rolling_new...rkey.shtml
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: Emad_L ، loveusa ، Tomas ، daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، sam11
سلام دوستان
چند دقیقه پیش بی بی سی به نقل از ایران گفت به علت اجلاس مشورتی تهران به اتباع ترکیه بدون ویزا اجازه ورود به ایران داده نمی شود حال اگر ترکیه بخواهد اقدام متقابل کند که همه بیچاره میشیم از دوستانی که به اخبار دسترسی دارند خواهشمنداست ته و تو قضیه را دربیارند وخبررسانی کنند
تشکر کنندگان: Emad_L ، loveusa ، کیانا ، roze ، Tomas ، daria ، honey62 ، sam11
سلام دوستان از ابوظبی کسی جدیداً کلیر نشده؟

پس این کیت کجاست ، هر چند وقت یک بار به من دلداری میداد
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: کیانا ، Tomas ، bayat_r ، daria
سلام دوستان عزیز
نگران موضوع ویزا گرفتن ترکها برای ورود به ایران نگران نباشید شبکه خبری دولتی ترکیه امروز اعلام کرد که یک طرفه از ایران است و ما این کار را نمی کنیم به ایران حق داد که برای امنیت اجلاس این کار را بکند این محدودیت بعد از اجلاس برداشته می شود نگران نباشید مساله مهمی نیست
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، کیانا ، roze ، Tomas ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، bakhshandehgy ، honey62 ، پرنیان90 ، h4di ، a.r.a.s.h1 ، sam11
دوستان خواهش میکنم قبل از غافلگیر شدن مسله ویزا راهکار ارایه کنند
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، bakhshandehgy
و امروز هشتمین روزی است که ما منتظر مامور یو پی اس هستیم.و دریغ از پاسپورتهای ویزا دار.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، Tomas ، shkhmo ، bayat_r ، daria ، mehdiii ، bakhshandehgy ، honey62 ، vm1974 ، h4di ، a.r.a.s.h1 ، ehsan442

من کار gulu جان رو تکمیل میکنم.هر کی از قلم افتاده خودش رو اضافه کنه و هر کس کلییر شده خودش رو حذف کنه دوستان.به امید کلییر شدن همگی.منم که نمیدونم این شماره 2012AS3008 مال ماست یا نه؟ اگه صاحب داره خواهشا اعلام کنه.
آخرين ليست منتظران :
MAHDI2012
كاميلا
khavaran
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
amiry
oe163
s$s
m86eb
mehdi426i
nilufar
bakhshandehgy
frz61
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
smmyp
lovelybugatti
H-K
leila20
ziba-2012
loveusa
artimemadi
daria
ماندانا
gulu
alimon
hadiseh.t .
Shy
mehrdad_f
zhoopin
skyramis
asxz
اسامي كلير شده ها بر طبق آخرين گزارشات رسيده :

SH1A2R3
vm1974
J.FAR
j1970
aidin_adib
rasbor
SallyD
bakhtiari659
tiba
msi (*)
sam11 (*)
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
غروب خیلی بدی دلم خیلی گرفته یادمون باشه لحظه اذان برای هم دعا کنیم که زودتر این انتظار به خوشی به پایان برسه
وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و انها را اجابت می کند و بعضی و قتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
(2012-08-09 ساعت 19:44)khavaran نوشته:  
من کار gulu جان رو تکمیل میکنم.هر کی از قلم افتاده خودش رو اضافه کنه و هر کس کلییر شده خودش رو حذف کنه دوستان.به امید کلییر شدن همگی.منم که نمیدونم این شماره 2012AS3008 مال ماست یا نه؟ اگه صاحب داره خواهشا اعلام کنه.
آخرين ليست منتظران :
MAHDI2012
كاميلا
khavaran
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
amiry
oe163
s$s
m86eb
mehdi426i
nilufar
bakhshandehgy
frz61
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
smmyp
lovelybugatti
H-K
leila20
ziba-2012
loveusa
artimemadi
daria
ماندانا
gulu
alimon
hadiseh.t .
Shy
mehrdad_f
zhoopin
skyramis
asxz
اسامي كلير شده ها بر طبق آخرين گزارشات رسيده :

SH1A2R3
vm1974
J.FAR
j1970
aidin_adib
rasbor
SallyD
bakhtiari659
tiba
msi (*)
sam11 (*)

دستت درد نکنه دوست عزیز
بالاخره یک نفر پیدا شد که اسم من را هم در لیست منتظران کلیر قرار بده
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: Tomas ، oe163 ، vm1974 ، کیانا ، shkhmo ، nilufar ، behina ، mehdiii ، alimon ، bakhshandehgy ، honey62 ، پسرایرونی ، frz61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان