کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام سیما خانوم،من تازه فهمیدم که شما کلیر شدید.تبریک میگم.دیدی چقدر استرس داشتی.اینم به افتخار شما و تمام دوستانیکه کلیر شدند:هوراااا.من اون موقع می‌گفتم این سیما خانوم چقدر شور میزانه.حالا اومدم جای شما را گرفتم.از حالا استرس من شروع شد .برام دعا کنید که خیلی‌ طولانی‌ نشه که اصلا اعصاب معصاب ندارم.Big Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: sima s ، oktay
(2012-01-30 ساعت 11:20)adambarfi نوشته:  oktay عزيز تبريك ميگم مگه ليست آبديت شده؟

سلام
نه توی اون هفته بود که من نتونستم زودتر خبر بدم ... Smile
ایشالله شما هم کلیر میشی دوست عزیز
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: afshin4749
تو سایت نوشته بدلیل کار ساخنمانی و تعداد پردازش زیاد ویزا تو این مدت، 5 الی 7 روز کاری طول میکشه تا پست پاسپورت ها رو بیاره.
به همین دلیل من سفرم رو به یه هفته افزایش دادم البته با بلیط فلکسیبل ترکیش (22 دلار گرونتر بود).
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: sima s ، vroom
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم اگر جواب بدهید:
۱-از کجا می‌شه فهمید که آیا هر دو نفر کلارنس خوردند یا یک نفر؟برنده اصلی‌ شوهر من است که در برگه ابی فقط هم اسم ایشان است.

۲-دوستنیک در مدت یک ماه کلیر شدند آفیسر بهشون گفته بود که این پروسه اداری چقدر طول میکشد.به ما گفت که یک یا دو ماه طول میکشد.می‌خواهم بدونم که به همه همین را میگه؟

ممنون که جواب می‌دهید.
***2012AS16
تشکر کنندگان: arman_m
سلام بچه ها، من و خانومم هفته پیش مصاحبه داشتیم و اسپانسر هم نداشتیم، فقط هر کدوم بیش از ۲۰ میلیون در حسابمون داشتیم و مشکلی هم پیش نیومد. در ضمن با چند نفر در آنکارا آشنا شدیم هیچ کدوم اسپانسر مالی نداشتن و ویزا هم گرفته بودن، اصلا برای اسپانسر خودتون رو نگران نکنید.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: jordanir ، mohammadm64 ، 3rip ، كاميلا ، afshin4749 ، faranak.n ، SallyD
(2012-01-31 ساعت 20:57)cmbt نوشته:  دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم اگر جواب بدهید:
۱-از کجا می‌شه فهمید که آیا هر دو نفر کلارنس خوردند یا یک نفر؟برنده اصلی‌ شوهر من است که در برگه ابی فقط هم اسم ایشان است.

۲-دوستنیک در مدت یک ماه کلیر شدند آفیسر بهشون گفته بود که این پروسه اداری چقدر طول میکشد.به ما گفت که یک یا دو ماه طول میکشد.می‌خواهم بدونم که به همه همین را میگه؟

ممنون که جواب می‌دهید.

سلام عزیزم
تو برگه آبی فقط اسم برنده اصلی درج میشه ولی میتونه به همه اعضا کلیر بخوره.شما چون پزشکی به احتمال زیاد کلیر خورده بهتون. ولی در کل اگه هم به شما نمیخورد چون برنده اصلی کلیر نشده فعلا برای شما هم صادر نمیشه. میدونم الان چه دوران بدی رو میگذرونید زمین و زمان بیان بگن الا و بلا شما ویزا میگیرید. ته دلت میگی شاید به خاطر فلان چیز بهم گیر بدن یا کارمون طول بکشه. راستی به ما هم گفت 1 تا دو ماه دیگه ولی اگه از زمان ارسال 9 سوالی حساب کنیم 1 ماه هم نشد. ولی خوب به خیلیها عدد 6 هفته دیگه یا 4 هفته رو گفت البته کیس خانوادگی که اونا هم هم زمان با ما کلیر شدند.
خلاصه که ...آری شود لیکن به خون جگر شود...

(2012-02-01 ساعت 02:16)Lucky Luke نوشته:  سلام بچه ها، من و خانومم هفته پیش مصاحبه داشتیم و اسپانسر هم نداشتیم، فقط هر کدوم بیش از ۲۰ میلیون در حسابمون داشتیم و مشکلی هم پیش نیومد. در ضمن با چند نفر در آنکارا آشنا شدیم هیچ کدوم اسپانسر مالی نداشتن و ویزا هم گرفته بودن، اصلا برای اسپانسر خودتون رو نگران نکنید.
سلام برادر
به سلامتی !!!!!!!!!!! نتیجه؟؟؟؟؟؟
برگه آبی یا رسید یو پی اس؟

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Orchin ، cmbt ، adambarfi ، MAHDI2012 ، arman_m
دوستان عزیزی که برای دریافت ویزا تشریف میبرند حتما با اسپانسرشون هماهنگ باشند.زمانی که برا مصاحبه رفته بودیم یکی دوتا کیس خانوادگی دیدم که از زمانی که پاسشون رو تحویل باجه یو پی اس داده بودند مدام سفارت با هتل تماس میگرفت و میگفت مثلا فرم 1040 فلان سال ناقصه یا نمیدونم کپی پاسپورت اسپانسر .یه آقای مسنی که خانمش یک ضرب گرفته بود و اسپانسرش دخترشون بود خودش قاضی بازنشسته بو و حدود دو ماه کلیرش طول کشیده بود و اسپانسر خودش برادرزنش بود .تمام 3 روزی که ما اونجا بودیم سفارت بهشون برا همین فرم های مالیاتی گیر میداد . روز آخر هم که شبش پرواز داشتیم ایشون ساعت 3 رفت سفارت و کلی داد و قال کرد که پاسم رو پس بدین اصلا ویزا نخواستم، بعد همون وقت پاس ویزا خورده رو بهش دادند و اصلا دیگه یو پی اس نرفت.
یا مثلا اگه اسپانسرتون متاهله ممکنه به مدارک همسرش گیر بدن. اینا همه فقط محض احتیاطه وگرنه بیشتر آدما بی دردسر ویزا میگیرن.
من خودم با همه این نکات احتیاطی باز هم سفرمو 3 روزه گرفتم و پاسپورتم هم فقط 1 سال اعتبار داره و عوضش نکردم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، arman_m
دوستان آقا افشین تو یکی‌ از پست هاش گفته ممکن است بد از کلیر شدن و هنگام مراجعه برای دریافت ویزا بگن حالا برو چند تا مدرک هم بیار!!!!نظر شما چیه؟من فکر کنم موردی که ایشان دیدند مربوط به کیس‌های غیر از لاتاری باشه.یعنی‌ بد از گذراندن استرس کلیر شدن و کلیر شدن(اگر خدا بخواهد بزودی)،حالا یک دفعه میگن باید چند تا مدرک دیگر هم بیاورید بد ویزا بگیرید؟با عقل جور در نمیاد اگر اینطور بود نقص مدرک میزدند!من فکر کنم این مربوط به کیس‌ها غیر از لاتری می‌شه که هزار جور مدرک ازشون میخواهند.کسی‌ از دوستان بوده که نقص مدرک نخورده باشه و موقع گرفتن ویزا به جز پاسپورت چیز دیگه بخواهند؟
***2012AS16
تشکر کنندگان:
(2012-02-01 ساعت 15:35)cmbt نوشته:  دوستان آقا افشین تو یکی‌ از پست هاش گفته ممکن است بد از کلیر شدن و هنگام مراجعه برای دریافت ویزا بگن حالا برو چند تا مدرک هم بیار!!!!نظر شما چیه؟من فکر کنم موردی که ایشان دیدند مربوط به کیس‌های غیر از لاتاری باشه.یعنی‌ بد از گذراندن استرس کلیر شدن و کلیر شدن(اگر خدا بخواهد بزودی)،حالا یک دفعه میگن باید چند تا مدرک دیگر هم بیاورید بد ویزا بگیرید؟با عقل جور در نمیاد اگر اینطور بود نقص مدرک میزدند!من فکر کنم این مربوط به کیس‌ها غیر از لاتری می‌شه که هزار جور مدرک ازشون میخواهند.کسی‌ از دوستان بوده که نقص مدرک نخورده باشه و موقع گرفتن ویزا به جز گذرنامه چیز دیگه بخواهند؟

هي واي من .......!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشيد دوستان
دوست خوبم ،‌خودم پاسخ شما رو ميدم . نگران نباشيد . موردي رو كه گفتم مربوط به كيسهايي غير از لاتاري بود و من اين استرس رو داشتم كه نكنه يه همچين موردي هم براي ما باشه . اصلاً نگران نباش . ضمن اينكه عذر خواهي ميكنم اگه براي شما و ساير دوستان نگراني ايجاد كردم . موفق باشيد .
(2012-01-30 ساعت 00:18)oktay نوشته:  سلام به دوستان عزیز
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررای مخصوص برای کسایی که کلیر شدن ، به سلامتی ... ما هم کلیر شدیم خدارو شکر.

سلام عزيزم ،‌چقدر تو نگران بودي و چشم انتظاري كشيدي !! خوشحالم كه كلير شديد . براتون آرزوي بهترينها رو در آمريكا دارم . اميدوارم همه به همين صورت تا پايان اين دوره از لاتاري موفق به دريافت ويزا بشن و زندگي خوبي رو در اونجا تجربه كنن . از طرف من هم به خانواده عزيزت تبريك بگو . الهي خودت به همه بچه هاي مهاجرسرا بخصوص 2012 كمك كن . آمين . موفق باشيد .
ارادتمند afshin4749
تشکر کنندگان: cmbt ، armanbala ، parsy631 ، oktay ، arman_m
سلام دوستان الان ديدم سايت كليرنس ديروز آپديت شده هوراييي نديدم كسي تو ليست جديد نيست؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: Lucky Luke
(2012-02-02 ساعت 22:05)vaaleh نوشته:  یه سوال از دوستانی که تجربه کلییر دارن

شرکت تو راهپیمایی ها میتونه موجب شه که کلییر نشه کسی؟

فکر نکنم آخه از کجا میخوان بفهمن کی شرکت کرده ؟ !! جایی ثبت نمیشه که
تشکر کنندگان:
(2012-02-01 ساعت 09:52)sima s نوشته:  
(2012-01-31 ساعت 20:57)cmbt نوشته:  دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم اگر جواب بدهید:

ممنون که جواب می‌دهید.

سلام عزیزم
تو برگه آبی فقط اسم برنده اصلی درج میشه ولی میتونه به همه اعضا کلیر بخوره.شما چون پزشکی به احتمال زیاد کلیر خورده بهتون. ولی در کل اگه هم به شما نمیخورد چون برنده اصلی کلیر نشده فعلا برای شما هم صادر نمیشه. میدونم الان چه دوران بدی رو میگذرونید زمین و زمان بیان بگن الا و بلا شما ویزا میگیرید. ته دلت میگی شاید به خاطر فلان چیز بهم گیر بدن یا کارمون طول بکشه. راستی به ما هم گفت 1 تا دو ماه دیگه ولی اگه از زمان ارسال 9 سوالی حساب کنیم 1 ماه هم نشد. ولی خوب به خیلیها عدد 6 هفته دیگه یا 4 هفته رو گفت البته کیس خانوادگی که اونا هم هم زمان با ما کلیر شدند.
خلاصه که ...آری شود لیکن به خون جگر شود...

(2012-02-01 ساعت 02:16)Lucky Luke نوشته:  سلام بچه ها، من و خانومم هفته پیش مصاحبه داشتیم و اسپانسر هم نداشتیم، فقط هر کدوم بیش از ۲۰ میلیون در حسابمون داشتیم و مشکلی هم پیش نیومد. در ضمن با چند نفر در آنکارا آشنا شدیم هیچ کدوم اسپانسر مالی نداشتن و ویزا هم گرفته بودن، اصلا برای اسپانسر خودتون رو نگران نکنید.
سلام برادر
به سلامتی !!!!!!!!!!! نتیجه؟؟؟؟؟؟
برگه آبی یا رسید یو پی اس؟

سلام دوست عزیز، بله خدا رو شکر خانومم که برندی اصلی بود یک ضرب ویزا گرفتن و من کلیر خوردم، در اولین فرصت سفرنامم رو حتما مینویسم، میبخشد بابت تاخیر.
تشکر کنندگان:
(2012-01-23 ساعت 12:13)azin_sh نوشته:  من کلیر شدم و باید برم انکارا ویزامو بگیرم
می تونم گذرنامه رو به کسی که می خواد بره سفارت بدم و اون پیگیری کنه کارها رو اونجا؟

سلام دوست عزیز، تا جائی که من شنیدم باید یکی از اعضای خانواده برود آنکارا و ویزا ها رو بگیره.
تشکر کنندگان:
(2012-02-01 ساعت 16:31)afshin4749 نوشته:  
(2012-02-01 ساعت 15:35)cmbt نوشته:  دوستان آقا افشین تو یکی‌ از پست هاش گفته ممکن است بد از کلیر شدن و هنگام مراجعه برای دریافت ویزا بگن حالا برو چند تا مدرک هم بیار!!!!نظر شما چیه؟من فکر کنم موردی که ایشان دیدند مربوط به کیس‌های غیر از لاتاری باشه.یعنی‌ بد از گذراندن استرس کلیر شدن و کلیر شدن(اگر خدا بخواهد بزودی)،حالا یک دفعه میگن باید چند تا مدرک دیگر هم بیاورید بد ویزا بگیرید؟با عقل جور در نمیاد اگر اینطور بود نقص مدرک میزدند!من فکر کنم این مربوط به کیس‌ها غیر از لاتری می‌شه که هزار جور مدرک ازشون میخواهند.کسی‌ از دوستان بوده که نقص مدرک نخورده باشه و موقع گرفتن ویزا به جز گذرنامه چیز دیگه بخواهند؟

هي واي من .......!!!!!!!!!!!!!!!! ببخشيد دوستان
دوست خوبم ،‌خودم پاسخ شما رو ميدم . نگران نباشيد . موردي رو كه گفتم مربوط به كيسهايي غير از لاتاري بود و من اين استرس رو داشتم كه نكنه يه همچين موردي هم براي ما باشه . اصلاً نگران نباش . ضمن اينكه عذر خواهي ميكنم اگه براي شما و ساير دوستان نگراني ايجاد كردم . موفق باشيد .
(2012-01-30 ساعت 00:18)oktay نوشته:  سلام به دوستان عزیز
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررای مخصوص برای کسایی که کلیر شدن ، به سلامتی ... ما هم کلیر شدیم خدارو شکر.

سلام عزيزم ،‌چقدر تو نگران بودي و چشم انتظاري كشيدي !! خوشحالم كه كلير شديد . براتون آرزوي بهترينها رو در آمريكا دارم . اميدوارم همه به همين صورت تا پايان اين دوره از لاتاري موفق به دريافت ويزا بشن و زندگي خوبي رو در اونجا تجربه كنن . از طرف من هم به خانواده عزيزت تبريك بگو . الهي خودت به همه بچه هاي مهاجرسرا بخصوص 2012 كمك كن . آمين . موفق باشيد .
ارادتمند afshin4749

سلام
مرسی و ممنون از شما و تمام دوستان عزیز
به امید خدا ... Smile برای شما هم از صمیم قلب آرزو میکنم در قاره ی جدید زندگی خوب و خوشی داشته باشین.

تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: arman_m
ما بالاخره فرم 9 سئوالي رو گرفتيم و جواب رو فرستاديم حالا چند بار ايميل زديم كه تائيد كنند به دستشون رسيده جوابي ندادند به نظرتون لازمه دوباره ايميل بزنيم؟
تشکر کنندگان: sima s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان